לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
הדיון הוא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258935.0 החלק הרלוונטי הוא מסוף העמוד הראשון וכל העמוד השני, וסתם אני רוצה לדעת אם פיספסתי משהו או שרוב מה שהבחור שמדבר נגד המק שם ממש לא נכון... (או שאוליי הוא עובד מול מערכת הפעלה ישנה יותר שיש בה בעיות) כי אני ממש לא נתקלתי בבעיות שהוא מדבר עלייהם..... אור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את כל 3 הדיסקים הנדרשים והתקנתי בצורה סטדנרטית + התקנה כ Workstation. מישום מה אני מנסה להפעיל Mp3 , ואני לא מצליח לשמוע כלום. יש למישהוא מושג היכן הבעיה? אני שומע צפצופים רגילים מכרטיס הקול , והמערכת עברה בדיקת Sound.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהפכתי אותו לשרת התקנתי בו מערכת LINUX הבעיה שאני לא כל כך מתמצא במערכת הזאת אפשר איזשהו כיוון איך להריץ סתם שרת משחק עם APACHE ו MYSQL
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מקבוק שחור 2 ג'יגה זיכרון (הדגם האחרון) אני מריץ בווינדוס משחק כבד מאוד... שדורש המון זיכרון, המחשב מתחמם ומדי פעם המשחק קורס. אם אשדרג ל4 ג'יגה זיכרון, זה יעזור במשהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש אם arch linux + radeon 9250 + דרייבר פתוח + KDE ב 2 מחשבים רוב השימוש בכרטיס מסך הוא לאפקטים של הדסקטופ (החלפת חלונות קוביה וכו) ולעבודה הרגילה של KDE (ב qt החדש הוא מצייר את האלמנטים של החלונות כמו combo box וכאלה אם הכרטיס מסך וכך המחשב מהיר יותר) אחריי העדכון האחרון (עדכון של kde ו mesa ו xorg וקרנל) הביצועים של הכרטיס מסך אל הפנים (נראה כמו 1 FPS או פחות) או בכלל לא ניתן לצאת ל composite mode והוא עובד כמו סתם כרטיס 2D מ 1995 לפניי העדכון הכול עבד מעולה וזה כולל FPS גבוה (תנועה חלקה לגמרי) בכל האפקטים בכמה פורומים אומרים שהבעיה היא של KMS בקרנל. אני ניסיתי להפעיל ולבטל KMS אבל ההבדל המקס' שהצלחתי להשיג הוא של כמו עכשו vs יותר גרוע לעוד מישהוא יש כרטיס ATI אם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש? מה ההבדל בעבודה בפוטושופ בווינדוס לעומת עבודה בפוטושופ במקינטוש? ואם אפשר להתקין את זה על מחשב רגיל אז אפשר להתקין על המחשב שלי? AMD Athlon64 3000+ S939 לוח חדש של ג'יגהבייט עם Nforce 4 1024Mb DDR 400Mhz Gigabyte Geforce 6600 זה בכללי... אפשר להתקין על המחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז החלטתי לוותר על הווינדוז 7 בגרסה המעפנה ולהתקין לינוקס. התחלתי עם ubntu שעבדה דיי לאט ולא גררה התלהבות,התקנתי meego ואז joli os ובסוף נשארתי עם meego. אבל אחרי כמה שעות של משחק איתה אני לא מרוצה מזה שעדיין לא פיענחתי איך להוסיף תמיכה לעברית לדפדפן(כרום) ומזה שאין אפשרות לגלות לכמה זמן נשארה סוללה(מראה רק אחוזים),מזה שלא קיים מנהל התקנות סטייל כמו שישי באובנטו ואין תפריט נורמלי לריסט לוג אוף וכו'. האם יש מערכת הפעלה מומלצת למחשבים ניידים שתתאים למשתמש פשוט עם מעבד n455 של אינטל עם 1 ג'יגה של ddr3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל התוכנות שראיתי הן או בתשלום או ללא תמיכה באודיו. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לבטופ: dell latitude d820 היה לי עליו אובונטו 9.04 ושידרגתי ל 9.10. אחרי השדרוג ה touch pad לא עובד. this is my xorg.conf file: Section "Device" Identifier "Configured Video Device" EndSection Section "Monitor" Identifier "Configured Monitor" EndSection Section "Screen" Identifier "Default Screen" Monitor "Configured Monitor" Device "Configured Video Device" EndSection הקובץ ללא הגדרות לגמרי..... זה נראה מוזר...... אולי זה קשור? למישהו יש רעיונות ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, התקנתי על דיסק קשיח נוסף אובונטו ואין לי מושג איך להתקין שם אינטרנט, התקשרתי לנטויז'ן שזה הספקית שלי,הם אמרו לי שהם יחזרו אליי מחר בערב(היום - התקשרתי אתמול),הם חזרו אליי היום בבוקר אבל לא הייתי זמין וכשהתקשרתי אליהם בערב הם אמרו לי שאין להם נציג שמטפל בלינוקס עכשיו ויהיה רק מחר בערב, אולי אתם יודעים איך להתקין אינטרנט באובונטו? (אגב הורדתי את החייגן מהאתר של נטויז'ן ללינוקס אבל אני לא יודע מה לעשות איתו) תודה מראש. נ.ב איך מתקינים דרייבר של כרטיס קול? יש לי על דיסק אבל זה תואם לווינדווס.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקן אצלי אובונטו 9.04 על הנייד הראשון במפרט בצד. בעליית מערכת ההפעלה כל התקני הרדיו פועלים, שזה מיותר ומציק לכבות את ההתקנים כל פעם בצורה ידנית. WWAN כיבוי echo disable >/proc/acpi/ibm/wan הדלקה echo enable >/proc/acpi/ibm/wan BTOOTH כיבוי echo disable >/proc/acpi/ibm/bluetooth הדלקה echo enable >/proc/acpi/ibm/bluetooth לא מצאתי פקודה לכיבוי\הדלקה של הwlan. מקש הFn+F5 מתפקד בצורה מוזרה בברירת מחדל, נראה כאילו הוא פשוט עובר בין מצבים WLAN ON, BTOOTH ON\WLAN ON, BTOOTH OFF\WLAN OFF, BTOOTH OFF. ברצוני לשייך מקשים Fn+F5/Fn+F6/Fn+F6 שכל אחד בנפרד ישמש לכיבוי\הדלקה של התקן רדיו שונה (WLAN\BTOOTH\WWAN). מכיוון שהידע שלי עדיין לא מספיק עמוק, אני…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי בעבר את Red Hat Linux 8 על המחשב שלי, בנוסף לWindows XP Professional. אני מעוניין לפרמט את הכונן הוירטואלי עליו התקנתי את Linux ולהתקין אותו מחדש, בגלל שמשום מה יש בו הרבה באגים.. אני חושב שזה בגלל כל מיני דברים שהורדתי וניסיתי להתקין בלי להבין יותר מדי בהתחלה... האם מישהו יכול להסביר לי את השלבים לביצוע משימה שכזאת? או אולי יש מדריך באינטרנט? (יש לי את שלושת הדיסקים של ההתקנה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple power book שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חילצתי את התוכנה מהiso רומן(EXPLOZION) אמר לי לצרוב את האימג' אז צרבתי את כל הכונן המלאכותי עם כל הקבצים עשיתי Boot From Cdrom וזה לא מתיחס מה עושים? התוכנה הזאת: TNX MF
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיך המעבדים האלה שמתי לב שהמה"ז שלהם נמוך איך הם מתמודדים מולך אינטל וAMD הם מעבדים חזקים? ניתנים לOC? אני פשוט לא יודע כלום בנושא של מק אז אודה לכם אם תענו לי על השאלות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הבאה: ERROR could not uncmpres secomd stage ramdisk this is probably an hardware error while reading the data(this may be caused by a hardware failure or alinux kernel bug) י ש כפתור וללחוץ על OK לאחר הלחיצה כתוב: error in exec of stage trying to exe cute'/nser/bin/runinstall2' from the install atnn volumw the following fatul error occurred fatal error in stage1:exec format error. שןרה אחרי זה I can't recore from this you may rebppt your system. מה הבעיה ןומה אני צריך לעשות הצילו!!!!???!!?? …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי mandrake linux להתקנה בשלושה דיסקים. עשיתי boot עם הדיסק, כנדרש ואז עקבתי אחרי הכתוב בהתקנה עצמה, והסתבכתי מעט כאשר הגעתי לחק של ה-partitions בדיסק הקשיח. לפני כן היו לי שלוש partitions (C,D,E( וכעת נשארתי רק עם C (כאשר הוא נשאר בגודל שלו לפני זה) כלומר, הדיסק הקשיח שלי (בן 40 ג'יגה) היה מחולק לשלושה חלקים, כאשר כונן C הוא בן 12.2 ג'יגה, והוא נשאר כך. כונני D ו-E פשוט נעלמו להם, ביחד עם כל הקבצים שלי עליהם. מה לעשות??? איך אני מחזיר את המידע הזה? ??? בתודה, OrGAzmUs
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עיקרי החדשות השבוע מתרכזות באפל עם עוד קצת איפון וחדשות על ניידי מקינטוש, קצת מיקרוסופט עם החנויות שהיא מתעתדת לפתוח ואופיס 2010 ועוד חדשות ממרחבי מרחב הטכנולוגיה, ככול שהתיר הזמן. אני מזכיר לכולם את ארוע הטיקאסט ב 27/7 שיכלול פאנל מומחים בנושאי אודיו, וידאו, פיתוח תוכנה ומקינוטוש בכלל. הערב יכלול כמה מילים מכל חבר בפאנל ואחרכך שאלות ותשובות עד שיזרקו אותנו מהמקום. פרטים והרשמה ב: www.tcast.co.il/event נתראה שם. בעז אורדן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על דיסק אחד: WindowsXP ועל האחר Mandrake 9.0. אני רוצה שהוא ישאל אותי באיזה מערכת הפעלה להשתמש לפני שהוא עולה. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .... לי היה ניסיון(כושל ביותר אני חייב להגיד...) כאשר פעם התקנתי FEDORA CORE 2 עם KDE..... דבר ראשון לקחו לי כמה שעות להגדיר את האינטרנט.....(הוא פועל אצלי מהרשת(הוא ממודם אלקל...))) דבר שני אני אף פעם לא מבין מה זה לקנפג או במילים אחרות איך להתקין תוכנות.....וכשאני שומר מוריד וכו דברים איך ואיפה אני אמור לשמור אותם(איך הסיפריות עובדות שם..) ואני אשמח להמלצה על הפצה נוחה למשתמש.....(ולינק לאותה הפצה על LIVE CD תוכל לעזור מאוד....) תודה רבה! איתן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להיכנס לעולם הלינוקס. אם יש למישהו איזה מדריך (רצוי בעברית) טוב למשתמש המתחיל אני מאוד אודה לו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על כל השאלות אבל זאת הפעם הראשונה שלי עם לינוקס ^^. בכל אופן, עכשיו אני כותב את ההודעה מ-Ubuntu Live CD ואני רוצה להתקין את המערכת אבל ההארד דיסק שלי מחולק לשניים. Partition אחד של 80 ג'יגה לווינדוס ועוד אחד של 80 ג'יגה שהוא ריק ועליו אני רוצה להתקין את הלינוקס. הבעיה היא שבהתקנה אני לא יודע איך להבחין איזה partition הוא כל אחד. העלתי תמונת מסך וניסיתי להדגיש שם את הפרטישנים עליהם אני מדבר. איך אני יכול להבדיל ביניהם כדי לדעת שאני לא מוחק את הווינדוס? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) רשמתי בהתחלה knoppix desktop=beryl וכשהמערכת עלתה זה הביא לי חלון והיה כתוב בו ככה.. הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT 2) איך אני מתחבר לאינטרנט ב knoppix ? (אין לי ראוטר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-