לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לעזרה - אני רוצה לשים בחדר שינה שלי מחשב שיהיה מחובר ב WIFI למחשב המרכזי שלי ויוכל לנגן ממנו שירים לרמקולים בחדר שינה. זה בתכלס כל מה שאני רוצה - השאלה איזה הפצה אפשר להתקין על P2 64MB ושיהיה לי תמיכה בכרטיס רשת אלחוטי (54MB/S) אשמח לרעיונות / הצעות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתקשה להריץ את Iron על Slackware 12.2 ואשמח לקצת עזרה. כדי לעמוד בדרישות שלו עדכנתי את glibc לגרסאה 2.9 ואת gcc לגרסאה 4.4.1. (על הדרך גם את הקרנל ל 2.6.30.5 סתם בשביל בכיף) . Iron רץ אבל לא בדיוק עובד, שאני מפעיל אותו אני מקבל בקונסול: וכול כתובת שאני מנסה לגלוש אליה אני מקבל מיד את השגיאה של "משהו השתבש בהצגת הדף". יש למישהו מושג כיצד אפשר לתקן את זה? Slackware 12.2 Kernel 2.6.30.5 KDE 3.5.10
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הבנתי שזה אחלה מחשב בשביל הלימודים. וחשבתי לקנות מחשב שהיה איתי בתיק. משהו יודע פרטים נוספים על זה ? http://ad.netvision.net.il/macbook/?CampID=102&BannID=102_19 אם אני טעיתי בזה שנתתי את הפרסום אז אני מתנצל !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עלי לעשות כדי שמתוך תכנית C אוכל לקרוא לפונקציות של יוניקס כגון ls? באמצעות הפקודה execvp ? איך אני בודקת שהיא הסתיימה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן! אני חדש בלינוקס ואני מת על לינוקס איזה גירסת הפצה כדיי לי?(למתחילים) יש לכם אתרים ללימוד לינוקס? אתם יכולים לכתוב לי איזה כמה דברים בסיסיים ולתת לי כמה לינקים וזה ממש יעזור לי ותודה! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מדריך למנדרייק 10 . אני עכשיו עושה את צעדיי האחרונים לפני התקנת הלינוקס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ומיד התקנתי עליו אובונטו שיחקתי קצת במשחק שבכותרת, אבל הוא רק למשחקי רשת. יש משחקים טובים אחרים ללינוקס שהם לא רק לרשת? מדובר במשחקי 3D ואסטרטגיה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו התקין את open office 2 בעברית כבר על הלינוקס שלו? הורדתי את קבצי ההתקנה פתחתי אותם ואז אני מקבל מלא קבצי rpm שאיני יודע מה להתקין ומה לא. אם מישהו הצליח להתקין אני אשמח לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קראתי את המדור לגבי תחזוקת המחשב, באמת עבודה טובה עכשיו בסוף המאמר, יש שם דרכים איך להסיר קבצים שלא נמחקים, ואחת האפשרויות הייתה KNOPPIX Linux Live. באתר שלהם ניתן להוריד.. אבל יש יותר מדי סוגים, מה ההבדל בין הגרסאות השונות שיש באתר שלהם (יש DVD ויש CD) ואיך אני צורב את זה .. (כשאתה מוריד יש הרבה קבצים).. ובעקרון, זה לינקוס לכל דבר ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב שברצוני להריץ עליו לינוקס, חלק מהיעדים של המחשב יהיו שרת דואר לארגון. כיצד מומלץ לחלק את 160GB שבהרד דיסק ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אף פעם לא פעל לי ה SOUND על לינוקס? (ערכתי לך את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, יש תוכנה חינמית מקבילה ל VMware שרצה על ויסטה ואני יכול להתקין איתה Gentoo? עריכה: אני יודע שיש תוכנה חינמית של מיקרוסופט בשם microsoft virtual pc 2007 - היא תעשה את העבודה? אפשר להתקין עליה לינוקס? + VMware היא תוכנה חינמית או לא? האם XEN רצה גם על ויסטה? ואיזו תוכנה מהרשימה הבאה מומלצת? http://www.thefreecountry.com/emulators/pc.shtml
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני אמור לקבל מספר אפשריות לאיזה מערכת הפעלה אני רוצה להיכנס והמערכת היחידה שאני מקבל אפשרות להיכנס אליה היא אובונטו, בנוסף לכך, באובונטו כשאני נכנס ל "מחשב" הוא מראה לי רק שתי מחיצות 1.Disk 2.filesystem מה עושים? נמחק לי הוינדוס? היה לי גם כונן נוסף "D" שהיה בו מלאאא מידע, כל זה נמחק עם התקנת אובונטו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מחיצות חוץ מהראשית וה-SWAP (כמו BOOT ו-HOME) ואם כן אז למה וכמה מקום צריך לתת להן, וגם איזו מערכת קבצים לשים בהן? ואם יש לי 256 RAM לעשות 512 מגה SWAP או פחות? ואם אני מקצה נגיד 3.5 ג'יגה ללינוקס זה לכל נמחיצות שלו (ראשית, SWAP וכו') ולא רק לראשית, נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! תשמעו, לאבא שלי יש MAC G4 בעבודה, והוא אמר לי לשאול בנוגע לזה. המחשב מקרטע, נתקע ולא עובד כמו שצריך. אין הודעות שגיאה או משהו, אבל הוא חושד שזה וירוס. יש בכלל כזה דבר (וירוס) למאק?! מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,באשכול זה הייתי רוצה להביא בפניכם אפשרות להרצת מ"ה של מקינטוש על x86 (מי שכבר יודע איך - מוזמן לענות לשאלות הבאות) קודם כל תשאלו: למה בכלל שנעשה כזה דבר ? התשובה דיי ברורה: אם נכנסתם לפורום של "לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות" - בטח תשמחו לדעת שניתן לעשות זאת ואולי גם תנסו. ובלי קשר זה תמיד כיף לדעת איך זה עובד . קודם כל להזכירגם שAPPLE הקדימה את MICROSOFT כמעט בכל תחום, וזה כולל כמובן את מערכות ההפעלה הגרפיות ומרובות המשימות. לי היו מס מחשבים של APPLE , הראשון שבהם עבד במהירות של 1.1 מגה (זה לא טעות) הרץ. תתפלאו, אבל זה היה מחשב מעולה. עכשיו לענייננו. את האמולטור שמבצע הדמיה של המערכת ניתן להוריד חינם מכאן: http://gwenole.beauchesne.online.fr/basili…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... הורדתי אובנטו 5.1 בקובץ ISO, צרבתי אותו לדיסק, כיביתי את המחשב ולחצתי על אנטר בBOOT - והוא כתב לי boot from cd : failiure... כאילו לא לחצתי על כלום. איך אני מפעיל תהתקנה? לוח אם : משו של epox ביוס : award נב : אני מקווה שזה שייך לפורום הזה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר יומיים בערך אני לא מצליח להיכנס לאתר של ארצ'. מישהו יודע מה קרה? עדכון: זו התשובה שקיבלתי בערוץ irc של ארצ': it is down for some users, due to a routing issue in the states
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציטוט מ- Slashdot: לינק לטורנט 1 לינק לטורנט 2 וגם, למי שמעוניין, לינקים ל- KNOPPIX 3.8 CeBIT Edition (הסטנדרטית): לינק לטורנט 1 לינק לטורנט 2
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב לקנות מחשב נייד ממש במיידי, המחשב הוא לחברה היא ממש אוהבת את המק בוק 13" , יש אותו בארה"ב במחיר מצויין של 800 דולר ואחי פשוט טס השבוע חזרה לארץ והוא יכול להביא לי אותו. השימושים שלה הם אופיס וכאלה והיא פשוט אוהבת את העיצוב שלו. נראה לי שלא יהיה לה נעים לעבוד איתו ועדיף סוני ואיו או דל. האם במחיר כזה של 800 דולר בגרסה הבסיסית שבד"כ עולה 999 דולר זה שווה את זה או ששווה לקחת במחיר הזה ממחשב אחר. 13" אודה להמלצה מהירה כי אני חייב לקנות מחשב עוד היום גג מחר בבוקר לפני שהוא טס. אודה לכם על המלצות וחידודים מכיוון שלא יצא לי להתשמש עם המק בארץ אלה רק בחו"ל לתקופה קצרה מאוד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לינוקס מנדרייק 9 ועכשיו הוא לא זיהה לי את הכרטיס קול חיפשתי לו דרייברים ולא מצאתי, יש סיכוי לאיזה משהו שיעזור לזה או יגדיר אותו בתור GENERIC כמו בחלונות? או אפילו משהו שיפעיל אותו בצורה חלקית, ד"א יש לי כרטיס של Philips, Rhythmic egde דגם 703pcs, אולי יש איזה rpm שיעזור לי? הנה דף שבו מוזכר הכרטיס שלי זה הדבר היחידי שמצאתי אפילו אינפומציה אבל אין: http://www.pcsound.philips.com/download.html עכשיו בעיה שניה: שאני מפעיל משחק שהוא בתלת מימד פשוט הוא עובד לי לאט והFPS שלו ממש איטי (נראה לי אפילו 2) הקיצר הורדתי דרייבר מהאתר של Nvidia (יש לי כרטיס Ge-Froce 2 400mx משהו כזה) לצערי היה שם למנדרייק 8.2 חשבתי שזה יעשה משהו אבל לא עזר בגרוש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים יצרתי תיקיית קבצים. אנשים אחרים עבדו על ה-iMac, והיא כנראה נמחקה אבל לא מופיעה ב-Trash. אני מעוניין למצוא את תאריך ושעת המחיקה, או כל תסריט אחר שעלה בגורלה. כיצד ניתן למצוא את המידע הזה באמצעות ה-OS X או תוכנות חיצוניות? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש למישהו סיון עם הלוח הזה בלינוקס? זה לוח די חדש ואני חושש שיהיו בעיות בדריברים לכרטיס קול וגרפיקה - המחשב הוא לHTPC אז התמיכה בפענוח HD חשובה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-