עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Mind2,

שלום אני משרת בצה"ל ויש לי מחשב . . כמובן שיש עליו צהל נט אז אי אפשר לעשות איתו הרבה . . הרעיון שלי להריץ עליו LIVE CD שיכול להריץ DIVX עם כתוביות . . האם יש הפצה כזאת ? כי בדקתי כמה ולא היה להם . כמו UBUNTU

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום ! במהלך ההתקנה אני נדרש להבין את המונחים הבאים: filesystem - ext2 filesystem - ext3 filesystem - reiserfs filesystem - xfs filesystem - jfs שאינני מבין את פישרם. אודה למי שיואיל להסבירם לי.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by the kooks,

שלום. לי קוראים רועי,אני משתמש חדש בפורופ HWZONE.CO.IL, יש לי בעיה המערכת הקבעצים בHARD DISK שלי התקנתי מנדרייק(סוג של מערכת קוד בפתוח מסוג לינוקס), אך לצערי ההתקנה לא בוצעה בהצלחה במכיוון שהכוננן האופטי שלי לא הצליח לקרוא את הדיסק האחרון של ההתקנה אף על פי שהדיסק עצמוח היה תקין. עשיתי RESTART ויכולתי להכניס למערכת קבצים של הWINDOWS אך לצערי מכיוון שהתקנתי את המנדרייק על הHARD השני שלי שמוגדר בתור סליב לא יכולתי לראות מה יש בתחו דרך הWINDOWS כיצד אני מוחק את הHDD השני שעלו הותקנה המנדרייק? ומחזיר את מערכת הקבצים לFAT32 או FAT תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום ! אני מתחיל להתקין מערכת לינוקס gentoo ונעזר במדריך ההתקנה. לפי המדריך עלי למחוק את כל ה partitions הקיימים וליצור מחיצה חדשה ב /dev/hda שתהיה מסוג primary ו boot. הבעיה שלי שע"ג הדיסק הקשיח שלי יושבת מערכת winxp ועוד קבצים שאינני מעונין למחוק. לפיכך, בניגוד לכתוב במדריך ההתקנה של gentoo, אינני מוחק מחיצות קיימות אלא מתקין אחת חדשה באופן הבא: 1. 2.לאפשרות אני בוחר: למחיצה חדשה.3. לבחירה בין primary או extended: אני בוחר ב p למחיצת primary. 4. לבחירת מס. מחיצה, עלי לבחור ב 1 לפי הנחיות המדריך אך מחיצת ה primary הראשית שלי הינה זו של win xp ומכיוון שאינני רוצה למחוק אותה אני בוחר ב 4 שהוא מספר המחיצה הפנויה שלי, וזאת בניגוד לכתוב במדריך. 5. כעת אני נדרש להקליד…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה להתקין לינוקס בקרוב על אחד מהמחשבים שלי ואני מאוד חדש בנושא אז אני הולך להיות פעיל פה אז זו השאלה הראשונה שלי.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by LinkTree,

אני זקוק לעזרה - אני רוצה לשים בחדר שינה שלי מחשב שיהיה מחובר ב WIFI למחשב המרכזי שלי ויוכל לנגן ממנו שירים לרמקולים בחדר שינה. זה בתכלס כל מה שאני רוצה - השאלה איזה הפצה אפשר להתקין על P2 64MB ושיהיה לי תמיכה בכרטיס רשת אלחוטי (54MB/S) אשמח לרעיונות / הצעות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני רוצה להסיר את לינוקס מנדרייק מהמחשב ורציתי לדעת איך לעשות את זה תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי אני רציתי לדעת קצת יותר על מקינטוש, אני חדש בפורום הזה זה מחשב ששונה מבחינת החומרה שלו או שעל כל מחשב אני יכול לטעון את מערכת ההפעלה של מקינטוש? (מחשב חזק אני מתכוון) יש לי מחשב AMD 2400+ זיכרון 512 DDR כרטיס מסך 9800 פרו האם אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה של מקינטוש במקביל למערת ההפעלה ווינדוס XP? ומה ההבדל המהותי בין ווינדוס למקינטוש אני יודע שמקינטוש אינו תומך במשחקים ואם כן אז בבודדים, האם תוכנות ואפליקציות אחרות של עריכה גראפית לדוגמא תעבוד טוב יותר על מערכת מבוססת מקינטוש? תודה רבה, טל

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by kokoman,

יש לי מחשב די ישן: P-3 500MHz זכרון 192 MB הארד דיסק 8GB Windows XP שעובד לאט מדי לטעמי, הוא משמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, שיתוף קבצים וצפייה בסרטים. אז חשבתי לעצמי שאולי אם אני אתקין עליו LINUX הוא יעבוד מהר יותר, האם זו מחשבה הגיונית? או שאני טועה ואין קשר בין מערכת ההפעלה למהירות המחשב? אם במקרה אני צודק מישהו יכול להמליץ לי על גירסה של LINUX שהכי תתאים למחשב המפרט הנ"ל ולצרכים שלי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by zvkel,

כשאני רושם startx אני מקבל הודעת שגיאה של fatal error : no screens found וגם fatal io error 104 (connection reset by peer) after 0 requests איך מגדרים מסך או פותרים את error 104 הזה (אין לי שום ידע בלינוקס וזהו הפעם הראשונה שאני מנסה להתעסק עם זה) האם יש דרך אחרת להפעיל את המערכת הגרפית מלבד startx?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kino,

אני חושב על לקנות מק לצורכי מוזיקה, ראיתי את הגארג' בנד ואת האיי טיונז (שכבר ניסיתי בMSWIN) אז יש לי כמה שאלות.. אינטרנט במק, האם מק-מיני או Ibook שעליהם חשבתי יש אינטרנט מובנה? אם כן, האם המאק יוכל להתחבר לנקודת בסיס שהיא לא תחנת בסיס של אפל?, במקרה שלי ראוטר Cnet ונקודת בסיס Cnet, והיכן אוכל לבדוק זאת? יש אתר שמראה תמיכות בדברים מסוימים? במק מיני מקבלים Ilife 05 ובIbook אני מקבל Ilife 04, האם אוכל לעדכן את התוכנות בIlife מהגסרא של 04 לגרסא של 05 או לפחות לעדכן את הגרסא למעודכת יותר? אני שמעתי שמק טוב בגלל חבר, אבל כל מה שאני רואה זה מעבדים במהירויות 1.45\ 1.25 Ghz אני באמת אראה שהמאק איטי יותר מנייד או שולחני ממוצע? כי מהשולחני שלי אני יודע שיראה הבדל..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני מחפש ספר טוב גדול ועל UNIX שיסביר הכל על הנושא בכל נושא שיש ב-UNIX (אבטחה ,אינטרנט ,הקוד שלו ועוד) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sherlock1212,

אבל רציתי לדעת אם יש דברים שעובדים רק על ווינדוס שלא יעבדו על לינוקס,זה קורה לפעמים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

הורדתי וצרבתי את לינוקס מנדרייק LIVE CD. אני מדליק את המחשב והבוט עולה ואז יש את הloading הזה שמתמלא והוא מפסיק די בהתחלה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by borg,

למישהו יש קישור להורדה של KNOPPIX 4.0?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by MacGyver,

hallo everyone..... in israel i didnt had a chance to work on a mac and here i needed a computer so i wont to our friends here and they have a old imac and i have got to say it is really fun and now i will take a good thought on getting me one.... well that is all for now.... Eytan

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by karpad,

שלום אני רוצה להתחיל להשתמש בלינוקס הבאנתי שמנדרייק גם הפצה טובה למתחילים וגם תומכת בעברית(תקנו אותי אם אני טועה) אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב יהיה לו מעבד A64 עכשיו השאלות שלי הם: (תסלחו לי אם הם טיפשיות) 1.האם יש גרסאת 64 ביט? 2. אם אין אז האם אפשר להריץ על מעבד 64 ביט מנדרייק 32 ביט? 3. אם יש גירסאת 64 BIT היא צריכה דריברים שונים מגירסאת ה32 BIT? גיל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by PhoenixBoy,

אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש? מה ההבדל בעבודה בפוטושופ בווינדוס לעומת עבודה בפוטושופ במקינטוש? ואם אפשר להתקין את זה על מחשב רגיל אז אפשר להתקין על המחשב שלי? AMD Athlon64 3000+ S939 לוח חדש של ג'יגהבייט עם Nforce 4 1024Mb DDR 400Mhz Gigabyte Geforce 6600 זה בכללי... אפשר להתקין על המחשב שלי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by harry,

שמעו אחים שלי, אני נורא רוצה לדקין לינוקס ולצורך העניין הצטיידתי בקנופיקס, רד האט וקזית.. ובכל המקרים המצערים הקבצים שהורדתי היו בפורמט rar, שפתחתי את הrar היה הרבה תיקיות וקבצים שונים אבל שום קובץ iso שאני צריך כדי לתת לנרו לצרוב איתו דיסק boot!! מה אני עושה אחים שלי?! בבקשה עזרה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by PhoenixBoy,

אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by harry,

שלום, רציתי לשאום אם אתם מכירים אולי אתר-מוזיאון למחשבי מק, כי אני רוצה לראות את הדגמים של מק הקודמים.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איך אני יכול לשתף קבצים בין לינוקס לווינדוס איכס פי ??

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי דריברים לכרטיס מסך של ראדאון ללינוקס ????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני משתמש בדביאן ואני לא מצליח למחוק כלום ! מה אני יכול לעסות ?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by Gold shark,

אוקיי אז ככה אני רוצה להשתמש ב NO IP ואני התקנתי אותו דרך המנהל חבילות וכשאני ניגש לפתוח אותו אז הוא לא מגיב לא כלום וחהר שלי אומר לי שאני צריך להגדיר אותו להפצה שלי מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.