לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה יש חבילה של אייקונים של אופיס לחלונות?... כאילו המבריקים של המק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Red Hat Enterprise Linux 4 kernel 2.6.9-55.ELsmp x86_64 הרצתי בגוגל אבל מצאתי 20 אלף דברים ואני לא בטוח מה כן להוריד ומה לא, אז אם מישהו יתן לי לניק להפצה הספציפית הזו זה יהיה נחמד אגב, זה קשה להתקין תדבר הזה? יש איזה tutorial מועיל שאני יכול לעקוב אחריו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לכתוב פה או בתמיכה טכנית אז תסלחו לי.. השוויתי את המקבוק שלי למקבוק אחר קצת יותר חדש ובהירות נמוכה,קשה לעבוד בשמש.. קניתי אותו יד שניה ככה שאני לא יודע אם זה בגלל הבלאי. מה עושים? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טיקאסט 110 הוקלט רק ימים מספר אחרי כנס מאזיניי הטיקאסט המוצלח. יותר משישים מאזינים טרחו ובאו למקום מבודד ומרוחק ונהנו מערב מלא אנשים נבונים ומעניינים, שיחות מרתקות ואוכל טעים להפליא. הארוע היה כל מה שקיוויתי שיהייה וכלום ממה שחששתי. כנסיון כלים ראשון הארוע היה הצלחה הרבה מעל שצפיתי ולכן אני מכריז קבל עם ועדה, יהיה כנס טיקאסט שני, כבר באוקטובר. תמונות ורשמים מהארוע הנוכחי בכתובת: www.tcast.co.il/event אחרי כל זה גם תוכנית הוקלטה. השבוע עם הגרסאות החדשות לתוכנות הפרו של אפל, מיקרוסופט גוגול ויהוו מככבות כרגיל ואיך אפשר בלי ההתיחסות השבועית לפאלם פרה? כל זה ועוד חדשות מעולם הטכנולוגיה בתוכנית. באולפן הממוזג היו כרגיל עדי רביד ובעז אורדן. אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אובונטו 7.10. על פניו ניראה כאילו ההתקנה עברה חלק. בחרתי בשפה עברית להתקנה וברזולוציה של 1024X768. לאחר ההתקנה שמתי לב שלא זוהה החיבור לאינטרנט. מלבד זאת הכל ניראה יפה. עשיתי BOOT לחלונות כדי לבדוק את חיבור האינטרנט דרך חלונות. (לא הייתי בטוח אם זו לא בעית ראוטר...). חיבור הרשת בחלנות, תקין. עשיתי BOOT ללינוקס והפתעה.. הלינוקס עלה ברזולוציה של 800X600. ניסיתי לשנות רזולוציה (כבר עשיתי זאת בעבר עם פקודות SUDO ב-2ALT+F והפתעה נוספת: מקבל הודעה שאין לי AUTORIZATION לשנות את הקובץ. לא מצאתי בשום מקום אפשרות להכניס סיסמת מישתמש. ניסיתי גם לערוך את קובץ MENU.LST ב- GRUB כדי שברירת המחדל האוטומטית לBOOT תהיה חלונות. (יש גם משתמשים אחרים במחשב...) אך שוב לא ניתן לשמור את…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני כבר כל חיי משתמש בוינדוס ואני אפילו מאוד טוב בו... אבל אני רואה שיש השפעה מהתחום הזה ואני רוצה לבדוק איזה מערכת הפעלה במחשב שלי לכן אני זקוק למערכת הפעלה טובה ידידותית למשתמש מבחינת ה שלה וגם מבחינת ההתקנות החומרה.. אבל עדיין שתיהיה מקצועית ואמינה ולא סתם צעצוע תתנו לי את הדעות שלכם בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב DOCK באיזה אתם מישתמשים? תמליצו לי ....אני צריך אחד מפואר יפה לא פשוט....אבל תמליצו לי הכל...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול העברתי כרגיל שירים לנגן שלי, וכשהערתי הוא נתקע בחצי הדרך, אז ניתקתי את הכבל והחזרתי שוב ואז כשניסיתי להעביר תיקיה הוא כתב לי ERROR CODE 36 . בנוסף לאיזה משפט The Finder can’t complete the operation because some data can’t be read or written אני עדיין יכול להעביר רק שירים בודדים, כלומר בנפרד. אבל הבעיה היא עם תיקיות. מה גם, אחת התיקיות שהעברתי, נמצאת בנגן עם כל השירים אבל כשאני נכנס לכונן בFINDER אין שם את התיקייה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה , ברשותי מערכת מחשב שבה מותקן WINDOWS XP בכונן C ולינדוס גרסה 4 ב D . עכשיו חיפשתי דרייברים של המודם ללינוקס ומצאתי את הדרייבר אבל אין לי שמץ איך להתקין את הדרייבר בלינדוס ובנוסף אין לי שמץ איך להגדיר אותו ???, אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בצורה מפורטת או לינק למדריך בעברית/אנגלית או שאולי מישהו יוכל להדריך אותי דרך הטלפון בתהליך ההתקנה . מודה לכם על כל עזרה שתיתנו לי .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בדיסק שלי 4 parititions. באיזו פקודה משתמשים כדי לראות מה ה file system בכל partition (ext2,ext3))? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק הוא TF2 ויש לי P3 קטן פה שאני מתכנן להפוך אותו לשרת משחק אחד איזו מערכת הפעלה הכי מתאימה בשבילו? P3 667MHZ 512GB SDRAM WD OLD SOMTHING 20GB.. ATI RAGE 128 32MB
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1: רשום לי באיזה הוראות לרשום את הפקודה edit ושאני רושם אותה זה אומר שהיא לא קיימת יכול להיות בגלל שזה קונסול חדש אם מישהו יודע את התחליף של זה או מה אני יכול לעשות שיגיד לי בבקשה 2: איך אני עושה ויזואלית במנדרייק 9 הרשאה להעביר קבצים בתיקיות שמורשות רק על ידי הרות? 3: אולי מישהו מכיר את הקוד של האיי די אס אל שבזק מספקת באתר שלה למערכת הפעלה לינוקס? כי אני מסתבך שם נורא ואני חייב עזרה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי מחשב נייח שמותקן עליו וינדוס ויסטה ומחשב נייד שמותקן עליו אובונטו 9.04 ורשת אלחוטית שמחברת בין שני המחשבים . אני מעוניין לדעת איך ניתן לעשות סינכרון בין שני המחשבים בתיקייה מסוימת (למשל , אם בתיקייה שמוגדרת בלינוקס יש קובץ חדש הסינכרון יעתיק את אותו הקובץ לתיקייה המוגדרת בוינדוס ) . תודה מראש . נ"ב : יש ברשת עוד שרת CentOS שמסוגל לשמש כמקום שממנו יועתק הקובץ לשני המחשבים .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להעביר קבצים מהמאק חזרה לפי סי דרך הmybook שלי אבל בפיינדר כתוב לי : "can only read" מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON 8000 ולו עכשיו Synaptics Touchpad PS/2. לאחרונה התקנתי Linux Mandrake 9 וישנה בעייה עם העכבר: העכבר עצמו עובד אך לא רואים את הסמן! הבנתי כי עלי למצוא דרייברים של העכבר, אז מצאתי והתקנתי: http://www.mobilix.org/touchpad_driver.html גם לאחר ההתקנה הסמן לא קיים אך העכבר עצמו עובד, אך שמתי לב כי לאחר ההתקנה עדיין אין העכבר נוסף לרשימת העכברים הנתמכים. מה עלי לעשות? אשמח לקבל תשובה פה אך גם ב-ICQ שלי שמספרו הוא 104535477. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אובנטו ויש לי שתי אר דיסק אחד של 80 ואחד של 60 התקנתי את אובנטו על ה60 אבל את ה80 אני לא רואה למרות שבהתקנה הוא זיהה אותו...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של apple, דגם macbook 1.1 . התוכנה שלו קצת מסובכת ולא מובן לי מה הולך שם, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין וינדוס אקספי במקום ? אם כן, איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מודם PCI (זה שבזקסטור מוכר) ויש לי מנדרייק 9 מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ללינוקס?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הפירוש קוד פתוח, מה הוא עושה, הוא טוב ולמי ומה ההבל בין לינוקס לוינדואוס מקווה שתפרטו כמה שיותר בהרחבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם אני ממש בזמן זה עושה פירמוט למחשב ורציתי לנצל הזמדנות זו להתקין לינוקס (יש ברשותי Ubuntu).. חיפשתי באתרים השונים על ההתקנה של לינוקס לצד חלונות אך אף אחד מהם לא תיאר את מה שאני רוצה לעשות... זה הולך ככה: - מחיצה אחת (15GB+-) - שמה תותקן חלונות. * מחיצה שנייה (13GB+-) - זו מחיצה נוספת שאני רוצה שהיא תיהיה בתוך חלונות (מחיצה למשחקים וכדו'). - מחיצה שלישית (10gb) - במחיצה הזו תותקן לינוקס. השאלה שלי, האם ניתן לעשות את הדבר הזה? 2 מחיצות לווינדוס ואחת ללינוקס? אני דיי בטוח שכן..רק אני רוצה להיות יותר בטוח :] תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התפרסמה (כל חצי שנה) רשימת הtop500. זוהי רשימה שמדרגת את 500 מחשבי העל החזקים בעולם. ב- 92.4% מהם מערכת ההפעלה היא לינוקס. לפני כמה שנים העובדה הזאת הדהימה אותי, היום כבר לא. התרגלתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה טובה שמיתחברת לשרתים של ICQ ו MSN ו IRC שתומכת בעברית עם יש למישהו בבקשה שיתן לי תשם ולא את GAIN היא חרא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי את זה ב BOOT דיסק עכשיו יש לי בעיה Rצינית :\\\ הADMIN PASSWORD שלי ב WIN2000 SERVERS שונה בדרך כל שהיא ... בקיצור אני לא יכול להכנס למחשב !! ... איך אני בדיוק מתעסק עם ה Austrumi כי אני לא ממש מצליח להבין מה לעשות ... הדבר היחידי שאני יודע שצריך לעשות זה boot: nt_pass אבל אחרי זה כלום לא ברור :\...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-