לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ubuntu eee על הEEE 1000H שלי (זה מחק לי את הXP בגלל איזה באג מטומטם, אבל זה כבר סיפוור אחר). אני אוצה לדעת האם יש דרייבר לעכבר logitech V470 Cordless Laser Mouse for Notebooks זה עכבר בלוטות'
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי לי KOPETE, הייתי מאושר. התקנתי, פתחתי. אני מסוגל לכתוב הודעות בעברית, אך לא מסוגל לקרוא הודעות בעברית, לראות שמות של אנשים בעברית (מה שלא ממש מפריע לי את האמת). למישהו יש דרך לסדר את הבעיה או שיש חלופה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לפתוח על המחשב השני שלי עם הלינוקס(ubuntu) שרת סורס אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה עשיתי כמה חיפושים בגוגל ולא מצאתי כלום תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אף פעם לא התקנתי לינוקס ורציתי לדעת האם המודם ADSL שלי יעבוד בלינוקס, המודם הוא מהסוג הזה: ECI B-focus router 270PR (זה מה שכתוב על המודם) האם הוא יעבוד בלינוקס? ואיזו הפצה של לינוקס אתם ממליצים למתחיל כמוני?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר לינק .. וגם מקור הורדה ללינוקס תודה....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום ubuntu גירסה 8.10 עשיתי את כל העדכונים (שלקחו בערך שעתיים) אבל אני לא יכול להשתמש בשולחן עבודה כפול (שני ממשקים) כי משום מה הוא לא מצליח להוריד את הדרייבר של כרטיס הגרפי שלי Nvidia 9400GT Zotac. יכול להיות שבכלל לא קיים דרייבר של הכרטיס הספציפי הזה ללינוקס?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כיצד אני מבצע את הפעולה הנ"ל יש לי כונן שעשיתי לו MOUNT ב2/ ואני רוצה לשנות זאת מה לעשות? כיצד אני יכול להעלות את התדר של המסך התוכנה לר מאפשרת לי? וכיצד מחליפים את הכתיבה לעיברית, התקנתי מקלדת עברית בתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא נוטבוק ACER ASPIRE ONE שבא ביחד עם מערכת ההפעלה Linpus Lite. אני רוצה להתקין אקספי, אבל אני גם רוצה לשמר את הקבצים שנמצאים בו עכשיו. מהי הדרך הנוחה ביותר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בבית בלי כונן, רציתי לדעת האם אפשר להפעיל אובונטו דרך הDOK (גם את הLIVE CD וגם אם אפשר להתקין דרך הDOK)??? אם אי אפשר אשמח לעוד דרכים (אם קיימות) להפעיל את אובונטו במחשב בלי כונן... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שלינוקס יותר טוב ממיקרוסופט אבל שמעתי שהאם מתקינים לינוקס אז צריך להוריד הרבה דרייברים וזה מסובך אז מה דעתכם מה יותר שווה לינוקס או אקס פי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להכנס לתיקיה root@slax מה אני רושם בשביל להכנס לתקיה ולצאת[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 14:32:08 טוב הסתדרתי ל cd images$
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה כוננים עם מחיצות NTFS כרגע, ואני זוכר מלפני זמן מה כשעבדתי על לינוקס, שלא ניתן לכתוב למחיצות כאלה ממנו (רק לקרוא אותן). כעת אני עומד להתקין על המחשב שלי את Kubuntu. אז אני תוהה אם יש איזו התקדמות בנושא, והאם ניתן לקרוא את המחיצות? או שאני צריך להמיר אותן? הכוונה היא לא בשביל להתקין את הלינוקס, כי אין לי בעיה ליצור מחיצה חדשה עם מע' הקבצים המתאימה, העניין הוא שיש לי כמה כוננים ואני צריך להיות מסוגל לכתוב על כולם. כמובן שאני לא רוצה לאבד את המידע, אז אני מקווה שניתן להמיר בלי לאבד, עם פרטישן מג'יק או משהו.. אני צודק? מישהו עשה את זה? לאיזו מע' קבצים להמיר אגב (ex2/3)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, אני מקווה שאני לא עושה איזה עבירה על הפורום כי אני לא ממש יודע אם זה מוגדר כדיבור על ווארז או לא.. , אני פשוט לא ממש יודע על הנושא אבל הבנתי שעשו פאצ'ינג למערכת הפעלה MAC OS בעבור מעבדים בארכיטקטורת X86 ... שאלתי היא כזו, האם המערכת הפעלה מתפקדת כראוי ? כלומר כבכל MAC גם על ה PC ? או שהיא מתפקדת בצורה לקויה ? הנושא הזה נשמע מאוד מעניין במידה כזו או אחרת כי המערכת הפעלה הזו, מלבד "פלצניותה" מאוד נוחה וטובה לגראפיקאים.. אז אשמח למידע על הנושא הזה.. ואני מקווה שזה לא עבירה לדבר על זה פשוט מאוד מעניין אותי העניין, במידה וכן מנהלים למחוק.
-
התקנתי UBUNTU לראשונה, במטרה להיפטר מחלונות על כל צורותיהם. לאחר מעט חבלי לידה הצלחתי להתמצא שם, ואני כעת בשלבי מעבר של חיפוש תוכנות מקבילות. סתם עדכון... אני זוכר שבעבר הרחוק ראיתי קליפ ב YOUTUBE של BERYL שאחד מפאות הקוביה שם היה XP. כלומר, הבחור היה מעביר בין לינוקס ל XP בסיבוב. פאה לינוקס, פאה XP. אני כמעט בתוך שאין דבר כזה ובטח מה שראיתי זה פאה עם סקין של XP. ובכל זאת אני שואל: האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ובמהלך ההתקנה לא היה לי שום אופציה ליצור משתמשים או סיסמאות. (התקנתי פעמיים אז אני בטוח) הדבר היחידי שהיה זו סיסמא של הADMIN שנתתי לו. עכשיו בזמן שמערכת ההפעלה עולה הוא מבקש ממני LOGIN NAME ו PASSWORD מה אני אמור לתת לו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן להתקין עברית במחשבי הטאבלט של נוקיה שמבוססים על מערכת ההפעלה לינוקס.? מדובר בנוקיה 770 / N800. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מריץ אנריל כבר הרבה זמן אבל בא לי לגוון, על מה אתם ממליצים? (רץ על רדהט 7.2...)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מכיר את זה? http://overclockix.octeams.com/ העם מישהו כבר עבד איתו? איך זה בדיוק עובד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את אשף האינטרנט הישראלי , ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך עלתה השגיאה הבאה: [root@localhost *****]# internet --connect=smile cp: cannot stat `/etc/resolv.conf': No such file or directory which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 3718 Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.2 Copyright 2004 Internet Systems Consortium. All rights reserved. For info, please visit [url]http://www.isc.org/products/DHCP[/url] sit0: unknown hardware address type 776 sit0: unknown hardware address type…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שעשיתי את העדכון האחרון מאז אני מקבל שגיאה ב gdm ניסיתי לטעון את gnome ב inittab במקום Daemon אותה שגיאה עשיתי שכשיופעל שרת x (start x) גנום יעלה אוטומטי (ע"י עריכה של הקובץ xinitrc) גם זה לא עובד הנה הlog X Window System Version 7.2.0 Release Date: 22 January 2007 X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.2 Build Operating System: UNKNOWN Current Operating System: Linux myhost 2.6.20-ARCH #1 SMP PREEMPT Fri Apr 20 22:54:27 CEST 2007 i686 Build Date: 08 April 2007 Before reporting problems, check [url]http://wiki.x.org[/url] to make sure that you have the latest version. Module Loader present Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) def…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אני לא חדש בלינוקס, אבל למרות זאת הייתי רוצה הנחייה בשביל חבר שלי (באמת) כיצד לקנפג חיבור אינטרנט של adsl דרך ראוטר (פרוטוקול pppoe) בדביאן 3.0 stable אם אפשר אשמח לקישורים למדריכים באנגלית ובעברית (וגם קישורים בפורום הזה). תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פיניתי בשביל ההתקנה את כל כונן E שלי שזה 30 ג'יגה... עכשיו אני נכנס להתקנה וזה שואל INSTALLITION SIZE יש לבחור מ4 עד 30... מה זה? הגודל שזה יתפוס לי בכונן או הגודל המוקצה ללינוקס?... כי כל הכונן הוא 30... (כל המחשב הוא 160....)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מעלה את ההתקנה מגיע המסך הרגיל הכל בסדר. עכשיו כדי להתחיל בהתקנה צריך ללחוץ<ENTER> וזה אמור להיכנס לממשק הגרפי. או שיש אפשרות להקליד LINUX TEXT וזה אמור להיכנס להתקנה לא גרפית משהו כמו דוס נראה לי עכשיו אני מנסה את 2 האפשרויות אבל כל מה שאני עושה ההתקנה מנסה לאתחל 2 קבצים ואז המחשב עושה ריסטרט ניסיתי מלא פעמים וכלום לא הולך קראתי קצת על זה וראיתי שיש את אותה בעיה לעוד אנשים בדיוק כמו שלי ואני לא מבין איך אני פותר את זה אני מת כבר להתקין את הפדורה. :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעסוד עם לינוקס על המחשב אבל מה אני רק צריך לדעת איזה גרסה הכי טובה והאם יש בעיות תיאומת עם משחקים אבל זה פחות שולי כי אני לא הכי משחק במשחקים כיום האם אפשר להרית על תוכנות סרטים כגון vlc rad light וכדו.. והאם התוכנה תזהה לי רשת ביתית או שאני אצתרך להגדיר אותה??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-