לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
עם קי די אי 4.6.1 ,פתחתי את המסוף כדי להתקין קומפלייר, אבל משום מה כאשר אני בא לרשום את הסיסמא הוא לא מגיב כאילו שלוח המקשים נעול( והוא לא נעול). יש למישהו מושג מה לא בסדר, מצרף תמונת מסך:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר עברית (שאני אוכל להקליד עברית ) ב XFCE 4.4 על UBUNTU 7.04 הגעתי להגדרות מקלדת ושם הוספתי עברית אבל כל פעם שאני סוגר את זה , האופציה חוזרת שוב ל US בלבד .. אשמח אם תעזרו .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את גרסת ה Core, כרגע אני מנסה להבין למה אין לי אינטרנט, מה הפקודה שמקבלת אייפי מהDHCP? ואיך מתקינים חבילות? הבנתי שלא מקמפלים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מודם PCI (זה שבזקסטור מוכר) ויש לי מנדרייק 9 מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ללינוקס?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר התקנתי את לינוקס נאמר לי שבקלות ניתן לחבר גם את האינטרנט,אני מעונין לעשות זאת עכשו אבל לפני שאני קורא כמה מדריכים אני מחפש תשובה מהירה ופשוטה לשאלה הבאה: יש לי מודם של ale 070 ואותו קיבלתי מבזק. לאלא שמכירים אישית הנה תיאור קצר: קטן, עומד לגובה,ירקרק,צר ועושה מלא בעיות. קיבלתי אותו מבזק. האם ניתן לחבר אותו לאינרנט או שאני יזדקק למודם אחר?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם סלולרי מדגם sierra wireless Compass C885 ויש פה http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1078 מדריך איך להתקין את זה על לינוקס. מישהו מוכן לתרגם לי את זה באופן שיהיה מובן למשתמש וינדוס (עם קצת רקע בתכנות). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי OpenSUSE על מחשב מאוד ישן שלי, והיום החלטתי לחבר אותו לרשת (חוטית). המחשב מאוד ישן, אך יש לו כרטיס רשת שהסתדר בעבר עם הרשת בבית שלי (כאשר הותקנה עליו מערכת ההפעלה win xp). נכנסתי להגדרות הרשת בסוזה, בחרתי את הכרטיס רשת שלי (יותר נכון המערכת זיהתה אוטומטית את הכרטיס) - אבל לא הצלחתי להגדיר את הרשת עצמה ולהתחבר לאינטרנט דרך המחשב. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש, בן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים תקפתי את ההפצה של לינוקס אובונטו בכך שהיא לא עובדת טוב עם כ. רשת של אדמיקס EW 7108PCG, PCMCIAעם צ'יפ RT61 של רעלינק. ובכן, מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס ולא במערכת ההפעלה. תמיד חשבתי שהכרטיס פחות טוב מכרטיסים המובנים ללפטופים ולכן יש לו קליטה נמוכה במערכת ההפעלה חלונות, אולם היום הכנסתי כרטיס זהה לנייד בחלונות ודברים עבדו הרבה יותר טוב, זאת לאחר שבמשך מספר שבועות סבלתי מבעיות עם הכרטיס הנ"ל בחלונות, בעיקר של ניתוקים. מסתבר שהכרטיס פשוט תקול, הוא עדיין לא התפגר סופית. היום לא בחלונות ולא בלינוקס הצלחתי לקלוט איתו רשתות. למשל: עם הכרטיס התקין, כשאותו דרייבר מותקן, אני מסוגל לקלוט בחלונות/לינוקס משהו כמו 8 רשתות בשכונה. עם הכרטיס התקול אני מסוגל לקלוט רק את הרשת …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע שלב אחרי שלב איך להתקין את UnrealTournament2003 על לינוקס? ההפצה של היא Mandrake גרסה 9.0, הכי חדשה. אני צריך שמישהו יגיד לי שלב אחרי שלב, יש לי את שלושת הדיסקים. או שלמישהו יש קישור למדריך גם יהיה טוב, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי אובונטו 7.10. על פניו ניראה כאילו ההתקנה עברה חלק. בחרתי בשפה עברית להתקנה וברזולוציה של 1024X768. לאחר ההתקנה שמתי לב שלא זוהה החיבור לאינטרנט. מלבד זאת הכל ניראה יפה. עשיתי BOOT לחלונות כדי לבדוק את חיבור האינטרנט דרך חלונות. (לא הייתי בטוח אם זו לא בעית ראוטר...). חיבור הרשת בחלנות, תקין. עשיתי BOOT ללינוקס והפתעה.. הלינוקס עלה ברזולוציה של 800X600. ניסיתי לשנות רזולוציה (כבר עשיתי זאת בעבר עם פקודות SUDO ב-2ALT+F והפתעה נוספת: מקבל הודעה שאין לי AUTORIZATION לשנות את הקובץ. לא מצאתי בשום מקום אפשרות להכניס סיסמת מישתמש. ניסיתי גם לערוך את קובץ MENU.LST ב- GRUB כדי שברירת המחדל האוטומטית לBOOT תהיה חלונות. (יש גם משתמשים אחרים במחשב...) אך שוב לא ניתן לשמור את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יש לי מחשב שמשמש אותי כשרת ונכון להיום רץ עליו ARCH לינוקס. עקב הרצון ללמוד מערכת חדשה (אני מריץ ARCH גם על המחשב שלי) וללמוד משהוא שמשתמשים בו בשוק, אני מעוניין להתקין עליו לינוקס אחר המיועד לשרתים. שמעתי הכי מתאים זה RED HAT רק שהוא לא חינמי, כמו כן יש הצעות ל CENTOS, DEBIAN, UBUNTU. אשמח מאשנים שמבינים בתחום (ואולי אפילו כאלה שעובדים מול שרתי לינוקס) איזה הפצה כדי להתקין שתתאים לשרת (ובבקשה אל תגידו לי שכל הפצה מתאימה לשרת) ושגם אוכל ללמוד ממנה. דרישות השרת: Apache, MySQL, ftp יכול להיות שגם mail-server. נא לקחת בחשבון את האופציה שכנראה המערכת (תלוי בדרישות עתידיות) תריץ VPS כלומר אני אריץ 2-3 שרתים על מכונה פיזית אחת. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן, בערך משנת 2000 ברצוני לחבר אותו לטלויזיה ושיריץ סרטים, שירים, תמונות בנוסף יתחבר לאינטרנט ואפשרות לשימוש משרדי (דמוי אופיס) כרגע מותקן עליו WIN98SE. איזה מערכת הפעלה תכלול אפשרויות מולטימדיה קלות להפעלה וגם לא יכביד על המחשב? מעבד intel p2 mmx 400mhz לוח אם MSI ms-6163 ATX BX13 גרפי ASUS AGP-V3800 32mb זיכרון CRG sd 256mb 133mhz ספק CODEGEN 200xa 300w - atx 2.03(P4) קשיח WD wd205aa 20.5GB
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, תגידו, יש כאן מישהו שעשה את הדבר הזה? http://training.apple.com/itpro/macinteg
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכשיו KUNBUTU6.06 LTS הצלחתי לחבר אינטרנט ערכתי את הפונטים ככה שיהיו לטעמי... עדיין חסר לי מנהל ספריית מוזיקה, לא כמו WINAMP אני צריך משהו בסגנון של Babylon מה יש במקום??? (הכי חשוב) עדיין לא מצאתי מהדר C++\C# כמה שיותר דומה ל MVS? איך מתקינים דברים??? יש לי את ההתקנה של2.0FIREFOX אבל אני לא יודע מה עושים איתה... הSOUND מסרב לעבוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת מפתיע לגלות שאין באתר HWZONE פורום לתחזוקת אנדרואיד ותוכנות נפוצות תחת אנדרואיד. זו מערכת הפעלה שלגבי הציבור הרחב הרבה יותר נפוצה מלינוקס. בכל אופ לכנסתי לשאול פה בתקווה שתפנו אותי לפורום מומחים לאנדרואיד (ב HWZONE או באתר טכני ישראלי אחר).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש הוצאת לניוקס טובה כמערכת נוספת לווינדוס-בלי סיבה מיוחדת סתם להתנסות ולהכיר מערכות נוספות בעבר התקנתי את פדורה ממנה לא התלהבתי כל כך השאלה היא מה עם Ubuntu או הוצאות אחרות אפקטיביות ולא כבדות יותר מידי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, זה זמן רב אני נתקל בקשיים מול idigital החדשה כאן בישראל. החברה רכשה את הזכויות לשווק בלעדי של מחשבי מקינטוש ומערכות הפעלה. במקרה נפלתי על תקלות מאוד מוזרות - לדוגמא, מחשב נייד macbook מ- 2007 אשר לא מסוגל להקרין מצגות על מקרן של sharp (כמו בכל העולם) וחברת idigital מספקים תירוצים מפגרים והם טוענים שהמקרן לא ייוצר ע"י חברת אפל. בנוסף מחשב Mac Pro חדש ! (חודשיים) עם שני מעבדים של Intel Xeon ו- זכרון של 4G מושבת יותר משבועים בחברה ללא שום מענה! זה פשוט לא ייאמן איזה חוסר מקצועיות ! הם לא יודעים מה הבעיה והם גם לא מחליפים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
hey guys sorry im writing in english got no hebrew on this computer, my imac can´t turn on somehow ynd im wondering if its the fuse. where is it acctualy`? anyone here got a picture or some details on where it should be exactly on Imac tiger? THANX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחסום גישה לכמה תיקיות ולהגן עליהן ע"י סיסמא. יש דרך לעשות את זה באובנטו, כי לא מצאתי... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי את זה וזה נתקע בגלל שזה אמר שאין לו מספיק מקום כדי להמשיך ועכשיו זה השאיר לי 0 מקום פנוי על כונן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי שוב לנסות לינוקס, למרות הקשיים ועקומת לימוד קשה וארוכה בעבר. התקנתי KUBUNTU, וזה עובד!!! יש עברית/אנגלית, התקנתי FIREFOX ו- THEDERBIRD ואני גולש ומקבל ושולח מיילים, מציג תמונות JPG. אבל- לא מצליח להציג סרטים בכל הפורמטים. לא WMA, לא MOV, לא MOD, לא AVI. תוכנת "קפאין" שעולה, מציגה מטושטש או לא מציגה כלל. אני מניח שצריך להתקין קודקים לפורמטים השונים. וכאן שאלתי למביני דבר - איך ומניין מורידים קובצי קודקים, וכיצד מתקינים אותם ב- KUBUNTU? תודה לעונים !!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי firefox על Fedora ועדיין שאני פותח את ה-Web browser מופיע לי הדפדפן mozilla v1.0, למה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום התחלתי לעבוד לא מזמן עם לינוקס אובנטו 6.10 מאוד נוח וכייפי עכשיו כמה שאלות : א. איך אני משתף קבצים ברשת ? ב. איך אני מקמפל חבילות TAR ? ג. איך אני יכול לגרום ללינוקס שלי להראות יותר טוב ויז'ואלית , משהו בסיגנון WindowsBlinds של הוינדוס ? ד. האם אפשר להאיץ ביצועי מערכת בכך שאני משתק\מנטרל סרביסים שאני לא צריך ? ה. מאיפה אני מקבל פירוט על כל הסרביסים שפועלים לי על המערכת ? ו. על איזה שרת קבצים מומלץ לעבוד ? אני מחפש שרת שיהיה לו גם תאימות לוינדוס וגם ללינוקס יש לציין שאני עובד על מחשב דיי חלש (לא זה שבמפרט) במפרט של P3 933 עם 512 RAM וכרטיס מסך מובנה ישן . אבל המחשב הוא אך ורק ללינוקס . נ.ב אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אני ממש נהנ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-