לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לכתוב מדריך להתקנת מנדרייק 10 ואולי אחר כך של הפצות אחרות(אני מתחיל במנדרייק כי הוא פשוט מושלם) ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם משתמשים בתדירות כדי שאני יכלול אותם במדריך שלי לדוגמא WINAMP WINDOWS MEDIA PLAYER וכו` אני יכלול תחלופות לתוכנות שתתנו שיעבדו בלינוקס ואני יכלול תוכנה הכי חשובה לדעתי כדי לעשות מיגור מווינדוס והבאגים שלו CEDEGA 4.0 AKA WineX בתודה אוריאל
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם הבעייה שלי היא מאוד קשה לכן גם אם תוכלו לתת לי אתרים של מומחים שאולי יכולים לעזור לי אשמח . הבעייה היא כזו אני מריץ דוח ביוניקס ומדפיס אותו ביוניקס (דף לרוחב= landscape), ההדפסה יוצאת מעולה .(זה מה שהמערכת שתה עד עכשיו ועשתה טוב). מה שאני רוצה הוא להעביר את הקובץ מהיוניקס ל win (ב ftp) ולהדפיס אותו גם לרוחב ב win. ההמרות ל win נעשו ואין לי בעייה של תוים. העברתי את הקובץ ל win ופתחתי אותו עם explorer והוא נראה בסדר אבל להדפיס אותו הוא לא עושה זאת בצורה טובה . איך ניתן להגדיר לו את ההדפסה שתצא כמו ביוניקס? תודה על כל תגובה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לעשות אקסס פוניט של רשת אלחוטית ממחשב ישן +כרטיס רשת אלחוטי , מישהו יכול לתת לי לניק ישר להורדה של התוכנה (כמה דיסיקים זה?) ואיזה תוכנה אני צריך בשביל לעשות את זה ? בתודה מראש ישראל
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
נושא שונה: תקפצו להודעה 8, שם רשמתי את הבעיה החדשה אני בכבלים עם אינטרנט זהב על חייגן. בעוד שעה בערך מגיע אליי טכנאי שיתקין לי את תשתית האינטרנט בכבלים, המודם ומה שנשאר. לא יודע מאיזה סוג המודם, אבל שמעתי שזה לא משנה גם כי הוא עובד על כרטיס רשת, אז אני לא צריך בשבילו דרייברים. אבל אמרו לי שאני כן בצריך להגדיר את החייגן. איך אני עושה את זה? ויש עוד משהו שאני צריך לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחר באים להתקין לי את האינטרנט בכבלים, וביקשתי את המודם הזה. איך הוא מבחינת תמיכה בלינוקס? אני כבר יודע שהוא מודם טוב, אבל רציתי לדעת אם ההתקנה שלו בלינוקס תלך חלק? ועוד משהו: אולי יביאו לי במקומו SB4100 או SB4200. זה משנה משהו?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד? (גם באמצעות קניה של מכשיר עזר נוסף?)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קראתי את המדריך בשנמצא באתר איך להפוך את המחשב לראוטר מבוסס לינוקס.. אני רוצה לעשות את זה, אבל אני לא רוצה שהמחשב יהיה רק ראוטר, אני רוצה גם ללמוד לעבוד עם לינוקס. האם אני יכול להתקין נגיד redhat ואז על זה את התוכנה של הראוטר והיא תעבוד ברקע? או שהתוכנה של הראוטר היא מערכת הפעלה בפני עצמה?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
כבר נמאס לי מווינדאוס XP. כל יום ווירוס, כל יום פריצה, כל שבוע קריסה מוחלטת של המערכת וממש כבר מתחיל להימאס לי מזה. שמעתי שמערכת ההפעלה לינוקס היא חינמית ואין בה הרבה בעיות אבטחה כמו שיש בווינדאוס. אז החלטתי לנסות אותה. קראתי מדריכים באנגלית ומהאתר של פינגווין ועוד כמה אתרים, על התקנת לינוקס ועל המערכת (איך היא עובדת וכו') ואני חייב לציין שממש לא הבנתי כלום. אז בבקשה, קודם כל תמליצו לי איזה גרסה להוריד. אני לא מעוניין לשלם כסף על לינוקס, אני משתמש במחשב למשחקים, לראות סרטים ולשמוע מוזיקה וזהו (שימוש בתוכנות מסרים-ICQ...). המחשב הוא מחשב ביתי ולא שרת. אני לא רוצה את הגרסה הזאת מההפעלה רק מהדיסק. אני רוצה גרסה קלה לשימוש (שתהיה בעצם למשתמש המתחיל) אבל שתהיה מאובטחת וכו'. וכ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר לינוקס חדש למשחקים נפתח . האתר סוקר את המשחקים החדשים שיוצאים והישנים עבור לינוקס . האתר הוא חדש ולכן מחפש כותבים מוכשרים וגיימרים שמוכנים לעזור ולתרום לקהילת הלינוקס. האתר חדש ופתוח להצעות מבחינת שיפורים . להצעות ושיפורים ניתן לכתוב ל... drago@server-drago.ath.cx www.linuxhelp.dr-host.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת סוף ההתקנה הוא רושם לי : RPM -qpl Mandrake/RPMS/*.rpm
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
אני מתלבט האם לקנות או לא לקנות הארד דיסק SATA בגלל ההתקנה בלינוקס אנא הסבירו כיצד להתקין או הפנו אותי למאמר המסביר זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני יודע שזה הבדל בין כמות הפאצ'ים שיש אבל איך אני יודע את הפירוט של זה? לדוגמא: i386
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי קובץ dmg שהורדתי (אני בווינדוס עכשיו) ואני רוצה לצרוב אותו למק שלי... איך אני עושה את? יש לי OS9
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מקינטוש משומש בא"רהב.כבר כמה שבועות אני מנסה למצוא גירסאות של kaza ו emule שמתאימות לMAC מישהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא דבר כזה? או לפחות תוכנות שיתוף אחרות שמתאימות למק?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מדריך למנדרייק 10 . אני עכשיו עושה את צעדיי האחרונים לפני התקנת הלינוקס.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם,הורדתי לינוקס מנדרייק גירסא 10 ואני צריך מדריך להתקנה שלו,ומדריך איך שהוא יתמוך בעברית,אחרי הכל צריך לכתוב בעברית,נכון? ואני צריך גם ךדעת איזה תוכנות יש ללינקוס.. מסנג'ר,אייסיקיו,מירנדה,אאוטלוק וכו'.. בקיצור ,כל דבר אפשרי שיעזור לי.. ודגש על העברית בלינוקס.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התקנתי לינוקס, הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולכרטיס קול. אחרי שהתקנתי את הדרייברים ועשיתי ריסטרט, קיבלתי בעיה מוזרה - http://random.7host.com/uploaded/images/NuclearGerber/A2DF6_screen.JPG כשברתי להמשיך להעלות את התצוגה הגרפית, הלינוקס בחר לי דרייבר שונה לכרטיס מסך, ועלה, כשבמסך שקיבלתי יש חלון אחד, שבו אני יכול לשנות את הגדרות של התצוגה. ואז שמתי לב שהמקלדת והעכבר לא מגיבים..ואני לא יכול להמשיך להעלות את הדסקטופ. קצת פרטים- linux redhat 9 radeon 9800np(the first driver i installed) realtek ac97 audio driver (the second driver installed) העכבר מתחבר ל- USB אם זה עוזר איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה..
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין PC לMAC... חשבתי לקנות מאק כדי ללמוד עוד מערכת הפעלה ולראות "עולם חדש" במחשבים.... יש יתרונות/חסרונות? מה אתם הייתם מעדיפים? האם יש תמיכה לעיברית במאק? מה עדיף, IBOOK או POWER BOOK?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרים בהן מחשבי מקינטוש? יש אתרים למכירת מקינטושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
i got some questions i installed the core yesterday and i got some probs anything i try to install i go to the folder i need i do the ./configure and it runs till i get this error message checking how to run the C preprocessor... /lib/cpp configure: error: C preprocessor "/lib/cpp" fails sanity check See `config.log' for more details. any1 knows what i shold do? and how do i enable writing in hebrew and waht can i use to watch videos and i need a burning prog sorry for all the questions but itll be really helpful if youll answer thanks
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם. מנדרייק 10 כבר מותקן אצלי חודש , ולמרות כל הניסיונות אני לא מצליח להתחבר לאנטרנט עם המודם שלי - מודם USB של ROTAL מדגם ALE070 הכחול הזה..... http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=17 ( כן אני יודע ,ממש זבל של מודם אני יחליף אותו עוד מעט במודם נורמלי שמתחבר לכ. רשת אבל בינתיים אני רוצה להתחבר רק בשביל האתגר שבעניין אני יודע שזה אפשרי) . סה"כ הידע שלי בלינוקס שואף לאפס אבל אני מוכן ללמוד. אני בטוח שיש עוד משתמשים שיש להם את המודם הזה ונתקלו בבעיה הזאת ללא מענה האם למשהוא יש מושג איך מתחברים איתו לאנטרנט ? מישהוא כבר הצליח להתחבר ומוכן לחלוק איתנו את החוויה ? ניסיונות שנעשו עד כה : ( אני כבר חודש עובד על זה אהההההההההההה איזה עצבים …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי אתמול Fedora Core 2 מהmirror הראשון באתר fedora.redhat.com וכשאני מנסה להתקין את זה אני בוחר בהתקנה הגרפית וזה מתחיל לפתוח קבצים ואז זה עושה לי הודעה כזאת Uncompressing linux crc error -system halted מה זה אומר? הדיסק שלי דפוק? כי גם כשאני עושה linux mediacheck זה עושה אותו דבר מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-