עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by ordan,

זהו טיקאסט 107, להבדיל מהטיקאסט של שבוע שעבר שהיה 106 ובקלילות האופיינית לי קראתי לא בטעות 107, אין כפילות, סתם אהאבליות שלי. עדי רביד ובעז אורדן באולפן מתווכחים ומספרים את החדשות האחרונות מעולם הטכנולוגיה בכלל ומעולם האפל והמקינטוש בפרט. כמו כן ניתנים במשדר הזה פרטים נוספים על ארוע הטיקאסט שיערך ב 27/7/09 בקפה iCaffe של רן בן ארי. עוד פרטים ואפשרות הרשמה בכתובת: http://www.tcast.co.il/event בעז אורדן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Carmageddon,

Hey, I will get new laptop in about 2weeks. it comes with winxphome, but I change to linux! I cant decide what distro is best for it. I need good tech support community for the distro, regular updates, wide variety of supported Hw and apps etc.. also need to be not too heavy. it also needs to supoprt in runnig games like Q3, UT2k4, and wineEx as well as WiFi (I am in the technion), so I will use WiFi - and I need it to be not too difficult to set up. and also to set up encryption for WiFi. Lappy is: HP Pavilion ZE4942EA Celeron M 330 1.4ghz. 256MB 266mhz (will update to 512 after I get it) etc Thanks in advance!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום קראתי את המדור לגבי תחזוקת המחשב, באמת עבודה טובה עכשיו בסוף המאמר, יש שם דרכים איך להסיר קבצים שלא נמחקים, ואחת האפשרויות הייתה KNOPPIX Linux Live. באתר שלהם ניתן להוריד.. אבל יש יותר מדי סוגים, מה ההבדל בין הגרסאות השונות שיש באתר שלהם (יש DVD ויש CD) ואיך אני צורב את זה .. (כשאתה מוריד יש הרבה קבצים).. ובעקרון, זה לינקוס לכל דבר ? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nim901,

[אני אומר את זה רק כדי למנוע תגובות מיותרות, הכוונה היא ל FF3 תחת לינוקס!!!!] בכל מקרה, יש פה מישהו עם FF3 באטה 3 או יותר [גירסאות ליליות] ויכול לבדוק אם הקיצורים ctrl C & V עובדים כאשר אתם בעברית?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, לפני כמה ימים יצרתי תיקיית קבצים. אנשים אחרים עבדו על ה-iMac, והיא כנראה נמחקה אבל לא מופיעה ב-Trash. אני מעוניין למצוא את תאריך ושעת המחיקה, או כל תסריט אחר שעלה בגורלה. כיצד ניתן למצוא את המידע הזה באמצעות ה-OS X או תוכנות חיצוניות? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! תשמעו, לאבא שלי יש MAC G4 בעבודה, והוא אמר לי לשאול בנוגע לזה. המחשב מקרטע, נתקע ולא עובד כמו שצריך. אין הודעות שגיאה או משהו, אבל הוא חושד שזה וירוס. יש בכלל כזה דבר (וירוס) למאק?! מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. ראית יאת המדריך בדביק שאומר שלינוקס יכול לעבוד עם וינדוס ושיש תפריט בחירה, אבל לא הבנתי איך להתקין כך שהמחשב לא יתפרמט ליץ הפעלתי אובנטו מה LIVE CD וכשאני עושה לו INSTALL בשלב ה 7 והאחרון הוא אומר לי שהוא הולך לפרמט לי כונן. השאלה שלי היא איך אני מתקין את לינקוס שתפעל ביחד עם וינדוס ? תודה לכל עזור ועונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

איך מתקינים תוכנות? ואיפה אפשר להוריד מקודדים לסרטים ולמוסיקה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by masmddr,

שלום. אני מתקשה להריץ את Iron על Slackware 12.2 ואשמח לקצת עזרה. כדי לעמוד בדרישות שלו עדכנתי את glibc לגרסאה 2.9 ואת gcc לגרסאה 4.4.1. (על הדרך גם את הקרנל ל 2.6.30.5 סתם בשביל בכיף) . Iron רץ אבל לא בדיוק עובד, שאני מפעיל אותו אני מקבל בקונסול: וכול כתובת שאני מנסה לגלוש אליה אני מקבל מיד את השגיאה של "משהו השתבש בהצגת הדף". יש למישהו מושג כיצד אפשר לתקן את זה? Slackware 12.2 Kernel 2.6.30.5 KDE 3.5.10

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nim901,

בשורות טובות לכל בעלי כרטיסי ATI, AMD החליטה לקחת את התמיכה בלינוקס שלב קדימה ולהוציא גסאת לינוקס של Catalyst Control Center [מקור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי ברשותי מחשב שברצוני להריץ עליו לינוקס, חלק מהיעדים של המחשב יהיו שרת דואר לארגון. כיצד מומלץ לחלק את 160GB שבהרד דיסק ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. למה אף פעם לא פעל לי ה SOUND על לינוקס? (ערכתי לך את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Elad_m,

שלום אני רכשתי מסין מכשיר טבלאט smarq v7 מכשיר שמגיע עם 3 מערכות הפעלה לינוקס אובנטו, אנדרואיד, וwin ce . השאלה שלי אליכם מומחי לינוקס איך אני יכול להתאים את הלינוקס במכשיר לעברית שלפחות יהיה קריאה של עברית בדפדפן (מידורי)? מפרט טכני: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html נ.ב המערכת מבוססת מעבד arm. אודה מאוד על עזרה כי אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by simonsix,

http://livinginagoogleworld.blogspot.com/2009/10/google-chrome-os-browser-unstable-build.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AMD-Z,

אני מתקין את מנדרייק 9.1 ואני צריך עזרה... אתם יכולים לכתוב, מה לעשות לפני ההתקנה, איזה מחיצות ליצור, באיזה גודל, איך לאפשר בוט מבוט מג'יק? אפשר לבגדיר את הלינוקס בפרטישן מג'יק? בעצם כל דבר חשוב שתריך לעשות... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orly,

מעוניינת לקנות מצלמה טובה לגרפיקאית ב500 דולר. מישהו מכיר אחת טובה??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AviraM13,

אני צריך מדריך למנדרייק 10 . אני עכשיו עושה את צעדיי האחרונים לפני התקנת הלינוקס.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כרטיס רשת של אדימקס - EW-7726In איל אני גורם לו לעבוד בלינוקס? ניסיתי להוריד את הדריוור מהאתר של אדימקס :http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אבל זה בה כSource Code עשיתי את כל השלבים עד לשלב שבו כתוב make$ בשלב הזה לא הבנתי מה צריל לעשות. בבקשה לכתוב את הפיתרון כמה שיותר מפורט כי אני לא מבין כלום בלינוקס הורדתי את הלינוקס רק אתמול ומאז אני מנסה לסדר את זה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dimer,

שלום לכולם החלטתי לנסות להתקין את האובנטו על דיסק קשיח נפרד במחשב שלי. יש לי אפשרות להשיג דיסק קשיח 7200 RPM אבל רק 2 מגה של BUFFER. האם עבור לינוקס הכמות של הבאפר משמעותית לביצועים או שאפשר ללכת גם על שני מגה? שאלה שניה: המחשב בו אתקין את לינוקס הוא CLIENT של ICS. עד כמה זה מסובך להגדיר אותו ככזה גם בלינוקס? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני התקנתי לינוקס RH 9 ואני רוצה ליצור חייגן יש לי מודם אלקטל לא משודרג ואני רוצה לדעת כיצד עושים זאת והסבר עם תמונות אפילו יעזור מאוד תודה מראש ניר,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by valorien,

שלום עליכם. לאחרונה הופיעה אצלי בעיה מוזרה במיוחד בזמן השימוש באובונטו: בזמן שאני כותב, המקלדת מפסיקה לפעול לפתע ולא משנה על מה אני לוחץ היא מתנהגת כאילו היא נתקעה (אי אפשר אפילו לכבות ולהדליק את האורות של ה-CAPS או NUM LOCK). בזמן התקלה לא ניתן לכתוב שום דבר במקלדת ושום תו שמוקלד אינו מופיע על המסך. אחרי איתחול הבעיה נעלמת עד להופעתה שנית. המקלדת מחוברת בחיבור USB, ויש לציין שבזמן השימוש בחלונות היא אינה עושה בעיות כלל. מישהו נתקל בתופעה דומה ויכול לסייע בעניין? רוב תודות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם (שחשובה לי מאוד) בנושא. מה אפשר לעשות בפורום וכיצד אפשר לגרום לו להיות קצת יותר "חי".

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jean-paul,

מותקן לי על המחשב הנייד לינוקס fedora4 רציתי לדעת אם מישהו מכיר נגן טוב שמובנים בתוכו מקודדים ל divx וwmv ושיוכל לנגן אפילו סרטי dvd.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AmitT,

שלום, לאחרונה עדכנתי את האובונטו שלי לגרסה החדשה (6.06) ומאז קבצי MP3 לא נפתחים בעזרת התוכנות הרגילות לניגון מוזיקה. ניסיתי המון תוכנות והם לא מגיבות אבל המוזיקה נפתחת דווקא בנגי הסרטים (totem, mplayer) מה יכול להיות הגורם לבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים