לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה רכשתי מחשב White MacBook 2.1 והתקנתי XP ואין לי דדריברים זה מחשב שרכשתי במבצע של אורנג ,דוגמה אין לי קול אני לא מצליח לאוצי דיסק.....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אז ככה היה לי ווינדואס, התקנתי לינוקס דרהאט, הכונן של הווינדואס היה NTFS אז לא יכולתי לעשות בוט לווינדואס ויכולתי לעבוד אך ורק עם הלינוקס. אז בסדר, ניסיתי להפוך את הכונן ל פאט32, לא עבד, אז לקחתי לחבר ועשיתי משמה, באמצע ההמרה המחשב נתקע, הלך ההרדיסק, הייתי צריך לפרמט אותו ונשארתי רק עם ווינדואס, ועוד הכי גרוע מילניום , לא הצלחתי להתקין את ה 98\2000 מסיבות משונות בכל מקרה, עכשיו יש לי רק ווינדואס, והדיסקט בוט כביכול של הלינוקס לא עובד, שאני מפעיל את המערכת הוא אומר שזה לא BOOTABLE DISKETTE וישר מעלה לי את הווינדואס ללא אפשרות בחירה ללינוקס. עכשיו, איך אני מסדר את הבעיה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אובונטו 8.0.4 על מחשב פנטיום 4 2.4, עם כרטיס מסך GF4 MX440 64MB כשהמערכת עולה, הכל עובד יפה למשך כמה דקות אבל אז המסך נהיה שחור ואין יותר תצוגה. המחשב לא נכנס לשומר מסך או למצב המתנה, התצוגה פשוט נעלמת ועד שאני לא מבצע ריסט, אני לא יכול להמשיך לעבוד. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרייברים לכרטיס הזה?: http://img82.imageshack.us/img82/6574/64484659rp5.jpg בשביל לינוקס כמובן , ותודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש במנדרייק 10 עם ממשק kde יש לי שתי מחיצות מפורמטות לפורמט EXT3 והבעיה היא שאני לא יכול לכתוב עליהן מהמשתמש שלי אבל מרוט אני יכול איך אני פותר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר הפצת לינוקס על DOK טובה? אני מחפש גם מדריך כי ניסתי DSL ולא הצלחתי. אני אשמח גם למדריך/הסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דעות, תגובות, הערות... אתם חושבים שכדאי לנסות אותה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול Fedora Core 2 מהmirror הראשון באתר fedora.redhat.com וכשאני מנסה להתקין את זה אני בוחר בהתקנה הגרפית וזה מתחיל לפתוח קבצים ואז זה עושה לי הודעה כזאת Uncompressing linux crc error -system halted מה זה אומר? הדיסק שלי דפוק? כי גם כשאני עושה linux mediacheck זה עושה אותו דבר מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי אובנטו ויש לי שתי אר דיסק אחד של 80 ואחד של 60 התקנתי את אובנטו על ה60 אבל את ה80 אני לא רואה למרות שבהתקנה הוא זיהה אותו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בדיסק שלי 4 parititions. באיזו פקודה משתמשים כדי לראות מה ה file system בכל partition (ext2,ext3))? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
well כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוסיף כוננים (כונני ה ntsf) ל "computer" האם זה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש הוצאת לניוקס טובה כמערכת נוספת לווינדוס-בלי סיבה מיוחדת סתם להתנסות ולהכיר מערכות נוספות בעבר התקנתי את פדורה ממנה לא התלהבתי כל כך השאלה היא מה עם Ubuntu או הוצאות אחרות אפקטיביות ולא כבדות יותר מידי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרייברים למודם globeSpanVirata??? זה מודם adsl פנימי בחריץ pci אני ממש ישמח עם מישהו ימצא לי את הדרייבים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך ההתקנה אני מתבקש מפעם לפעם לבחור משתנה בהתאם לסוג המעבד שלי מרשימה כזו: המעבד שלי הוא amd duron 2400. איזה מעבד מהרשימה עלי לבחור ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ECI ADSL B-FOCus Router 312+ אני רוצה חייגן פליז תעזרו ליי !!! כי אני לא מבין בזה הרבה איך הוא עובד כי אני פעם ראשונה רוצה לעבור ללינוקסס!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i just bought a new comp used for a server, it has the wd raptor sata 36gb 10000 rpm i tried installing debian on it, but it doesnt recive anything i cant load anything because it cant find the sata drive if someone knows which linux will work with this drive\how to make it work with debian?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP וUBUNTU במחשב, איך אני יכול להסיר את הלינוקס בצורה חלקה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נטבוק מדגם acer aspire b722 מעבד AMD C-50 4 גיגה זכרון (הגדלתי) כונן 250 GB. הוא אצלי כבר כמעט שנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט ולימודים. חשבתי להתקין אובונטו פשוט מכיוון שאני חושב שהוינדוס די כבד על המחשב ואם אני יכול לקצר זמני תגובה ועליה, יחד עם הזדמנות ללמוד את קצה הקרחון של הלינוקס(שזה ממש קצה קרחון באובונטו) אז זו הזדמנות טובה. התקנתי אימג' של אובונטו 12.04 64 ביט על DOK, ביצעתי התקנה מהDOK על הכונן, אך כאשר אני מפעיל את המחשב, המ"ה עולה, אך כעבור כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין, פריז טוטאלי. חיפשתי על זה מעט באינטרנט אך לא מצאתי פתרון מעשי. אני אשמח אם למישהו יש הצעות. כמו כן יש לי גיבוי מלא של ההארדיסק וכל הפרטישנס באקרוניס כך שאני לא מפחד לאבד חומר. תודה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מתחיל להתקין מערכת לינוקס gentoo ונעזר במדריך ההתקנה. לפי המדריך עלי למחוק את כל ה partitions הקיימים וליצור מחיצה חדשה ב /dev/hda שתהיה מסוג primary ו boot. הבעיה שלי שע"ג הדיסק הקשיח שלי יושבת מערכת winxp ועוד קבצים שאינני מעונין למחוק. לפיכך, בניגוד לכתוב במדריך ההתקנה של gentoo, אינני מוחק מחיצות קיימות אלא מתקין אחת חדשה באופן הבא: 1. 2.לאפשרות אני בוחר: למחיצה חדשה.3. לבחירה בין primary או extended: אני בוחר ב p למחיצת primary. 4. לבחירת מס. מחיצה, עלי לבחור ב 1 לפי הנחיות המדריך אך מחיצת ה primary הראשית שלי הינה זו של win xp ומכיוון שאינני רוצה למחוק אותה אני בוחר ב 4 שהוא מספר המחיצה הפנויה שלי, וזאת בניגוד לכתוב במדריך. 5. כעת אני נדרש להקליד…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל כל התבניות (Themes) שלי נעלמו ...ואני לא מצליח להתקין אותם. ניסיתי הכל. יש לי את התבניות (קבצי favorite.) אבל אני לא מצליח לראות אותם בתיבה המיועדת שבתוכנה. העתקתי אותה לתיקייה המיועדת אבל זה לא עובד. אם רק למישהו יש את התוכנה, אפשרי לבדוק למשל איפה נמצאות התבניות האלו, באיזו תיקייה? מישהו יכול לעזור? .גם הכוונה למדריך או לאתר מתאים תעזור (עברתי כבר על האתר של אפל ולא מצאתי שם פתרון שעבד). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 שמתפקד כראוטר ושרת אפאצ'י ויש לו 128 מגה זכרון. לחבר שלי יש 128 מגה שהוא לא צריך אבל הם 100MHz ואני לא יודע איזה מהירות מותקנת כרגע במחשב. על הזכרונות לא כתוב כלום. אני מחפש תוכנה שתראה לי באיזה מהירות פועל הלוח כדי שאני אדע אם הזכרונות מתאימים, מישהו מכיר אוליי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי כולם התחלתי לנוריד דיבאן קיצר הספקתי כבר להוריד ת3 דיסיקים הראשונים עכשיו יש 14 O_O רציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך בשביל התקנה נקייה של kde ו gnom עם כול התוכנות מסביב ללתחנת עבודה עם תכנות אני לא צריך את ה games.server וכול שאר החבילות אז איזה דיסקים אני צריך ? עוד משהו חשוב יש לי מודם של טריין ואני בכבלים עם חיגן של l2tp איך אני אמור לחבר אותו זה אפשרי בכלל ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מדריך מומלץ מאוד למי שחדש עם OSX ... אני רק מקווה שאתם מבינים אנגלית! n00b.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מנדריבה 2009 אצל חבר וכשהוא רצה לעבור לווינדוס בתפריט האתחול, המקלדת לא פועלת לו והוא לא יכול ללחוץ חץ למטה ולעבור לווינדוס. המקלדת פועלת שוב כאשר המנדריבה עולה אוטומטית. מה אפשר לעשות כדי שהמקלדת תפעל? תודה לעוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-