לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לבטופ: dell latitude d820 היה לי עליו אובונטו 9.04 ושידרגתי ל 9.10. אחרי השדרוג ה touch pad לא עובד. this is my xorg.conf file: Section "Device" Identifier "Configured Video Device" EndSection Section "Monitor" Identifier "Configured Monitor" EndSection Section "Screen" Identifier "Default Screen" Monitor "Configured Monitor" Device "Configured Video Device" EndSection הקובץ ללא הגדרות לגמרי..... זה נראה מוזר...... אולי זה קשור? למישהו יש רעיונות ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לעסק ואני לא רוצה להתעסק עם תוכנות לא חוקיות וגם לא רוצה (לא יכול יותר נכון ) להוציא עוד איזה 2000 שקל על תוכנות. אז אני צריך תוכנה כמו אופיס גישה נוחה לאינטרנט וצפייה בסרטים לינוקס מסוגלת לעשות את זה בחינם ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את כל 3 הדיסקים הנדרשים והתקנתי בצורה סטדנרטית + התקנה כ Workstation. מישום מה אני מנסה להפעיל Mp3 , ואני לא מצליח לשמוע כלום. יש למישהוא מושג היכן הבעיה? אני שומע צפצופים רגילים מכרטיס הקול , והמערכת עברה בדיקת Sound.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להיכנס לעולם הלינוקס. אם יש למישהו איזה מדריך (רצוי בעברית) טוב למשתמש המתחיל אני מאוד אודה לו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple power book שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חילצתי את התוכנה מהiso רומן(EXPLOZION) אמר לי לצרוב את האימג' אז צרבתי את כל הכונן המלאכותי עם כל הקבצים עשיתי Boot From Cdrom וזה לא מתיחס מה עושים? התוכנה הזאת: TNX MF
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני עובד בחברת hosting כמהנדס מערכות לינוקס. עיקר עבודתי זה הקמה ותחזוקה שרתי לינוקס (debian, redhat, suse, ubuntu, centos, mandriva). לפי השכלה שלי אני הנדסאי תוכנה. בא לי קצת לשנות אופי מקצוע שלי, והנה יש לי שאלה: איך אני יכול לעשות הסבה למפתח קוד פתוח? צריך לקחת איזה קורס? אני יודע שפות תכנות, למרות שבעבודה אני בעיקר כותב קוד בshell scripting או בperl. אני לא יכול ישר להתחיל לכתוב חופשי בC++ כי בכל זאת עבר קצת זמן מאז שלמדתי. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרטים אפשר לראות באתר http://linux.israel.net/linuxfun/meetings/ רוב הסיכוים שאני מגיע אם מישהו מגיע אני אשמח לשמוע פה גם אם אתם לא ממש מבינים או אפילו לא יודעים מה זה ורוצים לדעת אתם מוזמנים! אני אשמח להסביר מקווה לראות אותכם שם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מנסה להוריד תוכנה מהאייטונס לאייפאד. כאשר אני לוחץ על הורדה (דרך התוכנה במחשב, לא מוצא את התוכנה בכלל דרך האייפאד עצמו) מתקבלת לי הודעה שהתוכנה ניתנת להורדה רק דרך הערוץ האמריקאי של אייטונס, בעוד אני בישראלי ולא יכול להוריד את התוכנה כלל, כנראה. מישהו יודע אולי איך אני יכול לשנות את הפרטים כדי שאהיה שייך לאמריקאי? אני מוריד תוכנות חינמי ולא פורץ מכשיר (מה לעשות? כל מה שיש שם בהחלט מספיק לי) ככה שאין אשראי. ניסיתי כמה פעמים לשנות את הכתובת שלי אבל הוא דורש ממני כרטיס אשראי ואני לא רוצה להזין אחד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את ההודעה הבאה: ERROR could not uncmpres secomd stage ramdisk this is probably an hardware error while reading the data(this may be caused by a hardware failure or alinux kernel bug) י ש כפתור וללחוץ על OK לאחר הלחיצה כתוב: error in exec of stage trying to exe cute'/nser/bin/runinstall2' from the install atnn volumw the following fatul error occurred fatal error in stage1:exec format error. שןרה אחרי זה I can't recore from this you may rebppt your system. מה הבעיה ןומה אני צריך לעשות הצילו!!!!???!!?? …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי mandrake linux להתקנה בשלושה דיסקים. עשיתי boot עם הדיסק, כנדרש ואז עקבתי אחרי הכתוב בהתקנה עצמה, והסתבכתי מעט כאשר הגעתי לחק של ה-partitions בדיסק הקשיח. לפני כן היו לי שלוש partitions (C,D,E( וכעת נשארתי רק עם C (כאשר הוא נשאר בגודל שלו לפני זה) כלומר, הדיסק הקשיח שלי (בן 40 ג'יגה) היה מחולק לשלושה חלקים, כאשר כונן C הוא בן 12.2 ג'יגה, והוא נשאר כך. כונני D ו-E פשוט נעלמו להם, ביחד עם כל הקבצים שלי עליהם. מה לעשות??? איך אני מחזיר את המידע הזה? ??? בתודה, OrGAzmUs
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על כל השאלות אבל זאת הפעם הראשונה שלי עם לינוקס ^^. בכל אופן, עכשיו אני כותב את ההודעה מ-Ubuntu Live CD ואני רוצה להתקין את המערכת אבל ההארד דיסק שלי מחולק לשניים. Partition אחד של 80 ג'יגה לווינדוס ועוד אחד של 80 ג'יגה שהוא ריק ועליו אני רוצה להתקין את הלינוקס. הבעיה היא שבהתקנה אני לא יודע איך להבחין איזה partition הוא כל אחד. העלתי תמונת מסך וניסיתי להדגיש שם את הפרטישנים עליהם אני מדבר. איך אני יכול להבדיל ביניהם כדי לדעת שאני לא מוחק את הווינדוס? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כרגע יש על המק ווינדוס 7, אני רוצה להחזיר ל OSX אבל אין לי לצערי את הדיסק, יש אפשרות לרכוש את הדיסק בנפרד ולהתקין? מה אפשר לעשות בנושא? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי בעבר את Red Hat Linux 8 על המחשב שלי, בנוסף לWindows XP Professional. אני מעוניין לפרמט את הכונן הוירטואלי עליו התקנתי את Linux ולהתקין אותו מחדש, בגלל שמשום מה יש בו הרבה באגים.. אני חושב שזה בגלל כל מיני דברים שהורדתי וניסיתי להתקין בלי להבין יותר מדי בהתחלה... האם מישהו יכול להסביר לי את השלבים לביצוע משימה שכזאת? או אולי יש מדריך באינטרנט? (יש לי את שלושת הדיסקים של ההתקנה)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל התוכנות שראיתי הן או בתשלום או ללא תמיכה באודיו. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קורא המון לאחרונה בפורום כאן ,אני רואה שיש התעניינות המונית בכל מה שקשור בלינוקס , מצד שני אני רואה שזה גם מסתכם גם ברק התעניינות (לפחות לכאלה בלי ניסיון) הייתי רוצה לשאול את האחראים כאן למה לא בעצם למנף את הפורום הזה בכל מה שקשור למדריכים ברורים גם למשתמש הלא מנוסה? לנסות לשאוב כמה שיותר אנשים "מחוץ למעגל" ,משום מה יש תדמית של מערכת הפעלה מצויינת אך קשה ללמידה ורוב האנשים לא יודעים אפילו איפה להתחיל. אני רואה המון הודעות בפורום הזה ועוד פורומים רבים רוב השאלות כמו "איפה מתחילים" "מה לבחור..." ורוב התשובות מסתכמות "תתקין גירסא X ותזרום..."יש משהו בכך אבל כעובדה זה מקטין משמעותית את המשתמשים הפוטנציאלים . אני חושב שאם הפורום ירכז מדריכים ברורים לנושאים לפי רמות אפילו …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לעבור לאובונטו. מעבד: celeron m520 1.6ghz זיכרון: 2Gb הארד: 120Gb לפטופ טושיבה L40-139 האם שווה??? ולאיזו גירסה???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אובנטו 6.10 i386 ו ווינדוס על מחשב אחד בספריה של השירים שלי - יש הרבה שירים בעיברית ומשום מה באובנטו השירים מוצגים כך : ????????????? .mp3 (הכוונה היתה הרבה סימני שאלה ולא "הפרצוף התוהה" ) יש למישהו רעיון איך השירים יוצגו בעיברית ? יש לציין שמותקן אצלי עיברית (זה מופיע ברשימה של השפות באובנטו שלי ) בפייר פוקס אין בעיה של עיברית וגם אני יכול לכתוב בעיברית התקנתי את הפונטים של מיקרו סופט וגם עוד הרבה פונטים במנהל החבילות של עיברית יש למישהו רעיון לפתור את זה ? ד"א איך אני עושה exstract לקובץ rar/zip דחוס ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני שנה fedora4 היום אני מוכר את המחשב והסרתי את הפדורה, אולם מסך ההפעלה שבו בוחרים בן פדורה לwindows נשאר ולא נימחק, הפדורה מותקן על הארד דיסק ניפרד ושאני מוציא אותו אז המחשב לא עולה. שאלתי היא איך אני מבטל את מסך הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה, בלי שום תלות בפדורה, רק בווינדוס (כדי שאוכל להוציא את ההארדדיסק של פדורה) בתודה מראש Zilberberg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסוף ncsa telnet שיושב על netware ואני רוצה לדעת איך אני בודק (אחרי לחיצת Alt+E ויציאה ל dos) את כתובת ה ip שלי (לא הלוקלית של המחשב) ניסיתי לחפש בכל מיני חורים ובפקודות dos ולא מצאתי את הפקודה. אם מישהו הבין על מה אני מדבר וגם יודע את הפקודה, שיפרסם בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהפכתי אותו לשרת התקנתי בו מערכת LINUX הבעיה שאני לא כל כך מתמצא במערכת הזאת אפשר איזשהו כיוון איך להריץ סתם שרת משחק עם APACHE ו MYSQL
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להתקין לינוקס רד האט על כונן שהוא בפורמט NTFS וגם מותקנים עליו כמה משחקים ותוכנות ? זה אפשרי? בכונן אחר יש לי XP. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי Linux SuSE-8.1-LiveEval-i386 איך אני מתקין אותו??? עשיתי דיסקט בוט ולא הצלחתי להפעיל אותו למה???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי על דיסק אחד: WindowsXP ועל האחר Mandrake 9.0. אני רוצה שהוא ישאל אותי באיזה מערכת הפעלה להשתמש לפני שהוא עולה. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-