עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום לכולם. יש אפשרות להעביר את ההגדרות של פיירפוקס (סיסמאות שמורות,סרגלי כלים,מועדפים וכו'..) מהווינדוס ללינוקס? עוד שאלה. הבנתי איך אני מוריד תוכנות אבל בשביל זה אני צריך לדעת את שם התוכנה. יש אפשרות לראות את הרשימת תוכנות שאני יכול להוריד מסודרים לפי קטגוריות? אני משתמש בפדורה 12 עם KDE

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by RaKaKy,

אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by mgm,

שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכם אני מחפש בטירוף virtual audio cable ללינוקס אם יש תוכנה חילופית השמח מאוד לשמוע עליה. מה שהתוכנה עושה היא מוסיפה למחשב דיבר של כרטיס קול (מין מיקסר כזה) ואיתה אתה יכול לשדר מ ה WINAMP לקו של התוכנה ומהקן לשדר מוסיקה לכל תוכנה של אודיו

5. Started by OmerS,

Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לעסוד עם לינוקס על המחשב אבל מה אני רק צריך לדעת איזה גרסה הכי טובה והאם יש בעיות תיאומת עם משחקים אבל זה פחות שולי כי אני לא הכי משחק במשחקים כיום האם אפשר להרית על תוכנות סרטים כגון vlc rad light וכדו.. והאם התוכנה תזהה לי רשת ביתית או שאני אצתרך להגדיר אותה??

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by matteo,

החלטתי לנסות את ההפצה הנ"ל arch נראה לי dont panic בקיצור סיימתי את התקנת הבסיס אבל מה הלאה? מה לעשות מפה איך אני מתקין xorg איך אני מתקין את הגנום שתיהיה לי סביבת עבודה גראפית הכי חשוב אני מוכן לדבר עם מישהו בטלפון שיהיה יותר נוח םאם תרצו תרשמו ואני אביא לכם בפרטי אם לא תגידו לי לפחות מה לעשות איזה פקודות להריץ וכו'...

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  8. שלום, יש לי כמה כוננים עם מחיצות NTFS כרגע, ואני זוכר מלפני זמן מה כשעבדתי על לינוקס, שלא ניתן לכתוב למחיצות כאלה ממנו (רק לקרוא אותן). כעת אני עומד להתקין על המחשב שלי את Kubuntu. אז אני תוהה אם יש איזו התקדמות בנושא, והאם ניתן לקרוא את המחיצות? או שאני צריך להמיר אותן? הכוונה היא לא בשביל להתקין את הלינוקס, כי אין לי בעיה ליצור מחיצה חדשה עם מע' הקבצים המתאימה, העניין הוא שיש לי כמה כוננים ואני צריך להיות מסוגל לכתוב על כולם. כמובן שאני לא רוצה לאבד את המידע, אז אני מקווה שניתן להמיר בלי לאבד, עם פרטישן מג'יק או משהו.. אני צודק? מישהו עשה את זה? לאיזו מע' קבצים להמיר אגב (ex2/3)? תודה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני משתמש בדביאן ואני לא מצליח למחוק כלום ! מה אני יכול לעסות ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by רומן גרוס,

הפייר פוקס דפוק לא עובד במלא אתרים http://www.one.co.il/Msites/99/first.aspx?id=595 למשל זה רדיו ONE עם IE זה עובד. ויש עוד מלא אתרים שה FF פשוט לא עובד .

11. Started by Nsis,

אז אחרי שהתקנתי YLD על הPS-3 והבנתי שאין לי שום מושג בלינקס ולכן זה לא ממש יעיל [ודי מיותר בשבילי כאילו שאין לי מושג בזה], חשבתי לעצמי אולי להתקין גם על הPC. בכול זאת, זה נראה נחמד, ודי נוח. יש לי VISTA [של 32 ביט אם זה חשוב], וחשבתי להתקין אובונטו ולעשות DUAL BOOT, או משו כזה [העיקר שאוכל להחליף בין אובונטו לויסטה]. יש מדריך טוב ופשוט למישו שהוא לא מבין גדול בחומרה? אם אפשר גם מידע כללי שיכול להיות חשוב (האם זה טוב שיהיו 2 מערכות הפעלה במחשב שלי? זה יכול לעשות שהוא יהיה איטי או משו כזה?] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by wow,

אני שומע את זה הרבה בעיקר בהאקינג. קראתי את מה שרשום פה באתר אבל לא הצלחתי להבין,מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה בדיוק ואיפה אפשר להשיג וללמוד את זה? נ.ב מצטער על הבורות.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by תומי,

באולפן הקלטות שאני עובד בו יש Pro-Tools 5 על מחשב Power-Mac G4 עם מעבד 400Mhz ומערכת הפעלה 9.04, שבאופן כללי מתפקד מצויין. הוא כולל דיסק קשיח חיצוני מבוסס סקאזי וצורב CD חיצוני מבוסס FireWire מדגם YAMAHA 16-10-40 CRW 2100IX שעבד מצויין עד היום עם Toast 4. לאחרונה רצינו להרחיב את נפח האיחסון של המחשב ורכשנו דיסק קשיח חיצוני נוסף מבוסס FireWire, אך המחשב לא זיהה אותו. כשהזמנו טכנאי מקינטוש לתקן את הבעיה, הוא עידכן את הרחבות ה-FireWire של המחשב, וכעת המחשב עובד עם הדיסק הקשיח החדש בצורה חלקה, אבל... הוא חדל לזהות את צורב הדיסקים, שלהזכירכם - גם הוא מחובר דרך FireWire. כיצרנו קשר שוב עם הטכנאי הנ"ל, הוא היה עובד עצות וטען שכדי שהמחשב יחזור לזהות את הצורב, צריך להחזיר את ההרחב…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  14. Started by aquas,

היי או , כמה בערך אתם השארתם לאובונטו? מדובר על 7.04 אפשר להגיד שאני מסוגל להקצות הכי הרבה 18 ג'יגה(אני לא יודע אם צריך אבל...) בקרוב אני יתקין , פעם ראשונה לינוקס ואני רוצה להתנסות ,בכמה שיותר דברים ותוכנות במערכת הפעלה. כמו שאמרתי,אני רוצה להתנסות בכמה שיותר , שזה אומר מאופן אופיס , ועד הדברים "הקטנים" +להעביר כ-6/7 ג'יגה+ מוזיקה וידאו וכו' זה כולל כמובן את xgl אז כמה אני צריך להקצות לאובונטו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

אני רוצה להכנס לתיקיה root@slax מה אני רושם בשביל להכנס לתקיה ולצאת[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 14:32:08 טוב הסתדרתי ל cd images$

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  16. Started by Red Sparowes,

ברשותי ubuntu על נייד hp pavilon בעל מצלמה ומיקרפון מובנה . נתקלתי במספר בעיות skype שאת חלקם הצלחתי לפתור, אחת מהם היא שגיאת Problem with Audio Playback על ידי פקודה : נשראה לי בעיה אחת המונעת ממני להשתמש בתוכנה באופן תקין, המקרופון לא פועל... לא רק בתוכנה אלא במחשב בכלל. בתפריט volume control>recording המקרופון כל הזמן במצב mute ב digital וב capture . למשהו יש פתרון ? שהיה מפורט וברור כי אני עדין טירון בלינוקס

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  17. בגדול, מה שאני רוצה זה להכין DOK שיש עליו גם ויסטה וגם ubuntu ובזמן הבוט יש לי GRUB שנותן לי לבחור בינהם בצורה יפה. כבר מצאתי איך אני מכין את הlive CD/USB של ויסטה, וגם של ubuntu בנפרד. השאלה היא איך בדיוק אני מסדר שם את שלושתם כדי שיעבדו כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  18. שלום... אני לא חדש בלינוקס, אבל למרות זאת הייתי רוצה הנחייה בשביל חבר שלי (באמת) כיצד לקנפג חיבור אינטרנט של adsl דרך ראוטר (פרוטוקול pppoe) בדביאן 3.0 stable אם אפשר אשמח לקישורים למדריכים באנגלית ובעברית (וגם קישורים בפורום הזה). תודה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  19. Started by singera,

כיצד אני מבצע את הפעולה הנ"ל יש לי כונן שעשיתי לו MOUNT ב2/ ואני רוצה לשנות זאת מה לעשות? כיצד אני יכול להעלות את התדר של המסך התוכנה לר מאפשרת לי? וכיצד מחליפים את הכתיבה לעיברית, התקנתי מקלדת עברית בתוכנה תודה

20. Started by vacuuuum,

המחשב הוא נוטבוק ACER ASPIRE ONE שבא ביחד עם מערכת ההפעלה Linpus Lite. אני רוצה להתקין אקספי, אבל אני גם רוצה לשמר את הקבצים שנמצאים בו עכשיו. מהי הדרך הנוחה ביותר?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. אני מחפש הפצה עם כלים לפיתוח בJAVA (רצוי אפשרויות הרצה מהGUI) - ןלC\C++ - כנ"ל ואם יש HELP מה יותר טוב... ייתכן ולמפתחי C++ לא יהיה אינטרנט... פשוט אין לי כוח להתרוצץ ולהתקין עשרות מחשבים - אם יש הפצה שחוסכת לי זמן... שמעתי שלSUN יש הפצה שכולה מבוססת JAVA. האם זה ייתרון כלשהוא ?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

:-* ;D || /\ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

אני מנסה להתקין Ircd , ניסיתי 2 גירסאות של אנריל, וגם בהמות ובכולם עושה את אותה הבעיה, מצורפת תמונה דרך אגב זאת מערכת רדהט 9, הותקנה החבילה המלאה! ככה שקשה לי להאמין שחסרים פאקג'ים

24. Started by reviZor,

שלום אנשים לפני יומיים עברתי חלקית ללינוקס ואני שמתי לב שיש לי בעיה קטנה והיא: אני לא מוצא איך אני יכול לשלוט על המאווררים של המארז והכי חשוב של הכרטיס מסך האם מישהוא יכול להגיד לי בעזרת מה אני יכול לעשות זאת? נ.ב גרסת הלינוקס היא Mandriva 2008

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  25. Started by FiRePOweR,

שלום . אני משתמש ב Redhat 8 ובקרוב אעבור ל 9 . ברצוני להתחבר למחשב לא דרך SSH , Telnet and sons . אני רוצה את ה Xwindows דרך איזשוהיא תוכנה שתרוץ ב windows Xp , שתתן לי אפשרות לגישה GUI למערכת ( סתם ליופי בנוסף לגישה הרגילה ) .

• 1 תגובה
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.