לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מדריך למנדרייק 10 . אני עכשיו עושה את צעדיי האחרונים לפני התקנת הלינוקס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב שברצוני להריץ עליו לינוקס, חלק מהיעדים של המחשב יהיו שרת דואר לארגון. כיצד מומלץ לחלק את 160GB שבהרד דיסק ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם יש למישהו סיון עם הלוח הזה בלינוקס? זה לוח די חדש ואני חושש שיהיו בעיות בדריברים לכרטיס קול וגרפיקה - המחשב הוא לHTPC אז התמיכה בפענוח HD חשובה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מחיצות חוץ מהראשית וה-SWAP (כמו BOOT ו-HOME) ואם כן אז למה וכמה מקום צריך לתת להן, וגם איזו מערכת קבצים לשים בהן? ואם יש לי 256 RAM לעשות 512 מגה SWAP או פחות? ואם אני מקצה נגיד 3.5 ג'יגה ללינוקס זה לכל נמחיצות שלו (ראשית, SWAP וכו') ולא רק לראשית, נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמעט בכל הפעלה מחדש מופיע לי בשורת המשימות משהו שקורא לעצמו GNOME PANEL והוא תקוע. אי אפשר לצאת ממנו גם לא עם FORCE QUIT וגם לא עם XKILL. יש לציין שאני לא רואה שזה משפיע איכשהו על העבודה ב UBUNTU אבל בכל זאת זה סתם תקוע בצד, ויש ריבוע כזה קטן, אפור באמצע המסך. בנוסף, זה הביא לי את ה BUG REPORT הבא(העלתי אותו לשרתי ראפידשר): http://rapidshare.com/files/22817285/gnome-panel-bugreport.txt למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אם תלכו לאתר של אייבורי, ותסתכלו על MacBook Air M1, בגרסא הבסיסית: RAM=8GB SSD=256GB וצבע כסוף (רגיל, לא חלל) תקבלו 2 תוצאות: הראשונה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=36310 השנייה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=38931 אם עוברים על המפרט, שני המוצרים זהים, הדבר היחיד ששונה בין שני עמודי המוצר האלה, הוא המק"ט: באחד המק"ט מתחיל ב-MGN, ובשני הואמתחיל ב-Z. אז עולה השאלה, למה אייבורי יצרו שני דפי מוצר, עם שני מק"טים שונים? (אגב, התופעה הזו קורית גם עם MacBook Pro, וגם בגרסאות אחרות של יותר RAM או יותר SSD) כשניסיתי להתקשר לאייבורי ולקבל תשובה, הם לא ידעו לענות.. הם אמרו …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קראתי את המדור לגבי תחזוקת המחשב, באמת עבודה טובה עכשיו בסוף המאמר, יש שם דרכים איך להסיר קבצים שלא נמחקים, ואחת האפשרויות הייתה KNOPPIX Linux Live. באתר שלהם ניתן להוריד.. אבל יש יותר מדי סוגים, מה ההבדל בין הגרסאות השונות שיש באתר שלהם (יש DVD ויש CD) ואיך אני צורב את זה .. (כשאתה מוריד יש הרבה קבצים).. ובעקרון, זה לינקוס לכל דבר ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,באשכול זה הייתי רוצה להביא בפניכם אפשרות להרצת מ"ה של מקינטוש על x86 (מי שכבר יודע איך - מוזמן לענות לשאלות הבאות) קודם כל תשאלו: למה בכלל שנעשה כזה דבר ? התשובה דיי ברורה: אם נכנסתם לפורום של "לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות" - בטח תשמחו לדעת שניתן לעשות זאת ואולי גם תנסו. ובלי קשר זה תמיד כיף לדעת איך זה עובד . קודם כל להזכירגם שAPPLE הקדימה את MICROSOFT כמעט בכל תחום, וזה כולל כמובן את מערכות ההפעלה הגרפיות ומרובות המשימות. לי היו מס מחשבים של APPLE , הראשון שבהם עבד במהירות של 1.1 מגה (זה לא טעות) הרץ. תתפלאו, אבל זה היה מחשב מעולה. עכשיו לענייננו. את האמולטור שמבצע הדמיה של המערכת ניתן להוריד חינם מכאן: http://gwenole.beauchesne.online.fr/basili…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ומיד התקנתי עליו אובונטו שיחקתי קצת במשחק שבכותרת, אבל הוא רק למשחקי רשת. יש משחקים טובים אחרים ללינוקס שהם לא רק לרשת? מדובר במשחקי 3D ואסטרטגיה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב לקנות מחשב נייד ממש במיידי, המחשב הוא לחברה היא ממש אוהבת את המק בוק 13" , יש אותו בארה"ב במחיר מצויין של 800 דולר ואחי פשוט טס השבוע חזרה לארץ והוא יכול להביא לי אותו. השימושים שלה הם אופיס וכאלה והיא פשוט אוהבת את העיצוב שלו. נראה לי שלא יהיה לה נעים לעבוד איתו ועדיף סוני ואיו או דל. האם במחיר כזה של 800 דולר בגרסה הבסיסית שבד"כ עולה 999 דולר זה שווה את זה או ששווה לקחת במחיר הזה ממחשב אחר. 13" אודה להמלצה מהירה כי אני חייב לקנות מחשב עוד היום גג מחר בבוקר לפני שהוא טס. אודה לכם על המלצות וחידודים מכיוון שלא יצא לי להתשמש עם המק בארץ אלה רק בחו"ל לתקופה קצרה מאוד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן בזמנו שאלתי לגבי המשחק והתקנתו באייפד וסיפקו לי מספר תשובות. כרגע הדבר היחיד שניתן להתקין דרך האייטיונס הוא IHEROES שזה בעצם המשחק הראשון. בחיטוטי באינטרנט מצאתי את האתר הבא: http://www.theappleapps.net/2011/07/heroes-of-might-and-magic-2-12-ios.html המאפשר הורדה HEROES 2 למכשיר בצורה ישירה ( קובץ IPA) שלמיטב הבנתי (חדש בעסק IOS) ניתן להתקינו רק במכשיר שעבר פריצה. לכן יש לי 2 שאלות: 1) האם אני צריך לפרוץ את האייפד שברשותי על מנת להתקין את המשחק? 2) מה יקרה עם כל התוכנות אשר קניתי בכסף לאחר הפריצה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי את הבטא האחרונה, גם לא עזר. יש אולי פלאג-אין / תיקון כלשהו לזה? עריכה: טוב נו, מסתבר שאין.. יש המון טיקטים פתוחים על זה וכנראה שמה שנשאר זה לחכות לבטא נוספת...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפצה שעובדת עם win7/vista/xp ישמש לשרת קבצים ביתי וגיבוי ל - 2 מחשבים ברשת קווית + מחשב נייד ברשת אלחוטית בעל דרישות חומרה נמוכות, שיעבוד עם מפרט כזה: מעבד AMD Sempron 140 - מעבד חד ליבתי 1GB של זיכרון תמיכה בדיסקים קשיחים של מעל 1GB תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. ניסיתי את Ubuntu אך עקב בעיות ותסכולים אט אט פשוט הפסקתי להשתמש בה. אני מחפש הפצת לינוקס שתהיה כמה שיותר קלה, חסרת פיצ'רים, ידידותית למשתמש ווינדוס ובעלת תמיכה יחסית רחבה לחומרה, יש חיה כזו? השימושים העיקריים שלי במחשב הם מדיה (סרטים ומוזיקה), גלישה באינטרנט ומסנג'ר. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! תשמעו, לאבא שלי יש MAC G4 בעבודה, והוא אמר לי לשאול בנוגע לזה. המחשב מקרטע, נתקע ולא עובד כמו שצריך. אין הודעות שגיאה או משהו, אבל הוא חושד שזה וירוס. יש בכלל כזה דבר (וירוס) למאק?! מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי מחשב שבו הותקן לינוקס (REDHAT) שתפקד כראוטר ושיתף את האינטרנט ברשת שלי. המחשב התקלקל ומאז השתמשתי במודם עצמו כראוטר. כעת יש לי שוב מחשב שאני יכול להשתמש בו וכבר התקנתי עליו את מערכת ההפעלה SmoothWall. רציתי לדעת אם מישהו השתמש בהפצה הזו ויכול לתת לי מספר טיפים לגבי הגדרת המערכת להתקשרות למודם Alcatel SpeedTouch Home. הבנתי שהתצורה הנכונה לרשת כזו היא GREEN + RED, תקנו אותי אם אני טועה.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני מגדיר mount אוטומטי לתיקיות משותפות ברשת שנמצאות במחשבי ווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בלינוקס ואני מת על לינוקס איזה גירסת הפצה כדיי לי?(למתחילים) יש לכם אתרים ללימוד לינוקס? אתם יכולים לכתוב לי איזה כמה דברים בסיסיים ולתת לי כמה לינקים וזה ממש יעזור לי ותודה! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכל התותחים כאן. ראית יאת המדריך בדביק שאומר שלינוקס יכול לעבוד עם וינדוס ושיש תפריט בחירה, אבל לא הבנתי איך להתקין כך שהמחשב לא יתפרמט ליץ הפעלתי אובנטו מה LIVE CD וכשאני עושה לו INSTALL בשלב ה 7 והאחרון הוא אומר לי שהוא הולך לפרמט לי כונן. השאלה שלי היא איך אני מתקין את לינקוס שתפעל ביחד עם וינדוס ? תודה לכל עזור ועונה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://easylinux.info/wiki/Main_Page יש פה מדריך ענק, מעודכן, ומתעדכן כול הזמן, לכול גרסא של אובנטו, קיצר לקרפד שים את זה בנעוץ וזה יחסוך המון שאלות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאילו ששום דבר לא השתנה. מה זה יכול להיות? לא קיבלתי שום הוראות שגיאה במהלך ההתקנה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... הורדתי אובנטו 5.1 בקובץ ISO, צרבתי אותו לדיסק, כיביתי את המחשב ולחצתי על אנטר בBOOT - והוא כתב לי boot from cd : failiure... כאילו לא לחצתי על כלום. איך אני מפעיל תהתקנה? לוח אם : משו של epox ביוס : award נב : אני מקווה שזה שייך לפורום הזה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-