עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by shahaf,

יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON 8000 ולו עכשיו Synaptics Touchpad PS/2. לאחרונה התקנתי Linux Mandrake 9 וישנה בעייה עם העכבר: העכבר עצמו עובד אך לא רואים את הסמן! הבנתי כי עלי למצוא דרייברים של העכבר, אז מצאתי והתקנתי: http://www.mobilix.org/touchpad_driver.html גם לאחר ההתקנה הסמן לא קיים אך העכבר עצמו עובד, אך שמתי לב כי לאחר ההתקנה עדיין אין העכבר נוסף לרשימת העכברים הנתמכים. מה עלי לעשות? אשמח לקבל תשובה פה אך גם ב-ICQ שלי שמספרו הוא 104535477. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Asafalfa,

טוב אנשים יש לי את זה ב BOOT דיסק עכשיו יש לי בעיה Rצינית :\\\ הADMIN PASSWORD שלי ב WIN2000 SERVERS שונה בדרך כל שהיא ... בקיצור אני לא יכול להכנס למחשב !! ... איך אני בדיוק מתעסק עם ה Austrumi כי אני לא ממש מצליח להבין מה לעשות ... הדבר היחידי שאני יודע שצריך לעשות זה boot: nt_pass אבל אחרי זה כלום לא ברור :\...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tomz,

i just bought a new comp used for a server, it has the wd raptor sata 36gb 10000 rpm i tried installing debian on it, but it doesnt recive anything i cant load anything because it cant find the sata drive if someone knows which linux will work with this drive\how to make it work with debian?

4. Started by Ovid,

אתמול העברתי כרגיל שירים לנגן שלי, וכשהערתי הוא נתקע בחצי הדרך, אז ניתקתי את הכבל והחזרתי שוב ואז כשניסיתי להעביר תיקיה הוא כתב לי ERROR CODE 36 . בנוסף לאיזה משפט The Finder can’t complete the operation because some data can’t be read or written אני עדיין יכול להעביר רק שירים בודדים, כלומר בנפרד. אבל הבעיה היא עם תיקיות. מה גם, אחת התיקיות שהעברתי, נמצאת בנגן עם כל השירים אבל כשאני נכנס לכונן בFINDER אין שם את התיקייה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gtabak_37,

התקנתי מנדריבה 2009 אצל חבר וכשהוא רצה לעבור לווינדוס בתפריט האתחול, המקלדת לא פועלת לו והוא לא יכול ללחוץ חץ למטה ולעבור לווינדוס. המקלדת פועלת שוב כאשר המנדריבה עולה אוטומטית. מה אפשר לעשות כדי שהמקלדת תפעל? תודה לעוזרים גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by J0n1,

מישהו מכיר הפצת לינוקס על DOK טובה? אני מחפש גם מדריך כי ניסתי DSL ולא הצלחתי. אני אשמח גם למדריך/הסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. נכנסתי לAppCleaner ובמקום תוכנה אחת שרציתי למחוק מחקתי ביחד איתה גם כל מיני פלאגינים ותוכנות ... יש במק system restore כמו בוינדוס? הוא גם עושה בקאפ אוטומטית נכון..? במקרה הגרוע, יש דרך להתקין מחדש את lion מבלי לאבד את כל המידע שיש לי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nim901,

well כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוסיף כוננים (כונני ה ntsf) ל "computer" האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by krispelj,

ברשותי נטבוק מדגם acer aspire b722 מעבד AMD C-50 4 גיגה זכרון (הגדלתי) כונן 250 GB. הוא אצלי כבר כמעט שנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט ולימודים. חשבתי להתקין אובונטו פשוט מכיוון שאני חושב שהוינדוס די כבד על המחשב ואם אני יכול לקצר זמני תגובה ועליה, יחד עם הזדמנות ללמוד את קצה הקרחון של הלינוקס(שזה ממש קצה קרחון באובונטו) אז זו הזדמנות טובה. התקנתי אימג' של אובונטו 12.04 64 ביט על DOK, ביצעתי התקנה מהDOK על הכונן, אך כאשר אני מפעיל את המחשב, המ"ה עולה, אך כעבור כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין, פריז טוטאלי. חיפשתי על זה מעט באינטרנט אך לא מצאתי פתרון מעשי. אני אשמח אם למישהו יש הצעות. כמו כן יש לי גיבוי מלא של ההארדיסק וכל הפרטישנס באקרוניס כך שאני לא מפחד לאבד חומר. תודה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 24zone,

היי מה קורה אנשים ? אני צריך קצת עזרה 1. מה ההבדל המהותי בין ווינדוס ללינוקס? 2.מה עדיף? 3.למי מיועד הלינוקס? 4.איפה אפשר להוריד? 5.מדריכים לעבודה בלינוקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ! אני מתחיל להתקין מערכת לינוקס gentoo ונעזר במדריך ההתקנה. לפי המדריך עלי למחוק את כל ה partitions הקיימים וליצור מחיצה חדשה ב /dev/hda שתהיה מסוג primary ו boot. הבעיה שלי שע"ג הדיסק הקשיח שלי יושבת מערכת winxp ועוד קבצים שאינני מעונין למחוק. לפיכך, בניגוד לכתוב במדריך ההתקנה של gentoo, אינני מוחק מחיצות קיימות אלא מתקין אחת חדשה באופן הבא: 1. 2.לאפשרות אני בוחר: למחיצה חדשה.3. לבחירה בין primary או extended: אני בוחר ב p למחיצת primary. 4. לבחירת מס. מחיצה, עלי לבחור ב 1 לפי הנחיות המדריך אך מחיצת ה primary הראשית שלי הינה זו של win xp ומכיוון שאינני רוצה למחוק אותה אני בוחר ב 4 שהוא מספר המחיצה הפנויה שלי, וזאת בניגוד לכתוב במדריך. 5. כעת אני נדרש להקליד…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by emilio,

יש mac os שתומך למעבדי i5 ? והלתקין על PC

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ex_,

היי אני מחפש הוצאת לניוקס טובה כמערכת נוספת לווינדוס-בלי סיבה מיוחדת סתם להתנסות ולהכיר מערכות נוספות בעבר התקנתי את פדורה ממנה לא התלהבתי כל כך השאלה היא מה עם Ubuntu או הוצאות אחרות אפקטיביות ולא כבדות יותר מידי תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spatz,

יש לי מחשב פנטיום 2 שמתפקד כראוטר ושרת אפאצ'י ויש לו 128 מגה זכרון. לחבר שלי יש 128 מגה שהוא לא צריך אבל הם 100MHz ואני לא יודע איזה מהירות מותקנת כרגע במחשב. על הזכרונות לא כתוב כלום. אני מחפש תוכנה שתראה לי באיזה מהירות פועל הלוח כדי שאני אדע אם הזכרונות מתאימים, מישהו מכיר אוליי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SpriteSoda,

הורדתי את לינוקס כנרת והכל עובד ויפה, אבל הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט. המודם שלי כנראה לא ברשימת הדריברים שלה, ואני לא יכול להתקין כי הרי זה לינוקס על דיסק. ניסיתי לצרוב אותה על RW אבל היא לא יודעת שהיא יכולה לשכתב את עצמה (ד"א זה אחלה רעיון לפיתוח). עזרה משהו? תודה נ.ב המודם הוא eci b-focus 270 pr

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by YemeniteCamel,

הורדתי לחבר שלי את ההתקנה של הלינוקס הזה, ואני מתכוון לצרוב לו את זה על דיסק כIMAGE כך שהדיסק יהיה דיסק התקנה. אז השאלה שלי היא קודם: איך ההתקנה מתבצעת? האם עליו לפרמט את הדיסק לפני כן? ולהתקין כמו שמתקינים ווינדוס חדש? יהיה נחמד אם מישהו פשוט ישלח לי קישור למדריך כך שאוכל להדריך את החבר שלי בהתקנה, וגם לא יעלו לי עוד שאלות. הידע שלי בהתקנת מערכת הפעלה שווה לאפס מאופס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני צריך לשנות את הרג'סטרי של הxp באופן חיצוני אני משתמש ב slax usb live אם יש תוכנה לגרסת לינוקס שונה אז גם זה יעזור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. בבקשה מדריך מומלץ מאוד למי שחדש עם OSX ... אני רק מקווה שאתם מבינים אנגלית! n00b.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle us,il

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקי כולם התחלתי לנוריד דיבאן קיצר הספקתי כבר להוריד ת3 דיסיקים הראשונים עכשיו יש 14 O_O רציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך בשביל התקנה נקייה של kde ו gnom עם כול התוכנות מסביב ללתחנת עבודה עם תכנות אני לא צריך את ה games.server וכול שאר החבילות אז איזה דיסקים אני צריך ? עוד משהו חשוב יש לי מודם של טריין ואני בכבלים עם חיגן של l2tp איך אני אמור לחבר אותו זה אפשרי בכלל ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by smalery,

יש לי XP וUBUNTU במחשב, איך אני יכול להסיר את הלינוקס בצורה חלקה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. סתכלו אני רוצה לעשות את זה אבל אני לא מוצא את SNF ( עם תוכלו תביאו לי לינק ישיר בבקשה ) עוד דבר איפה זה כלול עם אני מוריד את מןדארק 9 יש את זה בפנים? ותסבירו לי מה ההבדל בין לחבר את כל המחשבים ביחד ברשת ולבין להתקין על מחשב אחד לינוקס ולעשות אותו כROuter>?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צריך עזרה רכשתי מחשב White MacBook 2.1 והתקנתי XP ואין לי דדריברים זה מחשב שרכשתי במבצע של אורנג ,דוגמה אין לי קול אני לא מצליח לאוצי דיסק.....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PqX,

הנגן הכי איכותי והכי נוח שיצא לי לעבוד איתו. מתאים לכל פורמט של מוזיקה וסרטים. VLC מנגן מוזיקה באיכות FLAC, מנגן סרטי בלוריי ..הנגן קומפקטי ונוח לשימוש. ניסיתי עוד הרבה נגנים שלא היו משו כמו: Rythmbox, Amarok , Audacious..לא עשו את העבודה. ממליץ על נגן VLC

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עם קי די אי 4.6.1 ,פתחתי את המסוף כדי להתקין קומפלייר, אבל משום מה כאשר אני בא לרשום את הסיסמא הוא לא מגיב כאילו שלוח המקשים נעול( והוא לא נעול). יש למישהו מושג מה לא בסדר, מצרף תמונת מסך:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים