לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
הביעו דעתכם מהי המערכת ההפעלה האלטרנטיבית הטובה ביותר במכשירים ניידים .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle us,il
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני התנסיתי בUBUNTU מאוד התרשמתי ממנה אבל היו כמה בעיות : 1. תאימות למשחקים 2. תוכנות רגילות סתם ככה לא מתאימות יש לציין שאני כרגע עם VISTA ואני מאוד מאוד לא מרוצה ואני מתכוון למחוק אותה ברגע שייצא SP3 אבל אז חשבתי למה לא לחזור ללינוקס? אז זהו שהסיבה היחידה באמת שמונעת ממני לחזור ללינוקס זה סוגיית המשחקים אני מעוניין בהפצה קלה מבחינת שימוש במשאבים וידידותית למשתמש עכשיו השאלה היא האם יהיה עדיף לי להתקין במחיצה נפרדת WIN או לעשות VIRTUALIZATION לWIN דרך הלינוקס? האם האפשרות השנייה תהיה אפקטיבית בכלל? אני מעוניין במשחק רציף.. לא יהיה עומס ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לינוקס מנדרייק 10 בשעה טובה ומצלחת בפעם הראשונה ועכשיו מה שחסר לי זה להתחבר לאינטרנט אבל למרות כל נסייונותי להשיג מדריך טוב לגרסה זאת עלו בתוהו לכן אם מישהו יכול לתת או להפנות אותי למדריך טוב אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכשיו KUNBUTU6.06 LTS הצלחתי לחבר אינטרנט ערכתי את הפונטים ככה שיהיו לטעמי... עדיין חסר לי מנהל ספריית מוזיקה, לא כמו WINAMP אני צריך משהו בסגנון של Babylon מה יש במקום??? (הכי חשוב) עדיין לא מצאתי מהדר C++\C# כמה שיותר דומה ל MVS? איך מתקינים דברים??? יש לי את ההתקנה של2.0FIREFOX אבל אני לא יודע מה עושים איתה... הSOUND מסרב לעבוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשינוי השפה בעזרת אלט שיפט, ניסיתי מה שרשום באשכול שבאוצתו נושא אך עדיין כשאני עושה ריסטרט צריך לרשום את הפקודה מחדש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שלישי ה9 לחודש מיפגש כרגיל ביהודה הלוי 58 בירות סמים קפה סנויצים שקשוקה לא רעה והרבה בחורות (נו טוב מלצרית אחת שניראת טוב) שעה 18:30 כולם מוזמנים למי שלא הגיע אף פעם \לא חווה זה מיפגש חברתי של מעריצי פמלה אנדרסון ו\או לינוקס הציבור הרחב מוזמן נדב ההודעה הנ"ל פורסמה בשם פינגוינין אנונימים "הושט יד לפנגוין שבפנים"
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעבור ללינוקס אבל לפני זה אני רק רוצה לברר כמה דברים.. 1. עברית מגיעה עם הלינוקס או שצריך להוסיף אותה? זה משנה את הממשק לעברי או רק תומך בעברית? איך שמים אותה(אם היא לא מגיעה..)? 2. יש לי ראוטר שמחובר לסוויטצ' וככה אני משתף את האינטרנט.. האם צריך איזושהי התקנה מיוחדת או שזה ישר יקלוט את האינטרנט? אם כן איך? האם אני יוכל להצטרף לקבוצת עבודה(למחשבים האחרים יש WinXP Pro) הקיימת? איך? 3. נורטון אנטיוירוס יפעל על לינוקס? או שצריך גרסא / תוכנה אחרת? אודה לכם אם תוכלו לענות לי.. סביר להניח שיבואו עוד שאלות..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[list type=decimal] [*]התקנתי NAGIOS -network monitor אני צריך עזרה בתוכנה שהתקנתי אותה בלינוקס שנציין שמאוד קשה להבנה ,אם מישהו מבין בה אשמח לעזרה. (אני צריך עזרה במספר דברים) בתודה שייקו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי פעם משתמש בלינוקס לזמן קצר מאוד ועכשיו אני מעוניין פשוט להתקין הפצה דרך VM (אין לי ממש כוח לפרמט את ההרד דיסק שלי ) בכל מקרה השתמשתי בRed hat, SuSE, ועד כמה שאני לא זוכר את שמם כרגע... בעיקרון אני מחפש (אם יש) הפצה עם תמיכה בX64... ועם KDE (שונא Gnome)! זהו בעיקרון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מאק וכידוע ניתן ליצור קבצים ששם התצוגה שלהם הוא עם פסיקים, סוגריים וכדומה. בכל אופן אני רוצה להעביר את הקבצים האלו (קבצים רבים) למחשב PC (בעל ווינדוס XP) אך הבעיה היא שהוא לא נותן לי בגלל שווינדוס לא תומך בפסיקים וכאלה. יש משהו שאני יכול לעשות במקרה זה? או לשנות את השמות של הקבצים, קובץ אחר קובץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את Ubuntu מהאתר הרשמי בגרסת הInstaller שמתאימה עבורי (32Bit) וכשניסיתי לחפש קובץ התקנה\ISO\EXE לא היה דבר כזה.. כיצד מתקינים אותה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף כל סוף נגמרה השביתה במכס והלכתי לאסוף את המקבוק שלי MacBook Black 2,4 ghz חייב לציין שהרושם הראשוני מעולה.... בקרוב אעלה קצת תמונות (שונררתי מהם גם חולצה, קמצנים) בכל אופן, אשמח לקבל קצת טיפים להתחלה, תוכנות מומלצות, תוספים להורדה, קיצורי דרך שימושיים וכו'.. תודה, ניצן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם סלולרי מדגם sierra wireless Compass C885 ויש פה http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1078 מדריך איך להתקין את זה על לינוקס. מישהו מוכן לתרגם לי את זה באופן שיהיה מובן למשתמש וינדוס (עם קצת רקע בתכנות). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ynet שהיה ידוע בפרסומיו לטובת דפדפנים אלה היה ידוע גם בחוסר ציות לתקן ולכן לא עבדו בו הפורמים וגם היתה בעיה להגיב עכשיו אחרי הרבה זמן של ציפה אני מכריז שזה היה שווה את הזמן כרגע ynet עובד על מוזילה ודפדפנים אחרים הידעה אינה רשמית ואין אישור מynet אך בזמן האחרון ניתן לראות שיפור ברמת הבניה ותמיכה בדפדפנים חופשים כמובן שעדין לא הכל תומך ויפה יש מספר בעיות עם הבאנרים אבל מי יתן וגם חברות ובעלי אתרים אחרים יעשו מה ש ynet עשו ח"ח !ynet http://whatsup.org.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2896&mode=thread&order=0&thold=0 עריכה: אני אישית לא הצלחתי לשלוח תגובות בפורמים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כרגע אני משתמש ב- Ubuntu 7.04 עם KDE ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה למעל 1024X768 (למרות שהמסך שלי תומך בזה). ניסיתי להוסיף את האפשרות ל- 1280X1024 בקובץ /etc/X11/xorg אבל זה לא שינה כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני משער שזה לא דבר מסובך, אני פשוט Noob. ד"א החלפתי ל- KDE ואני לא מוצא פה את האפשרות להחלפת הרזולוציה בכלל (לא זוכר איפה זה), איפה זה נמצא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי שני כרטיסי מסך שאני לא צריך: 8800GT ו-HD4870. האם אני יכול פשוט להעביר אותם למק או שהם צריכים לעבור מודיפיקציה כלשהי (ביוס וכד')? *BFG 8800GT OC2 **AMD HD 4870 תוצרת AMD עצמה הגרסה בעלת 512MB. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יש לי מחשב שמשמש אותי כשרת ונכון להיום רץ עליו ARCH לינוקס. עקב הרצון ללמוד מערכת חדשה (אני מריץ ARCH גם על המחשב שלי) וללמוד משהוא שמשתמשים בו בשוק, אני מעוניין להתקין עליו לינוקס אחר המיועד לשרתים. שמעתי הכי מתאים זה RED HAT רק שהוא לא חינמי, כמו כן יש הצעות ל CENTOS, DEBIAN, UBUNTU. אשמח מאשנים שמבינים בתחום (ואולי אפילו כאלה שעובדים מול שרתי לינוקס) איזה הפצה כדי להתקין שתתאים לשרת (ובבקשה אל תגידו לי שכל הפצה מתאימה לשרת) ושגם אוכל ללמוד ממנה. דרישות השרת: Apache, MySQL, ftp יכול להיות שגם mail-server. נא לקחת בחשבון את האופציה שכנראה המערכת (תלוי בדרישות עתידיות) תריץ VPS כלומר אני אריץ 2-3 שרתים על מכונה פיזית אחת. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכולם חשוב מאוד שתגדירו בלינוקס שלכם שליחת נתונים סטטיסטיים זה חשוב מאוד למען שיפור היציבות, יעילות , תקלות ובאגים, והוצאת גרסאות חדשות של המערכות ההפעלה של לינוקס וכל התוכנות שלה מסביב ככה מפתחי אובונטו ולינוקס בפרט יקבלו יותר אינפורמציה על הביצועי לינוקס שלכם ובכך ישפרו אותה בישבילכם!!!! תמונות איך עושים זאת: קודם כל נכנסים לDASH, לאלה שהמערכת ההפעלה שלהם בעברית זה נקרא לוח הבית... בחיפוש למעלה מקלידים Update Manager, ובמערכות הפעלה בעברית להקליד מנהל העדכונים ... עכשיו תפעלו לפי התמונות שתסמנו בV הוא יבקש ממכם את הסיסמא שלכם פשוט הקלידו אותה ותאשרו.. </blockquote>
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי הפצה שנקראת EEEbuntu, והיא תפורה בשביל המחשב שלי. הבעיה היא שההפצה מגיעה ריקה (אפילו בלי אופיס), בניגוד גמור לטעם שלי - הפצות עמוסות בחבילות. לצערי חברת Ubuntu מסרבת לשחרר דיסק התקנה עשיר בחבילות (כמו פדורה) כי היא דוגלת בהורדה של חבילות ספציפיות מהרשת. בגלל זה קם פרוייקט אינדונזי שעונה על הבעיה הזאת ושחרר הפצה במשקל של 6 דיסקים DVD, שניתן להוריד מכאן: ftp://kambing.ui.edu/pub/ubuntu-repository/9.04/ הדיסקים ערוכים בסגנון זהה להפצת Debian, שגם כן מציעה מגוון חבילות ענק, כולל התקנה טקסטואלית. כשאני מכניס דיסק התקנה, המערכת (שלמעשה מהווה Ubuntu לכל דבר) מזהה אותו כדיסק התקנה של עצמה. עד כאן הכל הולך חלק. הבעיה מתחילה בעובדה שהתקנה של החבילות דרך הממשק הגראפי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: קורה לי לא מעט שאני מחובר לרשת הביתית שלי ופתאום אני מגלה שאני לא מחובר (למרות שהאייקון מראה כל הזמן שאני מחובר). אתחול הרשת לא עוזר, כי אני מקבל אי פי לא מתאים לרשת הביתית = הוא לא מזהה את הרשת הביתית. (אי פי סטטי לא עוזר גם כן). אתחול המחשב פותר את הבעיה. אגב, בעיה זו לא קיימת בווינדוס, כך שזאת לא בעיה בחומרה. איך אפשר לפתור בעיה זו? יש לי אובונטו 7.04 תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אינ רוצה להתקין LINUX, ראיתי יש ים גרסאות מה אני צריך להוריד? יש בכלל הבדלים או שזה אותו דבר רק של קבוצות מפתחים שונות? אני כולה צריך מערכת הפעלה שתריץ לי ישומים כמו מחשב רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד ויודע כי לאפל היה מחשב כזה בשם ניוטון שיצורו הופסק . האם ידוע על כוונה של אפל להוציא מחשב כף יד בעתיד הקרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של אפוקס (8RGA+) ועליו כרטיס רשת של nVIDIA - האינטרנט מחובר אליו (המודם של האנטרנט בכבלים) בנוסף יש לי כרטיס נוסף של realtek שמחובר למחשב שני (רשת ביתית) הבעיה היא כזו - התקנתי RH9 ומצאתי אפילו מדריך להגדרת האנטרנט בכבלים - אבל ה RH כנראה לא זיהה את הכרטיס רשת שלי ... מה עושים ?? (כאשר אני פותח את רשימת הכרטיסים - אני לא זוכר כרגע מאיפה בדיוק כי אני בWIN עכשיו - הוא מזהה רק את ה realtek בכתובת הראשונה - eth0 אני חושב ובשאר לא כתוב כלום ..) תודה :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-