עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by chaplin81,

היי, העברתי קבצי מוזיקה מהמחשב הישן (pc) לחדש(mac) חלק מהשירים התוכנה זיהתה, כל השאר בג'יבריש האם יש תוכנה שמסדרת את זה, או איכשהו לעדכן פונטים בתוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. היי אנשים, אני דיי התייאשתי אז חשבתי לפנות ולהציג את הבעיה שנתקלתי בה: יש לי חיבור עם router 714p+ של חברת dlink , עד שהבאתי את המק החדש הביתה כל המחשבים האחרים עבדו מעולה מבחינת רשת פנימית וחיצונית, ברגע שהתחלתי לחבר את המק התגלו איבודי pocket-ים רבים, אין ping-ים מה שמצריך איתחול ה-router.. וניתוק הכבל ( rj-45 or wi-fi ) אני לא מצליח למצוא סיבה לזה, יש תמיכה מלאה והכל.. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר.. אני יותר מצליח להתחבר דרך כבל רשת מאשר אלחוטי, ממש מוזר שלרשת של אחד מהשכנים אני מתחבר וגולש מעולה.. אבל אצלי כלום!! אחרי 3 פינגים הכל נופל.. אם מישהו נתקל בבעיה כזאת אני ממש אשמח לתגובה וכו'.. כי באמת, לי אין מושג.. תודה!

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  3. אוקיי... אז אני שם אותו להתקנה והוא רושם: installing driver for hand driver controller nVidia corporation|CK804 serial ATA controller ואז בא ERROR insmoding module sata_nv failed/usr/lib/libdarkX/modules.pm line 340 וזה נותן לי אפשרות לבחור כונן אחר (אבל אין לי) מה לעשות? ועוד כמה שאלות... עם עכבר USB יהיו בעיות? יש הפצות אחרות שהINTERFACE הוא באנגלית ופשוט יש תמיכה בעברים? אם אפשר להוסיף את התמיכה אז איזה הפצה הכי כדאית : גלישה PHOTOSHOP MUSIC ET, AA ועוד תווווווודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by solo53,

אני מישתמש המחשב בעיקר למולטימידיה הקלטות האדיו ו וידאו עריכה וצריבה השאלה האם ניתן לעשות זאת עם מערכת לינוקס מדובר על מערכת שתעבוד עם דסקטופ ממספר ניסיות עם גירסאות שונות של לינוקס LIVECD תמיד רק חלק מהדברים עבדו או וכל זאת עם חומרה שעל הלוח כגון רשת קול עובד עם חלונות XP מערכות לא קרסו אצלי אף פעם האם ישתוכנות לכידה עריכה יצירת דיסקים DVD וצריבה במערכת לינוקס. ואם אצטרך כל הזמן לעבור בין המערכות אז חבל על הזמן

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  5. אז כמו שאמרתי, מחר אני רוכב את ה IMAC החדש 20' עם המעבד של אינטל. ראיתי בנתונים שלו שהוא מגיע רק עם 512MB זיכרון ואני מעוניין להוסיף לו עוד סטיק של 1 ג'יגה. השאלה שלי היא האם לרכוש את ה IMAC ואת הזכרון ולהתקין בבית, או שעדיף לתת לחברה מקצועית לעשות לי את העבודה ? אציין שיש לי נסיון רב בפירוק והרכבה של מחשבי PC רגילים אך עם MAC אין לי נסיון בכלל. ראיתי שה IMAC החדש בנוי מבפנים כמעט כמו כל מחשב PC. בכל מקרה, להתקין לבד או לתת לחברה מקצועית ( איזה ? ). תודה.

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. הוא מחובר בUSB, אני משתמש בSUSE 10 כעיקרון אני לא רוצה ממש לנסות להגדיר משהו בשביל לא להרוס =\ אני מחובר דרך HOT וספקית בזק בין לאומי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by shay33,

לילה טוב אני מחפש לינוקס פשוט למתחילים שיהיה בעברית (מוכן להתפשר) חשוב שההפצה הזאת תשתמש כמה שפחות בשורת המשימות ניסיתי את אחד ולא הכי אהבתי... חשבתי על UBUNTU מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. david weiss A Tour of Microsoft's Mac Lab http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  9. כל דבר שמתחבר בעזרת USB ואני יכול לשמור בו מידע לא עובד. המדפסת (USB) עובדת, אבל המצלמה הדיגיטלית וה-DIsk On Key לא עובדים. כאשר חיברתי את המצלמה, זה מה שהיה כתוב ב-dmesg usb 4-2: new full speed USB device using uhci_hcd and address 3 כאשר חיברתי את ה-Disk On Key, זה מה שהיה כתוב ב-dmesg usb 5-8: new high speed USB device using ehci_hcd and address 11 אחרי השורות האלו (זה כאשר כל אחד חובר לבד), היו כמה שורות נוספות: VFS: busy inodes on changed media. אחרי שיטוטים ברשת לברר איך עושים mount להם, התברר לי שכאשר אני מחבר את אחד מהם, אמורה לקפוץ הודעה אך זה מעולם לא קרה. אני צריך עזרה, בבקשה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. Started by Decktor,

אפל הוציאה בפעם הראשונה בהרבה שנים פרסומות למקינטוש אחרי שראיתי את כולן אז הן ממש חמודות למרות שלא בדיוק מדוייקות אבל הן מעבירות את הרעיון http://www.apple.com/getamac/ads/ (דורש QuickTime)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NewRig,

איך אני יכול לדעת איזו הפצה תומכת באופן מלא בחומרה שלי? האם יש HCL לכל הפצה, או שזה לכל קרנל?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 את הדריבר הורדתי מהאינטרנט אני לא ממש מכיר את לינוקס איך אני מתקין את הדריבר

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. Started by Konst1988,

שלום לכולם, התקנתי לראשונה לינוקס, ובחרתי באובונטו 5.10. כמובן שנתקלתי בכמה בעיות: 1. הבנתי שיש בעיה ללינוקס עם NTFS, אז אם אני יעביר את הכוננים של הוינדוס ל-FAT32, תהיה לי תמיכה מלאה ואפשרוית של כתיבה וקריאה מלאות ללא בעיות? 2. התקנתי XMMS, אך הוא מנגן שירים רק על 2 רמקולים, כשיש לי 5.1, עם כרטיס קול של CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY 2 ZS. צריך דריברים או מה כדי לשמוע כמו שצריך? עריכה: על הנגן TOTEM זה עובד על 5 הרמקולים, אז הבעיה היא בהגדרות של XMMS. איפה זה? 3. יש דרך לקבוע קיצור מקשים כלשהו(ALT+SHIFT) להחלפת שפה כמו שהיה ב-XP? 4. יש איזה תוכנה של MSN שעובדת כמו ה-MSN הרשמי פחות או יותר? במיוחד חשובה לי תמיכה בכתיבה מימין לשמאל.(לא בהכרח שהתוכנה תהיה בעברית) תודה …

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. אני יודע שWINE פותח תוכנות אבל לפעמים זה פשוט לא עובד...

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. אופפ... שמעתי רבות על הניהול של "ידע".. אבל enough is enough... אני מחכה יותר מחודש וכל יום מובטח לי שלמחרת המחשב ישלח.. או שהוא בהתקנה.. בזיון..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

אני מחפש כרטיס רשת wireless שהייה לו תמיכה ב whoppix 2.7 LINUX (וכמובן גם תמכה ב XP)

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by TheWizard,

זה הפורום הכי מתאים שאני יכול לחשוב עליו. מאחר ואני בעליו הגאה של A600, שלא היה בשימוש שנים אני נבוך להודות..., מדי פעם אני עוד נוהג לקרא ב http://www.amiga.org ו http://www.gfxbase.com ודומיהם (תתפלאו, יש די-הרבה) וממש כרגע נתקלתי בתחרות screenshots שעורך האחרון. מה רע בקצת תמונות for reminiscence: לגרסה גדולה לגרסה גדולה אלו כמובן רק דוגמיות. אגב דעתי האישית היא שעד שהם לא ישנו (וכמה שיותר מהר) את ה ToolKit שלהם זה לא יפסיק להיות מכוער... בדיוק כמו ה TK שלי ב WB2.xx ב A600. הגלריה היא של האתר GFXBase המוזכר למעלה כחלק מתחרות Desktops שלהם. לגלריה

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 איך ניתן ליראות עם הוא מוגדר כמו שצריך או שיש לגירסה הזו איזה דריור לכרטיס רשת :s05:

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. יש לי פדורה ואני רוצה להסיר אותה להתקין במקומה את ה אובונטו 1. אני יודע שהפדורה נחשבת גרסא למתחילים. האובונטו גם היא טובה למתחילים ? 2. איך אני מסיר/מפרמט את הפדורה ? 3. ההתקנה של אובונטו קשה? אפשר מדריך כלשהו להתקנת אובונטו ? תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lordgod,

חיסרון: נגיד ואני יסתכל על כמה אתרים כמו download.com ,נענע וכאלה..ועוד מיליוני אתרים... ואני ירצה להוריד משהו.. אבל אי אפשר, יש לי לינוקס ! כל התוכנות לא יעבדו בלינוקס חוץ מאיזה שלוש... שאלה : האם לינוקס יהיה פחות מאובטח בעתיד? יהיו תוכנות שיתמכו בו ווירוסים חדשים...ומשתמשים חדשים יום אחד גם לינוקס לא יהיה מאובטח .. נכון ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by lordgod,

1) מה ז'תומרת שלא צריך אנטי ספייוור , אנטי וירוס ופיירוול בלינוקס? אם אני ישים וירוס בלינוקס , לא יקרה כלום ? ספייוור לא ישפיע ? אי אפשר לפרוץ ? 2)ניסיתים פעם להפעיל תוכנות שהם לא בשביל לינוקס, בלינוקס? 3)למה האובונטו כזה מכוער והאם אשפר לשנות את המראה... אה ועוד משהו... ניסיתי את לינוקס-אובונטו לייב-נחמד ...10 דקות ניסיתי.. את האובונטו לייב אפשר לשים לתמיד?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asaf_a,

הורדתי תלינוקס צרבתי והכול עכשיו איך אני פותח תהתקנה ?? שאלה נאבית טוב תעזרו לפחות עכשיו אני בחלון הזה http://loading.co.il/uploads/660061569.JPG

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by borg,

מפיצות לינוקס סיכמו על תקן מאוחד למישהו יש מידע נוסף בנושא? :

• 5 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים