עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by sharmeiri,

שלום כל הזמן זה ניתקע לי. רציתי לדעת אם יש, כמו בחלונות, מנהל משימות שכזה?! alt +ctrl+del זה לא עושה שום דבר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NewRig,

איך אני יכול לדעת איזו הפצה תומכת באופן מלא בחומרה שלי? האם יש HCL לכל הפצה, או שזה לכל קרנל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kknd,

שלום לכולם, האם יש מקבילה במק לפקודת Ipconfig /release ו-ipconfig /renew מעולם ה-PC? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עכשיו סיימתי להתקין FEDORA CORE 9 אני רוצה להפעיל את האפקטים המיוחדים של ה דסקטופ אני לוחץ על ENABLE הוא חושב כמה שניות ואומר לי שהאפקטים לא הופעלו התקנתי את ה COMPIZ אני מנסה גם להתקין את הדרייבר של נווידיה אבל לא ממש הולך לי אני עוקב אחרי המדריך פה http://www.linuxforums.org/multimedia/installing_nvidia_3d_drivers.html בשורה הראשונה התקנתי את ה GCC אבל ה2 האחרים אני לא יודע איך מתקינים אותם ושאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא אומר לי שאני צריך להתקין kernel-sources מישהו יודע למה אני לא יכול להפעיל את האפקטים? וגם איך אני מסיים את ההתקנה של הדרייבר תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ruff stuff,

עשיתי עידכון לאיפוד לגירסאת 1.4.1 התבקשתי לחבר אותו לחשמל על מנת לעדכן לאחר חיבור מחדש נוספו לי גם דרייברים אין לי מושג למה אבל אשף חומרה חדשה עלה לי ועידכנתי לאחר כל התהליך האייפוד שלי לא מזוהה עכשיו ע"י המחשב מה עושים??.. לפני העידכון עם חיבור האייפוד למחשב הוא זיהה ולאחר העידכון לא מזוהה אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by _uri,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש וראיתי בכך הזדמנות טובה לעבור ללינוקס אחרי שימוש ארוך ב windows (חשבתי לעבור ל ubuntu). חיפשתי בזמן האחרון תחליפים ופתרונות לכל הדברים בהם אני משתמש אבל משהו שעוד לא מצאתי זה איך לעדכן את האייפוד שלי. על האייפוד מותקנת התמיכה בעיברית וכדי לעדכן אותו אני חייב ש iPodHe (התוכנה של iDigital) תפעל. כששלחתי מייל ל iDigital הם אמרו לי שהם תומכים רק ב windows ו- mac. האם מישהו כאן ניתקל בבעיה ומצא פתרון? האם זה מסוג הדברים שאני אוכל להריץ בעזרת wine? (זה פועל ב tray ולכן אני בספק...) תודה לעוזרים אורי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by x-dude,

קבלו את זה http://wwws.sun.com/software/looking_glass/demo.html בצד שמאל למעלה תבחרו את המהירות המתאימה לכם. חכו קצת על תפסיקו רק בהתחלה הוא מברבר אבל אחר כך מראים את מערכת בבפעלה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by udicol,

מה שחברת מייקרוספט לא עושה לנו בתקופת הדימדומים המשעממת של מערכות הפעלה, עושה ובגדול חברת Apple. במסגרת השיפורים המשמעותיים שהיא עשתה במערכת האחרונה, החברה דאגה לבצע אופטימיזציה מלאה למחשבים הקיימים היום G4 והמערכת עובדת מצויין ומהר יותר על מחשבים שאינם G5. מספר התכונות של אינטראקציית משתמש - חלונות עלה אף הוא והם מציאים שיפורים מדהימים בגילויי כל החלונות נמצאים במסך. לדוגמא כפתור F-11 מעלים באנימציה את כל האפליקציות על המכתבה (כן זה השם שניתן ל- desktopבשנות ה-80 על ידי חברת Apple בישראל, יותר נכון המשווקים שלהם בארץ) .כפתור F-10,מבצע הקטנה באנימציה של כל החלונות ומסדר את כולם כך שנראה אותם מולינו במכתבה. מעולם לא ראיתי תוכנה מהירה יותר כמו Acdsee שפועלת כמובן על P…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shoko,

אף פעם לא בתנסיתי בלינוקס האם יש איפשהוא לראות מונות מסך? יש עיברית בהתקנה? קיבלתי את הדיסקים בדואר מחו"ל מאיזה אתר של אובונטו שמחלק חופשי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש חייגן ללינוקס אובונטו של ADSL כרטיס רשת בבקשה דחוף אני רוצה כבר להתחבר !??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by matteo,

רושם לי תקטע עם או שיש לי פלאש פלייר ישן או שהוא מכובה אני משתמש באייסויזל(מוזילה) הורדתי מהאתר שלהם את הקובץ עם ה tgz התקנתי אבל לא הסתדר אולי צריך להגדיר משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מתכוון לשכנע את המורה למחשבים להתקין לינוקס. על פי הכותרת אתם מבינים שההפצה שאני מחפש מיועדת למחשבים ישנים (מחשב אחד פנטיום 2 והשאר פנטיום 3). רציתי לקבל המלצה טובה להפצה או למנהל חלונות המתאים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by OutRaGe,

תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ניסיתי סתם ככה לשנות את הממשק ל-Drake וזה לא עבד, אז חזרתי ל-KDE ועכשיו יש לי 9 שולחנות עבודה במקום 4, וגם מעין טבלה כזאת של 3X3 בצד ימין למטה שמציגה את השולחנות עבודה. בנוסף לכך, בתפריט Log Out אני יכול לעשות רק End Session, ואי-אפשר לעשות Restart ועוד משהו. כמו-כן, היה לי בחלונות אפקט מגניב כזה שמתי שאני מזיז חלון אז הוא נע בצורה גלית כזאת כאילו שהוא גמיש, ועכשיו יש רק אפקט שקוף עלוב כזה. איך אני מתקן את כל זה? דבר נוסף -אחרי שאני סוגר את פיירפוקס, אני לא יכול להפעיל אותו מחדש לפני אתחול (לוג-אאוט גם לא עוזר). אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or rest…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Evil_Mind,

מישהו הצליח או יודע איך אפשר להתקין מודם ADSL פנימי של ITEX בלינוקס? לא משנה איזו גרסה...אני יוריד את מה שמתאים... ניסיתי בינתיים עם DEBIAN עם הצלחה חלקית...המודם הגיב,אבל לא הצליח להתחבר... ועם MANDRAKE 9.1 ללא שום הצלחה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nahoom,

כדי לתכנת ב-LINUX\UNIX צריך לדעת DOS?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בהפצות מסויימות של לינוקס יש מספר גירסאות של קובץ ISO שניתנות להורדה (i586 ,i386 ו-amd64). מה ההבדל בין הגירסאות האלה? אני מניח ש-amd64 מיועד למעבדי AMD ו-Intel שתמכים ב-64bit. אבל, לאיזה מעבדים מיועדים הגירסאות i386 ו-i586?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני משתמש XP כבד שרוצה לנסות לעבור החלטתי להתחיל באיזושהיא גרסת LIVE אז בחדווה הורדתי וצרבתי את ה ISO של GNOPPIX מהאתר שלהם.. עכשיו, הדיסק נראה בסדר, כי סה"כ ה AUTOPLAY שלו עובד ואפשר להתקין ממנו תוכנות כמו פיירפוקס ות'נדרבירד וכו'. אבל הוא לא עושה BOOT ניסיתי כל אפשרות סידור BOOT בביוס, כולל סידי-רום בלבד , ועדיין עולה ה XP כרגיל, שום דבר מיוחד לא קורה. אולי צרבתי לא נכון ? יש שיטה מיוחדת לצרוב דיסק שאמור לעשות BOOT ? או שמשהו בביוס שלי נדפק ? יש למישהו עצה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hagit10,

איך אני מוצאת את האופציות של פקודת echo? אני לא יכולה לרשום echo --help כי המערכת פשוט רושמת echo

20. Started by taimor,

האתר Linux Edge מציג תמונות ראשונות וסירטונים מNovell Linux Desktop 10 ואכן הוא נראה די מושך לא? רק חבל שהוא עולה כסף לינק: http://www.linuxedge.org/?q=node/55

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Menuval,

שלום לכולם, אני צריך בדחיפות להבין איך אני מבטל את ה F1 F2 F3 וכו', מהפונקציות של הביהרות מסך ומתאים אותם לכפתורים רגילים של ווינדוס ? כמו כן, אני משתמש בתוכנה בווינדוס שמצריכה שימוש מרובה במקש ה HOME שלא נמצא במקלדת המקבוק שלי, אשמח אם תעזרו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alsal,

כבר יצא לי להתקין כמה RPMים אבל הורדתי תוכנה שנקראת X-chat תוכנת IRC שאני בא להתקין אותה ההתקנה נכשלת והסיבה היא שחסרים לו 2 קבצים:: זה הלוג השלם של ההתקנה </software/chating/xchat-1.8.10-3xc.i386.rpm;echo RESULT=$? error: failed dependencies: libcrypto.so.2 is needed by xchat-1.8.10-3xc libssl.so.2 is needed by xchat-1.8.10-3xc RESULT=1 מאיפה אני מביא את הקבצים האלו ואיך אני מתקין את הRPM בעזרתם תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RaKaKy,

יש לי בפייירופקס פונט עברי ממש מכוער וצמוד כזה שכל האותיות נראות מחברות ואז נ' ו-ז למשל נראות כמו מ'..... בקיצור מאיפה אפשר להוריד פונט נוח כמו ARIEL ואיך אני מתקין אותו במקום הפונט שיש לי עכשיו בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי ויכוח עם חבר שלי הוא טוען שהפקודה del בדוס מוחקת את הקובץ לצמיתות אני טוען ויודע שהפקודה רק משנה את התו הראשון איך אני יכול להוכיח לו שהוא טועה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. את הגירסאות הקודמות של אובונטו היה אפשר להוריד כקובץ Image של DVD דרך ביטורנט. אבל, לגירסה 8.04 אני לא מוצא קישור להורדה. http://releases.ubuntu.com/8.04/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.