עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by dorlevi2,

שלום כולם, אני הייתי עם 10.5.2 ועידכנתי ל 10.5.3 ואחרי זה נוצרו לי כמה בעיות שניתנות לפתירה במידה ואפתור את הבעיה הזאת: המקלדת והעכבר של הנייד לא עובדים אני חיברתי עכבר חיצוני שמתחבר ל usb אך המעבר מגע לא עובד וגם המקלדת לא עובדת איך לסדר את זה? תודה מראש דור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. התקנתי אותו לפי http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-Edgy-Desktop-Effects-with-Beryl-44785.shtml אבל זה לא מראה את האפקטים. יש עוד משהו שצריך לעשות? דרייבר של NVIDIA מותקן..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עברית מלאה למק, זמינה, בחינם ורישמית. עכשיו שמתי לב באתר Idigital שיש להם עברית מלאה למערכת 10.5.4 מותקנת. http://www.idigital.co.il/hebrew/ להורדה: http://www.idigital.co.il/hebrew/download.html שאלות ותשובות: http://www.idigital.co.il/hebrew/faq.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ordan,

טיקאסט 110 הוקלט רק ימים מספר אחרי כנס מאזיניי הטיקאסט המוצלח. יותר משישים מאזינים טרחו ובאו למקום מבודד ומרוחק ונהנו מערב מלא אנשים נבונים ומעניינים, שיחות מרתקות ואוכל טעים להפליא. הארוע היה כל מה שקיוויתי שיהייה וכלום ממה שחששתי. כנסיון כלים ראשון הארוע היה הצלחה הרבה מעל שצפיתי ולכן אני מכריז קבל עם ועדה, יהיה כנס טיקאסט שני, כבר באוקטובר. תמונות ורשמים מהארוע הנוכחי בכתובת: www.tcast.co.il/event אחרי כל זה גם תוכנית הוקלטה. השבוע עם הגרסאות החדשות לתוכנות הפרו של אפל, מיקרוסופט גוגול ויהוו מככבות כרגיל ואיך אפשר בלי ההתיחסות השבועית לפאלם פרה? כל זה ועוד חדשות מעולם הטכנולוגיה בתוכנית. באולפן הממוזג היו כרגיל עדי רביד ובעז אורדן. אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 11david,

אני מחפש מחשב כף יד ויודע כי לאפל היה מחשב כזה בשם ניוטון שיצורו הופסק . האם ידוע על כוונה של אפל להוציא מחשב כף יד בעתיד הקרוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, הורדתי את Ubuntu מהאתר הרשמי בגרסת הInstaller שמתאימה עבורי (32Bit) וכשניסיתי לחפש קובץ התקנה\ISO\EXE לא היה דבר כזה.. כיצד מתקינים אותה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by karpad,

שלום אני צריך אתר עם ערכות נושא טובות לUBUNTU 5.10(ואם זה משנה אז זה גם ב64BIT) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אינ רוצה להתקין LINUX, ראיתי יש ים גרסאות מה אני צריך להוריד? יש בכלל הבדלים או שזה אותו דבר רק של קבוצות מפתחים שונות? אני כולה צריך מערכת הפעלה שתריץ לי ישומים כמו מחשב רגיל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shay33,

לילה טוב אני מחפש לינוקס פשוט למתחילים שיהיה בעברית (מוכן להתפשר) חשוב שההפצה הזאת תשתמש כמה שפחות בשורת המשימות ניסיתי את אחד ולא הכי אהבתי... חשבתי על UBUNTU מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי לוח של אפוקס (8RGA+) ועליו כרטיס רשת של nVIDIA - האינטרנט מחובר אליו (המודם של האנטרנט בכבלים) בנוסף יש לי כרטיס נוסף של realtek שמחובר למחשב שני (רשת ביתית) הבעיה היא כזו - התקנתי RH9 ומצאתי אפילו מדריך להגדרת האנטרנט בכבלים - אבל ה RH כנראה לא זיהה את הכרטיס רשת שלי ... מה עושים ?? (כאשר אני פותח את רשימת הכרטיסים - אני לא זוכר כרגע מאיפה בדיוק כי אני בWIN עכשיו - הוא מזהה רק את ה realtek בכתובת הראשונה - eth0 אני חושב ובשאר לא כתוב כלום ..) תודה :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by a_s,

שלום. יש לי שרת איחסון מבוסס על Fedora עם Samba לשיתוף הקבצים עם משמשי WINDOWS XP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר פותחים קובץ DATABASE של ACCESS לא ניתן לפתוח אותו משני מחשבים במקביל ** מכל מחשב בנפרד אין בעיה לפתוח את הקובץ ואין בעיה של הרשאות. ניסיתי כל מיני פתרונות של ביטול ה " oplocks" ושום דבר לא עזר אשמח לעזרה ולעוד רעיונות לפתרונות........ תודה מראש לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הביעו דעתכם מהי המערכת ההפעלה האלטרנטיבית הטובה ביותר במכשירים ניידים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בוינדוס מזהה ללא בעיה. כך שאין לי בעיית חומרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by no nick,

אני מעוניין לעבור ללינוקס אבל לפני זה אני רק רוצה לברר כמה דברים.. 1. עברית מגיעה עם הלינוקס או שצריך להוסיף אותה? זה משנה את הממשק לעברי או רק תומך בעברית? איך שמים אותה(אם היא לא מגיעה..)? 2. יש לי ראוטר שמחובר לסוויטצ' וככה אני משתף את האינטרנט.. האם צריך איזושהי התקנה מיוחדת או שזה ישר יקלוט את האינטרנט? אם כן איך? האם אני יוכל להצטרף לקבוצת עבודה(למחשבים האחרים יש WinXP Pro) הקיימת? איך? 3. נורטון אנטיוירוס יפעל על לינוקס? או שצריך גרסא / תוכנה אחרת? אודה לכם אם תוכלו לענות לי.. סביר להניח שיבואו עוד שאלות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SHAYCOHEN1197,

[list type=decimal] [*]התקנתי NAGIOS -network monitor אני צריך עזרה בתוכנה שהתקנתי אותה בלינוקס שנציין שמאוד קשה להבנה ,אם מישהו מבין בה אשמח לעזרה. (אני צריך עזרה במספר דברים) בתודה שייקו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יום שלישי ה30 לחודש מיפגש כרגיל ביהודה הלוי 58 בירות סמים כפה סנויצים והרבה בחורות (נו טוב מלצרית אחת שנירעת טוב) שעה 18:30 כולם מוזמנים למי שלא הגיע אף פעם \לא חווה זה מיפגש חברתי של הועדי פמלה אנדרסון ו\או לינוקס הציבור הרחב מוזמן נדב ההודעה הנ"ל פורסמה בשם פינגוינין אנונימים "הושט יד לפנגוין שבפנים"

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yehudasun,

יש נייד ג'י 3 64 זיכרון דיסק קשיח 8 ג'יגה סידירום רשת ומודם.... לא ידוע מהירות... זה שווה את ה 999 ש"ח? אפשר להתקין על זה את המערכות החדשות כמו הטייגר וכדומה...?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Colombo-Manch,

לא יודע מה קרה אבל כל התבניות (Themes) שלי נעלמו ...ואני לא מצליח להתקין אותם. ניסיתי הכל. יש לי את התבניות (קבצי favorite.) אבל אני לא מצליח לראות אותם בתיבה המיועדת שבתוכנה. העתקתי אותה לתיקייה המיועדת אבל זה לא עובד. אם רק למישהו יש את התוכנה, אפשרי לבדוק למשל איפה נמצאות התבניות האלו, באיזו תיקייה? מישהו יכול לעזור? .גם הכוונה למדריך או לאתר מתאים תעזור (עברתי כבר על האתר של אפל ולא מצאתי שם פתרון שעבד). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. התקנתי את XBMC על אובנטו 8.04 אני מאוד מאוד חדש :bash: :bash: אפילו להוציא את הלוג תוך כדי הרצת התוכנית עם DEBUG לקח לי זמן אז בבקשה בעדינות. לוג מצורף. כמו כן - התקנתי את הכרטיס מסך מסוג ATI HD2600 PRO ע"י המדריך הזה . http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Hardy_Installation_Guide שיטה שניה התוצאה שקיבלתי נראית הגיונית ?האם יש בעיה כלשהי עם הגדרת הכרטיס מסך? איך אני מוודא שהאצת חומרה עובדת? שאני מריץ : fglrxinfo התוצאה: display: :0.0 screen: 0 OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc. OpenGL renderer string: ATI Radeon HD 2600 Pro OpenGL version string: 2.1.7873 Release [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי אז אני גיימר די כבד אני שוקל לעבור ללינוקס עכשיו אני ממש חושש מזה שאני לא יוכל לשחק במשחקים בלינוקס :AR15: אני לפחות מקווה שבמשחקים החדשים יש יותר מודעות למפתחים בקשר לפופולריות הלינוקס בקרב המשתמשים והם עשו משהו בנידון אבל האם לינוקס יכולה לעבוד עם מדל אוף הונור ניד פור ספיד וכל אלה ומה עם משחקים ברשת האם יש את גיים ספיי או תחליף אחר ממש תודה להתראות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. השגתי 4ג'יגה ddr3 למקבוק החדש שלי ב550 שקל ושידרגתי במקום ה-2 הישן. המחשב רץ בהחלט יותר מהר הייתי אומר בערך 20-30%. ההתקנה פשוטה ולא מסובכת,רק דבר אחד היה מעצבן וזה הברגים המאוד קטנים שיש במחשב הזה. בורג אחד נתקע ולקח לי 20 דקות לסובב אותו. למי שתהה הזיכרון מקורי של אפל(סאמסונג) בניגוד לזיכרונים צד שלישי שמסתובבים ברשת וגורמים לנייד לקפוא להמון משתמשים. מומלץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ovid,

אתמול העברתי כרגיל שירים לנגן שלי, וכשהערתי הוא נתקע בחצי הדרך, אז ניתקתי את הכבל והחזרתי שוב ואז כשניסיתי להעביר תיקיה הוא כתב לי ERROR CODE 36 . בנוסף לאיזה משפט The Finder can’t complete the operation because some data can’t be read or written אני עדיין יכול להעביר רק שירים בודדים, כלומר בנפרד. אבל הבעיה היא עם תיקיות. מה גם, אחת התיקיות שהעברתי, נמצאת בנגן עם כל השירים אבל כשאני נכנס לכונן בFINDER אין שם את התיקייה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by פרש,

עדיף שזה יהיה בעברית בתודה פרש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yuvalbit,

היום כנראה (מקווה)אני אתקין לינקוס אבדוק מזה....(בחייים לא נגעתי בזה) אז אם יש לכם טיפים עצות וכו' תכתבו זה יואיל לי מאוד. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sos,

שלום, יש לי מחשב מאק וכידוע ניתן ליצור קבצים ששם התצוגה שלהם הוא עם פסיקים, סוגריים וכדומה. בכל אופן אני רוצה להעביר את הקבצים האלו (קבצים רבים) למחשב PC (בעל ווינדוס XP) אך הבעיה היא שהוא לא נותן לי בגלל שווינדוס לא תומך בפסיקים וכאלה. יש משהו שאני יכול לעשות במקרה זה? או לשנות את השמות של הקבצים, קובץ אחר קובץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.