לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אוקי כולם התחלתי לנוריד דיבאן קיצר הספקתי כבר להוריד ת3 דיסיקים הראשונים עכשיו יש 14 O_O רציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך בשביל התקנה נקייה של kde ו gnom עם כול התוכנות מסביב ללתחנת עבודה עם תכנות אני לא צריך את ה games.server וכול שאר החבילות אז איזה דיסקים אני צריך ? עוד משהו חשוב יש לי מודם של טריין ואני בכבלים עם חיגן של l2tp איך אני אמור לחבר אותו זה אפשרי בכלל ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים על המחשב במקום כונן D את לינוקס וזה שם לי את GRUB בתור הבחירת בוט. עכשיו השגתי מחשב נפרד ללינוקס ואני רוצה למחוק מהמחשב של חלונות את לינוקס איך מבטלים את הGRUB ומוחקים את לינוקס ומחזירים הכל לקדמותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף כל סוף נגמרה השביתה במכס והלכתי לאסוף את המקבוק שלי MacBook Black 2,4 ghz חייב לציין שהרושם הראשוני מעולה.... בקרוב אעלה קצת תמונות (שונררתי מהם גם חולצה, קמצנים) בכל אופן, אשמח לקבל קצת טיפים להתחלה, תוכנות מומלצות, תוספים להורדה, קיצורי דרך שימושיים וכו'.. תודה, ניצן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מדריך מומלץ מאוד למי שחדש עם OSX ... אני רק מקווה שאתם מבינים אנגלית! n00b.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 שמתפקד כראוטר ושרת אפאצ'י ויש לו 128 מגה זכרון. לחבר שלי יש 128 מגה שהוא לא צריך אבל הם 100MHz ואני לא יודע איזה מהירות מותקנת כרגע במחשב. על הזכרונות לא כתוב כלום. אני מחפש תוכנה שתראה לי באיזה מהירות פועל הלוח כדי שאני אדע אם הזכרונות מתאימים, מישהו מכיר אוליי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר הפצת לינוקס על DOK טובה? אני מחפש גם מדריך כי ניסתי DSL ולא הצלחתי. אני אשמח גם למדריך/הסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה לעשות את זה אבל אני לא מוצא את SNF ( עם תוכלו תביאו לי לינק ישיר בבקשה ) עוד דבר איפה זה כלול עם אני מוריד את מןדארק 9 יש את זה בפנים? ותסבירו לי מה ההבדל בין לחבר את כל המחשבים ביחד ברשת ולבין להתקין על מחשב אחד לינוקס ולעשות אותו כROuter>?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משתמש של Win כל חיי וכבר המון המון זמן עוברות לי מחשבות בראש על לינוקס. אולי כי פשוט נמאס לי מהשגרה, אולי כי זה פשוט מסקרן אותי, אולי כי סתם בא לי להכיר עוד משהו, אני רוצה לעבור ללינוקס. אך יש לי דברים שעוצרים אותי כמו: *האם יש דרכים להפעיל תוכנות של חלונות על לינוקס? *כיוון שאני "גיימר עלק" האם משחקים\סטים\וונטרילו יעבדו על לינוקס? *מה לגבי אנטיוירוס, זה עדיין נכון שאין צורך בהגנה כזאת או אחרת? *יש ברשותי דיסק של גירסא די ישנה של אובנטו, האם זה אפשרי להתקין איתו ולאחר מכן מערכת ההפעלה תתעדכן לבד? או שאצטרך להוריד את הגירסא החדשה ביותר? מקווה לפתור כמה שאלות מתוך ההמון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול Fedora Core 2 מהmirror הראשון באתר fedora.redhat.com וכשאני מנסה להתקין את זה אני בוחר בהתקנה הגרפית וזה מתחיל לפתוח קבצים ואז זה עושה לי הודעה כזאת Uncompressing linux crc error -system halted מה זה אומר? הדיסק שלי דפוק? כי גם כשאני עושה linux mediacheck זה עושה אותו דבר מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכושiPad2 אחרי מספר בדיקות זה נכון לעכשיו עדיף לי מאשר לקנות מחשב נייד וזואת מכיוון שמרבית העבודה שלי עם המחשב הינה להגיב למילים ולבדוק אתרים. שאלתי היא האם קיימת תוכנת אופיס (iWork) מובנת בתוכך התוכנה אם לא האם משהוא מכיר אפלקציה שכזו וממליץ עליה? שאלה נוספת עשיתי קצת חיפוש והבנתי שאפשרות ההדפסה היא רק למדפסות מסויימות של HP האם משהוא יודע העם בגרסת העידכון הבאה ISO5 הנושא יפתר והיה אפשר להדפיס דרך הרשת בלי בעיה. ושאלה אחרונה האם משהוא יודע מה בדיוק כוללת הרחבת האחריות שIdigital מציעה? תודה רבה עמיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי פעם משתמש בלינוקס לזמן קצר מאוד ועכשיו אני מעוניין פשוט להתקין הפצה דרך VM (אין לי ממש כוח לפרמט את ההרד דיסק שלי ) בכל מקרה השתמשתי בRed hat, SuSE, ועד כמה שאני לא זוכר את שמם כרגע... בעיקרון אני מחפש (אם יש) הפצה עם תמיכה בX64... ועם KDE (שונא Gnome)! זהו בעיקרון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שבדרך כלל ממליצים פה על UBUNTU או משהו כזה שהיה עליה פעם ביקורת בנענע או YNET והיא הייתה ניראת מזעזע ובהרבה מקומות שבדקתי ממליצים על SUSE (שגם ניראת הרבה יותר יפה) ויש גם את מדריווה או משהו כזה שאני ניסיתי והיא הייתה נחמדה או בקיצור מה הייתרון של האובו הזה על SUSE ואחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנגן הכי איכותי והכי נוח שיצא לי לעבוד איתו. מתאים לכל פורמט של מוזיקה וסרטים. VLC מנגן מוזיקה באיכות FLAC, מנגן סרטי בלוריי ..הנגן קומפקטי ונוח לשימוש. ניסיתי עוד הרבה נגנים שלא היו משו כמו: Rythmbox, Amarok , Audacious..לא עשו את העבודה. ממליץ על נגן VLC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ECI ADSL B-FOCus Router 312+ אני רוצה חייגן פליז תעזרו ליי !!! כי אני לא מבין בזה הרבה איך הוא עובד כי אני פעם ראשונה רוצה לעבור ללינוקסס!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: קורה לי לא מעט שאני מחובר לרשת הביתית שלי ופתאום אני מגלה שאני לא מחובר (למרות שהאייקון מראה כל הזמן שאני מחובר). אתחול הרשת לא עוזר, כי אני מקבל אי פי לא מתאים לרשת הביתית = הוא לא מזהה את הרשת הביתית. (אי פי סטטי לא עוזר גם כן). אתחול המחשב פותר את הבעיה. אגב, בעיה זו לא קיימת בווינדוס, כך שזאת לא בעיה בחומרה. איך אפשר לפתור בעיה זו? יש לי אובונטו 7.04 תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התקנתי אובונטו 8.0.4 על מחשב פנטיום 4 2.4, עם כרטיס מסך GF4 MX440 64MB כשהמערכת עולה, הכל עובד יפה למשך כמה דקות אבל אז המסך נהיה שחור ואין יותר תצוגה. המחשב לא נכנס לשומר מסך או למצב המתנה, התצוגה פשוט נעלמת ועד שאני לא מבצע ריסט, אני לא יכול להמשיך לעבוד. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לAppCleaner ובמקום תוכנה אחת שרציתי למחוק מחקתי ביחד איתה גם כל מיני פלאגינים ותוכנות ... יש במק system restore כמו בוינדוס? הוא גם עושה בקאפ אוטומטית נכון..? במקרה הגרוע, יש דרך להתקין מחדש את lion מבלי לאבד את כל המידע שיש לי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי הפצה שנקראת EEEbuntu, והיא תפורה בשביל המחשב שלי. הבעיה היא שההפצה מגיעה ריקה (אפילו בלי אופיס), בניגוד גמור לטעם שלי - הפצות עמוסות בחבילות. לצערי חברת Ubuntu מסרבת לשחרר דיסק התקנה עשיר בחבילות (כמו פדורה) כי היא דוגלת בהורדה של חבילות ספציפיות מהרשת. בגלל זה קם פרוייקט אינדונזי שעונה על הבעיה הזאת ושחרר הפצה במשקל של 6 דיסקים DVD, שניתן להוריד מכאן: ftp://kambing.ui.edu/pub/ubuntu-repository/9.04/ הדיסקים ערוכים בסגנון זהה להפצת Debian, שגם כן מציעה מגוון חבילות ענק, כולל התקנה טקסטואלית. כשאני מכניס דיסק התקנה, המערכת (שלמעשה מהווה Ubuntu לכל דבר) מזהה אותו כדיסק התקנה של עצמה. עד כאן הכל הולך חלק. הבעיה מתחילה בעובדה שהתקנה של החבילות דרך הממשק הגראפי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח אם תעשו תיקון לזיהוי מערכות הפעלה ותציגו את מערכת ההפעלה האמיתית של משתמשים מסוימים... אני גם משתמש בפיירפוקס ולא במוזילה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום לינוקס בפעם הראשונה, לצערי דווקא את ההתקן החשוב ביותר, כרטיס הרשת לא הצלחתי להתקין. הדגם הוא Level1 WNC-0301 מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לכתוב פה או בתמיכה טכנית אז תסלחו לי.. השוויתי את המקבוק שלי למקבוק אחר קצת יותר חדש ובהירות נמוכה,קשה לעבוד בשמש.. קניתי אותו יד שניה ככה שאני לא יודע אם זה בגלל הבלאי. מה עושים? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן , איך ? שמעתי מחבר לפורום שאפשר. אבל תהיה לי בעיה עם האינטרנט (סינכרון המודם) יש לי מודם אלקטל ספיד טאץ'
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שדברו בתוכנית אינטרבט על אופן אופיס, וסטאר אופיס, החלטתי לנסות את אופן אופיס, החינמית. לאחר הורדה לא ארוכה במיוחד (כמה פעמים, ללינוקס, ווינדוס, ומק) והתקנה קלילה ונחמדה, עבדה התכנה. את התכנה על לינוקס לא יצא לי לנסות לצערי, עקב חומרה תקולה, אז עברתי לPC, ולבטא למקינטוש. מה אני אגיד? כל הכבוד! מערכת מצוינת. יש כתיבה בעברית, ויש כתיבה מימין לשמאל, אם כי זה לא עברית מושלמת. סימני קריאה בסוף משפט עוברים לתחילת המשפט, ועוד דברים כאלו, אבל בבסיס, זה עובד. וזה חינם. גיליון הנתונים שלה פשוט נהדר, וגם תכנת הציור נחמדה. שווה בדיקה, לכל אישה, איש וטף (?) שאין לו ממון לשלם על האופיס של MS. (למשל, זה מותקן בלעדית על המק שלי.) עוד משהו ששווה לשקול זה סטאר אופיס, שעד מאי תתמוך בעב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-