עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by J0HNiE,

הייתי פעם משתמש בלינוקס לזמן קצר מאוד ועכשיו אני מעוניין פשוט להתקין הפצה דרך VM (אין לי ממש כוח לפרמט את ההרד דיסק שלי ) בכל מקרה השתמשתי בRed hat, SuSE, ועד כמה שאני לא זוכר את שמם כרגע... בעיקרון אני מחפש (אם יש) הפצה עם תמיכה בX64... ועם KDE (שונא Gnome)! זהו בעיקרון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הבעיה היא כזאת: קורה לי לא מעט שאני מחובר לרשת הביתית שלי ופתאום אני מגלה שאני לא מחובר (למרות שהאייקון מראה כל הזמן שאני מחובר). אתחול הרשת לא עוזר, כי אני מקבל אי פי לא מתאים לרשת הביתית = הוא לא מזהה את הרשת הביתית. (אי פי סטטי לא עוזר גם כן). אתחול המחשב פותר את הבעיה. אגב, בעיה זו לא קיימת בווינדוס, כך שזאת לא בעיה בחומרה. איך אפשר לפתור בעיה זו? יש לי אובונטו 7.04 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yuvalbit,

היום כנראה (מקווה)אני אתקין לינקוס אבדוק מזה....(בחייים לא נגעתי בזה) אז אם יש לכם טיפים עצות וכו' תכתבו זה יואיל לי מאוד. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dorlevi2,

שלום כולם, אני הייתי עם 10.5.2 ועידכנתי ל 10.5.3 ואחרי זה נוצרו לי כמה בעיות שניתנות לפתירה במידה ואפתור את הבעיה הזאת: המקלדת והעכבר של הנייד לא עובדים אני חיברתי עכבר חיצוני שמתחבר ל usb אך המעבר מגע לא עובד וגם המקלדת לא עובדת איך לסדר את זה? תודה מראש דור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orelzion,

יש לי מודם סלולרי מדגם sierra wireless Compass C885 ויש פה http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1078 מדריך איך להתקין את זה על לינוקס. מישהו מוכן לתרגם לי את זה באופן שיהיה מובן למשתמש וינדוס (עם קצת רקע בתכנות). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Stingray,

I have one HDD installed, spitted to two NTFS partitions, 20GB for Windows on the first partition and around 90GB for Stuff on the second partition, and only 1.5GB for linux installation/partition. is there any way to add an extra 20GB from the 90GB NTFS partition to the 1.5GB EXT2 ubuntu installtion partition? thanks .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ordan,

טיקאסט 110 הוקלט רק ימים מספר אחרי כנס מאזיניי הטיקאסט המוצלח. יותר משישים מאזינים טרחו ובאו למקום מבודד ומרוחק ונהנו מערב מלא אנשים נבונים ומעניינים, שיחות מרתקות ואוכל טעים להפליא. הארוע היה כל מה שקיוויתי שיהייה וכלום ממה שחששתי. כנסיון כלים ראשון הארוע היה הצלחה הרבה מעל שצפיתי ולכן אני מכריז קבל עם ועדה, יהיה כנס טיקאסט שני, כבר באוקטובר. תמונות ורשמים מהארוע הנוכחי בכתובת: www.tcast.co.il/event אחרי כל זה גם תוכנית הוקלטה. השבוע עם הגרסאות החדשות לתוכנות הפרו של אפל, מיקרוסופט גוגול ויהוו מככבות כרגיל ואיך אפשר בלי ההתיחסות השבועית לפאלם פרה? כל זה ועוד חדשות מעולם הטכנולוגיה בתוכנית. באולפן הממוזג היו כרגיל עדי רביד ובעז אורדן. אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. סתכלו אני רוצה לעשות את הלינקוס ראוטר מה אני צריך בישביל זה את Mandrake Linux 9.0 או גירסא יותר ישנה ( SNF כבר כלול בתוכו? )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי לוח של אפוקס (8RGA+) ועליו כרטיס רשת של nVIDIA - האינטרנט מחובר אליו (המודם של האנטרנט בכבלים) בנוסף יש לי כרטיס נוסף של realtek שמחובר למחשב שני (רשת ביתית) הבעיה היא כזו - התקנתי RH9 ומצאתי אפילו מדריך להגדרת האנטרנט בכבלים - אבל ה RH כנראה לא זיהה את הכרטיס רשת שלי ... מה עושים ?? (כאשר אני פותח את רשימת הכרטיסים - אני לא זוכר כרגע מאיפה בדיוק כי אני בWIN עכשיו - הוא מזהה רק את ה realtek בכתובת הראשונה - eth0 אני חושב ובשאר לא כתוב כלום ..) תודה :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, הורדתי את Ubuntu מהאתר הרשמי בגרסת הInstaller שמתאימה עבורי (32Bit) וכשניסיתי לחפש קובץ התקנה\ISO\EXE לא היה דבר כזה.. כיצד מתקינים אותה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yehazkel,

ערב טוב יש לי מודם PCI (זה שבזקסטור מוכר) ויש לי מנדרייק 9 מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ללינוקס?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, התקנתי היום לינוקס בפעם הראשונה, לצערי דווקא את ההתקן החשוב ביותר, כרטיס הרשת לא הצלחתי להתקין. הדגם הוא Level1 WNC-0301 מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, ברשותי שני כרטיסי מסך שאני לא צריך: 8800GT ו-HD4870. האם אני יכול פשוט להעביר אותם למק או שהם צריכים לעבור מודיפיקציה כלשהי (ביוס וכד')? *BFG 8800GT OC2 **AMD HD 4870 תוצרת AMD עצמה הגרסה בעלת 512MB. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אינ רוצה להתקין LINUX, ראיתי יש ים גרסאות מה אני צריך להוריד? יש בכלל הבדלים או שזה אותו דבר רק של קבוצות מפתחים שונות? אני כולה צריך מערכת הפעלה שתריץ לי ישומים כמו מחשב רגיל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קצת מפתיע לגלות שאין באתר HWZONE פורום לתחזוקת אנדרואיד ותוכנות נפוצות תחת אנדרואיד. זו מערכת הפעלה שלגבי הציבור הרחב הרבה יותר נפוצה מלינוקס. בכל אופ לכנסתי לשאול פה בתקווה שתפנו אותי לפורום מומחים לאנדרואיד (ב HWZONE או באתר טכני ישראלי אחר).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by OutRaGe,

תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yehudasun,

יש נייד ג'י 3 64 זיכרון דיסק קשיח 8 ג'יגה סידירום רשת ומודם.... לא ידוע מהירות... זה שווה את ה 999 ש"ח? אפשר להתקין על זה את המערכות החדשות כמו הטייגר וכדומה...?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by holy_cows,

זה בא עם כבל למסך? או שצריך לקנות בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadavvin,

אני אשמח אם תעשו תיקון לזיהוי מערכות הפעלה ותציגו את מערכת ההפעלה האמיתית של משתמשים מסוימים... אני גם משתמש בפיירפוקס ולא במוזילה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז ככה יש לי עכשיו KUNBUTU6.06 LTS הצלחתי לחבר אינטרנט ערכתי את הפונטים ככה שיהיו לטעמי... עדיין חסר לי מנהל ספריית מוזיקה, לא כמו WINAMP אני צריך משהו בסגנון של Babylon מה יש במקום??? (הכי חשוב) עדיין לא מצאתי מהדר C++\C# כמה שיותר דומה ל MVS? איך מתקינים דברים??? יש לי את ההתקנה של2.0FIREFOX אבל אני לא יודע מה עושים איתה... הSOUND מסרב לעבוד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by old fart,

לפני כמה חודשים תקפתי את ההפצה של לינוקס אובונטו בכך שהיא לא עובדת טוב עם כ. רשת של אדמיקס EW 7108PCG, PCMCIAעם צ'יפ RT61 של רעלינק. ובכן, מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס ולא במערכת ההפעלה. תמיד חשבתי שהכרטיס פחות טוב מכרטיסים המובנים ללפטופים ולכן יש לו קליטה נמוכה במערכת ההפעלה חלונות, אולם היום הכנסתי כרטיס זהה לנייד בחלונות ודברים עבדו הרבה יותר טוב, זאת לאחר שבמשך מספר שבועות סבלתי מבעיות עם הכרטיס הנ"ל בחלונות, בעיקר של ניתוקים. מסתבר שהכרטיס פשוט תקול, הוא עדיין לא התפגר סופית. היום לא בחלונות ולא בלינוקס הצלחתי לקלוט איתו רשתות. למשל: עם הכרטיס התקין, כשאותו דרייבר מותקן, אני מסוגל לקלוט בחלונות/לינוקס משהו כמו 8 רשתות בשכונה. עם הכרטיס התקול אני מסוגל לקלוט רק את הרשת …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. השגתי 4ג'יגה ddr3 למקבוק החדש שלי ב550 שקל ושידרגתי במקום ה-2 הישן. המחשב רץ בהחלט יותר מהר הייתי אומר בערך 20-30%. ההתקנה פשוטה ולא מסובכת,רק דבר אחד היה מעצבן וזה הברגים המאוד קטנים שיש במחשב הזה. בורג אחד נתקע ולקח לי 20 דקות לסובב אותו. למי שתהה הזיכרון מקורי של אפל(סאמסונג) בניגוד לזיכרונים צד שלישי שמסתובבים ברשת וגורמים לנייד לקפוא להמון משתמשים. מומלץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. כאשר התקנתי את לינוקס נאמר לי שבקלות ניתן לחבר גם את האינטרנט,אני מעונין לעשות זאת עכשו אבל לפני שאני קורא כמה מדריכים אני מחפש תשובה מהירה ופשוטה לשאלה הבאה: יש לי מודם של ale 070 ואותו קיבלתי מבזק. לאלא שמכירים אישית הנה תיאור קצר: קטן, עומד לגובה,ירקרק,צר ועושה מלא בעיות. קיבלתי אותו מבזק. האם ניתן לחבר אותו לאינרנט או שאני יזדקק למודם אחר?. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הורדתי את הגירסאת דקסטופ, העברתי את הקובץ לDOK (קובץ ISO) חיברתי למחשב, סידרתי מה שצריך בBOOT (פשוט הגדרתי שקודם כל יפעל הUSB וגם ניסיתי אפשרות אחרת שקודם כל יפעל זיכרון פלאש או משהו כזה) והמחשב לא עולה עם הלינוקס מה עשיתי לא בסדר? מדובר במחשב LG X130

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dot com,

אני חדש בכל הקטע של הלינוקס, התקנתי ליבדוס על מחשב שפועל בו WIN98 בהגדרות דרך הווינדוס הוא זיהה את המודם, ובלינדוס הוא אומר כל פעם שהמודם תפוס, "sorry, the modem is busy". עוד בעיה, יש לי שני כונני דיסקים, אחד הוא זיהה אבל את השני אני רואה בכל הכתוביות בהפעלה אבל בלינדוס אני לא מוצא אותו. הכרטיס קול לא זוהה, ניסיתי כרטיס קול תואם SOUNDBLASTER, אבל לא הצלחתי. בתודה מראש ניצן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים