לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מקווה שאני אקבל פה תשובה כי חיפשתי במדריכים ופשוט אולי לא ידעתי בדיוק מה אני מחפש. אני משתמש טרי בלינוקס (עכשיו אני רק מתקין את רד הט) ויש לי בבית רשת של שלושה מחשבים שהאינטרנט משותף בראוטר. איך אני מסדר שאני אוכל לגלוש אם הלינוקס דרך הראוטר? יש לי חיבור adsl של בזק בינלאומי ורואטר של edimax עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיון הוא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258935.0 החלק הרלוונטי הוא מסוף העמוד הראשון וכל העמוד השני, וסתם אני רוצה לדעת אם פיספסתי משהו או שרוב מה שהבחור שמדבר נגד המק שם ממש לא נכון... (או שאוליי הוא עובד מול מערכת הפעלה ישנה יותר שיש בה בעיות) כי אני ממש לא נתקלתי בבעיות שהוא מדבר עלייהם..... אור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, I have installed fadora core 3. Now when I enter this OS I can't write in hebrew but I can see hebrew. I tried to fix it by downloading hebrew fonts but I have needed a program that open EXE Cabint. When I tried to Install that Program it didn't worked and I found out I don't have any Development Tools Installed. tried to Install them by the Add\Remove for the System settings but it printed an error that I've uploaded with this message as well. It said that I need to download some Packages.. so I went to Fadora website and gone to their Download Section and there I have download the required Packages. When I tried to Install It told me that I already have those Packag…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתקין את UBUNTU 8 על המחשב שלי, הורדתי התקנה אלטרנטיבית אבל במסך של PARTIONING הוא לא מראה שום HD לבחור לאחר בירורים הבנתי שאולי זה קשור לעובדה שיש לי SATA HD (אני לא מדבר על ההתקנה הרגילה ששם היא נתקעת אחרי ה-SPLASH SCREEN והמחשב נתקע על מסך לבן ריק) שיניתי הגדרות בהתקנה אך עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את הKNOPIX הוא טוען אותו והכול וז לפני שהוא מגיעה ללינוקס עצמו הוא מעלה לי הודעה של המסך שכתוב בה משהוא כמו 1024X1280 60 MHz ולא נותן לי להיכנס (זואי הודעה שצפה על המסך בערך כמו ההודעות שהמסך דלוק אבל המחשב מכובה למה זה אני אשמח עם תוכלו לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי עכבר LOGITECH MX 518 שיש בו לחצנים כאלה שמחזירים אחורה וקדימה בbrowser האירוניה היא שעד שהתרגלתי אליהם בווינדוס עברתי ללינוקס ועכשיו הם לא נתמכים כלומר הם לא פועלים יש לי דרייברים של logitech שאני מאמין שיוכלו לסדר את זה אבל הבעיה היא שאני לא מאמין שהם יתמכו בלינוקס יש לכם פתרון? האם יכול להיות שיש להם תמיכה ב synaptic? לי זה נשמע דיי הזוי אני אשמח לכל רעיון פתרון ועזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את כל 3 הדיסקים הנדרשים והתקנתי בצורה סטדנרטית + התקנה כ Workstation. מישום מה אני מנסה להפעיל Mp3 , ואני לא מצליח לשמוע כלום. יש למישהוא מושג היכן הבעיה? אני שומע צפצופים רגילים מכרטיס הקול , והמערכת עברה בדיקת Sound.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרגע יש על המק ווינדוס 7, אני רוצה להחזיר ל OSX אבל אין לי לצערי את הדיסק, יש אפשרות לרכוש את הדיסק בנפרד ולהתקין? מה אפשר לעשות בנושא? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello, I have been wondering how I can install packages from the internet... I'm too lazy to burn the 2nd mandrake disc. I have downloaded some application that's ment to do that; Do you know any Israeli servers I could use in order to obtain updates & security patches? Thanks, --Vega
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסוף ncsa telnet שיושב על netware ואני רוצה לדעת איך אני בודק (אחרי לחיצת Alt+E ויציאה ל dos) את כתובת ה ip שלי (לא הלוקלית של המחשב) ניסיתי לחפש בכל מיני חורים ובפקודות dos ולא מצאתי את הפקודה. אם מישהו הבין על מה אני מדבר וגם יודע את הפקודה, שיפרסם בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין את מנדריבה על virtual pc (קיבלתי את הדיסק מחבר ) המערכת עשתה BOOT והגעתי לחלון שחור שמבקש local host מה עלי לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני התקנתי UBUNTU דרך WUBI לפני כמה זמן על הLENOVO Z380 החדש שלי. עד עכשיו השתמשתי בUBUNTU בעיקר מחוץ לבית אז לא חיברתי אותו לרשת האלחוטית אצלי(במקומות אחרים הוא עבד בלי שום בעיה). בווינדוס 7 אני מחובר לרשת בבית שלי עם הצפנה WPA-SPK וכתובת IP סטאטית משרת DHCP של הראוטר(DLINK 624+). בעיה מתחילה כשאני מנסה להתחבר בבית שלי לרשת האלחוטית דרך לינוקס - כל הרשתות של השכנים מופיעות אבל משום מה הרשת שלי לא. ניסיתי להגדיר אותה ידנית אבל לא הצלחתי להתחבר גם ככה. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל וחיפושים באינטרנט לא עזרו יותר מדי, למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני עובד בחברת hosting כמהנדס מערכות לינוקס. עיקר עבודתי זה הקמה ותחזוקה שרתי לינוקס (debian, redhat, suse, ubuntu, centos, mandriva). לפי השכלה שלי אני הנדסאי תוכנה. בא לי קצת לשנות אופי מקצוע שלי, והנה יש לי שאלה: איך אני יכול לעשות הסבה למפתח קוד פתוח? צריך לקחת איזה קורס? אני יודע שפות תכנות, למרות שבעבודה אני בעיקר כותב קוד בshell scripting או בperl. אני לא יכול ישר להתחיל לכתוב חופשי בC++ כי בכל זאת עבר קצת זמן מאז שלמדתי. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הבאה: ERROR could not uncmpres secomd stage ramdisk this is probably an hardware error while reading the data(this may be caused by a hardware failure or alinux kernel bug) י ש כפתור וללחוץ על OK לאחר הלחיצה כתוב: error in exec of stage trying to exe cute'/nser/bin/runinstall2' from the install atnn volumw the following fatul error occurred fatal error in stage1:exec format error. שןרה אחרי זה I can't recore from this you may rebppt your system. מה הבעיה ןומה אני צריך לעשות הצילו!!!!???!!?? …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב שלי , וכתוצאה מזה הייתי צריכה להוריד אייטונס מחדש .. האיטונס מזה את האייפון שלי כולל האפליקציות , אבל את כל הפלייסט שלי הוא לא. ניסיתי ליצור רשימה חדשה עם שירים חדשים ולסכרן , באייטונס זה מראה לי שהוא סיכרן אבל באייפון לא חשוב לציין כי באייפון הכל נשמר לי אוטו דבר כולל הפליליסט. מה אפשר לעשות? שירן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי את דאפר 64 של אובנטו עכשיו מזיכרוני גרסת 64 של מנדריבה בזמנו עבדה ל יחלק עם כל מה שרציתי בקיצור אני בא להתקין דברים מסתבר למשל שקודקים של ווינדוס מדיה, נגן פלאש פלייר ועוד הרבה תוכנות פשוט לא נתכמות זה מוציא לי שגיאה של הארכיטקטורה לא מתאימה. מחיפוש קל מצאתי איזה פלאג קוד פתוח למוזילה שנקרא Gnash אבל באתר שלו מפנים להורדה בFTP של GNU אבל אין שם את זה ולא מצאתי. פתרון אחר שנתנו זה להתקין WINE ולהריץ גרסת ווינדוס של חלונות XP או להריץ גרסת 32 של פיירפוקס כל מיני דברים מתוסבכים. אז אנ יצריך עזרה עם זה. דבר נוסף שאני רוצה לדעת יש לי עכבר של לוג'יטק 518MX ובלינוקס הוא עובד בסדר אבל הכפתורים שבצד והכפתורים של הDPI וכל זה לא עובדים יענו הם סתם מתפקדים (אלה שבצד) כמו מקש ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל התוכנות שראיתי הן או בתשלום או ללא תמיכה באודיו. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) רשמתי בהתחלה knoppix desktop=beryl וכשהמערכת עלתה זה הביא לי חלון והיה כתוב בו ככה.. הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT 2) איך אני מתחבר לאינטרנט ב knoppix ? (אין לי ראוטר) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לעסק ואני לא רוצה להתעסק עם תוכנות לא חוקיות וגם לא רוצה (לא יכול יותר נכון ) להוציא עוד איזה 2000 שקל על תוכנות. אז אני צריך תוכנה כמו אופיס גישה נוחה לאינטרנט וצפייה בסרטים לינוקס מסוגלת לעשות את זה בחינם ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לעבור לאובונטו. מעבד: celeron m520 1.6ghz זיכרון: 2Gb הארד: 120Gb לפטופ טושיבה L40-139 האם שווה??? ולאיזו גירסה???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מקבוק שחור 2 ג'יגה זיכרון (הדגם האחרון) אני מריץ בווינדוס משחק כבד מאוד... שדורש המון זיכרון, המחשב מתחמם ומדי פעם המשחק קורס. אם אשדרג ל4 ג'יגה זיכרון, זה יעזור במשהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש אם arch linux + radeon 9250 + דרייבר פתוח + KDE ב 2 מחשבים רוב השימוש בכרטיס מסך הוא לאפקטים של הדסקטופ (החלפת חלונות קוביה וכו) ולעבודה הרגילה של KDE (ב qt החדש הוא מצייר את האלמנטים של החלונות כמו combo box וכאלה אם הכרטיס מסך וכך המחשב מהיר יותר) אחריי העדכון האחרון (עדכון של kde ו mesa ו xorg וקרנל) הביצועים של הכרטיס מסך אל הפנים (נראה כמו 1 FPS או פחות) או בכלל לא ניתן לצאת ל composite mode והוא עובד כמו סתם כרטיס 2D מ 1995 לפניי העדכון הכול עבד מעולה וזה כולל FPS גבוה (תנועה חלקה לגמרי) בכל האפקטים בכמה פורומים אומרים שהבעיה היא של KMS בקרנל. אני ניסיתי להפעיל ולבטל KMS אבל ההבדל המקס' שהצלחתי להשיג הוא של כמו עכשו vs יותר גרוע לעוד מישהוא יש כרטיס ATI אם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, התקנתי על דיסק קשיח נוסף אובונטו ואין לי מושג איך להתקין שם אינטרנט, התקשרתי לנטויז'ן שזה הספקית שלי,הם אמרו לי שהם יחזרו אליי מחר בערב(היום - התקשרתי אתמול),הם חזרו אליי היום בבוקר אבל לא הייתי זמין וכשהתקשרתי אליהם בערב הם אמרו לי שאין להם נציג שמטפל בלינוקס עכשיו ויהיה רק מחר בערב, אולי אתם יודעים איך להתקין אינטרנט באובונטו? (אגב הורדתי את החייגן מהאתר של נטויז'ן ללינוקס אבל אני לא יודע מה לעשות איתו) תודה מראש. נ.ב איך מתקינים דרייבר של כרטיס קול? יש לי על דיסק אבל זה תואם לווינדווס.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-