לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות G5 IMAC ואני לא משחק במשחקי מחשב בכלל אני רק רואה סרטים ואני צריך אותו למוזיקה גם כדאי לי או לא ואפשר להחליף לו כרטיס מסך או קול?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יצאה גירסא מלאה להתקנה מ DVD (קובץ של 2.2 גיגה בערך..) לא LIVE ולא FTP! העניין הוא שהם לא שיחררו וכנראה גם לא מתכוונים לשחרר גירסאת דיסקים (אני ממש לא מבין למה, זה אידיוטי אם תשאלו אותי..) מישהו הצליח לקמבן את הקובץ DVD או את ההתקנות של ה FTP לגירסאת דיסקים? אני ממש חם על ה SUSE הזהה!! תודה (:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס במקביל לוינדוס במחיצות נפרדות... 1) איך אתם ממליצים לחלק את המחיצות??? זאת אומרת נגיד מחיצה לוינדוס וכמה ללינוקס..? 2) כמה מקום פנוי אני צריך לפנות בשביל לינוקס??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אולי לא צרבתי טוב?....(שאלת תם..) פשוט,אני מנסה להתקין והוא לא עושה BOOT מהדיסק,כלום פשוט מתעלם ממנו... זה עם mandrake 10.0 כנ"ל עם FC3 לא ידוע מה קורה מה גם כשכאני מכניס את הדיסק של מנדרייק בווינ הוא מציג לי חלון התקנה כזה ושטויו,אין לי מושג מה קורה כאן...
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
apple הכריזו 2 דברים חדשים מחשב mac ללא מסך מקלדת ועכבר ב499 הוא ממש קטן ב599 המחשב מכיל מעבד יותר מהר והרדיסק יותר גדול . וipod חדש בשם shuffle ללא מסך בשני גדלים אחד 512 ב99 וגיגה ב149 הוא עובד על shuffle כלומר המכשיר בוחר בעצמו את השירים בנוסף ל playlist שאפשר ליצור
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב אני גיבתי חומר של תוכנת העריכה MEDIA 100 שעובדת עם מקינטוש על CD. אני רוצה לפתוח את התכולה של ה CD על מנת להמשיך לעבוד על הפרויקט ב PC (מכיוון שהמקינטוש שעליו עבדתי שווק חיים). הבנתי שיש אפשרות להעביר את הקבצים השאלה היא האם אני צריך לעשות את ההמרה דרך מקינטש או PC? כמו כן אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי איך הודעה לכם מאוד בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ממיר ע"מ לקרוא קובץ טקסט שנכתב במקינטוש (לא יודע באיזו תוכנה ופורמט) על גבי PC תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סוף סוף יש כרטיס רציני לבעלי הmacים 8) והנה משהו מצחיק, הX800XT יחסית ל6800 בגרסאות הMAC http://www.barefeats.com/radx800.html
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהוא אם וינדוס ואני רוצה לקנות עוד הארד דיסק ולהתקין עליו לינוקס עכשיו איך אני יעבור בין מערכת למערכת כשכל אחת מהם מותקנת על הארד דיסק שונה? והשאלות הם: 1. שאלה טיפשית אבל אני נתכנן בסי תחת דוס אם כל הדברים הקשורים לדוס האם התוכנות שלי יעבדו גם תחת לינוקס? 2. האם יצ גרסא יותר חדשה מלינוקס מנדרייק 9.2? 3. המחשב שלי הוא Pentium 3 800 112 MB Ram Nvidia Alladin TNT 2 האם לינוקס מנדרייק 9.2 או הגרסה היותר מתקדמת שלה (אם יצא?) תעבוד חלק? 4. האם 10 ג'גיה יספיק ללינוקס בשביל לעבוד חופשי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע הארד דיסק של 40 ג'גיה ומותקן עליו וינדוס עכשיו אני רוצה לקנות עוד בארד דיסק של 10 ג'יגה ולהתקין עליו לינוקס. האם השימוש במעבד יהיה יותר גבוה? אמרו לי שזה מפעיל יותר על המעבד אבל לפי דעתי הם לא קשורים זה לזה כי לכל הארד דסיק יש מערכת הפעלה יענו "משלו" אז זה לא אמור להפריע. מה דעתכם? נ.ב. כמה עולה הארד דיסק טוב של 10 ג'גיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להדקין במחשב לינוקס, ויש לי כמה שאלות אני ישמח אם תענו... 1. איזה הפצת לינוקס הכי כדאי?? (כזאת ידידותית) 2. איזה אימולטור יש ללינוקס כדי להריץ עליו משחקים ותוכנות לווינדוס?? 3. איך אני יוכל להתחבר לאינטרנט מהיר עם לינוקס?? וגם אם מישהוא מכיר מדריך בעברית ללינוקס אני ישמח לראות! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
hello everybody i need help with 2 things 1. how do i save settings and accounts in hardisks while using Mandrake-Move(=Live CD) 2. how do i install hebrew support in Mandrake-Move? and where can i find it 10x Omri
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, בעבר היה לי מחשב שבו הותקן לינוקס (REDHAT) שתפקד כראוטר ושיתף את האינטרנט ברשת שלי. המחשב התקלקל ומאז השתמשתי במודם עצמו כראוטר. כעת יש לי שוב מחשב שאני יכול להשתמש בו וכבר התקנתי עליו את מערכת ההפעלה SmoothWall. רציתי לדעת אם מישהו השתמש בהפצה הזו ויכול לתת לי מספר טיפים לגבי הגדרת המערכת להתקשרות למודם Alcatel SpeedTouch Home. הבנתי שהתצורה הנכונה לרשת כזו היא GREEN + RED, תקנו אותי אם אני טועה.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להעביר פלט של תוכנית שרצה בלינוקס בקונסולה, לקובץ טקסט. בדר"כ הייתי כותב: prog > a.txt אבל הבעיה שהתוכנית מוציאה פלט ל-Standard error ולא ל-standard input, אז זה לא עובד. יש דרך אחרת? עריכה: הצלחתי, משום מה זה עובד לי רק ב-bash. כותבים prog 2> a.txt
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישבתי אתמול כל הלילה להתקין מנדרייק לינוקס ושברתי את הראש. ראשית; איפה נמצא ה"שכנים ברשת" - יש לי שלושה מחשבים, אחד עם Windows 2000 ואחד עם Windows 98 ואחד שעד היום היה בו Windows XP Pro, בזה עם האיכס פי התקנתי לינוקס, ועד היום הייתי מגדיר שהמחשב ישיג כתובת IP באופן אוטומטי, והכל היה מצויין, אבל עכשיו אני כלל לא יודע אם אפשר להגדיר שישיג כתובת IP באופן אוטומטי. שנית; לגבי דרייברים למדפסת האם אפשר לייבא את מנהל המדפסת מהדרייבר של Windows? [מדפסת Postscript]. שלישית; האם יש גירסה שנותנת תשובה להפעלת ישומים של Windows? רביעית; האם יש תמיכה בNTFS, ואם כן איך מאפסים את הגדרות האבטחה [קיבלתי הודעה שמכיון שאיני בעלים איני רשאי לשנות את הגדרות האבטחה]. חמישית; בתור משתמש רגיל - ת…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
לפני שבועיים הייתי בבית התקנתי מערכת לינוקס על המחשב שלי........... אחרי שבועיים הגעתי הבייתה ובאתי לפתוח את מערכת הלינוקס ושכחתי את הסיסמא. כיצד אני יכול לגלות את הסיסמא שלי הבנתי שזה אפשרי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבצי .o.out ו.irv זה קבצי לינוקס? אם כן איך אני יכול לערוך אותם?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג את מערכת ההפעלה os10 או אחת יותר מעודכנת (אם יש יותר חדש אז תגידו) אני רוצה להתקין את זה על המחשב שלי וכמו שאומרים לגלות עולם חדש (לפחות בשבילי) תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אחרי שקראתי ברשת גילתי שנתבים קורסים תחת עומס של תוכנות P2p. היה לי נתב אחד והוא קרס כל פעם שהופעל Emule. הבעיה השניה זה שנתבים בארץ עולים ב100% יותר מאשר בחו"ל. לדוגמא הנתב של Linksys WRT54G שבחו"ל המחיר 60$ ובארץ 130$ . אז החלטתי לבנות את הנתב בעצמי על מחשב ישן PII 400 שגם ככה סתם זרוק במחסן. אבל לעבודה כנתב הוא מעולה. הזמנתי כרטיס רשת אלחוטי של 3Com. אני פשוט מחפש מערכת הפעלה שאני אתחבר איתה כמו נתבים. בממשק HTTP. שיהיה לה Firewall מובנה. Mac Filter והצפנת WPA. אפשר להתקין בקלות Windows XP עם Firewall ולעשות הכל ולשלוט דרך VNC או PCANYWHERE ולבנות כמה חוקים בFirewall. אבל קודם אני רוצה לבדוק את לינוקס ובמקרה שאני לא אצליח אני משאיר את XP כגיבוי. תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד KNOPPIX בגרסה מלאה? או שאולי אני עשיתי משהו לא טוב שהוא כותב לי שחסר קבצים?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה-KNOPPIX תמיד כשאני מפעיל אותו, בזמן שהוא מאתחל את כל ההגדרות הוא תמיד נתקע בשלב של initializing... (השלב השני בטעינה בחלק הגרפי), ולא ממשיך. ה-KNOPPIX תמיד נתקע לי במצב הזה. למה זה?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-