עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. היי, יש לי מחשב נייד בבית בלי כונן, רציתי לדעת האם אפשר להפעיל אובונטו דרך הDOK (גם את הLIVE CD וגם אם אפשר להתקין דרך הDOK)??? אם אי אפשר אשמח לעוד דרכים (אם קיימות) להפעיל את אובונטו במחשב בלי כונן... תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mgm,

שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

אני מריץ אנריל כבר הרבה זמן אבל בא לי לגוון, על מה אתם ממליצים? (רץ על רדהט 7.2...)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לאחרונה התחלתי לחקור קצת על לינוקס, לאחר שפעם עבדתי עם Live CD של לינוקס לפרויקט מסוים, והיום ניסיתי להתקין את Ubuntu. אני מעלה את ההתקנה, הוא מראה לי את הלוגו, ואת הפס הכתום הרץ של הטעינה. לפתע הוא נתקע וכפתור ה-Caps Lock מתחיל להבהב :\ ניסיתי להעלות את ה-Safe mode GUI או איך שלא קוראים לזה, התחלתי משם בהתקנה וכשהוא הגיע ל-39% ב-copying files הוא שוב נתקע ושוב הנורית של הקאפס לוק מהבהבת. אני לא יודע מה לעשות ]:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dids22,

הכל התחיל אחרי שעשיתי את העדכון האחרון מאז אני מקבל שגיאה ב gdm ניסיתי לטעון את gnome ב inittab במקום Daemon אותה שגיאה עשיתי שכשיופעל שרת x (start x) גנום יעלה אוטומטי (ע"י עריכה של הקובץ xinitrc) גם זה לא עובד הנה הlog X Window System Version 7.2.0 Release Date: 22 January 2007 X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.2 Build Operating System: UNKNOWN Current Operating System: Linux myhost 2.6.20-ARCH #1 SMP PREEMPT Fri Apr 20 22:54:27 CEST 2007 i686 Build Date: 08 April 2007 Before reporting problems, check [url]http://wiki.x.org[/url] to make sure that you have the latest version. Module Loader present Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) def…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by mandark,

אני מניח שכל מי שעובד על מק נתקל פעם בתוכנה הזאת. משום מה היא נתקעת כל הזמן וזה הופך את הכניסה לעזרה של תוכנות לכמעט בלתי אפשרית. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לבטל אותה, את ה-Help Viewer ולצפות ב-Help של תוכנות שונות בעזרת הדפדפן או ה-text edit. בתודה מראש, איל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by singera,

כיצד אני מבצע את הפעולה הנ"ל יש לי כונן שעשיתי לו MOUNT ב2/ ואני רוצה לשנות זאת מה לעשות? כיצד אני יכול להעלות את התדר של המסך התוכנה לר מאפשרת לי? וכיצד מחליפים את הכתיבה לעיברית, התקנתי מקלדת עברית בתוכנה תודה

8. Started by reviZor,

שלום אנשים לפני יומיים עברתי חלקית ללינוקס ואני שמתי לב שיש לי בעיה קטנה והיא: אני לא מוצא איך אני יכול לשלוט על המאווררים של המארז והכי חשוב של הכרטיס מסך האם מישהוא יכול להגיד לי בעזרת מה אני יכול לעשות זאת? נ.ב גרסת הלינוקס היא Mandriva 2008

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. בעבד עבדתי קצת ב RH 7-7.3 ועוד יותר קצת במנדריק. פה ושם יוצא לי לעבוד על לינוקס בהפצה הזאת שמפעילים מה CD. את הבסיס יש לי. אני עכשיו עושה לי רשת מחשבים בחדר כשיש לי שלוש מחשבים מחוברים. אחד מהם אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי ללמוד קצת ולהשתפשף עוד.. אני מתלבט בין RH (ואיזה גירסא מבינהם) לבין מנדריק האחרונה (שיש עברית מלאה) אני רוצה קודם כל שיהיה נוח לעשות את הרשת ולא מסובך, ושיהיה קל ללמוד ממנה בלי להרוס אותה כל פעם מחדש. מעבר לזה שהמחשב מיועד לשמור מידע וגלישה ב IRC+ICQ. על המחשב השלישי שהוא ישן מאוד (פנטיום שלוש) אני מתקין FREEBSD נטו כדי ללמוד, להרוס ושוב ללמוד איזה הפצה ללכת על המחשב השני ? ומה אתם אומרים בכלליות על מה שאני רוצה לעשות ? אני יצליח ללמוד ככה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם יש אפשרות לפתוח RAR באובונטו ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by raz007,

יש לי התלבטות קשה אני רוצה לנסות להתחיל בקטן במק, לראות אם זה מתאים לי, מצאתי מחשב imac דור 3 (350 הרץ, 128 מגה זכרון, 8 ג'יגה ) במחיר מאוד טוב, המטרה שלי במחשב הזה להציג סרטים על הטלוויזיה (דיויקס) זה אפשרי?? כמו כן זה שאני קונה ממנו את המחשב אמר שיש לו בעיה שלפעמים הסידירום הולך למנוחה... מישהוא שמע על הבעיה הזו? ורק עוד שאלה אחרונה , אם אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח במק זה אפשרי עם דיסק קשיח רגיל (IDE)? תודה מראש על העזרה..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tamirgolan,

ניסיתי להתקין את אובנטו מהווינדוס,וזה נתקע לי באיה חלון ואני לא מבין מה לעשות בו. מצורפת תמונה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם ... בזמן האחרון התחלתי להרגיש שדי מיצתי את WINXP שאין לי את כל החופש שאני רוצה במערכת הפעלה ושאני רוצה לפחות לנסות עוד פיתרון ולראות איך זה... לפני שאני מתקין רציתי לברר כמה דברים. 1. אני עדיין מתלבט בעניין חבילה אני נוטה לכיוון האובנטו אבל עדיין לא החלטתי סופית, ממספר אנשים שמעתי שדווקא פדאורה טובה גם למתחילים.. בעיקרון הדרישות שלי מהחבילה הן הבאות - ממשק גרפי חמוד לא צריך את העיצוב הכי מדהים אבל אני גם לא רוצה לשבת כל היום מול הטרמינל... חשוב לי גם מערכת לא כבדה מידי וכמובן שתיהיה נוחה למשתמש מתחיל בלינוקס אך למרות זאת משתמש שרוצה לדעת מה קורה לו במחשב ורוצה שליטה על הדברים שלו וגם מעוניין לשחק קצת עם הטרמינל וללמוד מה בדיוק קורה שמה בלינוקס ןגם מערכת יצי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RaKaKy,

אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Djx,

??? מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

אני רוצה להכנס לתיקיה root@slax מה אני רושם בשביל להכנס לתקיה ולצאת[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 14:32:08 טוב הסתדרתי ל cd images$

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום, יש לי כמה כוננים עם מחיצות NTFS כרגע, ואני זוכר מלפני זמן מה כשעבדתי על לינוקס, שלא ניתן לכתוב למחיצות כאלה ממנו (רק לקרוא אותן). כעת אני עומד להתקין על המחשב שלי את Kubuntu. אז אני תוהה אם יש איזו התקדמות בנושא, והאם ניתן לקרוא את המחיצות? או שאני צריך להמיר אותן? הכוונה היא לא בשביל להתקין את הלינוקס, כי אין לי בעיה ליצור מחיצה חדשה עם מע' הקבצים המתאימה, העניין הוא שיש לי כמה כוננים ואני צריך להיות מסוגל לכתוב על כולם. כמובן שאני לא רוצה לאבד את המידע, אז אני מקווה שניתן להמיר בלי לאבד, עם פרטישן מג'יק או משהו.. אני צודק? מישהו עשה את זה? לאיזו מע' קבצים להמיר אגב (ex2/3)? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Moty_p,

שלום לכם אני מחפש בטירוף virtual audio cable ללינוקס אם יש תוכנה חילופית השמח מאוד לשמוע עליה. מה שהתוכנה עושה היא מוסיפה למחשב דיבר של כרטיס קול (מין מיקסר כזה) ואיתה אתה יכול לשדר מ ה WINAMP לקו של התוכנה ומהקן לשדר מוסיקה לכל תוכנה של אודיו

19. Started by ag43,

האם אני יכול לקבוע לכל חלון כמה רוחב פס הוא יקח (באחוזים או בKB) בUBUNTU? כ"כ איך אני מתקין THEME לBERYL?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום... אני לא חדש בלינוקס, אבל למרות זאת הייתי רוצה הנחייה בשביל חבר שלי (באמת) כיצד לקנפג חיבור אינטרנט של adsl דרך ראוטר (פרוטוקול pppoe) בדביאן 3.0 stable אם אפשר אשמח לקישורים למדריכים באנגלית ובעברית (וגם קישורים בפורום הזה). תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by תומי,

באולפן הקלטות שאני עובד בו יש Pro-Tools 5 על מחשב Power-Mac G4 עם מעבד 400Mhz ומערכת הפעלה 9.04, שבאופן כללי מתפקד מצויין. הוא כולל דיסק קשיח חיצוני מבוסס סקאזי וצורב CD חיצוני מבוסס FireWire מדגם YAMAHA 16-10-40 CRW 2100IX שעבד מצויין עד היום עם Toast 4. לאחרונה רצינו להרחיב את נפח האיחסון של המחשב ורכשנו דיסק קשיח חיצוני נוסף מבוסס FireWire, אך המחשב לא זיהה אותו. כשהזמנו טכנאי מקינטוש לתקן את הבעיה, הוא עידכן את הרחבות ה-FireWire של המחשב, וכעת המחשב עובד עם הדיסק הקשיח החדש בצורה חלקה, אבל... הוא חדל לזהות את צורב הדיסקים, שלהזכירכם - גם הוא מחובר דרך FireWire. כיצרנו קשר שוב עם הטכנאי הנ"ל, הוא היה עובד עצות וטען שכדי שהמחשב יחזור לזהות את הצורב, צריך להחזיר את ההרחב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Nsis,

אז אחרי שהתקנתי YLD על הPS-3 והבנתי שאין לי שום מושג בלינקס ולכן זה לא ממש יעיל [ודי מיותר בשבילי כאילו שאין לי מושג בזה], חשבתי לעצמי אולי להתקין גם על הPC. בכול זאת, זה נראה נחמד, ודי נוח. יש לי VISTA [של 32 ביט אם זה חשוב], וחשבתי להתקין אובונטו ולעשות DUAL BOOT, או משו כזה [העיקר שאוכל להחליף בין אובונטו לויסטה]. יש מדריך טוב ופשוט למישו שהוא לא מבין גדול בחומרה? אם אפשר גם מידע כללי שיכול להיות חשוב (האם זה טוב שיהיו 2 מערכות הפעלה במחשב שלי? זה יכול לעשות שהוא יהיה איטי או משו כזה?] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by OmerS,

Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לעסוד עם לינוקס על המחשב אבל מה אני רק צריך לדעת איזה גרסה הכי טובה והאם יש בעיות תיאומת עם משחקים אבל זה פחות שולי כי אני לא הכי משחק במשחקים כיום האם אפשר להרית על תוכנות סרטים כגון vlc rad light וכדו.. והאם התוכנה תזהה לי רשת ביתית או שאני אצתרך להגדיר אותה??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני אף פעם לא התקנתי לינוקס ורציתי לדעת האם המודם ADSL שלי יעבוד בלינוקס, המודם הוא מהסוג הזה: ECI B-focus router 270PR (זה מה שכתוב על המודם) האם הוא יעבוד בלינוקס? ואיזו הפצה של לינוקס אתם ממליצים למתחיל כמוני?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים