עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אני צריך לשנות את הרג'סטרי של הxp באופן חיצוני אני משתמש ב slax usb live אם יש תוכנה לגרסת לינוקס שונה אז גם זה יעזור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 24zone,

היי מה קורה אנשים ? אני צריך קצת עזרה 1. מה ההבדל המהותי בין ווינדוס ללינוקס? 2.מה עדיף? 3.למי מיועד הלינוקס? 4.איפה אפשר להוריד? 5.מדריכים לעבודה בלינוקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אני מנסה להקים שרת ביתי על גבי מחשב ישן בעזרת CentOS . הגעתי להגדרות של Postfix וכשאני מנסה להגדיר TLS (חלק מעוד כמה פקודות) אני אמור להגדיר לPostfix את קובץ KEY בעזרת הפקודה הבאה : postconf -e 'smtpd_tls_key_file = /etc/postfix/ssl/smtpd.key' אני מפעיל את הפקודה ואז מופיע לי סימן כזה: < (כאילו אני צריך להגדיר משהו נוסף ) . מה אני אמור לעשות במצב הזה , המדריך שאני משתמש בו הוא : http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.3-i386-ispconfig-2-p5 . והגרסא של המערכת היא 5.3 . תודה מראש על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by donAM,

שלום לאחרונה החלטתי להתקין לינוקס על הנייד של העובדה! כמו כן אין לי שום נסיון עם לינוקס אז החלטתי שהגיע הזמן ללמוד . התיעצתי והמליצו לי להתקין בתור התחלה FEDORA אחרי שהורדתי את ההפצה X83-64 FEDORA 9 והתחלתי בהתקנה קבלתי הודעה שהוא לא תומך בסוג מעבד! שברשותי שהוא I686 ברשותי נייד של IBM T43 מעבד P M אחרי שחפשתי הפצה מתאימה הצלחתי למצוא רק בגרסת הLIVE CD אשמח לקבל עזרה האם יש הפצה FEDORA שמתאימה למחשב שברשותי או שאתם ממליצים על הפצות אחרות! (המטרה היא לעבוד איתה כמו מחשב רגיל לכל דבר + להתקין תחנה וירטואלית בשביל התממשקות לחלונות) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב חדש יחסית (AMD כפול ליבה 2.5GHz) שתומך ב64 ביט, וש לו 2GB זיכרון. התקנתי עליו XP 32bit וVista 32bit. אמרו לי שדירסאות לינוקס 64 ביט (דביאן, אובונטו, מנדריבה, סוזה) יותר טובות מהגירסאות של 32 ביט, גם אם יש לי רק 2GB זיכרון, ולכן מומלץ להתקין לינוקס 64 ביט גם במחשב עם 2GB זיכרון בלבד. האם זה נכון? דרך אגב, מדובר במחשב תקציבי שאני לא מעוניין להוסיף לו עוד 2GB זיכרון, גם לנוכח המחירים הנמוכים של זכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ordan,

טיקאסט 119 עם עדי רביד ובעז אורדן. השבוע המשדר הוקלט מאוחר בערב ביום ראשון והקלטתו הסתיימה אחרי חצות, משדר עיף למדיי. אנחנו מתחילים עם ההתפחויות החדשות בנושא אויי-דיגיטל, ממשיכים עם ההתרשמות שלי אחרי יומיים עם גוגל וויב ומסיימים עם מבחר חדשות מהעולם. מכיוון שכל האימיילים שהגיעו השבוע היו בעניין אויי-דיגיטל אנחנו לא קוראים השבוע כלום, אין לכם משהו אחר בראש בזמן האחרון? בעז אורדן www.tcast.co.il boaz@tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איזה הפצה של לינוקס אני יכול להריץ על מחשב פנטיום 1 200 מגה הרץ עם 24 מגה זיכרון והכי חשוב שתהיה נוחה כמו מינדרייק קלה לשימוש ואם אפשר אז גם בעברית תודה לכל העוזרים נ.ב אני יודע שתתי לכם משימה קשה אבל אני בטוח שתצליחו לעמוד בזה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כן, כן... התקנתי את ה-RPM שמופיע באתר של NVIDIA, וזה גרם לכמה דברים נחמדים למדי (כמו זיהוי טוב של כרטיס הקול), אבל כרטיס הרשת ממאן לעבוד. ב-Configure שלו יש בעיקר IRQ Unknown... הפעלתי את המחשב מחדש, בדקתי בטבלת ה-IRQ מהו ה-IRQ של כרטיס הרשת (11), הכנסתי, ועדיין הוא טוען שכרטיס הרשת איננו בנמצא. מה עושים? עריכה: גם כרטיס המסך לא מזוהה. התקנתי, שוב, את ה-RPM מהאתר של ATI, וה-Radeon9800 שלי פשוט לא מזוהה. אין אפילו אותו ברשימה שם...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by multicore,

http://code.google.com/p/google-gadgets-for-linux גאדג'טים דיי נחמדים דורשים ספריות של + GTK או QT כדי לעבוד תדאגו קודם להתקין את הספריות שחסר לכם פי הרשימה אח"כ אפשר לעשות את זה בדרך הקלה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PqX,

הנגן הכי איכותי והכי נוח שיצא לי לעבוד איתו. מתאים לכל פורמט של מוזיקה וסרטים. VLC מנגן מוזיקה באיכות FLAC, מנגן סרטי בלוריי ..הנגן קומפקטי ונוח לשימוש. ניסיתי עוד הרבה נגנים שלא היו משו כמו: Rythmbox, Amarok , Audacious..לא עשו את העבודה. ממליץ על נגן VLC

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pssheba,

במהלך ההתקנה אני מתבקש מפעם לפעם לבחור משתנה בהתאם לסוג המעבד שלי מרשימה כזו: המעבד שלי הוא amd duron 2400. איזה מעבד מהרשימה עלי לבחור ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Mind2,

שלום אני משרת בצה"ל ויש לי מחשב . . כמובן שיש עליו צהל נט אז אי אפשר לעשות איתו הרבה . . הרעיון שלי להריץ עליו LIVE CD שיכול להריץ DIVX עם כתוביות . . האם יש הפצה כזאת ? כי בדקתי כמה ולא היה להם . כמו UBUNTU

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. סתכלו אני רוצה לעשות את זה אבל אני לא מוצא את SNF ( עם תוכלו תביאו לי לינק ישיר בבקשה ) עוד דבר איפה זה כלול עם אני מוריד את מןדארק 9 יש את זה בפנים? ותסבירו לי מה ההבדל בין לחבר את כל המחשבים ביחד ברשת ולבין להתקין על מחשב אחד לינוקס ולעשות אותו כROuter>?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PsyDream86,

היי התקנתי אתמול אובונטו במחשב שלי וכמה שאלות 1. יש לי מסך חיצוני שמתחבר ללפטופ שלי בחיבור HDMI ומשום מה הוא לא מראה את המסך 2. איך אני מתקין את הקורא כרטיסים של הלפטופ שלי יש לי LENOVO G550 3. יש מקום מסודר שאני יכול להוריד ממנו תוכנות ללינוקס 4. משום מה אחרי ההתקנה היה לי סרגל כלים למעלה ואחרי הריסט הראשון הוא זז שמאלה ונהיו אייקונים כאלה בצד בנוסף לסרגל למעלה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nim901,

well כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוסיף כוננים (כונני ה ntsf) ל "computer" האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אני מתכוון לשכנע את המורה למחשבים להתקין לינוקס. על פי הכותרת אתם מבינים שההפצה שאני מחפש מיועדת למחשבים ישנים (מחשב אחד פנטיום 2 והשאר פנטיום 3). רציתי לקבל המלצה טובה להפצה או למנהל חלונות המתאים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by izikd,

יש לי שאלה דיי פשוטה (אני חושב) איפה נמצאות ההגדרות של ה: DHCP, FTP? ואיפה אני מגדיר את ההרשאות של הסאמבה? אהה והכי חשוב: איך אני יכול להגדיר ככה שהלינוקס יקח את הפאקג'ים (packages) בזמן התקנתם לא מהCD אלא מFTP כי למה אין לי CDתקין במחשב?..... בתודה Izikd עריכה: שחכתי להגיד שזה RedHat 8.0

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם אז ככה היה לי ווינדואס, התקנתי לינוקס דרהאט, הכונן של הווינדואס היה NTFS אז לא יכולתי לעשות בוט לווינדואס ויכולתי לעבוד אך ורק עם הלינוקס. אז בסדר, ניסיתי להפוך את הכונן ל פאט32, לא עבד, אז לקחתי לחבר ועשיתי משמה, באמצע ההמרה המחשב נתקע, הלך ההרדיסק, הייתי צריך לפרמט אותו ונשארתי רק עם ווינדואס, ועוד הכי גרוע מילניום , לא הצלחתי להתקין את ה 98\2000 מסיבות משונות בכל מקרה, עכשיו יש לי רק ווינדואס, והדיסקט בוט כביכול של הלינוקס לא עובד, שאני מפעיל את המערכת הוא אומר שזה לא BOOTABLE DISKETTE וישר מעלה לי את הווינדואס ללא אפשרות בחירה ללינוקס. עכשיו, איך אני מסדר את הבעיה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by expi,

איזה מערכת ההפעלה הכי טובה (אל תציעו לי מיקרוסופט) והאם אפשר להשיג אותה בארץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lyoko,

התקנתי את גרסת ה Core, כרגע אני מנסה להבין למה אין לי אינטרנט, מה הפקודה שמקבלת אייפי מהDHCP? ואיך מתקינים חבילות? הבנתי שלא מקמפלים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני משתמש במנדרייק 10 עם ממשק kde יש לי שתי מחיצות מפורמטות לפורמט EXT3 והבעיה היא שאני לא יכול לכתוב עליהן מהמשתמש שלי אבל מרוט אני יכול איך אני פותר את הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by holy_cows2k,

יש דרייברים למודם globeSpanVirata??? זה מודם adsl פנימי בחריץ pci אני ממש ישמח עם מישהו ימצא לי את הדרייבים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lordgod,

יש דרייברים לכרטיס הזה?: http://img82.imageshack.us/img82/6574/64484659rp5.jpg בשביל לינוקס כמובן , ותודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by imac,

דעות, תגובות, הערות... אתם חושבים שכדאי לנסות אותה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by assaf25025,

שלום יש לי בעיה בשינוי השפה בעזרת אלט שיפט, ניסיתי מה שרשום באשכול שבאוצתו נושא אך עדיין כשאני עושה ריסטרט צריך לרשום את הפקודה מחדש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים