לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
הgrub היה מותקן לי על הכונן של הוינדוס. שלשום פירמטתי את הכונן הזה ועכשיו אין לי את האפשרות להעלות את הלינוקס שהמחשב מאתחל... ניסיתי להתקין את ה grub מחדש דרך ההתקנה של הפדורה אבל זה רושם לי שלא היו שינויים בקרנל ושהשינוי ב configuration of the boot loader לא יתבצעו או משהו כזה. איך אני מתקין אותו מחדש? תודה...
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני יודע שהלינוקס לא ממש תומך ומיועד למשחקים אבל יש משחק כלשהו שאני רוצה מאוד להתקין על הלינוקס. (PES 5 אם זה משנה לכם) רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדפוק שום דבר? חשבתי על לעשות את זה עם Partition Magic אבל לפני שאני עשה את זה אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא כדי שאני לא אדפוק משהו.(המחשב לא שלי) והאם לפני שעושים את זה אפשר לגבות את כל ההרדיסק עם Norton Ghost?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
טוב יש לי תמיפרט בצד ואני מעונין בהפצה קלה(למתחילים אבל לא LIVE CD ) שתתאים למיפרט -חוץ מהדברים שכתוב יש לי גם כרטיס טלויזיה -AVERTV מה שאני רוצה במידה שיש זה הפצה שמתקינה גם תדריברים של הכרטיס מסך וקול-של נוידה וקריטיב- לא הרגילים של ההפצה חוץ מיזה אני צריך תוכנת צריבה כולל DVD\נגן מוסיקה סרטים וכו+תוכנת טלויזיה\ אימיול\אופן אופיס2 \FIREFOX \ תוכנות לעיצוב תמונות כתיבת HTML וכו (לפיתוח אתרים) וזה יספיק להתחלה חוץ מיזה פירמטתי לא מיזמן והבנתי שהבוט שלי זה בכונן C ככה שהתקנתי WINXP מיחדש בכונן C ונוצר מצב שאני מישתמש בהתקנה שמותקנת בE 3-מחיצות ואני לא יכול לימחוק את C כרגע ביגלל הבוט(יש איזה פיתרון בלי פירמוט?)אני רוצה להתקין את לינוקס בC ודבר אחרון אני חיב שהלינוקס לזה…
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אז זהו, לכל אלו שרצו מאוד לרכוש את המיני של אפל, אך קצת פחדו מהמעבר לאינטל מ- ppc, אז העניין הסתיים היום, יש לנו מיני אינטלי. המק-מיני יגיע בשני קונפיגורציות, אחת מבוססת intel core solo1.5ghz, ליבה אחת, והשנייה מבוססת intel duo core1.66ghz, ליבה כפולה. המיני החדש מגיע גם עם דיסק 60-80 ג'יגה, הכרטיס גרפי משולב בצ'יפסט של אינטל gma950, כמו-כן המיני כולל את חבילת התוכנות המעולה ilife06, כמובן את מערכת ההפעלה המדהימה טייגר 10.4. הינה לינק לאתר של אפל, תהנו http://www.apple.com/macmini/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי פדורה 4 ביחד אם ה-boot screen שלו כמובן. ובעצם מה שקורה שכשהמחשב מתחיל לעלות מופיע מסך כחול רשום פדורה ואז יש ספירה לאחור של שלוש שניות ואם אני לא לוחץ על מקש כל שהו לבטל את הספירה אוטומטית עולה הלינוקס. עכשיו אם אני לוחץ על מקש כלשהו מופיע לי מקש הבחירה אם השם של הלינוקס ו-other שזה הוינדוס. השאלה שלי היא אם אפשר שבספירה לאחור במקום שיעלה אוטומטית הלינוקס יעלה אוטומטית הוינדוס כי איתו אני משתמש בינתיים יותר? ואיך משנים את השם של other לשם של הוינדוס?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לעצמי פדורה 4 ואני לא יודע איך לשנות שפת כתיבה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לאחרונה מסתובבת לה גרסת Final? של הצעקה האחרונה בעולם מערכות ההפעלה של המק וכנראה שעכשיו גם של ה-x86 מעניין אותי אם משהו מחברי הפורום ניסה ויכול להעביר חוות דעת קטנה על המערכת. בתודה, Holography.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בthrottled אבל ללא הצלחה, כל ההגדרות שניסיתי לא שינו דבר. כל מה שאני רוצה זה להגביל את הפרד והטורנט שיעלו רק ב1k לכל אחד. בpc השתמשתי בnetlimiter ועבר לי מצויין ועכשיו אני מחפש משהו דומה.
-
שלום.. כרגע יש לי Windows במחשב.. אני מעוניין לעבור ללינוקס. אני יודע יש הרבה תשובות בנעוצים, אבל אני מעוניין לקבל תשובות ממכם. קודם כל, אני חדש בכל הקטע ורציתי לדעת איזה גירסא הכי מומלצת (שתהיה לה תמיכה בעברית!)? שאלה שניה, אני יכול להשאיר במחשב את הווינדוס מותקן ולהתקין את הלינוקס באותה מחיצה? שלישית, מה הכוונה ללייב CD? כלומר שאני אפעיל את מערכת ההפעלה ישירות מדיסק CD?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מקינטוש וברגע שאני רוצה לעשות שיחק וידאו עם מישהו בתוכנת המסנג'ר אני מצליח לראות את הבן אדם השני שיש לו מייקרוסופט אקס פי אבל הוא רואה מסך שחור במקום לראות אותי.. יש לזה פיתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במנדרייק 10.2 כבר שנה+- אני כבר בקושי נכנס למערכת הזאת בגלל שיש לי הרבה בעיות עם תמיכה במשחקים אתרים שונים וכדומה לא חשוב מה... עכשיו יש לי HD של 40GB ותתי למחיצה של ה לינוקס 11GB יש לי עכשיו 3GB פנוי במחיצות של הWINDOWS אז החלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את אותם מחיצות לNTFS או FAT32 כדי ה WINDOWS יזהה אותם הבעיה אני ממש לא יודע איך אני עושה את זה.. משהו יכול להדריך אותי בבקשה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקישור להורדת גירסאת CD-Live של המערכת הפעלה macOSX לPC. למי שלא הבין,מערכת שפועלת על דיסק,ואם אני לא רוצה אותה אני מוציא את הדיסק ונפטר ממנה. ואם יש בכלל דבר כזה?!?!
-
עד עכשיו היה לי את הhard disk של הwindows בתוך הmy computer בלינוקס ועכשיו אין שם את הכונן הזה והוא גם היה נגיש דרך התיקייה windows בroot וכעת התיקייה הזאת ריקה. יש לציין שאני משתמש בsuse linux 10 עם ממשק .kde הוא נמצא בkdiskfree אבל הוא ב n/a וכשאני לוחץ עם הימני ועושה mount device אני מקבל את ההודעה הזאת Called: mount /dev/sda1 mount: special device /dev/sda1 does not exist הhard disk הוא בחיבור sata וכשאני מעלה את הwindows הוא כן עולה (מה שמוכיח שהדיסק מחובר) אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st/Front/Forums/index.asp http://mygoldstar.ios.st/Front/Forums/index.asp תהנו..
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני נכנס לאפשרויות מערכת -> תצוגה והוא מראה לי רק רזולוציה אחת לבחירה 1024 על 768 ואני צריך בכלל 1280 על 1024 ניסיתי להתקין את הדריברים של ATI אבל זה לא ממש עזר. הוא אמר שיש לי כבר את הדריבר הכי חדש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.wired.com/news/mac/0,2125,68501,00.html?tw=rss.TEK נשמע אכן מעניין.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף את משתמשי מחשבי המחברת של אפל (במיוחד את משתמשי האייבוק שסובלים מאיטיות מסוימת בהרצת תוכנות כבדות) בפתרון פשוט. אני מחבר מארז חיצוני עם דיסק מהיר (לא יקר היום) ורב נפח עם קייש סביר (8מב) ליציאת פיירוויר. בהגדרות מערכת אני קובע למחשב לאתחל מהכונן החיצוני. התוצאה היא שיפור ניכר בביצועים. אם אתם משתמשים באייבוק גם כדסקטופ זה פתרון לא רע. מומלץ. בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם מישהו פה הצליח להתקין FC4 על מחשב חדיש כלומר כונן קשיח SATA 2 כרטיס מסך PCI EXP וכו אני מנסה כבר כמה ימים ונתקל בריסט אשמח לקבל תגובות בתודה מתי.ש
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן וכן בלינוקס, הורדתי את DVD למחשב 64 BIT וניסיתי להתקין אבל הכי רחוק שהגעתי זה למסך האופציות הראשוני . לא משנה איזה אופציה בחרתי המחשב עשה ריסט . המחשב הוא מחשב דיי חדש(פנטיום 4 .3 תמיכה ב 64 BIT לוח ASUS P5LD2 וכרטיס מסך PCI EXP אם משהו יכול לעזור אני אשמח ICQ 38644508 מייל:matti_s@zahav.net.il בתודה מראש מתי
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אני מחפש הוצאת לניוקס טובה כמערכת נוספת לווינדוס-בלי סיבה מיוחדת סתם להתנסות ולהכיר מערכות נוספות בעבר התקנתי את פדורה ממנה לא התלהבתי כל כך השאלה היא מה עם Ubuntu או הוצאות אחרות אפקטיביות ולא כבדות יותר מידי תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי לינוקס התקנתי את linux 2005 limited edition משהו כזה הורדתי אותה מזמן רק שלא היה לי זמן וכח להתחיל להתקין אותה ולנסות עד שהשגיע אותו יום בכל מקרה קראתי בכל מיני מקומות על תוכנות שעושות את העבודה ויודעות להפעיל תוכנות של וינדוס כמו אי סי קיו קאזה וכו'...מן תוכנות עזר כאלו האם זה נכון? האם זה אפשרי? כי אני מאוד רוצה להתחיל להוריד תוכנות וללמוד להשתמש רק שאני לא כל כך יודע. אם יש כאלו תוכנות ויהיה אפשרי לכתוב לי את השם שלהם או קישורים או מה שלא יהיה. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד קצת מידע על כוונות Google ומלחמתה ב $M http://www.theregister.com/2006/01/31/google_goes_desktop_linux/
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
תראו אני כבר המון זמן חושב על קניה של המיני מק. אני מאוהב במערכת הפעלה של אפל..... בקיצור אני לא משחק במשחקים... אני רק שומע מוזיקה ורואה סרטים. לכן השאלה שלי היא איך המיני מק 1.42 עם 512זיכרון מתפקד במערכת ההפעלה? והאם הוא מספיק טוב לסרטים ולמוזיקה??? אני רוצה לסדר לי את כל השולחן בחדר..להעיף את המחשב הענקי והמרעיש... מחר אני מקבל את ה-760BF עם העיצוב הלבן שדי מתאים למיני. מה אתם אומרים? האם היום שיוצאים מעבדי 4000+ כפולי ליבה כדאי לקנות ב-4000 שקל מקינטוש 1.42??? תודה..
-
- 49 תגובות
- 8.8k צפיות
-