לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 800Mhz ולוח מבוסס VIA KT133. כרטיס מסך GeForce 2 MX. האם יש גרסאות לינוX שירוצו עליו טוב מבחינת תאימות דריוורים??
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע רק ש-MAC לא תומכת בהרבה דברים אבל היא הרבה יותר יציבה ומהירה מווינדוס והמחשבים של MAC הרבה יותר יפים ושב-MAC יש הרבה יותר תוכנות והרבה יותר נוחה מווידוס
-
היי אנשים, האם ניתן להשתמש בזכרונות בנפחים שונים? לדוג': 1024+256 ? האם הם צריכים להיות מאותה חברה? האם ניתן להשתמש בסלוט יחיד של זכרון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מישהו יודע אם ישנו צפי לירידת מחירים של מחשבי ה- power g5? אני מתכוון שכמו שעכשיו אינטל צפוייה לשחרר שור חדש של מעבדים (קונרו) והמחירים של כפולי הליבה הנוכחיים יורדים בגלל זה בכ50% האם גם במאק צפוייה ירידה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows Xp מותקן אני רוצה להוסיף התקנה של לינוקס אבונטו. יש לי 3GB unallocated, איך אני מתקין את הלינוקס עליו, ושתיהיה לי אפשרות בחירה לעשות Boot של XP/Linux, בלי לדפוק את כל המבנה של ההרד-דיסק/את הסטארטאפ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני דיי חדש בלינוקס..ככה שאין לי ממש מושג איך לקמפל\להגדיר את הכרטיס מסך. יש לי מעבד 64 ביט של AMD התקנתי היום Mandriva-Linux-Free-2006-CD1.x86_64 כפי שהבנתי זאת מערכת 64 של מנדריבה 2006 יש לי כרטיס מסך Nvidia 6600 אין אני מתקין את הדרייבר? הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של Nvidia NVIDIA-Linux-x86_64-1.0-8756-pkg2.run וכאשר הרצתי אותו הוא כתב לי שהקובץ לא מתאים ל Kernel שברשותי. מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם חברי הפורום. תמיד שמעתי על הפורום המדהים הזה אבל אף פעם לא הזדמן לי להיכנס והוא בהחלט מדהים בגודלו ובתוכנו ( עד כאן הליקוקים.) אני טכנאי מחשבים זה די זמן רב ומתבייש להודות כי אין לי שום מושג מעבר לבסיס בנוגע למחשבי מק. תמיד חלונות הייתה בראש מעייני ודי נשבר לי ממנה. לפני שמיקרוסופט (מצטער על המילה) תכניס לי את המסמר האחרון בפנטיום 3 שלי עם מערכת ההפעלה הבבל"ת שלה, החלטתי שמק יכול להוות עבורי הן כמשתמש פרטי והן כערך מוסף בעבודתי את הפתרון האופטימלי. אז ככה, התברר לי היום משמועה שאפל מתכוונת להוסיף את האפשרות של דואל בוט במחשבי המק שלה להרצת ווינדוס אקס.פי? נאמר לי גם שרק מערכת ההפעלה החדשה ביותר והמחשב דואל קור (של אינטל) יצליחו לתפעל אופציה שכזו.? האם נכונה השמ…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להגדיר את הXP כברירת מחדל בעליית המחשב... כתוב בhelp שצריך לכתוב בטרמינל boot-admin. יש לי אובונטו 6.06 תודה מראש, עידו.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מקבילה במק לפקודת Ipconfig /release ו-ipconfig /renew מעולם ה-PC? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפנו אותי מפורום ווינדוס לפה אני צריך לעשות דיסק BOOTABLE שיהיו עליו 3 מערכות הפעלה: WIN XP SP2 WIN 2003 SERVER LINUX REDHAT אני צריך לעשות DVD שיהיה BOOTABLE ומתי שאני עושה BOOT מהדיסק יהיה לי תפריט לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להתקין אמרו לי שזה עם CDSHELL ו BOOTSCRIPT (משהו כזה) מישהו יכול לעזור לי? להפנות אותי למדריך מסויים תודה מראש על העזרה טל
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי טוב החלטתי להתקין סופית את אובונטו, אני נוב כמעט לגמרי בלינוקס אז אשמח לכל עזרה שלב 1: התקנה שלב 2: התאמה וחיבור לרשת שלב 3: עידכונים והתקנות שלב 4: עבודה שוטפת ----------------------------------------התקנה----------------------------------------- אני נעזר במדריך הזה: http://www.imc-il.com/david/Project/ כמה שאלות: פיניתי מקום בדיסק(20ג'יג) 1.האם צריך להפוך את המקום הריק לכונן? ואם כן fat32 או ntfs? 2.אני מעונין לתת את האות L לכונן מתי לעשות את זה? אחרי ההתקנה או לפני? 3.האם צריך כבר עכשיו להגדיר את הכונן כ primery? 4. האם 32ביט או 64ביט? 5. יש לי 2ג'יג זיכרון-לפי החישוב אני צריך להקצות 512 מה 20גי'ג של הכונן לטובת הswap זה נכון? 6. אם אפשר לינק להוצאה…
-
- 69 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, באתר של אובונטו כתוב שצריך לכתוב בטרמינל: sudo apt-get install flashplugin-nonfree יש לי דאפר 6.06 וזה מה שהם אומרים לעשות... כל חבילה שאני מנסה להתקין זה כותב שהוא לא מצא אותה... תודה מראש, עידו.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה. 1 זו XP ואחת זו FEDORA . היום בבוקר באתי למחשב (שהיה דלוק כל הלילה) והוא לא הגיב לי לכלום, הוא היה פשוט תקוע. עשיתי RESET ואז זה הגיע לי להודעה root noverify (hd0, 0) chain loader +1 ניסיתי לשחק במספרים ב menu.lst אבל זה לא עוזר. יש למישהו פתרון בשבילי ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש לאובונטו שלי, אבל בארכיטקטורה של 64 ביט. למקרומדיה אין עדיין תמיכה ב64 ביט.. האם מישהו מכיר נגן פלאש כזה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
או שיהיה אפשרות לבחור בין שתי מערכות הפעלה (וינדווס ולינוקס) ללא פירמוט אם יש כזה דבר אז רק להתקין אפשר?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד פונטים בעברית ללינוקס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט שיעמום אמיתי. מערכת הפעלה Windows XP לא מתקרבת לקרסוליים של MAC OS X וזה פשוט גורם לתיסכול. אין חידושים אין טכנלוגיה ואין כלום. לחכות ל- VISTA? מעניין מה Apple יוציא ביום ההשקה של VISTA.
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. להורים שלי יש סוכנות ביטוח, עם 3 מחשבים (בקרוב עוד אחד), כשאחד מהם מתפקד גם כשרת וגם כתחנת עבודה רגילה. יש להם בערך 5 מדפסות, שמדפיסות הרבה... הצעתי להם שישתמשו בשרת נפרד, שעליו יהיה מותקן לינוקס. מיותר לציין, שכל המחשבים שם, מבוססים על Windows98... 1.האם תהיה איזושהי בעיית תאימות? 2.על איזו הפצה קלה, אך עם ממשק גרפי (בשביל ההורים) אתם ממליצים, שתהיה שקטה ויעילה, בתור שרת? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את אובנטו על מחשב עם שני HD. על אחד יש WIN2000 ועל השני מותקן אובנטו. (הכונן השני מחולק למחיצות בשביל הSWAP) איך אני מסיר את אובנטו בלי לדפוק את הBOOT לWIN? Grub BootLoader מוגדר כרגע (ברירת מחדל) להפעיל את אובנטו. תודה,
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תנו לי קישור להורדת לינוקס ... בלי סיבוכים... ובבקשה תמליצו לי איזה גירסה. תודה למי שיביא קישור שאני ילחץ עליו וזה יוריד...
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני די חדש בלינוקס {כמו צעיר פעור} אבל אני מנסה להעביר מוזיקה שקיימת על הכונן הרגיל של הWIN לכונן שבו יושבת האובנטו האם זה בכלל אפשרי : יש בכלל אפשרות לזה אם כן אשמח לדעת הכיצד ... או שזו שאלה דבילית ובכלל לא ניתן לגשת לכונן FAT??/NTFS מכול סוג של לינוקס ?? סליחה על הבורות ;D ואשמח בעוד שאלה לגבי סקריפט שהורדתי של נטויזן אך איני מצליח להתחבר כלל לאינטרנט אני זקוק {אגב אני על מודם רשת} הנה כתובת הסקריפט { L2TP } עקבתי אחר ההוראות אך לא להצלחתי להתחבר .... הגעתיי לאותו דף פתיח של HOT {האדום} כלומר הכול קשורה רק אני זקוק לחייגן אבל איני מצליח להתקין את הסקריפט יכול להיות שאני עושה משהוא לא טוב? תודה למי שיעזור
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם... אני משתמש (חדש) במנדריבה 2006. כרטיס הקול מסרב להפיק צלילים למרות שהוא מזוהה (realtek - ALC880) בהפעלה מתקבלת ההודעה הבאה: usr/sbin/alsactl: get_control:149: Cannot read control info '2,0,0,Front Playback Volume,0': Invalid argument אני לא מצליח להפעיל את alsamixer - מוציא שגיאה : invalid argument אבל במיקסר הגרפי kmix - במנדריבה כל הכפתורים על מקסימום... ואין קול. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מקינטוש מריץ XP באופן רישמי וחוקי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369737&sid=127
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה לא ישן { הופיע בבלוג לפני מספר שעות } http://www.hiptechblog.com/2006/03/15/video-windows-xp-booting-on-apple-imac/ {לחדי ראיה שביננו יכול להיות שיש פה איזה .. טריק ??? אבל יפה ומדהים אני רץ לקנות IMAC חחח מעניין אם אפשר את ההפך ?? :-\ אבל בשביל $13,000 גם אני הייתי מתאמץ
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יוכל להסביר מה הכוונה לשני שרתי Unix המחוברים בתצורת HACMP ? ? ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-