עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by aaviran,

שלום רב. ניסיתי את Ubuntu אך עקב בעיות ותסכולים אט אט פשוט הפסקתי להשתמש בה. אני מחפש הפצת לינוקס שתהיה כמה שיותר קלה, חסרת פיצ'רים, ידידותית למשתמש ווינדוס ובעלת תמיכה יחסית רחבה לחומרה, יש חיה כזו? השימושים העיקריים שלי במחשב הם מדיה (סרטים ומוזיקה), גלישה באינטרנט ומסנג'ר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by afik zach,

לפני כמה חודשים התקנתי אבונטו על ההרדסיק השני שלי במחשב ועכשיו קצת אין לי מושג איך למחוק אותה מבלי שזה יעשה לי בעיות אם WINDOWS בהרדיסק השני? הייתי שמח לקבל קצת עזרה בעניין אם כמובן יש איזו דרך מסודרת לתהליך

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by simonsix,

http://livinginagoogleworld.blogspot.com/2009/10/google-chrome-os-browser-unstable-build.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by trxman,

אהלן כולם התקנתי לפני כמה חודשים אובונטו, ולא ממש נגעתי בו ועכשיו התחלתי קצת יותר להתעסק איתו, אך הבנתי שיש לי שתי מחיצות hda1\hda5 ששניהם NTFS ואני לא יכול לכתוב\לערוך\ליצור קבצים\למחוק מהמחיצות האלו. אז..אני חושב..וחושב...ושואל את עצמי: "אז רגע, איפה אני מתקין דברים, מוחק, יוצר ?!" כאילו....לאן הכל נכנס? :\ תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני התקנתי לינוקס RH 9 ואני רוצה ליצור חייגן יש לי מודם אלקטל לא משודרג ואני רוצה לדעת כיצד עושים זאת והסבר עם תמונות אפילו יעזור מאוד תודה מראש ניר,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omerdvd,

שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש לאובונטו שלי, אבל בארכיטקטורה של 64 ביט. למקרומדיה אין עדיין תמיכה ב64 ביט.. האם מישהו מכיר נגן פלאש כזה? תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. איך אני מגדיר mount אוטומטי לתיקיות משותפות ברשת שנמצאות במחשבי ווינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amd,

אני מנסה להתקין לינוקס וניסיתי כבר חמישה דיסקים שונים וכולם מראים לי את אותה הודעה "x server can't be started" ומיד אחר כך הוא מעביר אותי לדוס האם מישהו מכיר ת'תופעה ומה צריך לעשות ????????????????????? תודה מראש לירן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. בעיה מוזרה מאוד צרבתי דיסק של אובונטו, בינתיים אני בלייב וזה עובד יופי אז לחצתי על ההתקנה, עברתי את כל השלבים עד למסדר המחיצות ושם הוא פשוט לא מזהה שום כונן קשיח, למרות שאני יכול לפתוח את כל הקבצים שנמצאים בכונן שלי. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dimer,

שלום לכולם החלטתי לנסות להתקין את האובנטו על דיסק קשיח נפרד במחשב שלי. יש לי אפשרות להשיג דיסק קשיח 7200 RPM אבל רק 2 מגה של BUFFER. האם עבור לינוקס הכמות של הבאפר משמעותית לביצועים או שאפשר ללכת גם על שני מגה? שאלה שניה: המחשב בו אתקין את לינוקס הוא CLIENT של ICS. עד כמה זה מסובך להגדיר אותו ככזה גם בלינוקס? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, לפני כמה ימים יצרתי תיקיית קבצים. אנשים אחרים עבדו על ה-iMac, והיא כנראה נמחקה אבל לא מופיעה ב-Trash. אני מעוניין למצוא את תאריך ושעת המחיקה, או כל תסריט אחר שעלה בגורלה. כיצד ניתן למצוא את המידע הזה באמצעות ה-OS X או תוכנות חיצוניות? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by borg,

מפיצות לינוקס סיכמו על תקן מאוחד למישהו יש מידע נוסף בנושא? :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום! תשמעו, לאבא שלי יש MAC G4 בעבודה, והוא אמר לי לשאול בנוגע לזה. המחשב מקרטע, נתקע ולא עובד כמו שצריך. אין הודעות שגיאה או משהו, אבל הוא חושד שזה וירוס. יש בכלל כזה דבר (וירוס) למאק?! מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sp_RuS,

לקחתי והקצתי 20GB כשטח לא מוקצא בעזרת PARTITION MAGIC 8. והקנתי על ה20GB האלה את אובונטו. אז עכשיו יש לי 50GB עם XP, ו20GB עם אובונטו. עכשיו אני רוצה למחוק את אובונטו ולהחזיר את ה20GB האלה לXP... איך?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני צריך המלצה למקינטוש שיאפשר לי להקליט כמו שצריך, היום אני עובד על CUBASE SX על PC אבל אני רוצה להעביר את הכל לעבודה על מקינטוש (בגלל היתרונות הרבים שלו בישומים כאלה) אז אני צריך המלצה למקינטוש+מסך עד 8000 ש"ח תוכנה ומיקסר אני רוכש בנפרד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום יש לי סקריפט שאני רוצה שירוץ כשהמערכת עולה הסקריפט עושה restart למחשב, בודק שאיזה device עלה ואז מבצע שוב רסטארט מספר מסויים של פעמים. כל הסקריפט כתוב והכל בסדר עכשיו אני רק צריך לשים שהוא ירוץ בסטארטאפ אז יש לי שתי שאלות 1)יש 6 תקיות של run at startup : /etc/init.dn מה ההבדלים בין כל תיקיה והיכן אני אמור לשים את הסקריפט שלי? 2)(אולי התשובה לשאלה אחת תענה על זה אבל כ"ז) איך אני גורם לסקריפט לרוץ לפני שהמערכת מבקשת ממני סיסמא (כלומר שאני לא אצטרך לשים סיסמא כל פעם שהמחשב עשה ריסטארט)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zvkel,

טוב אז בשעה טובה הצלחתי להתקין מנדרייק לינוקס יש לי כרטיס גרפי ati 9600p איך אני מפעיל את יציאת הטלויזיה? אני עובד עם kde והוותק שלי בלינוקס הוא כבר שלוש דקות אז נא להתחשב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני הבנתי שזה אחלה מחשב בשביל הלימודים. וחשבתי לקנות מחשב שהיה איתי בתיק. משהו יודע פרטים נוספים על זה ? http://ad.netvision.net.il/macbook/?CampID=102&BannID=102_19 אם אני טעיתי בזה שנתתי את הפרסום אז אני מתנצל !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by fishi,

i got some questions i installed the core yesterday and i got some probs anything i try to install i go to the folder i need i do the ./configure and it runs till i get this error message checking how to run the C preprocessor... /lib/cpp configure: error: C preprocessor "/lib/cpp" fails sanity check See `config.log' for more details. any1 knows what i shold do? and how do i enable writing in hebrew and waht can i use to watch videos and i need a burning prog sorry for all the questions but itll be really helpful if youll answer thanks

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הפצה שעובדת עם win7/vista/xp ישמש לשרת קבצים ביתי וגיבוי ל - 2 מחשבים ברשת קווית + מחשב נייד ברשת אלחוטית בעל דרישות חומרה נמוכות, שיעבוד עם מפרט כזה: מעבד AMD Sempron 140 - מעבד חד ליבתי 1GB של זיכרון תמיכה בדיסקים קשיחים של מעל 1GB תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אלהן, יש לי שרתף בטיפשותי הקצתי לרוט 15 גיגה, והוא מנצל רק 2.7 כאשר שאר ~12גיגה פנויים. לעומת זאת להום נשאר 22 גיגה כאשר כ 70-80% מנוצל. האם קיימת דרך לקחת גיגות מהרוט להום מבלי לפרמט/להתקין מחדש/וכו', משהוא בסגנון התוכנה partition magic שיש לחלונות. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by vbasic,

שלום לכולם,באשכול זה הייתי רוצה להביא בפניכם אפשרות להרצת מ"ה של מקינטוש על x86 (מי שכבר יודע איך - מוזמן לענות לשאלות הבאות) קודם כל תשאלו: למה בכלל שנעשה כזה דבר ? התשובה דיי ברורה: אם נכנסתם לפורום של "לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות" - בטח תשמחו לדעת שניתן לעשות זאת ואולי גם תנסו. ובלי קשר זה תמיד כיף לדעת איך זה עובד . קודם כל להזכירגם שAPPLE הקדימה את MICROSOFT כמעט בכל תחום, וזה כולל כמובן את מערכות ההפעלה הגרפיות ומרובות המשימות. לי היו מס מחשבים של APPLE , הראשון שבהם עבד במהירות של 1.1 מגה (זה לא טעות) הרץ. תתפלאו, אבל זה היה מחשב מעולה. עכשיו לענייננו. את האמולטור שמבצע הדמיה של המערכת ניתן להוריד חינם מכאן: http://gwenole.beauchesne.online.fr/basili…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. (סיסטם 9.2 - נטסקייפ 7 או מוזילה)????

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nim901,

[אני אומר את זה רק כדי למנוע תגובות מיותרות, הכוונה היא ל FF3 תחת לינוקס!!!!] בכל מקרה, יש פה מישהו עם FF3 באטה 3 או יותר [גירסאות ליליות] ויכול לבדוק אם הקיצורים ctrl C & V עובדים כאשר אתם בעברית?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים