עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Gold shark,

שלום אני רק אתמול בלילה התקנתי לינוקס (אחלה של דבר) אני משתמש בהפצה MENDRIVA ויש לי בעיה קטנה..... הכריטיס קול שלי לא עובד אני סם שירים הוא מנגן אבל לא משמיא ואני כבר נואש אני לא יודע מה אני יכול לעסות! הכרטיס קול שלי זה Audigy2 zsעזרה בנוגע לכרטיס קול בלינוקס

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  2. על איזו גרסה אתם ממליצים Mandrake (Mandriva?) ?? או שאתם ממליצים על אחרת? אם אתם ממליצים על Mandrake, איזו גרסה להוריד? Commercial או את ה- "Download Edition" ? שמעתי שההתקנה די מסובכת אז אודה לכם אם תוכלו לתת לי מדריך או להסביר לי איך מתקינים את ה- linux. יש לי מודם של GlobeSpan ALE 130 (ADSL) אתם חושבים שאני אוכל להתקין אותו בלינוקס? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Gold shark,

שלום לכולם איפו נימצאות התיקיות בסיס של ה HTTP וה FTP????שרת

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. היי,יש לי דיסק התקנה של mac ורציתי לשאול אם מישהו פעם ניסה להתקין או האם זה בכלל אפשרי לעשות את זה? מפרט המחשב (של אחותי): intel pentiun 93 processor 866 mhz 384 mb of ram עכשיו מותן לה על המחשב וינדוס xp pro עם סרביס-פאק 2 תודה מראש! (הדיסק שלי של mac מקורי!!!)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי בעיה שאני לא יודע איך להגדיר דואר ב לינוקס בתוכנה של KDE מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  6. Started by borg,

מהם ההבדלים בין Red Hat Enterprise Linux WS ל-Fedora Core 4? האם תוכנות שמותאמות ל-Red Hat מתאימות גם ל-Fedora, ולהיפך? Fedora היא גירסה חינמית של Red Hat או שקיים הבדל מהותי ביניהן? Fedora כוללת אך ורק בתוכנות חינמיות. האם Red Hat כוללת תוכנות שבד"כ נמכרות בתשלום? האם Red Hat יותר יציבה מ-Fedora באופן משמעותי, אם בכלל? האם קיים הבדל מהותי בממשק ובתוכנות של Red Hat ו-Fedora? איזו גירסה יותר נוחה למשתמש המתחיל מבחינת קלות הפעלה והתמצאות במערכת?

• 35 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Gold shark,

מישהו יכול להגיד לי איך בונים הפצה משלי? עם למישהו יש מדריך הוא משהו זה היא מצויין ממולץ בעיברית עם לא אנגלית גם יעזור '_'

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  9. הבעייה היא שהrhgb פשוט לא עולה חחח... אני התקנתי את הדרייברים לפי המדריך הזה: http://stanton-finley.net/fedora_core_4_installation_notes.html עשיתי את כל מה שרשום בהוראות בשביל להחזיר את הrhgb. אחרי אז כשאני עושה ריסט, כשהמחשב אמור להעלות את הrhgb, הוא עושה מסך שחור כזה כאילו הוא מנסה לעלות את הrhgb, אבל הוא לא מצליח. את כל השירותים שהוא אמור לעלות דרך הrhgb, הוא לא מעלה דרך הrhgb, אלא דרך המסך שבא לפני זה (המסך השחור הזה, שאחרי כל פעולה שהוא מסיים הוא רושם OK בירוק חחח...), וכשהוא מגיע למסך של הlogin) login טקסטואלי), הוא מעלה את המסך פלאש של nvidia, ועולה כרגיל (הוא עולה ישירות למשתמש שלי), כולל הX!!!... כלומר הבעייה היחידה היא בrhgb... חיפשתי הרבה באינטרנט ובגוגל, ולא …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by MacGyver,

שלום .... לי היה ניסיון(כושל ביותר אני חייב להגיד...) כאשר פעם התקנתי FEDORA CORE 2 עם KDE..... דבר ראשון לקחו לי כמה שעות להגדיר את האינטרנט.....(הוא פועל אצלי מהרשת(הוא ממודם אלקל...))) דבר שני אני אף פעם לא מבין מה זה לקנפג או במילים אחרות איך להתקין תוכנות.....וכשאני שומר מוריד וכו דברים איך ואיפה אני אמור לשמור אותם(איך הסיפריות עובדות שם..) ואני אשמח להמלצה על הפצה נוחה למשתמש.....(ולינק לאותה הפצה על LIVE CD תוכל לעזור מאוד....) תודה רבה! איתן

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by kisharon,

היי לכולם. התקנתי לינוקס suse 9.2 ואני לא יודע איך לחבר אותו ל domain שמבוסס על רשת NT מישהו יכול לתת הסבר קצר או אולי מדריך שיש ברשת גם יעזור לי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by borg,

אני מוריד גירסת DVD של Debian באמצעות jigdo 0.7.1a. השרת ממנו אני מוריד הוא: http://ftp.us.debian.org/debian. הורדתי את הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo. מה אני צריך לעשות עם הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-2.jigdo? עריכה 1: הורדתי את דביאן במשך 16 שעות רצופות, ואז ה-Windows שלי נתקע ונאלצתי לאתחל את המחשב. הפעלתי את jigdo מחדש, והוא ממשיך להוריד את דביאן כבר במשך שעות ארוכות. מהירות ההורדה שלי היא בד"כ בין 30KB/s ל-50KB/s. הבעיה היא שאני לא יודע אם jigdo התחיל את כל ההורדה מהתחלה, או שהוא ממשיך מהמקום בו הוא הפסיק. ??? אין ל-jigdo שום מדד באחוזים או ב-MB לגבי גודל הקובץ שהוא כבר הוריד או לגבי גודל הקובץ שנותר לו להוריד. יש למישהו נסיון עם jig…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  13. קוראים לתוכנה MySLAX Creator http://myslax.rabidhutch.co.uk/files/MySLAX_Creator.exe

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  14. Started by borg,

Fedora Core 4 Available! Fedora Project למישהו יש רשמים לגבי הגירסה החדשה של פדורה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איזה הפצה של לינוקס אני יכול להריץ על מחשב פנטיום 1 200 מגה הרץ עם 24 מגה זיכרון והכי חשוב שתהיה נוחה כמו מינדרייק קלה לשימוש ואם אפשר אז גם בעברית תודה לכל העוזרים נ.ב אני יודע שתתי לכם משימה קשה אבל אני בטוח שתצליחו לעמוד בזה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קראתי שגירסת הפיתוח של Mac OS X Tiger כבר ניתנת להורדה (ככל הנראה אותה גירסא בה השתמשו ב WWDC 2005). האם ניתן להתקין אותה על מחשב PC רגיל ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Enigma209,

לפי הכתבה הזאת http://www.tomshardware.com/hardnews/20050606_162637.html נאמר שאפל עוברים למעבדי אניטל והמעבר יושלם בתוך שנה... זה אומר שאפשר יהיה להתקין OSX על מחשבי X86????

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by borg,

אני עדיין חדש בעולם של לינוקס (אני בינתיים משתמש רק בגרסאות Live-CD), ואני מעוניין בחוות דעתכם - איזה ממשק GUI עדיף Gnome או KDE, ולמה? מהם ההבדלים העיקריים בין Gnome ל-KDE? מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם? איזה הפצות מגיעות עם Gnome כברירת מחדל ואיזה עם KDE? צרפו בבקשה תמונות מסך של ה-Desktop שלכם עם תיאור לגבי איזו ההפצה וממשק GUI אתם משתמשים. תמונות מסך נוספות מלבד ה-Desktop יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. טוב, הגיע הזמן להכנס לעולם של LINUX. אני מחפש הפצה שמתאימה למתחילים בלינוקס. הכרחי שתהיה לה תמיכה בעברית, משמע יכולה לעבוד עם קבצי אופיס שנוצרים על מערכות של XP. (אבל אני מעדיף ממשק משתמש באנגלית) ולא לשכוח אפשרות להתחבר לאינטרנט ("המהיר" :)בארץ עם החייגנים הדפוקים האלה. האם יש "חיה" כזאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. יש מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP . אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד עריכה : נא למחוק , התבללתי בפורום

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by borg,

אני מעוניין בספר טוב ומקיף ללימוד לינוקס (רצוי בעברית). יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. היי, אחרי איזה עשר שנים טובות (מגיל 7, משמע היום אני בן 17) שאני חורש את המחשב (ומכך גם את הוינדוס) התחיל להימאס... קיצר החלטתי לחדש ולנסות לעבור ללינוקס, או לפחות ללמוד עליה איך זה בנוי ואיך עובדים עם המערכת. יצא לי לראות כמה פעמים את המערכת, אבל לא ממש להשתמש בה... ולכן יש לי כמה שאלות: א. מה ההבדל העיקרי בין וינדוס ללינוקס? ולמה אומרים שדווקא לינוקס עדיפה על הוינדוס מלבד שזה קוד פתוח? ב. לפי מה שאני יודע לינוקס לא בנויה כמו וינדוס בגישה ל"מחשב שלי" ושם להארד דיסקים, תיקיות וכאלה... איך זה עובד שם? ג. עוד דבר שראיתי ושמעתי עליו ועל לינוקס שלפעמים צריך לקמפל דברים. אז מה זה "לקמפל"? מה הכוונה? ד. לינוקס תומכת ברשת ביתית עם אינטרנט? ה. הבנתי שיש אפשרות להשאיר את …

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  23. אני צריך קישורים לשרתים מהירים (200KB/s+) שתומכים בחידוש הורדות באמצעות מנהלי הורדות עבור ההפצות הבאות: Mandrake 10.2 Official (האם זו אותה גירסה של Mandriva 2005 Limited Edition?) SUSE 9.3 Personal Edition Fedora Core 3 שלושת ההפצות הנ"ל הן הפצות חינמיות. כל השרתים שמצאתי עם קישורים להפצות הנ"ל לא תומכים בחידוש הורדות. חיפשתי באתרים הרשמיים, ב-LinuxISO.org וב-Google. אני רוצה להוריד את ההפצות הנ"ל באמצעות מנהל הורדות (אני משתמש ב-Go!Zilla 3.5). אני מעוניין בגירסאות DVD של ההפצות.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by BKnife,

יש לי 2 כוננים אחד C ואחד D על C מותקן windows xp על D יש לי כמה דברים ו12 ג'יגה פנוי שלום אני צריך שתעזרו לי בהתקנת Fedora גירסא : Version: Fedora Core 3 (Heidelburg) אני רוצה להתקין את פידורה על D אבל הוא לא נותן בגלל שהכונן לא ריק איך אני יכול להתקין את פידורה על D גם כשיש לי עליו עוד דברים ? בהתקנה לחצתי לו על Next עד שהגעתי לחלק של אחרי השפות...והוא לא רצה לעשות לי NEXT כי הוא חיפש כונן ריק הכוונה לחלק הזה : אם זה חשוב אז הורדתי את זה מפה : http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=64 בבקשה תעזרו לי להתקין את פידורה על כונן D בלי לפרמט אותו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

רשמים______________________________________________________

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים