לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין וינדאוס 7 על ה MACBOOK AIR 2009 שיש לי ויש לי כמה בעיות שמפריעות: כרגע במחשב מותקנת MAC OSX ובנוסף WINDOWS XP דרך BOOTCAMP. המערכת הפעלה של ה MAC לא עולה בכלל (נשאר תקוע על המסך של לפני העלייה עם הלוגו של אפל). הוינדאוס XP עובד אך ממש לאט. אני רוצה למחוק את הכל ולהתקין WINDOWS 7, האם יש אפשרות כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי אנשים, אני דיי התייאשתי אז חשבתי לפנות ולהציג את הבעיה שנתקלתי בה: יש לי חיבור עם router 714p+ של חברת dlink , עד שהבאתי את המק החדש הביתה כל המחשבים האחרים עבדו מעולה מבחינת רשת פנימית וחיצונית, ברגע שהתחלתי לחבר את המק התגלו איבודי pocket-ים רבים, אין ping-ים מה שמצריך איתחול ה-router.. וניתוק הכבל ( rj-45 or wi-fi ) אני לא מצליח למצוא סיבה לזה, יש תמיכה מלאה והכל.. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר.. אני יותר מצליח להתחבר דרך כבל רשת מאשר אלחוטי, ממש מוזר שלרשת של אחד מהשכנים אני מתחבר וגולש מעולה.. אבל אצלי כלום!! אחרי 3 פינגים הכל נופל.. אם מישהו נתקל בבעיה כזאת אני ממש אשמח לתגובה וכו'.. כי באמת, לי אין מושג.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אין לי מושג בזה כלום, אז אם טעיתי בכותרת סלחו לי שמו קוד לאדמיניסטרטור ושכחו את הססמה :-X אני יודע שבווינדוס XP קיים איזה תוכנה שמסוגלת להוריד את הסיסמה... קיים משהו כזה גם במק ? תודה, ושוב סורי אם זה כתוב לא נכון, אין לי מושג בזה...
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המחשב הוא נוטבוק ACER ASPIRE ONE שבא ביחד עם מערכת ההפעלה Linpus Lite. אני רוצה להתקין אקספי, אבל אני גם רוצה לשמר את הקבצים שנמצאים בו עכשיו. מהי הדרך הנוחה ביותר?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני שומע את זה הרבה בעיקר בהאקינג. קראתי את מה שרשום פה באתר אבל לא הצלחתי להבין,מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה בדיוק ואיפה אפשר להשיג וללמוד את זה? נ.ב מצטער על הבורות.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
:-* ;D || /\ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה כוננים עם מחיצות NTFS כרגע, ואני זוכר מלפני זמן מה כשעבדתי על לינוקס, שלא ניתן לכתוב למחיצות כאלה ממנו (רק לקרוא אותן). כעת אני עומד להתקין על המחשב שלי את Kubuntu. אז אני תוהה אם יש איזו התקדמות בנושא, והאם ניתן לקרוא את המחיצות? או שאני צריך להמיר אותן? הכוונה היא לא בשביל להתקין את הלינוקס, כי אין לי בעיה ליצור מחיצה חדשה עם מע' הקבצים המתאימה, העניין הוא שיש לי כמה כוננים ואני צריך להיות מסוגל לכתוב על כולם. כמובן שאני לא רוצה לאבד את המידע, אז אני מקווה שניתן להמיר בלי לאבד, עם פרטישן מג'יק או משהו.. אני צודק? מישהו עשה את זה? לאיזו מע' קבצים להמיר אגב (ex2/3)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש בטירוף virtual audio cable ללינוקס אם יש תוכנה חילופית השמח מאוד לשמוע עליה. מה שהתוכנה עושה היא מוסיפה למחשב דיבר של כרטיס קול (מין מיקסר כזה) ואיתה אתה יכול לשדר מ ה WINAMP לקו של התוכנה ומהקן לשדר מוסיקה לכל תוכנה של אודיו
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב די ענתיקה שאני רוצה להתקין עליו אובונטו, למה? לא יודע בעצם, פשוט נמאס מ XP למרות שאני יודע ש XP רץ על המחשב הזה בסדר גמור. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, חיבור ב remote למחשב נייד והורדות (אימיול התוכנה המועדפת). המחשב הוא לא המפרט שלי שמצויין בצד אלא זה: פנטיום 3 500MHZ חצי גיגה RAM - 133MHZ 40 גיגה HD כרטיס מסך nvidia geforce 2 MX אכן עגלה... הנה כמה שאלות: 1. האם המפרט בכלל מתאים להתקנה של אובונטו? דרייברים, מחשב חזק וכו'? 2. האם יש כזה פיצ'ר remote desktop connection באובונטו? 3. ראיתי שיש amule ללינוקס, זה עובד? 4. כשמתקינים emule ללינוקס, האם צריך להגדיר static IP? האם זה בעיה? 5. האם כל התקנה של תוכנה בלינוקס מתאפשרת דרך פקודות בטרמינל? אין שם כזה דבר קוב…
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Ircd , ניסיתי 2 גירסאות של אנריל, וגם בהמות ובכולם עושה את אותה הבעיה, מצורפת תמונה דרך אגב זאת מערכת רדהט 9, הותקנה החבילה המלאה! ככה שקשה לי להאמין שחסרים פאקג'ים
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
היי אחרי שקראתי ברשת גילתי שנתבים קורסים תחת עומס של תוכנות P2p. היה לי נתב אחד והוא קרס כל פעם שהופעל Emule. הבעיה השניה זה שנתבים בארץ עולים ב100% יותר מאשר בחו"ל. לדוגמא הנתב של Linksys WRT54G שבחו"ל המחיר 60$ ובארץ 130$ . אז החלטתי לבנות את הנתב בעצמי על מחשב ישן PII 400 שגם ככה סתם זרוק במחסן. אבל לעבודה כנתב הוא מעולה. הזמנתי כרטיס רשת אלחוטי של 3Com. אני פשוט מחפש מערכת הפעלה שאני אתחבר איתה כמו נתבים. בממשק HTTP. שיהיה לה Firewall מובנה. Mac Filter והצפנת WPA. אפשר להתקין בקלות Windows XP עם Firewall ולעשות הכל ולשלוט דרך VNC או PCANYWHERE ולבנות כמה חוקים בFirewall. אבל קודם אני רוצה לבדוק את לינוקס ובמקרה שאני לא אצליח אני משאיר את XP כגיבוי. תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספר פקודות ביוניקס ואני רוצה להתחיל לתרגל . יש לי וינדוס XP . האם אני צריך תוכנה כלשהי ? אם כן אז מאיפה אני משיג ? האם אני צריך להתחבר לשרת כלשהו ? אם כן אז איך ? בכלל , מה עלי לעשות בכדי להתחיל להריץ פקודות ביוניקס ? תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
החלטתי לנסות את ההפצה הנ"ל arch נראה לי dont panic בקיצור סיימתי את התקנת הבסיס אבל מה הלאה? מה לעשות מפה איך אני מתקין xorg איך אני מתקין את הגנום שתיהיה לי סביבת עבודה גראפית הכי חשוב אני מוכן לדבר עם מישהו בטלפון שיהיה יותר נוח םאם תרצו תרשמו ואני אביא לכם בפרטי אם לא תגידו לי לפחות מה לעשות איזה פקודות להריץ וכו'...
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם אני יכול לקבוע לכל חלון כמה רוחב פס הוא יקח (באחוזים או בKB) בUBUNTU? כ"כ איך אני מתקין THEME לBERYL?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים, ניסיתי להתקין OBUNTU על מחשב חדש. לוח אם ASUS M2n-VMX מעבד AMD Athlon 64x2 4400 זיכרון 1GB 667' דיסק 80GB מהם על 40 הותקן WINXP ו-40 נישארו UNPARTIONED. בעזרת Partion Magig הוגדרו מחיצת SWAP של 1.8GB ומחיצת XT3 על כל היתר (כ-38 GB). עם התחלת התקנה של אובונטו מ-CD, מיד לאחר הלחיצה על Start or install Ubuntu התקבלה ההודעה הבאה: MP-BIOS Bug: 8254 timer not connected to IO-APIC Kernel panic-not syncing : IO-APIC+timer doesn't work! boot apic=debug and send a report, then try booting with the 'noapic' option. אין לי מושג מה זה APIC ולאן מכניסים את הפקודה apic=debug או את הפקודה noapic. ניסיתי בהמשך להודעה ולא עזר. בביוס הכל ניראה רגיל, חלונות XP עולה ועובד רגיל …
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מי מכיר את זה? http://overclockix.octeams.com/ העם מישהו כבר עבד איתו? איך זה בדיוק עובד?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברשותי ubuntu על נייד hp pavilon בעל מצלמה ומיקרפון מובנה . נתקלתי במספר בעיות skype שאת חלקם הצלחתי לפתור, אחת מהם היא שגיאת Problem with Audio Playback על ידי פקודה : נשראה לי בעיה אחת המונעת ממני להשתמש בתוכנה באופן תקין, המקרופון לא פועל... לא רק בתוכנה אלא במחשב בכלל. בתפריט volume control>recording המקרופון כל הזמן במצב mute ב digital וב capture . למשהו יש פתרון ? שהיה מפורט וברור כי אני עדין טירון בלינוקס
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בגדול, מה שאני רוצה זה להכין DOK שיש עליו גם ויסטה וגם ubuntu ובזמן הבוט יש לי GRUB שנותן לי לבחור בינהם בצורה יפה. כבר מצאתי איך אני מכין את הlive CD/USB של ויסטה, וגם של ubuntu בנפרד. השאלה היא איך בדיוק אני מסדר שם את שלושתם כדי שיעבדו כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? קיבלתי מלא מחשבי PC CLIENT ואני רוצה לפרמט אותם ולהתקין בהם את המערכת ההפעלה הכי פשוטה וקלת משקל שיש מכוון שהמחשבים ממש ממש חלשים כמו שתוכלו לראות כאן: https://support.hp.com/vn-en/document/c02694852 אז מה אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשבים האלה יוכלו להריץ? בינתיים ניסיתי PUPPY אבל מרגיש לי מאוד מיושן ומכוער... ד"א, אם אעשה פירמוט מלא למערכת הפעלה של HP (HP ThinPro) אני עדיין אוכל להתקין מערכת הפעלה מבוססת לינוקס, כן? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
כיצד אני מבצע את הפעולה הנ"ל יש לי כונן שעשיתי לו MOUNT ב2/ ואני רוצה לשנות זאת מה לעשות? כיצד אני יכול להעלות את התדר של המסך התוכנה לר מאפשרת לי? וכיצד מחליפים את הכתיבה לעיברית, התקנתי מקלדת עברית בתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש הפצה עם כלים לפיתוח בJAVA (רצוי אפשרויות הרצה מהGUI) - ןלC\C++ - כנ"ל ואם יש HELP מה יותר טוב... ייתכן ולמפתחי C++ לא יהיה אינטרנט... פשוט אין לי כוח להתרוצץ ולהתקין עשרות מחשבים - אם יש הפצה שחוסכת לי זמן... שמעתי שלSUN יש הפצה שכולה מבוססת JAVA. האם זה ייתרון כלשהוא ?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-