לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
השגתי 4ג'יגה ddr3 למקבוק החדש שלי ב550 שקל ושידרגתי במקום ה-2 הישן. המחשב רץ בהחלט יותר מהר הייתי אומר בערך 20-30%. ההתקנה פשוטה ולא מסובכת,רק דבר אחד היה מעצבן וזה הברגים המאוד קטנים שיש במחשב הזה. בורג אחד נתקע ולקח לי 20 דקות לסובב אותו. למי שתהה הזיכרון מקורי של אפל(סאמסונג) בניגוד לזיכרונים צד שלישי שמסתובבים ברשת וגורמים לנייד לקפוא להמון משתמשים. מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מודה לכל מי ישעזור לי זה דחוף ואני רוצה להתקין ווינדוס ויסטה על מחשב של אפל האם זה אפשרי ואם אפשר אולי משהו יוכל להסביר לי על בעיות עם המחשבים של אפל האם הם עושים בעיות עם דברים מסוימים תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר ניסיונות אינסופיים (והצלחות חלקיות) להפעיל את המתאם רשת USB שיש לי עם האובונטו, החלטתי לקנות כרטיס\מתאם רשת חדש. הכרטיס שהיה לי הוא משהו שהזמנתי מDX לפני מספר שנים. והוא עבד\עובד בסדר בחלק מהמקרים. אבל ההפעלה שלו כל פעם לוקחת הרבה זמן, בייחוד כשמעדכנים\משנים משהו במערכת ההפעלה.... בקיצור! אני מחפש עכשיו כרטיס פנימי או מתאם USB שעובד out of the box עם אובונטו, כלומר בלי צורך להתחיל להגדיר דברים נוספים. Plug and Play כמו בחלונות. אם למישהו יש כזה, או שיודע על חברה כלשהי שידועה בתאימות גבוהה יחסית ללינוקס, אנא שתפו. *אם יש לכם כרטיס שעונה לדרישות - אשמח אם תגידו כמה זמן הוא אצלכם, איזו גרסא של אובונטו אתם מריצים כרגע ואם הרצתם אותו גם על גרסאות אחרות בעבר. המון ת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לויסטה הסמבה תיקיה משותפת על שרת הלינוקס בקושי זז גם הגלישה ל http שמאוחסן בשרת די צולע. הלינוקס שלי הוא FC6. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אובונטו 8.0.4 על מחשב פנטיום 4 2.4, עם כרטיס מסך GF4 MX440 64MB כשהמערכת עולה, הכל עובד יפה למשך כמה דקות אבל אז המסך נהיה שחור ואין יותר תצוגה. המחשב לא נכנס לשומר מסך או למצב המתנה, התצוגה פשוט נעלמת ועד שאני לא מבצע ריסט, אני לא יכול להמשיך לעבוד. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מדפסת brother לפני מספר שבועות, ולאחר חיפוש והורדה של דרייברים הכל עבד פיקס בחיבור חוטי usb (מדפסת וסורק. פקס עדיין לא ניסיתי.) העברתי את המדפסת לחיבור אלחוטי - ואחרי עוד התעסקויות הצלחתי גם להגדיר הדפסה אלחוטית עם זאת, אני לא מצליח להגדיר את הסורק כך שיעבוד אלחוטי למחשב: כשאני פותח את simple scan הוא לא מזהה את הסורק ברשת דגם המדפסת: MFC-L2720DW מע' הפעלה Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit מבקש עזרה..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם, אקדים ואומר שאני דיי חדש בעסקי הMAC ואני מתכנן לרכוש מחשב MAcbook Pro יד שניה. המחשב מגיע עם מע"ה Leopard מותקנת עליו כבר, העניין הוא שאני לא מקבל את הדיסקים. האם קיים במחשבי MAC איזשהו כפתור restore (כדוגמת הכפתור הכחול במחשבי Lenovo), או כל דרך אחרת שתוכל להציל אותי במקרה שארצה לבצע פורמט יום אחד..?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת הרבה בפרל perl ואציתי לשאול איזה גירסאת לינוקס המומלצץ ביותר למתכנתי פרל שמציעה את מיטב הכלים. אני מבקש בלי תגובות כמו - כל המערכות תומכות בפרל. מי הכי תומכת למי אני אשיג יותר תמיכה וכו'...
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
האם ניתן להתקין את מע' ההפעלה לאופרד סנואו על PC רגיל בשילוב WIN7 האם יש מדריכים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו שאלות אלה אבל יש לי שאלה אחת נמאס לי מווינדוס XP ואני רוצה לנסות משהו קצת אחר רציתי לינוקס אבל שמעתי שהיא קצת מסובכת רציתי יוניקס וקראתי באתר שלא כדאי בבקשה תציאו לי מערכת נפעלה טובה אם לינוקס אז לפחות תתנו לי הסברים כגון: שמעתי שצריך לבנות את הדרייברים לבד האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין מק על מחשב של פיסי? ואם כן, יש לכם קישורים לזה או מדריכים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מערכת win server 2003 את cygwin ומשם התקנתי את OpenSSH. אחרי סיום ההתקנה הפעלתי את השירות ssh. ואז ניסיתי להתחבר ל "ssh localhost" ופה גיליתי שישנה בעיה, שום דבר לא קורה, לא מקפיץ שגיאה וגם לא מבקש שום אישור להמשך, כאילו שום דבר לא קורה, ניסיתי להתחבר ממחשב שמותקן עליו אובונטו שיושב באותה רשת למחשב הזה על ידי "ssh cyg_server@10.0.0.4" ושוב אותה תוצאה, לא מקבל שגיאה ולא מקבל כלום. הרצתי את הפקודה "netstat -an" מתוך cygwin קיבלתי הרבה מידע, מה שקשור לפורט 22 זה TCP 0.0.0.0:22 0.0.0.0:0 LISTENING TCP 10.0.0.4:22 10.0.0.200:38831 CLOSE_WAIT TCP 10.0.0.4:22 10.0.0.200:38835 CLOSE_WAIT TCP 127.0.0.1:22 127.0.0.1:2764 CLOSE_WAIT ניסיון TELNET לאותו מחשב: …
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב החלטתי להתקין את הבטא אחרי שהאלפא עשתה יותר מידי בעיות עקבתי אחרי המדריך הזה http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Hardy_Installation_Guide#Method_1:_Install_the_driver_the_Ubuntu_Way הXORG שלי נראה כך Section "Monitor" Identifier "aticonfig-Monitor[0]" Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver" Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor" Option "DPMS" "true" EndSection Section "Device" Identifier "aticonfig-Device[0]" Driver "fglrx" EndSection Section "Screen" Identifier "aticonfig-Screen[0]" Device "aticonfig-Device[0]" Monitor "aticonfig-Monitor[0]" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Viewport 0 0 Depth 24 EndSubSecti…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני משתמש באובונטו די הרבה זמן וכבר נמאס לי מזה... תמיד הפונט בפייסבוק נראה נורא. בלי restricted extras הוא פשוט נראה מרוח ומגעיל. עם ה'ס' בו נראית כמו ביצה, ויש עוד אותיות מעצבנות... אני גולש בכרום, ואני יודע שאפשר להגדיר בכוח פונטים לכל האתרים, אבל זה תמיד דופק משהו אחר. איך אפשר להתמודד עם זה בצורה נורמלית? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קוראים לתוכנה MySLAX Creator http://myslax.rabidhutch.co.uk/files/MySLAX_Creator.exe
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם קיימת היום מערכת Instant-on עדכנית חוץ מכרום OS..? xPUD לא מעודכנת שנים splashtop נמכרת רק ליצרניות mandriva instanton רק בתשלום וגם Presto עולה 20$ לשנה. יש איזשהו פרוייקט עדכני ובחינם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי בכמה פורומים בחו"ל אבל אך אחד לא עזר לי, אני מקווה שכאן אני אצליח למצוא מושיע רכשתי שרת VPS והוא בעל מערכת אובונטו 10.4 32BIT חשבתי שאני אסתדר איתו למרות שאין לי ידע בנושא - אבל טעיתי. יש לי גישת רוט וזה כל מה שיש לי, ז"א אין שום GUI או משהו דומה. הצלחתי להתקין desktop ככה: sudo apt-get update sudo apt-get install ubuntu-desktop עכשיו אני מנסה להתקין VNC ואני לא מצליח עשיתי ככה: sudo apt-get install vnc4server xinetd (לפי המדריך הזה http://www.ehow.com/how_5089245_install-vnc-server-ubuntu.html) ואני מקבל: "E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable) E: Unable to lock the administration director…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנתונים שלו למי שעוניין לדעת 333HZ 512K CACHE 4 גי'גה הארד דיסק 8MB VIDEO CD המק מלפני 10 שנים בערך. עליו מותקנת MAC OX 8.6 עכשיו ממה שבדקתי זה בעייתי להתקין עליו מערכת הפעלה כי צריך לצרוב אותה בצורה מיוחדת למערכת הקבצים של מק וממה שבדקתי רק המערכת "פומה" 10.1 איכשהו תעבוד בכל מקרה מה לדעתם ניתן לעשות איתו? (מלבד לזרוק) כי לא ממש הצלחתי להתקין עליו מערכת מק אחרת תודה מראש לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
Im sorry but i dont have hebrew. i downloaded knopniks v4.0 live cd i have p 4 1.7 socket 478 codename willimate 256 ddr 333 smasung gf 5700 le GA8SRX Sis 645 gigabyte
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות להתקין Leopard על מחשב. המפרט שלי הןא: מעבד: T5250 1.50 core 2 duo זיכרון: 2 giga כרטיס מסך מובנה: intel 965 chipset אשמח אם תוכלו לעזור/לכוון אותי לאתרים שיש הסבר ומידע על תאימות החומרה. בתודה מראש, תום
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
iMac חדש בגדלים של 21.5" ו27" ולראשונה גם עם מעבד מרובע ליבות (i5 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/imac?mco=MTMzNzQ4NzA גם המק מיני שודרג, מגיע גם עם מעבדים חזקים יותר ואפשרות ל2 דיסקים קשיחים http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=MTMzNzQ4OTY ואחרון חביב, עכבר מולטי טאצ' (משהו אומר לי שזה גם טרנד שיתפוס אצל שאר היצרניות) http://store.apple.com/us/product/MB829?mco=MTA4MTQxMjg היה גם עדכון למקבוק אבל לא משהו ששווה לדבר עליו
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגלל חוסר טכנאי מקינטוש בארץ , המעבדות שמפעילות את אותם בודדים שמתעסקים עם המקינטוש , גובות הון תועפות בגין תיקון או סידור המחשב . החלטנו (גיסי ואני) לוותר עליהם . החלטנו להתחיל את המערכת מחדש . התקנו מערכת הפעלה (וואהו איזה קל) , התקנו את תוכנת FinalCut Pro 2.0 וח"כ שידרגנו ..... והכל טוב ויפה (ועוד קצת סיוע ממקצוענים אחרים ) . צריך ניסיון , צריך עזרה במחשבים (מפורומים ) כדי לגרום למתפרנסים בכבוד , להתפרנס בכבוד אבל בפחות מ- 150 $ לשעה בעבור טיפול במחשב כמו התקנת מערכת הפעלה ושידרוג .
-
הבנתי שlive cd של לינוקס יכול לעזור במקרים של תקלות, השאלה שלי איך זה יכול לעזור באיזה סוג של תקלה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דבר כזה windows me בגירסא שנייה? כי יש לי windows שעושה לי המון באגים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-