לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין את מנדרייק 9.1 ואני צריך עזרה... אתם יכולים לכתוב, מה לעשות לפני ההתקנה, איזה מחיצות ליצור, באיזה גודל, איך לאפשר בוט מבוט מג'יק? אפשר לבגדיר את הלינוקס בפרטישן מג'יק? בעצם כל דבר חשוב שתריך לעשות... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם (שחשובה לי מאוד) בנושא. מה אפשר לעשות בפורום וכיצד אפשר לגרום לו להיות קצת יותר "חי".
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כידוע sun החליטו שלא ליישם את smbmount הנפלאה שמגיעה עם חבילת samba ללינוקס ב kernel של סולריס, או במילים אחרות ה kernel של סולריס אינו תומך ב- smbfs. רציתי לדעת אם מישהו מכיר kernel source שמכיל את התמיכה ב-smbfs או שאולי מישהו יודע לכתוב אותו. ניסיתי קצת לשחק ולעשות פורטים של החלק הזה בקרנל בלינוקס לסולריס אבל זה לא היה רציני כי אני לא ממש ידעתי מה אני עושה. אולי למישהו יש קיצור דרך בשבילי ? ??? אסף ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר יומיים בערך אני לא מצליח להיכנס לאתר של ארצ'. מישהו יודע מה קרה? עדכון: זו התשובה שקיבלתי בערוץ irc של ארצ': it is down for some users, due to a routing issue in the states
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני דיי התייאשתי אז חשבתי לפנות ולהציג את הבעיה שנתקלתי בה: יש לי חיבור עם router 714p+ של חברת dlink , עד שהבאתי את המק החדש הביתה כל המחשבים האחרים עבדו מעולה מבחינת רשת פנימית וחיצונית, ברגע שהתחלתי לחבר את המק התגלו איבודי pocket-ים רבים, אין ping-ים מה שמצריך איתחול ה-router.. וניתוק הכבל ( rj-45 or wi-fi ) אני לא מצליח למצוא סיבה לזה, יש תמיכה מלאה והכל.. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר.. אני יותר מצליח להתחבר דרך כבל רשת מאשר אלחוטי, ממש מוזר שלרשת של אחד מהשכנים אני מתחבר וגולש מעולה.. אבל אצלי כלום!! אחרי 3 פינגים הכל נופל.. אם מישהו נתקל בבעיה כזאת אני ממש אשמח לתגובה וכו'.. כי באמת, לי אין מושג.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עליכם. לאחרונה הופיעה אצלי בעיה מוזרה במיוחד בזמן השימוש באובונטו: בזמן שאני כותב, המקלדת מפסיקה לפעול לפתע ולא משנה על מה אני לוחץ היא מתנהגת כאילו היא נתקעה (אי אפשר אפילו לכבות ולהדליק את האורות של ה-CAPS או NUM LOCK). בזמן התקלה לא ניתן לכתוב שום דבר במקלדת ושום תו שמוקלד אינו מופיע על המסך. אחרי איתחול הבעיה נעלמת עד להופעתה שנית. המקלדת מחוברת בחיבור USB, ויש לציין שבזמן השימוש בחלונות היא אינה עושה בעיות כלל. מישהו נתקל בתופעה דומה ויכול לסייע בעניין? רוב תודות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מצלמה טובה לגרפיקאית ב500 דולר. מישהו מכיר אחת טובה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קראתי את המדור לגבי תחזוקת המחשב, באמת עבודה טובה עכשיו בסוף המאמר, יש שם דרכים איך להסיר קבצים שלא נמחקים, ואחת האפשרויות הייתה KNOPPIX Linux Live. באתר שלהם ניתן להוריד.. אבל יש יותר מדי סוגים, מה ההבדל בין הגרסאות השונות שיש באתר שלהם (יש DVD ויש CD) ואיך אני צורב את זה .. (כשאתה מוריד יש הרבה קבצים).. ובעקרון, זה לינקוס לכל דבר ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i have it enabled, now how do i set shadows and and make windows transperent? anyone knows? :\ EDIT ok,i can make windows transperent with xcompmgr+transset , thats a progress,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב שברצוני להריץ עליו לינוקס, חלק מהיעדים של המחשב יהיו שרת דואר לארגון. כיצד מומלץ לחלק את 160GB שבהרד דיסק ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פקודה מקבילה ל /? ו ipconfig /all ? אני אשמח לקבל עזרה.... הכל לGNOME ubuntu בכלל לא יזיק קצת עזרה בפקודות למשתמשים מתחילים...תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים התקנתי אבונטו על ההרדסיק השני שלי במחשב ועכשיו קצת אין לי מושג איך למחוק אותה מבלי שזה יעשה לי בעיות אם WINDOWS בהרדיסק השני? הייתי שמח לקבל קצת עזרה בעניין אם כמובן יש איזו דרך מסודרת לתהליך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה מאוד צרבתי דיסק של אובונטו, בינתיים אני בלייב וזה עובד יופי אז לחצתי על ההתקנה, עברתי את כל השלבים עד למסדר המחיצות ושם הוא פשוט לא מזהה שום כונן קשיח, למרות שאני יכול לפתוח את כל הקבצים שנמצאים בכונן שלי. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו התקין את open office 2 בעברית כבר על הלינוקס שלו? הורדתי את קבצי ההתקנה פתחתי אותם ואז אני מקבל מלא קבצי rpm שאיני יודע מה להתקין ומה לא. אם מישהו הצליח להתקין אני אשמח לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://livinginagoogleworld.blogspot.com/2009/10/google-chrome-os-browser-unstable-build.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע לחלוטין לאחרונה התקנתי לינוקס 9 החדש שאל כרטיס מסך, עניתי לו...הראה לי שזה עובד עם מה שביקשתי עכשיו סיימתי את ההתקנה הופ! לא עובד, המסך מרצד כאילו הרזולוציה גבוהה מדי איך אני מקטין את הרזולוציה?? הידע שלי בלינוקס מזערי אז אני מבקש הסברים מפורטים. המון תודות לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מדריך למנדרייק 10 . אני עכשיו עושה את צעדיי האחרונים לפני התקנת הלינוקס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חברי הפורום. תמיד שמעתי על הפורום המדהים הזה אבל אף פעם לא הזדמן לי להיכנס והוא בהחלט מדהים בגודלו ובתוכנו ( עד כאן הליקוקים.) אני טכנאי מחשבים זה די זמן רב ומתבייש להודות כי אין לי שום מושג מעבר לבסיס בנוגע למחשבי מק. תמיד חלונות הייתה בראש מעייני ודי נשבר לי ממנה. לפני שמיקרוסופט (מצטער על המילה) תכניס לי את המסמר האחרון בפנטיום 3 שלי עם מערכת ההפעלה הבבל"ת שלה, החלטתי שמק יכול להוות עבורי הן כמשתמש פרטי והן כערך מוסף בעבודתי את הפתרון האופטימלי. אז ככה, התברר לי היום משמועה שאפל מתכוונת להוסיף את האפשרות של דואל בוט במחשבי המק שלה להרצת ווינדוס אקס.פי? נאמר לי גם שרק מערכת ההפעלה החדשה ביותר והמחשב דואל קור (של אינטל) יצליחו לתפעל אופציה שכזו.? האם נכונה השמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן כולם התקנתי לפני כמה חודשים אובונטו, ולא ממש נגעתי בו ועכשיו התחלתי קצת יותר להתעסק איתו, אך הבנתי שיש לי שתי מחיצות hda1\hda5 ששניהם NTFS ואני לא יכול לכתוב\לערוך\ליצור קבצים\למחוק מהמחיצות האלו. אז..אני חושב..וחושב...ושואל את עצמי: "אז רגע, איפה אני מתקין דברים, מוחק, יוצר ?!" כאילו....לאן הכל נכנס? :\ תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לאובנטו אשר דומה ל deepfreeze ול retunil אשר בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא יהיה באותו מצב לפני ששמתי את התוכנה. כלומר אם אני אפעיל את התוכנה ואפתח 30000 תיקיות וקבצים ואמחק תוכנות וקבצים אחרי הפעלה מחדש הכל יחזור לקדמותו... אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.livesale.biz/?p=30
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אתמול את גרסת קובנטו של לינוקס על מכונה ורטואלית (VM) ואני מנסה להתקין מודול JAVA. למשהו יש מושג על מדריך טוב או שהוא יכול להסביר בקצרה איך עובדים בלינוקס?! ראיתי באתר שם הוראות, אבל אני לא מצליח להבין איך אני מתקין את זה. בנוסף, אני מנסה להכנס בהגדרות כ-SU, כלומר להריץ su דרך הטרמינל. זה נותן לי להכניס את הסיסמה שלי, אבל אני לא מצליח להקליד אות אחת! כאילו רק האנטר עובד במקלדת.. למשהו יש תשובות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-