לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משתמש XP כבד שרוצה לנסות לעבור החלטתי להתחיל באיזושהיא גרסת LIVE אז בחדווה הורדתי וצרבתי את ה ISO של GNOPPIX מהאתר שלהם.. עכשיו, הדיסק נראה בסדר, כי סה"כ ה AUTOPLAY שלו עובד ואפשר להתקין ממנו תוכנות כמו פיירפוקס ות'נדרבירד וכו'. אבל הוא לא עושה BOOT ניסיתי כל אפשרות סידור BOOT בביוס, כולל סידי-רום בלבד , ועדיין עולה ה XP כרגיל, שום דבר מיוחד לא קורה. אולי צרבתי לא נכון ? יש שיטה מיוחדת לצרוב דיסק שאמור לעשות BOOT ? או שמשהו בביוס שלי נדפק ? יש למישהו עצה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הגירסאות הקודמות של אובונטו היה אפשר להוריד כקובץ Image של DVD דרך ביטורנט. אבל, לגירסה 8.04 אני לא מוצא קישור להורדה. http://releases.ubuntu.com/8.04/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה אני כרגע מבצע את ההזמנה של המקבוק איר 128GB 13" , ואני צריך לקנות לו גם מטען לרכב. ראיתי שמטען כזה מתוצרת אפל לא קיים, ולכן אני צריך את עזרתכם במציאת מטען לרכב מחברה איכותית. נ.ב - אם אתם מכירים גם איזה מגן\נרתיק ממש טוב - אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לאיפוד לגירסאת 1.4.1 התבקשתי לחבר אותו לחשמל על מנת לעדכן לאחר חיבור מחדש נוספו לי גם דרייברים אין לי מושג למה אבל אשף חומרה חדשה עלה לי ועידכנתי לאחר כל התהליך האייפוד שלי לא מזוהה עכשיו ע"י המחשב מה עושים??.. לפני העידכון עם חיבור האייפוד למחשב הוא זיהה ולאחר העידכון לא מזוהה אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי סתם ככה לשנות את הממשק ל-Drake וזה לא עבד, אז חזרתי ל-KDE ועכשיו יש לי 9 שולחנות עבודה במקום 4, וגם מעין טבלה כזאת של 3X3 בצד ימין למטה שמציגה את השולחנות עבודה. בנוסף לכך, בתפריט Log Out אני יכול לעשות רק End Session, ואי-אפשר לעשות Restart ועוד משהו. כמו-כן, היה לי בחלונות אפקט מגניב כזה שמתי שאני מזיז חלון אז הוא נע בצורה גלית כזאת כאילו שהוא גמיש, ועכשיו יש רק אפקט שקוף עלוב כזה. איך אני מתקן את כל זה? דבר נוסף -אחרי שאני סוגר את פיירפוקס, אני לא יכול להפעיל אותו מחדש לפני אתחול (לוג-אאוט גם לא עוזר). אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or rest…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://code.google.com/p/google-gadgets-for-linux גאדג'טים דיי נחמדים דורשים ספריות של + GTK או QT כדי לעבוד תדאגו קודם להתקין את הספריות שחסר לכם פי הרשימה אח"כ אפשר לעשות את זה בדרך הקלה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חייגן ללינוקס אובונטו של ADSL כרטיס רשת בבקשה דחוף אני רוצה כבר להתחבר !??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רושם לי תקטע עם או שיש לי פלאש פלייר ישן או שהוא מכובה אני משתמש באייסויזל(מוזילה) הורדתי מהאתר שלהם את הקובץ עם ה tgz התקנתי אבל לא הסתדר אולי צריך להגדיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי לי ב-GParted ורציתי בסוף לבדוק באפשרויות הנוספות בתפריטים איך אני מגדיר מחיצה שתעלה אוטומטית. מה שקרה אחרי כל התהליך הזה זה שהוא בעצם איחד לי את כל המחיצות שהיו לי והעלים לי את כל החומר. אמרתי, "לא נורא, זה בטח סתם כמו שהוא תמיד מראה לך את זה בצורה וירטואלית לפני שאתה מאשר את הפעולה".. איתחלתי ת'מחשב והוא עושה לי GRUB 22 ואני המום בתהיה כזו של- "מה?!!?!" כאשר אני זוכר את בעיית הגראב הזו שהייתה לי כאשר לא היה לי מערכת לינוקס כשניסיתי למחוק אותה בצורה לא טובה. מכאן הסקתי שאיך שהוא מבלי לעשות APLLY גרמתי למערכת לאחד את המחיצות שעשיתי בעבר ולפרמט לי את הדיסק הקשיח. רציתי לדעת איך אני מחזיר את הגלגל לאחור כי היה לי מלא מלא חומר חשוב על ההרד דיסק ואני פשוט כרגע המום ו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב P3 64 RAM ואני לא מצליח להתקין עליו אובונטו גם לא LIVE יש הפצה יותר קלה שתתאים למחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר יצא לי להתקין כמה RPMים אבל הורדתי תוכנה שנקראת X-chat תוכנת IRC שאני בא להתקין אותה ההתקנה נכשלת והסיבה היא שחסרים לו 2 קבצים:: זה הלוג השלם של ההתקנה </software/chating/xchat-1.8.10-3xc.i386.rpm;echo RESULT=$? error: failed dependencies: libcrypto.so.2 is needed by xchat-1.8.10-3xc libssl.so.2 is needed by xchat-1.8.10-3xc RESULT=1 מאיפה אני מביא את הקבצים האלו ואיך אני מתקין את הRPM בעזרתם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני מסיים להתקין ומפעיל תמחשב מחדש הוא לא נכנס לממשק הגרפי ואומר לי שיש בעיה עם התקנת החבילות וכותב לי שאני יכול לסדר את זה בזה שאני אכתוב apt-get install apt אבל זה לא עוזר (כי בעצם הוא מנסה להתקין את עצמו הבנתי... אם נגיד אני אומר לו startx הוא אומר לי להתקין את זה) מה עושים? זאת בעיה בדיסק? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר Linux Edge מציג תמונות ראשונות וסירטונים מNovell Linux Desktop 10 ואכן הוא נראה די מושך לא? רק חבל שהוא עולה כסף לינק: http://www.linuxedge.org/?q=node/55
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כן כן למי שלא הבין מהכותרת אתמול סיימתי להתקין את מערכת הג'נטו החדשה שלי לאחר שימוש לא קצר בarch שאגב גם הארץ' היה פנטסטי אז נתחיל בזאת שהסיבה שבכלל הבטתי כלפי ג'נטוו הייתה פשוטה טמונה בליבי הרבה זמן, אני בנאדם מאוד סקרן, מאוד אוהב אתגרים(במיוחד אם הם "לא פשוטים") , ומחפש ללמוד בקיצור, לאחר השימוש הכה ארוך עם הארץ' התותח שלי, פירמטתי אותו ופשוט הורדתי את הminimal installation cd של הג'נטוו אז ככה, הדיסק שוקל 80 מגה, הוא מכיל בעצם קרנל, כל המודולים (לזיהוי החומרה) של הקרנל כמובן, כלים לאינטרנט, לעבודה עם ההארד דיסק e2fsprogs , למי שלא מתכוון לעבוד עם ext2/3 אם אני לא טועה הוא צריך להתחבר לאינטרנט ופשוט להוריד כבקשתו xfs2progs או מה שזה לא יהיה בקיצור, נכנסתי לדיסק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדריך טוב ופשוט .. יש לי DESKTOPBSD שמבוסס על FREEBSD . אי אפשר פשוט להוריד קובץ ולהתקין ? יהיה דבר כזה ? מקווה שתתנו לי משהו באמת פשוט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן הרצת CONFIGURE SCRIPT קיבלתי את השגיאה הבאה: checking for samplerate... checking for libgnomeui-2.0 >= 2.0.0 libglade-2.0 gthread-2.0... checking for gnome-config... no configure: error: *** cannot find gnome-config, set GNOME_CONFIG environment variable to path of gnome-config script *** לא ממש הבנתי מה חסר לו.. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני ממש חדש בשימוש בלינוקס. יש לי רסיבר אינפא אדום המתחבר ליציאת הcom שבניתי לפי ההסברים פה באתר וברשת,והוא עובד טוב. אני מנסה ללמוד כיצד להשתמש באובונטו ובmythtv עלמנת שאוכל לבנות מערכת HTPC בעתיד. אני משתמש כרגע בגרסאת הAMD64. יש איזשהו מדריך או הסבר איך להתקין ולבדוק שlirc עובד? לא מצאתי משהו מספק עד כה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קטנה שבאמת שכחתי איך עושים משהו ולא מצאתי פיצלתי עוד מחיצה בשביל HOME, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה כ-HOME. איך אני מגדיר את זה בלינוקס? תודה, קיו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לינוקס מנדרייק 10 בשעה טובה ומצלחת בפעם הראשונה ועכשיו מה שחסר לי זה להתחבר לאינטרנט אבל למרות כל נסייונותי להשיג מדריך טוב לגרסה זאת עלו בתוהו לכן אם מישהו יכול לתת או להפנות אותי למדריך טוב אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי מסך VP930, אך הוא אינו פועל לי ב Linux (ממשק VGA). האם מישהו יכול לעזור לי לקנפג את קבצי ה XConfig או מה שזה לא יהיה (לא נגעתי במ"ה כמה שנים... אני ממש לא בעניינים), על מנת שהמסך יעלה? אשמח להדרכה מפורטת צעד צעד, ממש מהרגע שה BIOS עולים, כי קונפיגורציות ה "תחזוקה" שמופיעות ב Boot Loader גם הן מפעילות את ה XServer. אני די בטוח שניתן לפתור את הבעיה, כי הודעות התיחול רצות, וגם הלוגו של UBUNTU , שמראה על מצב הטעינה. לדעתי הסיגנל מפסיק להגיע למסך איפשהו בסביבות עליית ה GNOME. אודה על עזרתכם.[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 09:09:57 כרטיס המסך הוא Geforce FX 5200 הידוע לשמצה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משתמשי מק היקרים, אם קניתם מחשב אפל בחו"ל ונתקלתם בסירוב לקבל שירות תחת אחריות בישראל , מכל סיבה שהיא, אנא צרו קשר דחוף עם כל פרטי האירוע ודרכי התקשרות. הבקשה נעשית בעקבות מספר רב של מקרים בו סורבו לקוחות אפל לשירות תחת אחריות שלא כדין !!!! בכל מקרה או שאלה אנא שלחו מייל ל: נושא: נפגעי אחריות פרטייכם יאספו לצורך הכנת תביעה ייצוגית / החזר כספי / פיצוי על אי קבלת השירות, בלבד!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני די חדש בענייני המק, ככה שהסברים מפורטים (למי שיש סבלנות..) יתקבלו בברכה. כאמור, אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין שני מחשבים מרוחקים. מה אני צריך כדי שזה יעבוד בצורה החלקה ביותר (רוחב פס, תוכנה, הגדרות וכו'..)? מדובר בקבצים לגרפיקה ככה שהם די גדולים המחשבים אגב הם אימק 17 ו אימק 20 שניהם מבוססי אינטל, לא זוכר כרגע מהירות וכמות זכרון, אם זה משנה. תודה מראש לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PB G3 ואני מנסה להתקין עליו KUBUNTU 7.10 alternative הרצתי את הדיסק, ולא משנה מה אני כותב בBOOT כדי להריץ אותו (INSTALL או EXPERT או אנערף) הוא לא מצליח לטעון תקרנל Please wait, loading kernel... Read failed מה אפשר לעשות? אולי להתקין אובונטו או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהיא יכולה להריץ אפליקציות של ווינדוס. איך מתקינים אותה ואיך משתמשים בה? אני משתמש בubuntu 6.06 תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-