עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by ofir2808,

שלום לכולם, התקנתי אובונטו 8.0.4 על מחשב פנטיום 4 2.4, עם כרטיס מסך GF4 MX440 64MB כשהמערכת עולה, הכל עובד יפה למשך כמה דקות אבל אז המסך נהיה שחור ואין יותר תצוגה. המחשב לא נכנס לשומר מסך או למצב המתנה, התצוגה פשוט נעלמת ועד שאני לא מבצע ריסט, אני לא יכול להמשיך לעבוד. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hagit10,

איך אני מוצאת את האופציות של פקודת echo? אני לא יכולה לרשום echo --help כי המערכת פשוט רושמת echo

3. התקנתי אותו לפי http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-Edgy-Desktop-Effects-with-Beryl-44785.shtml אבל זה לא מראה את האפקטים. יש עוד משהו שצריך לעשות? דרייבר של NVIDIA מותקן..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by maCr0T,

לאחר שדברו בתוכנית אינטרבט על אופן אופיס, וסטאר אופיס, החלטתי לנסות את אופן אופיס, החינמית. לאחר הורדה לא ארוכה במיוחד (כמה פעמים, ללינוקס, ווינדוס, ומק) והתקנה קלילה ונחמדה, עבדה התכנה. את התכנה על לינוקס לא יצא לי לנסות לצערי, עקב חומרה תקולה, אז עברתי לPC, ולבטא למקינטוש. מה אני אגיד? כל הכבוד! מערכת מצוינת. יש כתיבה בעברית, ויש כתיבה מימין לשמאל, אם כי זה לא עברית מושלמת. סימני קריאה בסוף משפט עוברים לתחילת המשפט, ועוד דברים כאלו, אבל בבסיס, זה עובד. וזה חינם. גיליון הנתונים שלה פשוט נהדר, וגם תכנת הציור נחמדה. שווה בדיקה, לכל אישה, איש וטף (?) שאין לו ממון לשלם על האופיס של MS. (למשל, זה מותקן בלעדית על המק שלי.) עוד משהו ששווה לשקול זה סטאר אופיס, שעד מאי תתמוך בעב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עם קי די אי 4.6.1 ,פתחתי את המסוף כדי להתקין קומפלייר, אבל משום מה כאשר אני בא לרשום את הסיסמא הוא לא מגיב כאילו שלוח המקשים נעול( והוא לא נעול). יש למישהו מושג מה לא בסדר, מצרף תמונת מסך:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הבעיה היא כזאת: קורה לי לא מעט שאני מחובר לרשת הביתית שלי ופתאום אני מגלה שאני לא מחובר (למרות שהאייקון מראה כל הזמן שאני מחובר). אתחול הרשת לא עוזר, כי אני מקבל אי פי לא מתאים לרשת הביתית = הוא לא מזהה את הרשת הביתית. (אי פי סטטי לא עוזר גם כן). אתחול המחשב פותר את הבעיה. אגב, בעיה זו לא קיימת בווינדוס, כך שזאת לא בעיה בחומרה. איך אפשר לפתור בעיה זו? יש לי אובונטו 7.04 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ואם כן , איך ? שמעתי מחבר לפורום שאפשר. אבל תהיה לי בעיה עם האינטרנט (סינכרון המודם) יש לי מודם אלקטל ספיד טאץ'

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו יודע שלב אחרי שלב איך להתקין את UnrealTournament2003 על לינוקס? ההפצה של היא Mandrake גרסה 9.0, הכי חדשה. אני צריך שמישהו יגיד לי שלב אחרי שלב, יש לי את שלושת הדיסקים. או שלמישהו יש קישור למדריך גם יהיה טוב, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עברית מלאה למק, זמינה, בחינם ורישמית. עכשיו שמתי לב באתר Idigital שיש להם עברית מלאה למערכת 10.5.4 מותקנת. http://www.idigital.co.il/hebrew/ להורדה: http://www.idigital.co.il/hebrew/download.html שאלות ותשובות: http://www.idigital.co.il/hebrew/faq.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. לא מזמן גיליתי הפצה שנקראת EEEbuntu, והיא תפורה בשביל המחשב שלי. הבעיה היא שההפצה מגיעה ריקה (אפילו בלי אופיס), בניגוד גמור לטעם שלי - הפצות עמוסות בחבילות. לצערי חברת Ubuntu מסרבת לשחרר דיסק התקנה עשיר בחבילות (כמו פדורה) כי היא דוגלת בהורדה של חבילות ספציפיות מהרשת. בגלל זה קם פרוייקט אינדונזי שעונה על הבעיה הזאת ושחרר הפצה במשקל של 6 דיסקים DVD, שניתן להוריד מכאן: ftp://kambing.ui.edu/pub/ubuntu-repository/9.04/ הדיסקים ערוכים בסגנון זהה להפצת Debian, שגם כן מציעה מגוון חבילות ענק, כולל התקנה טקסטואלית. כשאני מכניס דיסק התקנה, המערכת (שלמעשה מהווה Ubuntu לכל דבר) מזהה אותו כדיסק התקנה של עצמה. עד כאן הכל הולך חלק. הבעיה מתחילה בעובדה שהתקנה של החבילות דרך הממשק הגראפי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Colombo-Manch,

לא יודע מה קרה אבל כל התבניות (Themes) שלי נעלמו ...ואני לא מצליח להתקין אותם. ניסיתי הכל. יש לי את התבניות (קבצי favorite.) אבל אני לא מצליח לראות אותם בתיבה המיועדת שבתוכנה. העתקתי אותה לתיקייה המיועדת אבל זה לא עובד. אם רק למישהו יש את התוכנה, אפשרי לבדוק למשל איפה נמצאות התבניות האלו, באיזו תיקייה? מישהו יכול לעזור? .גם הכוונה למדריך או לאתר מתאים תעזור (עברתי כבר על האתר של אפל ולא מצאתי שם פתרון שעבד). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SpidiMan,

שלום חברים, תגידו, יש כאן מישהו שעשה את הדבר הזה? http://training.apple.com/itpro/macinteg

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadavvin,

אני אשמח אם תעשו תיקון לזיהוי מערכות הפעלה ותציגו את מערכת ההפעלה האמיתית של משתמשים מסוימים... אני גם משתמש בפיירפוקס ולא במוזילה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dorlevi2,

שלום כולם, אני הייתי עם 10.5.2 ועידכנתי ל 10.5.3 ואחרי זה נוצרו לי כמה בעיות שניתנות לפתירה במידה ואפתור את הבעיה הזאת: המקלדת והעכבר של הנייד לא עובדים אני חיברתי עכבר חיצוני שמתחבר ל usb אך המעבר מגע לא עובד וגם המקלדת לא עובדת איך לסדר את זה? תודה מראש דור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הביעו דעתכם מהי המערכת ההפעלה האלטרנטיבית הטובה ביותר במכשירים ניידים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, התקנתי היום לינוקס בפעם הראשונה, לצערי דווקא את ההתקן החשוב ביותר, כרטיס הרשת לא הצלחתי להתקין. הדגם הוא Level1 WNC-0301 מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by no nick,

אני מעוניין לעבור ללינוקס אבל לפני זה אני רק רוצה לברר כמה דברים.. 1. עברית מגיעה עם הלינוקס או שצריך להוסיף אותה? זה משנה את הממשק לעברי או רק תומך בעברית? איך שמים אותה(אם היא לא מגיעה..)? 2. יש לי ראוטר שמחובר לסוויטצ' וככה אני משתף את האינטרנט.. האם צריך איזושהי התקנה מיוחדת או שזה ישר יקלוט את האינטרנט? אם כן איך? האם אני יוכל להצטרף לקבוצת עבודה(למחשבים האחרים יש WinXP Pro) הקיימת? איך? 3. נורטון אנטיוירוס יפעל על לינוקס? או שצריך גרסא / תוכנה אחרת? אודה לכם אם תוכלו לענות לי.. סביר להניח שיבואו עוד שאלות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SHAYCOHEN1197,

[list type=decimal] [*]התקנתי NAGIOS -network monitor אני צריך עזרה בתוכנה שהתקנתי אותה בלינוקס שנציין שמאוד קשה להבנה ,אם מישהו מבין בה אשמח לעזרה. (אני צריך עזרה במספר דברים) בתודה שייקו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ordan,

טיקאסט 110 הוקלט רק ימים מספר אחרי כנס מאזיניי הטיקאסט המוצלח. יותר משישים מאזינים טרחו ובאו למקום מבודד ומרוחק ונהנו מערב מלא אנשים נבונים ומעניינים, שיחות מרתקות ואוכל טעים להפליא. הארוע היה כל מה שקיוויתי שיהייה וכלום ממה שחששתי. כנסיון כלים ראשון הארוע היה הצלחה הרבה מעל שצפיתי ולכן אני מכריז קבל עם ועדה, יהיה כנס טיקאסט שני, כבר באוקטובר. תמונות ורשמים מהארוע הנוכחי בכתובת: www.tcast.co.il/event אחרי כל זה גם תוכנית הוקלטה. השבוע עם הגרסאות החדשות לתוכנות הפרו של אפל, מיקרוסופט גוגול ויהוו מככבות כרגיל ואיך אפשר בלי ההתיחסות השבועית לפאלם פרה? כל זה ועוד חדשות מעולם הטכנולוגיה בתוכנית. באולפן הממוזג היו כרגיל עדי רביד ובעז אורדן. אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by karpad,

שלום אני צריך אתר עם ערכות נושא טובות לUBUNTU 5.10(ואם זה משנה אז זה גם ב64BIT) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, הורדתי את Ubuntu מהאתר הרשמי בגרסת הInstaller שמתאימה עבורי (32Bit) וכשניסיתי לחפש קובץ התקנה\ISO\EXE לא היה דבר כזה.. כיצד מתקינים אותה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by a_s,

שלום. יש לי שרת איחסון מבוסס על Fedora עם Samba לשיתוף הקבצים עם משמשי WINDOWS XP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר פותחים קובץ DATABASE של ACCESS לא ניתן לפתוח אותו משני מחשבים במקביל ** מכל מחשב בנפרד אין בעיה לפתוח את הקובץ ואין בעיה של הרשאות. ניסיתי כל מיני פתרונות של ביטול ה " oplocks" ושום דבר לא עזר אשמח לעזרה ולעוד רעיונות לפתרונות........ תודה מראש לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אינ רוצה להתקין LINUX, ראיתי יש ים גרסאות מה אני צריך להוריד? יש בכלל הבדלים או שזה אותו דבר רק של קבוצות מפתחים שונות? אני כולה צריך מערכת הפעלה שתריץ לי ישומים כמו מחשב רגיל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קצת מפתיע לגלות שאין באתר HWZONE פורום לתחזוקת אנדרואיד ותוכנות נפוצות תחת אנדרואיד. זו מערכת הפעלה שלגבי הציבור הרחב הרבה יותר נפוצה מלינוקס. בכל אופ לכנסתי לשאול פה בתקווה שתפנו אותי לפורום מומחים לאנדרואיד (ב HWZONE או באתר טכני ישראלי אחר).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, יש לי לוח של אפוקס (8RGA+) ועליו כרטיס רשת של nVIDIA - האינטרנט מחובר אליו (המודם של האנטרנט בכבלים) בנוסף יש לי כרטיס נוסף של realtek שמחובר למחשב שני (רשת ביתית) הבעיה היא כזו - התקנתי RH9 ומצאתי אפילו מדריך להגדרת האנטרנט בכבלים - אבל ה RH כנראה לא זיהה את הכרטיס רשת שלי ... מה עושים ?? (כאשר אני פותח את רשימת הכרטיסים - אני לא זוכר כרגע מאיפה בדיוק כי אני בWIN עכשיו - הוא מזהה רק את ה realtek בכתובת הראשונה - eth0 אני חושב ובשאר לא כתוב כלום ..) תודה :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.