עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. טוב ההמלצה היתה להתחיל בהפצה קלילה של לינוקס אבל לא הצלחתי להתקין אבנטו דביאן ופדורה איכשהו הגעתי ל freebsd הורדתי התקנתי בעזרת מדריך בעברית עכשיו אחרי שאני עושה log in עם ססמה אני מגיע רק לשורת פקודה ($) ואני לא יודע איך להגיע לתצורת חלונות ( x window ( אינטרנט או כל דבר אחר בקיצור אני לא יודע מימיני לשמאלי = לא מצליח לעשות ממש כלום אם למשהו יש כמה עצות לנוב גדול או לינקים למדריכים למשתמש המתחיל (אפשר גם באנגלית ) אשמח בדגש למשתמש המתחיל ואם אפשר כמה פקודות בסיסיות כמו להגיע לתצורת חלונות כו'

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by רון88,

אז ככה. ניסיתי לקבל תשובה כאן: https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=47&t=252189 נתנו לי גם בשלב כלשהו לעשות שינוי אבל עד יש ריצודים. הקטע? גם במחשב הנייד וגם בשולחני אותו דבר. עשיתי התקנת מינט קינמון רגילה בשני המחשבים. הכל מעודכן.... ושוב... מדובר על כרום ולא כרומיום. יש עוד בעיות עם כרום בזמן האחרון כמו עם התוסף של INBOX אשר אמור לאפשר לשמור לינקים אבל לא תקין כבר... אשמח לפיתרון תודה

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. פעם ראשונה שאני מתקין, ולא ידעתי איזה כדאי אז הרצתי חיפוש קטן ומצאתי מנוע שמצאתי לנכון לשתף פה יש אפילו תרגום לעברית http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?select_lang=true

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ניסיתי מספר תוכנות עריכה .לייטרום -aperture .שמרתי ואחר כך צירפתי את התמונה לemail ששלחתי. אדי

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם יש לי מחשב Windows 10 ואני רוצה להתקין עליו את מערכת הפעלה mac למישהוא יש אולי קובץ תמונות דיסק של מערכת הפעלה?

6. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם! אני מעוניין להתקין UBUNTU על הT43 שלי. כרגע מותקן לי עליו ווינדוס. האם יש אפשרות להתקין את הלינוקס בDUAL BOOT כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש? (להשתמש בהתקנה הקיימת על המחשב?) תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, בטח הכותרת שלי לא כל כך ברורה, אז אני אפרט: אני רוצה להריץ שרת פרוקסי על ubuntu. אני לא רוצה שרת פרוקסי רגיל שדורש שכל מי שרוצה להשתמש בו צריך להגדיר אותו בדפדפן שלו. אני רוצה שהמשתמשים יגלשו אל הכתובת של הפרוקסי ושם יוכלו להכניס את כתובת האתר המבוקש. יש דברים כאלה, למשל האתרים הבאים מספקים בדיוק את זה: http://proxy.org/ או http://www.youhide.com/ נכנסים לאתר, ממלאים בתיבה את האתר שרוצים להגיע אליו ואז מגיעים. איך עושים זאת? תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום אנשים, ברשותי מודם B-Focus מדגם 270 (או 312, זה לא משנה) ואני רוצה ליצור קובץ BATCH שגורם למודם להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר לאחר כמה שניות. אחרי שאני ניגש אליו בטלנט אני מגיע לסביבת busybox ושם אין לי מושג איך לעבוד כי אני לא מכיר כלל לינוקס. האם מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  9. Started by itaysp,

שלום! הום בבוקר התקנתי לינוקס.. Mandrake 10?... רציתי לנסות.. כבר הרבה זמן אני מתכנן.. התקנתי הכל הלך חלק... חוץ מ.. לינוקס.. זה לא לינוקס מה שקיבלתי... זה פשוט SSH שיש בו רק את התיקיה /tmp כשאני מפעיל את המחשב יש בוט כחול יפה של מנדריק ושם אפשר לבחור כמה אפשרויות, ניסיתי את כולם אך ללא הצלחה. טוב רציתי לטעון את הוינדוס אכל הקטע שהבוט של לינוקס השתלט על המחשב ואין בוט לוינדוס. אז מחקתי את המחיצה של הלינוקס. עכשיו אין לינוקס, אין וינדוס ואין בווט שיעלה את הוינדוס. איזה חכם אני... אניסיתי כלמיני דברים.. גם לתקן את המחיצה עם Partition Magic אבל באמצע אני מקבל הודעת שגיאה.. בקיצור שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה invalid partition table מה אני עושה עכשיו? אה גם הלכתי ל התקנה…

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by solidus,

Red Hat Enterprise Linux 4 kernel 2.6.9-55.ELsmp x86_64 הרצתי בגוגל אבל מצאתי 20 אלף דברים ואני לא בטוח מה כן להוריד ומה לא, אז אם מישהו יתן לי לניק להפצה הספציפית הזו זה יהיה נחמד אגב, זה קשה להתקין תדבר הזה? יש איזה tutorial מועיל שאני יכול לעקוב אחריו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Carmageddon,

Hey, I will get new laptop in about 2weeks. it comes with winxphome, but I change to linux! I cant decide what distro is best for it. I need good tech support community for the distro, regular updates, wide variety of supported Hw and apps etc.. also need to be not too heavy. it also needs to supoprt in runnig games like Q3, UT2k4, and wineEx as well as WiFi (I am in the technion), so I will use WiFi - and I need it to be not too difficult to set up. and also to set up encryption for WiFi. Lappy is: HP Pavilion ZE4942EA Celeron M 330 1.4ghz. 256MB 266mhz (will update to 512 after I get it) etc Thanks in advance!

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by sabosal,

החלטתי להתנסות במערכת הפעלה שונה.. לשנות אווירה, ולהכיר דברים חדשים. אך עושה רושם שהמעבר לא חלק.. וההתקנה עושה בעיות. ביצעתי הרבה נסיונות התקנה שונות, וכלום לא עבד. ניסיתי דרך הממשק לווינדוס של אובונטו, שם הוא סיים את ההתקנה, אך כתב הודעת שגיאה. כשניסיתי לעלות בדואל בוט לאובונטו, הוא נתקע, ובמקום מסך טעינה ראיתי קווים מוזרים. ניסיתי דרך CD. הוא העלה את המסך טעינה, ונתקע כעבור מספר שניות באותו מסך.. ניסיתי דרך USB (הפעם עם ISO חדש) והוא השאיר לי הודעה (במסך DOS) ERROR: No configuration file found !No DEFAULT or UI configuration directive found :boot (אותו כנ"ל לגבי גירסא 11.04) ניסיתי את אותו USB על שני מחשבים אחרים (ניידים), ושם הכל עבד פיקס. למה אני לא מצליח להתקין את הל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by er0101,

יש פתרון שלא דורש פתיחת פורטים כמו teamviewer? הכוונה חוץ מlogmein

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, הורדתי את Ubuntu מהאתר הרשמי בגרסת הInstaller שמתאימה עבורי (32Bit) וכשניסיתי לחפש קובץ התקנה\ISO\EXE לא היה דבר כזה.. כיצד מתקינים אותה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by picachu,

לפני יומיים קניתי את המקבוק החדש 13.3" - מעולם לא נגעתי במק לפני והנה כמה שאלות: א' - אני צריך המלצה לחבילת קודקים למק שתנגן בעיקר mkv עם כתוביות. ב' - הנבתי שיש לי מסך led מההיכרות שלי עם הטכנולוגיה ללד אין כמעט צריכת חשמל, האם זה אומר שלרמת הבהירות של המסך שלי אין השלכה על זמן הבטריה? מישהוא מכיר סקירה בנושא? ג' - אני לא מוצא הגדרה בצריכת חשמל של יותר מבהירות המסך - הייתי רוצה אפשרות לבחור מה קורה כשאני סוגר את המכסה כשהוא על חשמל למשל, כרגע הוא נכנס למצב שינה וזה מאוד מפריע. הייתי רוצה גם אפשרות להוריד מהירות מעבד כאשר אני על בטריה. אם אין כזו אפשרות במק, האם יש תוכנה צד שלישי שתבצע את זה? תודה מראש!! (:

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by gdil13,

אני מחפש הפצת לינוקס שתרוץ מדיסק(live cd) אני לא כל כך מבין בהפצות השונות ככה שההורדה,הצריבה וההתקנה צריכות להיות כמה שיותר פשוטות. בממשק חשוב לי יותר השימושיות מאשר המראה,אבל לוק יפה לא יכול להזיק אז אם מישהו יוכל לספק לי לינק להורדה והוראות מפורטות-->תודה מראש.

• 45 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. אינטל הכריזה שהשנה עוברים גם למעבדים ניידים מבוססים 45nm וגם היו שמועות (שלא התגשמו בינתיים) על הכרזה של דגמי MACBOOK PRO חדשים, יש צפי / שמועות / נתונים עליהם ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי, אני מקווה שתוכלו לענות לי על מספר שאלות ממש דחופות לפני קנייה 1) איך אני אדע על ביצוע המחשב מבחינה פיזית אחרי שיגיע אלי?? כמו Ghz, ram, הרד דיסק וכ"ד... 2) כמה Mhz לפחות יש ל G4? 3) מה הם ביצועי המחשב המינמליים ל Panter? זה עולה על G4? 4) האם 768 ram זה נחשב הרבה ומספיק? 5) איזה כרטיסי מחשב יש? כמה MB ומה נחשב לנורמלי מספיק לגרפיקה וקצת משחקים? תודה רבה לעוזרים, מקווה שתוכלו לענות לי. תודה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by רועי כהן,

בעיקרון האינטרנט שלי פועל טוב, אבל כל כמה זמן (לא מדוייק ממש... בממוצע לדעתי כל 5-10 דקות...) יש לי איזה דקה (לפעמים יותר) כזאתי שאני פשוט לא יכול להמשיך... אחרי זה זה מסתדר... כאילו האינטרנט פשוט "קופץ" בפתאומיות, ואני לא יכול לגלוש לכמה זמן... בFF אני מקבל את ההודעה שבתמונה... במחשב שלי יש FC3 + Windows, והאינטרנט שלי מחובר בראוטר (דגם CNet CNAD804-NF, שעד עכשיו עשה את העבודה)... הבעייה רק ב FC3 (בווינדוז הכל פועל)... יש לי עוד מחשב שמחובר לווינדוז, ושם גם אין בעיות עם האינטרנט... גם בkonqueror יש לי את אותה הבעייה... שם רשום בפירוש מה הבעייה: unknown host... הבעייה היא בעיית הגדרות כמובן, משום שבווינדוז הכל פועל טוב (וגם במחשב השני)... בנוסף, הבעייה לא התחילה ישר כשהת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש הפצת לינוקס שקודם כל תהיה פשוטה (GUI כמובן, פעם ראשונה שאני הולך לעבוד עם לינוקס כמו שצריך). לא זוכר בדיוק את המפרט של המחשב שהיא צריכה לעלות עליו, אבל זה מחשב שמריץ Win 98 בכיף וWin XP בערך (אם אני לא טועה זה pentium III עם 128 RAM, אבל אני ממש לא זוכר ) כמו כן אני צריך שההפצה תעבוד טוב ברשת עם Windows ותתמוך בשיתוף אינטרנט עם ווינדוז (מאחר והמחשב הולך להיות בעיקר מחסן) דבר אחד אחרון: האם קיים לינוקס בעל תאימות ווינדוז כזאת שאפשר להריץ עליו MSN messenger? האם קיים הפאראגון אותו אני מחפש? תודה לכל העוזרים (אוקיי, גם לאלה שלא )

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום חברים רכשתי אתמול את האייפד דור 3 עם מודם סלולרי של אורנג' אני מתעסק הרבה עם בניית אתרים בג'ומלה, בספארי מערכת הניהול עובדת מצויין אבל אני מעדיף בהרבה את פיירפוקס!!! האם ניתן להתקין פיירפוקס על האייפד? חוץ מזה, איפה כדאי לי לרכוש כרטיס מיקרו סים וחבילת גלישה??בסלקום או באורנג'??? לא בקטע של כסף יותר בקטע של איכות גלישה מכל מקום ומהירות עוד שאלה, האם ניתן להתקין flash, dreamweaver, photoshop באייפד?? האם ניתן להתקין אופיס של מירוסופט בעיקר אאוטלוק למשיכת מיילים?? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by IlanF,

איזה תוכנה יודעת לצלם בוידאו את מה שהולך על המסך במאק?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

אני משתמש כרגע ברדהאט 7.3 כפי שאתם רואים באתרים וזה יש לי עברית (התקנתי את הפונטים של הווינדואס, לפחות את רובם) אבל עדיין, בתוכנות וכאלה אין לי עברית, למשל ב xchat & licq לפחות זה מה שהבחנתי עד עכשיו אתם יכולים לעזור לי לסדר את הבעיה ? תודה. נ.ב- ועוד משהו קטנטן שלא הכי קשור לנושא, יש דרך להפעיל את הכפתור שיושב ליד הבוהן בעכבר של לוג'יטק? האופטי האלחוטי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by badatz,

I am working in a network with a proxy server , I configured netscape to use the proxy when i need access to the internet and that's working fine. My question is : How do I configure linux in general to have access to the net (for mail client for example) using the proxy server instead of direct connect ? Let's say that I can't even use the automatic update feature becasue LINUX is unable to detect the internet . (I am using R.H 73) Thanks. Jerry

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by idodos,

מחפש אנטיוירוס ל- Red Hat , אם אפשר בבקשה לינק ישיר להורדה של אנטיוירוס מתאים. אני לא מצליח למצוא משהו להורדה מעודכן (מה שיש בלינקיה הביטדיפנדר לא מעודכן). אשמח ללינק ישיר להורדה... (ולא עוד שם). שיהיה כמובן גירסה חינמית או Trial ... תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.