לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שכל מי שעובד על מק נתקל פעם בתוכנה הזאת. משום מה היא נתקעת כל הזמן וזה הופך את הכניסה לעזרה של תוכנות לכמעט בלתי אפשרית. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לבטל אותה, את ה-Help Viewer ולצפות ב-Help של תוכנות שונות בעזרת הדפדפן או ה-text edit. בתודה מראש, איל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את התפריטים בחלק העליון של המסך ב hwzone.co.il הם 'מתחת' לפרסומת ה flash, האם זה רק אצלי או אצל כולם ? אני יודע שב windows זה לא קורה. ואיך ניתן בכל זאת לפתור את זה ? הבעיה חוזרת על עצמה גם בשימוש בדפדפנים שונים כמו Firefox ו Epiphany אני משתמש ב Ubuntu 6.10 http://img217.imageshack.us/img217/8946/flashproblemfh6.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן להתקין עברית במחשבי הטאבלט של נוקיה שמבוססים על מערכת ההפעלה לינוקס.? מדובר בנוקיה 770 / N800. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה אני רוצה לנסות להתחיל בקטן במק, לראות אם זה מתאים לי, מצאתי מחשב imac דור 3 (350 הרץ, 128 מגה זכרון, 8 ג'יגה ) במחיר מאוד טוב, המטרה שלי במחשב הזה להציג סרטים על הטלוויזיה (דיויקס) זה אפשרי?? כמו כן זה שאני קונה ממנו את המחשב אמר שיש לו בעיה שלפעמים הסידירום הולך למנוחה... מישהוא שמע על הבעיה הזו? ורק עוד שאלה אחרונה , אם אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח במק זה אפשרי עם דיסק קשיח רגיל (IDE)? תודה מראש על העזרה..
-
אני מריץ אנריל כבר הרבה זמן אבל בא לי לגוון, על מה אתם ממליצים? (רץ על רדהט 7.2...)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את אובנטו מהווינדוס,וזה נתקע לי באיה חלון ואני לא מבין מה לעשות בו. מצורפת תמונה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא שזה מעניין מישהו אבל היום יש את Apple WWDC 2007 http://live.gizmodo.com/ מעניין מה סטיבי מתכנן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול לקבוע לכל חלון כמה רוחב פס הוא יקח (באחוזים או בKB) בUBUNTU? כ"כ איך אני מתקין THEME לBERYL?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בבית בלי כונן, רציתי לדעת האם אפשר להפעיל אובונטו דרך הDOK (גם את הLIVE CD וגם אם אפשר להתקין דרך הDOK)??? אם אי אפשר אשמח לעוד דרכים (אם קיימות) להפעיל את אובונטו במחשב בלי כונן... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש בטירוף virtual audio cable ללינוקס אם יש תוכנה חילופית השמח מאוד לשמוע עליה. מה שהתוכנה עושה היא מוסיפה למחשב דיבר של כרטיס קול (מין מיקסר כזה) ואיתה אתה יכול לשדר מ ה WINAMP לקו של התוכנה ומהקן לשדר מוסיקה לכל תוכנה של אודיו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעסוד עם לינוקס על המחשב אבל מה אני רק צריך לדעת איזה גרסה הכי טובה והאם יש בעיות תיאומת עם משחקים אבל זה פחות שולי כי אני לא הכי משחק במשחקים כיום האם אפשר להרית על תוכנות סרטים כגון vlc rad light וכדו.. והאם התוכנה תזהה לי רשת ביתית או שאני אצתרך להגדיר אותה??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה כוננים עם מחיצות NTFS כרגע, ואני זוכר מלפני זמן מה כשעבדתי על לינוקס, שלא ניתן לכתוב למחיצות כאלה ממנו (רק לקרוא אותן). כעת אני עומד להתקין על המחשב שלי את Kubuntu. אז אני תוהה אם יש איזו התקדמות בנושא, והאם ניתן לקרוא את המחיצות? או שאני צריך להמיר אותן? הכוונה היא לא בשביל להתקין את הלינוקס, כי אין לי בעיה ליצור מחיצה חדשה עם מע' הקבצים המתאימה, העניין הוא שיש לי כמה כוננים ואני צריך להיות מסוגל לכתוב על כולם. כמובן שאני לא רוצה לאבד את המידע, אז אני מקווה שניתן להמיר בלי לאבד, עם פרטישן מג'יק או משהו.. אני צודק? מישהו עשה את זה? לאיזו מע' קבצים להמיר אגב (ex2/3)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שהתקנתי YLD על הPS-3 והבנתי שאין לי שום מושג בלינקס ולכן זה לא ממש יעיל [ודי מיותר בשבילי כאילו שאין לי מושג בזה], חשבתי לעצמי אולי להתקין גם על הPC. בכול זאת, זה נראה נחמד, ודי נוח. יש לי VISTA [של 32 ביט אם זה חשוב], וחשבתי להתקין אובונטו ולעשות DUAL BOOT, או משו כזה [העיקר שאוכל להחליף בין אובונטו לויסטה]. יש מדריך טוב ופשוט למישו שהוא לא מבין גדול בחומרה? אם אפשר גם מידע כללי שיכול להיות חשוב (האם זה טוב שיהיו 2 מערכות הפעלה במחשב שלי? זה יכול לעשות שהוא יהיה איטי או משו כזה?] תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שעשיתי את העדכון האחרון מאז אני מקבל שגיאה ב gdm ניסיתי לטעון את gnome ב inittab במקום Daemon אותה שגיאה עשיתי שכשיופעל שרת x (start x) גנום יעלה אוטומטי (ע"י עריכה של הקובץ xinitrc) גם זה לא עובד הנה הlog X Window System Version 7.2.0 Release Date: 22 January 2007 X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.2 Build Operating System: UNKNOWN Current Operating System: Linux myhost 2.6.20-ARCH #1 SMP PREEMPT Fri Apr 20 22:54:27 CEST 2007 i686 Build Date: 08 April 2007 Before reporting problems, check [url]http://wiki.x.org[/url] to make sure that you have the latest version. Module Loader present Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) def…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, אני מקווה שאני לא עושה איזה עבירה על הפורום כי אני לא ממש יודע אם זה מוגדר כדיבור על ווארז או לא.. , אני פשוט לא ממש יודע על הנושא אבל הבנתי שעשו פאצ'ינג למערכת הפעלה MAC OS בעבור מעבדים בארכיטקטורת X86 ... שאלתי היא כזו, האם המערכת הפעלה מתפקדת כראוי ? כלומר כבכל MAC גם על ה PC ? או שהיא מתפקדת בצורה לקויה ? הנושא הזה נשמע מאוד מעניין במידה כזו או אחרת כי המערכת הפעלה הזו, מלבד "פלצניותה" מאוד נוחה וטובה לגראפיקאים.. אז אשמח למידע על הנושא הזה.. ואני מקווה שזה לא עבירה לדבר על זה פשוט מאוד מעניין אותי העניין, במידה וכן מנהלים למחוק.
-
בעבד עבדתי קצת ב RH 7-7.3 ועוד יותר קצת במנדריק. פה ושם יוצא לי לעבוד על לינוקס בהפצה הזאת שמפעילים מה CD. את הבסיס יש לי. אני עכשיו עושה לי רשת מחשבים בחדר כשיש לי שלוש מחשבים מחוברים. אחד מהם אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי ללמוד קצת ולהשתפשף עוד.. אני מתלבט בין RH (ואיזה גירסא מבינהם) לבין מנדריק האחרונה (שיש עברית מלאה) אני רוצה קודם כל שיהיה נוח לעשות את הרשת ולא מסובך, ושיהיה קל ללמוד ממנה בלי להרוס אותה כל פעם מחדש. מעבר לזה שהמחשב מיועד לשמור מידע וגלישה ב IRC+ICQ. על המחשב השלישי שהוא ישן מאוד (פנטיום שלוש) אני מתקין FREEBSD נטו כדי ללמוד, להרוס ושוב ללמוד איזה הפצה ללכת על המחשב השני ? ומה אתם אומרים בכלליות על מה שאני רוצה לעשות ? אני יצליח ללמוד ככה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Ircd , ניסיתי 2 גירסאות של אנריל, וגם בהמות ובכולם עושה את אותה הבעיה, מצורפת תמונה דרך אגב זאת מערכת רדהט 9, הותקנה החבילה המלאה! ככה שקשה לי להאמין שחסרים פאקג'ים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לנסות את ההפצה הנ"ל arch נראה לי dont panic בקיצור סיימתי את התקנת הבסיס אבל מה הלאה? מה לעשות מפה איך אני מתקין xorg איך אני מתקין את הגנום שתיהיה לי סביבת עבודה גראפית הכי חשוב אני מוכן לדבר עם מישהו בטלפון שיהיה יותר נוח םאם תרצו תרשמו ואני אביא לכם בפרטי אם לא תגידו לי לפחות מה לעשות איזה פקודות להריץ וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום... אני לא חדש בלינוקס, אבל למרות זאת הייתי רוצה הנחייה בשביל חבר שלי (באמת) כיצד לקנפג חיבור אינטרנט של adsl דרך ראוטר (פרוטוקול pppoe) בדביאן 3.0 stable אם אפשר אשמח לקישורים למדריכים באנגלית ובעברית (וגם קישורים בפורום הזה). תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש אפשרות להעביר את ההגדרות של פיירפוקס (סיסמאות שמורות,סרגלי כלים,מועדפים וכו'..) מהווינדוס ללינוקס? עוד שאלה. הבנתי איך אני מוריד תוכנות אבל בשביל זה אני צריך לדעת את שם התוכנה. יש אפשרות לראות את הרשימת תוכנות שאני יכול להוריד מסודרים לפי קטגוריות? אני משתמש בפדורה 12 עם KDE
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-