עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by kawaii,

i have it enabled, now how do i set shadows and and make windows transperent? anyone knows? :\ EDIT ok,i can make windows transperent with xcompmgr+transset , thats a progress,

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  2. Started by the kooks,

שלום רב. לפני כחודש עברתי ללינוקס מנדרייק, התקנתי את הכול חבילות התקנה יש לי אינטרנט ICQ MSN מה עוד חסר ? שירים אני לא יכול לשמוע כמעט שירים הורדתי כבר 3-4 נגנים שונים בשביל המנדרייק מן "חבילות נוספות להורידה" כל הנגנים שהורדתי מנגנים MP3 WAV אבל לא WMA רוב רובם של השירים שלי הם באותו פורמט והתוכנה לא פותחת אותו, ניסיתי לשנות את הפורמט של אותם שירים ל MP3 ולWAV לכול פורמט אחר שאני מכיר והנגנים עדיין לא מריצים אותם :'( מה אני יכול לעשות בכדי שאותם נגנים יריצו WMA או האם יש נגנים אחרים ללינוקס מנדרייק שיכולים לפתוח את הפורמט WMA וגם MP3 ואת רוב הפורמטים האחרים כמו מדיה פליר? תודה מראש :'(

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by alex188,

שלום שמעתי שיש איזה מדריך שמאפשר התקנה של MAC על PC אני ניסתי לחפש ולא מצאתי הרבה אולי כאן תוכלו לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by no nick,

כשאני צריך לבחור את דרך ההתקנה שלו(פירמוט, אוטומטי או ידני) הוא אומר לי שיש לי סקטורים פגומים.. מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  5. Started by nim901,

well כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוסיף כוננים (כונני ה ntsf) ל "computer" האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מישהו יודע למה הלוגו של לינוקס הוא פינגווין ??

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  7. Started by no nick,

אני מעוניין לעבור ללינוקס אבל לפני זה אני רק רוצה לברר כמה דברים.. 1. עברית מגיעה עם הלינוקס או שצריך להוסיף אותה? זה משנה את הממשק לעברי או רק תומך בעברית? איך שמים אותה(אם היא לא מגיעה..)? 2. יש לי ראוטר שמחובר לסוויטצ' וככה אני משתף את האינטרנט.. האם צריך איזושהי התקנה מיוחדת או שזה ישר יקלוט את האינטרנט? אם כן איך? האם אני יוכל להצטרף לקבוצת עבודה(למחשבים האחרים יש WinXP Pro) הקיימת? איך? 3. נורטון אנטיוירוס יפעל על לינוקס? או שצריך גרסא / תוכנה אחרת? אודה לכם אם תוכלו לענות לי.. סביר להניח שיבואו עוד שאלות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה דעתכם? http://www.wired.com/news/mac/0,2125,68501,00.html?tw=rss.TEK נשמע אכן מעניין.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by borg,

מישהו כאן משחק משחקים של Windows תחת Linux באמצעות Cedega? האם Cedega מאפשר להתקין משחק מ-CD/DVD לדיסק הקשיח ולהפעיל את המשחק מהדיסק הקשיח בחלון/מסך מלא, או רק להפעיל משחקים מהדיסק הקשיח שהותקנו ב-Windows? באיזה משחקים חדשים (מהשנתיים-שלוש האחרונות) Cedega 4.4 תומך/לא תומך? אני יודע שב-TransGaming Technologies יש רשימה של משחקים שנתמכים ע"י Cedega, אבל אשמח לקבל את חוות דעתכם האישית ממקור ראשון. ציינו בבקשה באיזה משחקים ניסיתם לשחק ב-Cedega (איזו גירסה של Cedega), באיזו הפצה של לינוקס השתמשתם (ואיזו גירסה), איזה משחקים עבדו בצורה מושלמת, איזה משחקים לא עבדו, באיזה בעיות נתקלתם עם Cedega, ומה ההתרשמות הכללית שלכם מההתמודדות של Cedega עם משחקים של Windows (מומלץ/לא מומלץ, ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון פרטישן מג'יק ללינוקס בדחיפות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Colombo-Manch,

לא יודע מה קרה אבל כל התבניות (Themes) שלי נעלמו ...ואני לא מצליח להתקין אותם. ניסיתי הכל. יש לי את התבניות (קבצי favorite.) אבל אני לא מצליח לראות אותם בתיבה המיועדת שבתוכנה. העתקתי אותה לתיקייה המיועדת אבל זה לא עובד. אם רק למישהו יש את התוכנה, אפשרי לבדוק למשל איפה נמצאות התבניות האלו, באיזו תיקייה? מישהו יכול לעזור? .גם הכוונה למדריך או לאתר מתאים תעזור (עברתי כבר על האתר של אפל ולא מצאתי שם פתרון שעבד). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pssheba,

במהלך ההתקנה אני מתבקש מפעם לפעם לבחור משתנה בהתאם לסוג המעבד שלי מרשימה כזו: המעבד שלי הוא amd duron 2400. איזה מעבד מהרשימה עלי לבחור ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BURTON,

אפל הכריזה לפני כמה זמן שהיא עוברת למעבדי אינטל אבל שלא יהיה ניתן להריץ את OSX על כל פלטפורמה מבוססת אינטל אלא רק על פלטפורמה שלהם שמשתמשת במעבדיי אינטל. האקרים הצליחו לפרוץ את מנגנוניי ההגנה והריצו את גירסאת המפתחים על מחשב אינטל רגיל לכתבה בעתיד הלא רחוק-טייגר על המחשב שלי ;D

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by pssheba,

שלום המדריך מציג דוגמא לקובץ locales עבור תוים לאנגלית וגרמנית: שאלתי: האין זה עדיף להוסיף locales לתוים עבריים ? מה ה syntax להוספת תוים עבריים ? עלי לציין שהנושא של locales לא ברור לי כפי ש make.conf לא היה לי ברור ואשמח לקבל הסבר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nim901,

יש לי פדורה 4 ומזה זמן רבשאני מסה לקרוא את כונני ה ntsf שלי אך ללא הצלחה, האם מישהוא יכול לזרוק לי עצם? או דג?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by doreiny,

שלום לכולם התעסקתי פעם (לפני 3 שנים בערך) בלינוקס בתור שרת ה irc שלי לא נגעתי בו ממש והתקשתי קצת חזרתי בסופו של דבר ל windows עכשיו אני רוצה לחזור ללינוקס חזרה אני מעוניין להוריד את גירסת המנדרייק ורציתי לדעת אם היא עובדת ב 64bit האמת שאני רוצה גם לדעת מאנשים שעברו ללינוקס האם אפשר לעבור אחרי שהייה ממושכת ב windows ? המעבר אפשרי?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by r5r4y,

שלום לכולם.. החלטתי לעבור ללינוקס לאחרונה בגלל שווינדוס עושה הרבה הרבה בעיות וגם אחרי כמה פורמטים שום דבר לא עוזר, נו טוב.. אשמח לקבל עזרה בנוגע לבעיה שלי.. המודם שלי: Terayon Tj715x גירסא של הלינוקס: אממ...יש לי לייב סידי(קאזית) ספק:013 ברק. מחובר דרך PPTP, מהירות 750. נכנסתי לאשף ה-iwiz בלינוקס ומילאתי את כל הפרטים.. עד שהגעתי לממשק ששם הוא שואל אותי איך אני מחובר דרך כרטיס רשת/חיבור USB. בחרתי בחיבור USB ויש עוד כמה אפשרויות למטה: 1. "מה הוא שמו של המודול אותו יש לטעון על מנת להפעיל את המודם" השארתי על מה שהיה שם CDCEther 2. "לאחר שהמודם הופעל דרך איזה ממשק יהיה ניתן לפנות אליו" השארתי מה שהיה שם: eth0 המשכתי הלאה כתבתי את היוזר והסיסמא, שרת אממ..השארתי ריק(צריך לכתוב …

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by pssheba,

.אני מאתחל את המחשב מתקליטור ההתקנה של gentoo. אחר העלאת המערכת אני מקליד: ls ומקבל את הרשימה הבאה: bin boot dev etc home initrd lib lib64 mnt opt proc root sbin sys tmp usr var.. שאלתי: האם רשימה זו הינה רשימת הקבצים שב cdrom (תקליטור ההתקנה) או בhard disk. ההגיון אומר שהמדובר ברשימת הקבצים שב cd כי אני עדיין בשלב בו הדיסק ריק. אבל בהמשך אני מתבקש ליצור ספריה ע"י הפקודה מייקדיר וההגיון אומר שזה ע"ג ההרד דיסק. כיצד איפוא אני יכול לדעת מה אני עושה גל ההרד דיסק ומה על ה סי די ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Mamimo,

שלום לכולם, אני תקוע באופן קריטי בשינוי קוד של תוכנה כל שהיא ואני צריך לבחון איפה INPUT עובר במהלך הריצה (פונקציות וערכים של משתנים), האם משהו יודע כיצד מבצעים DEBUG בזמן ריצה של קוד תחת לינוקס, כמו שעושים זאת ב Visual Studio תחת WINDOWS? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ב partition hda4 התקנתי filesystem מסוג ext3 באופן הבא: בשלב אחר של ההתקנה אני מתבקש להעלות את gentoo מה cdrom בפקודה הזו: ואחרי שעשיתי זאת קיבלתי את ההודעה: האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את פשר ההודעה ואם נגרם נזק להתקנה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by MushMush,

אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להחליף את מהערכת ההפעלה שלי ללינוקס .. כדי לנסות אותה .. אבל לפני זה.. אפשר לקבל קצת מידע הל המערכת? כמו: זה נכון שהרבה משחקים לא פועלים במערכת ההפעלה הזאת? ומה למשל ההבדלים העיקרים בין מיקרוסופט וינדוס ללינוקס(חוץ מזה שזאת בעלת קוד פתוח וחינמית) או עוד דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני אתקין את המערכת תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת אם אפשר להפעיל את טייגר החדש על ווינדוס דרך אימולטור ? אם כן תוכלו להמליץ לי על אימולטור מסוים .. וגם אם זה אפשרי כמה טוב זה ירוץ ? אם זה לא אפשרי או שזה ירוץ גרוע אז אני מוכן גם לעבוד על הגירסא הישנה יותר של מק אז אפשר מידע גם על איזה אימולטור בשבילה.. ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by jean-paul,

מותקן לי על המחשב הנייד לינוקס fedora4 רציתי לדעת אם מישהו מכיר נגן טוב שמובנים בתוכו מקודדים ל divx וwmv ושיוכל לנגן אפילו סרטי dvd.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yonni,

www.applestore.co.il

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. הגעתי לשלב בו עלי להתקין stages. מישהו יאות בבקשה להסביר לי מה הפשר של התקנת stages ב gentoo ? ושאלה נוספת: מה עושה הפקודה export ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.