עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Carmageddon,

Hey, I will get new laptop in about 2weeks. it comes with winxphome, but I change to linux! I cant decide what distro is best for it. I need good tech support community for the distro, regular updates, wide variety of supported Hw and apps etc.. also need to be not too heavy. it also needs to supoprt in runnig games like Q3, UT2k4, and wineEx as well as WiFi (I am in the technion), so I will use WiFi - and I need it to be not too difficult to set up. and also to set up encryption for WiFi. Lappy is: HP Pavilion ZE4942EA Celeron M 330 1.4ghz. 256MB 266mhz (will update to 512 after I get it) etc Thanks in advance!

2. Started by aaviran,

שלום רב. ניסיתי את Ubuntu אך עקב בעיות ותסכולים אט אט פשוט הפסקתי להשתמש בה. אני מחפש הפצת לינוקס שתהיה כמה שיותר קלה, חסרת פיצ'רים, ידידותית למשתמש ווינדוס ובעלת תמיכה יחסית רחבה לחומרה, יש חיה כזו? השימושים העיקריים שלי במחשב הם מדיה (סרטים ומוזיקה), גלישה באינטרנט ומסנג'ר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, בעבר היה לי מחשב שבו הותקן לינוקס (REDHAT) שתפקד כראוטר ושיתף את האינטרנט ברשת שלי. המחשב התקלקל ומאז השתמשתי במודם עצמו כראוטר. כעת יש לי שוב מחשב שאני יכול להשתמש בו וכבר התקנתי עליו את מערכת ההפעלה SmoothWall. רציתי לדעת אם מישהו השתמש בהפצה הזו ויכול לתת לי מספר טיפים לגבי הגדרת המערכת להתקשרות למודם Alcatel SpeedTouch Home. הבנתי שהתצורה הנכונה לרשת כזו היא GREEN + RED, תקנו אותי אם אני טועה.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by artyom,

i installed fedora 5 and when i press add/remove packages it says: unable to retrieve software information could it be because i made the swap file smaller then my virtual memory? thanks

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by laredo,

hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by imac,

מצאתי אתר שעוסק בהשוואה בין OS X לבין XP .. דיי מעניין ומפורטת ההשוואה , שווה להסתכל http://www.xvsxp.com/ תהנו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הפצה שעובדת עם win7/vista/xp ישמש לשרת קבצים ביתי וגיבוי ל - 2 מחשבים ברשת קווית + מחשב נייד ברשת אלחוטית בעל דרישות חומרה נמוכות, שיעבוד עם מפרט כזה: מעבד AMD Sempron 140 - מעבד חד ליבתי 1GB של זיכרון תמיכה בדיסקים קשיחים של מעל 1GB תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BlackCat28,

מישהו יודע איך מגבים MBR? אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Wood-Elf,

שאלה בכותרת. טודע. BTW, Me New... :

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כאילו ששום דבר לא השתנה. מה זה יכול להיות? לא קיבלתי שום הוראות שגיאה במהלך ההתקנה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני התקנתי לינוקס RH 9 ואני רוצה ליצור חייגן יש לי מודם אלקטל לא משודרג ואני רוצה לדעת כיצד עושים זאת והסבר עם תמונות אפילו יעזור מאוד תודה מראש ניר,

12. איך אני מגדיר mount אוטומטי לתיקיות משותפות ברשת שנמצאות במחשבי ווינדוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. http://easylinux.info/wiki/Main_Page יש פה מדריך ענק, מעודכן, ומתעדכן כול הזמן, לכול גרסא של אובנטו, קיצר לקרפד שים את זה בנעוץ וזה יחסוך המון שאלות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by trxman,

אהלן כולם התקנתי לפני כמה חודשים אובונטו, ולא ממש נגעתי בו ועכשיו התחלתי קצת יותר להתעסק איתו, אך הבנתי שיש לי שתי מחיצות hda1\hda5 ששניהם NTFS ואני לא יכול לכתוב\לערוך\ליצור קבצים\למחוק מהמחיצות האלו. אז..אני חושב..וחושב...ושואל את עצמי: "אז רגע, איפה אני מתקין דברים, מוחק, יוצר ?!" כאילו....לאן הכל נכנס? :\ תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי רשת ביתית, מחשב עם ויסטה 64 ונייד עם Ubuntu. התקנתי על הנייד לינוקס לפני כמה זמן בשביל לבדוק איך היא. מבין לא מעט במחשבים אבל לא יודע כלום על לינוקס. מהנייד אפשר לגשת לספריות שהוגדרו כ-Shared על הויסטה, אבל הויסטה אפילו לא מזהה שיש עוד מחשב מחובר ברשת... אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל כדי לבדוק את זה. כרגע הנייד מחובר דרך ה-WiFi אבל הבעיה קיימת גם עם בחיבור כבל רגיל. כמו כן מהירות העברה ברשת היא מאד איטית - לא עובר את ה-600k/s. נראה לי קצת איטי לרשת ביתית, אפילו בשביל Wi-fi... רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ac1240,

רציתי לדעת מה כל היחודיות של ההפצה הספציפית הזו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nim901,

[אני אומר את זה רק כדי למנוע תגובות מיותרות, הכוונה היא ל FF3 תחת לינוקס!!!!] בכל מקרה, יש פה מישהו עם FF3 באטה 3 או יותר [גירסאות ליליות] ויכול לבדוק אם הקיצורים ctrl C & V עובדים כאשר אתם בעברית?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Yehazkel,

שלום כשהמחשב שלי עולה , עולה גם הלילו ושם הלינוקס הוא ברירת המחדל ואני רוצה לשנות זאת ולווינדוס (אני יודע שלא כדאי אבל זה בגלל אחותי) בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by simonsix,

http://livinginagoogleworld.blogspot.com/2009/10/google-chrome-os-browser-unstable-build.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קוראים לתוכנה MySLAX Creator http://myslax.rabidhutch.co.uk/files/MySLAX_Creator.exe

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. לאחר התקנת מערכת ההפעלה לינוקס מנדריוה 10.2 בהצלחה ניסיתי להריץ ב-xterm את הפקודה /etc/password שאמורה להראות לי את כל הסיסמאות המוגדרות במערכת כידוע רק משתמש בעל הרשאות ROOT יכול להשתמש בפקודה זו לכן כאשר ניסיתי את הפקודה ניתקלתי בהודעה premission denied כמובן הבנתי מה היא אומרת אך הבעיה שלי היא כזאת בשלב התקנת המערכת ישנו שלב שנותן לך לקבוע יוזר וסיסמא העניין הוא שחשבתי שקביעת היוזר הזה זהו היוזר שישמש אותי כמנהל המערכת ויתן לי הרשאות של ROOT כנראה שלו עשיתי משהו נכון והיוזר שמשמש אותי כרגע הוא לא בעל הרשאות של ROOT לכן הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול להגדיר שיהיה לי הרשאות של משתמש ROOT השאלה שלי היא האם ניתן ליצור משתמש בעל הרשאות של ROOT גם לאחר ההתקנה או שרק מהלך הה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by WinInc.dll,

מישהו מכיר את הפקודה בדוס שקוראים לה "Sub Set " אם מישהו מכיר אותה אז שירשום איך להשתמש בה תודה לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ag43,

תוכנת הKTORRENT בUBUNTU 7.04 נסגרת אקראית - לפעמים לאחר דקה לפעמים לאחר יום שלם שהיא בTRAY. למישהו יש מושג מה גורם לזה? חוץ מהבעיה הזו אני מאוד מרוצה ממנה ולא רוצה להחליף תוכנה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by GGuyZ,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלת רבות בפורום הזה, אך בכל זאת בכל פעם שקראתי על הנושא, לא באמת השתכנעתי מדוע כדאי לי לעבור ללינוקס? יש לציין שהתנסיתי עם לינוקס מספר פעמים בעבר. ההתנסות הראשונה התבצעה עוד ממזמן עם רד האט גרסת 5.2(ענתיקה אה?). האחרונה התבצעה עם מנדרייקה 9.2 לפני כ3 שנים. בשתי הפעמים עבדתי עם המערכת בצורה בסיסית ודי הסתדרתי איתה. אין לי ספק שמאז ועד היום התבצעו שינויים נוספים והמערכת הפכה לידידותית בהרבה למשתמש. למרות זאת, היום ווינדוס יחסית יציבה ונותנת לי מענה לכל מה שאני צריך. מבחינתי הסיבה היחידה לעבור ללינוקס היא סתם בשביל ההתנסות. אך מניסיון העבר ה'ריגוש' שבמערכת הפעלה שונה נעלם לאחר מספר ימים. אשמח לשמוע דעתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by lesForce,

עכשיו שמעתי על התוכנה WUBI שהבנתי שבעצם היא מתקינה את אבונטו דרך הוינדוס בלי סיבוכים מיותרים ובכל הפעלת מחשב אנ יכול לבחור במה להישתמש בה או ב-XP , עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.כמה היא שוקלת? ונגיד אני מתקין עליה דברים הם ישמרו לכל הזמן? ואז בהסרה של וינדוס היא תימחק בלי בעיה עם כל הקבצים שהיו שם? 2. יש לה אותם ביצועים (מהירות וכאלה) כמו לאבונטו הרגיל? 3. היא פוגעם בביצועים של XP (מהירות וכאלה)? 4. כמה גיגה פנויים את ממליצים שיהיו לי על הכונן לפני שאני מתקין אותה? 5. אין איתה הרבה בעיות ובאגים? כיאלו היא לא יכולה לאבד לי מידע ב-XP או לגרום למצב שאני יצטרך לפרמט בגלל שיהיה תקלה איתה... ומה דעתכם עליה בכלליות, מה החיסרונות שלה? זה השאלות שעולות לי בראש עכשיו, בטח יבואו עוד אז א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.