לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
1: רשום לי באיזה הוראות לרשום את הפקודה edit ושאני רושם אותה זה אומר שהיא לא קיימת יכול להיות בגלל שזה קונסול חדש אם מישהו יודע את התחליף של זה או מה אני יכול לעשות שיגיד לי בבקשה 2: איך אני עושה ויזואלית במנדרייק 9 הרשאה להעביר קבצים בתיקיות שמורשות רק על ידי הרות? 3: אולי מישהו מכיר את הקוד של האיי די אס אל שבזק מספקת באתר שלה למערכת הפעלה לינוקס? כי אני מסתבך שם נורא ואני חייב עזרה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה טובה שמיתחברת לשרתים של ICQ ו MSN ו IRC שתומכת בעברית עם יש למישהו בבקשה שיתן לי תשם ולא את GAIN היא חרא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, כן... התקנתי את ה-RPM שמופיע באתר של NVIDIA, וזה גרם לכמה דברים נחמדים למדי (כמו זיהוי טוב של כרטיס הקול), אבל כרטיס הרשת ממאן לעבוד. ב-Configure שלו יש בעיקר IRQ Unknown... הפעלתי את המחשב מחדש, בדקתי בטבלת ה-IRQ מהו ה-IRQ של כרטיס הרשת (11), הכנסתי, ועדיין הוא טוען שכרטיס הרשת איננו בנמצא. מה עושים? עריכה: גם כרטיס המסך לא מזוהה. התקנתי, שוב, את ה-RPM מהאתר של ATI, וה-Radeon9800 שלי פשוט לא מזוהה. אין אפילו אותו ברשימה שם...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת איזה הפצה של לינוקס אני יכול להריץ על מחשב פנטיום 1 200 מגה הרץ עם 24 מגה זיכרון והכי חשוב שתהיה נוחה כמו מינדרייק קלה לשימוש ואם אפשר אז גם בעברית תודה לכל העוזרים נ.ב אני יודע שתתי לכם משימה קשה אבל אני בטוח שתצליחו לעמוד בזה ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה , ברשותי מערכת מחשב שבה מותקן WINDOWS XP בכונן C ולינדוס גרסה 4 ב D . עכשיו חיפשתי דרייברים של המודם ללינוקס ומצאתי את הדרייבר אבל אין לי שמץ איך להתקין את הדרייבר בלינדוס ובנוסף אין לי שמץ איך להגדיר אותו ???, אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בצורה מפורטת או לינק למדריך בעברית/אנגלית או שאולי מישהו יוכל להדריך אותי דרך הטלפון בתהליך ההתקנה . מודה לכם על כל עזרה שתיתנו לי .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלינוקס והיוניקס קורץ להרבה אנשים מהרבה סיבות אולי ת'ראד זה יאיר עינים לרבים שלא יגידו נואש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי אובונטו 7.10. על פניו ניראה כאילו ההתקנה עברה חלק. בחרתי בשפה עברית להתקנה וברזולוציה של 1024X768. לאחר ההתקנה שמתי לב שלא זוהה החיבור לאינטרנט. מלבד זאת הכל ניראה יפה. עשיתי BOOT לחלונות כדי לבדוק את חיבור האינטרנט דרך חלונות. (לא הייתי בטוח אם זו לא בעית ראוטר...). חיבור הרשת בחלנות, תקין. עשיתי BOOT ללינוקס והפתעה.. הלינוקס עלה ברזולוציה של 800X600. ניסיתי לשנות רזולוציה (כבר עשיתי זאת בעבר עם פקודות SUDO ב-2ALT+F והפתעה נוספת: מקבל הודעה שאין לי AUTORIZATION לשנות את הקובץ. לא מצאתי בשום מקום אפשרות להכניס סיסמת מישתמש. ניסיתי גם לערוך את קובץ MENU.LST ב- GRUB כדי שברירת המחדל האוטומטית לBOOT תהיה חלונות. (יש גם משתמשים אחרים במחשב...) אך שוב לא ניתן לשמור את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית (AMD כפול ליבה 2.5GHz) שתומך ב64 ביט, וש לו 2GB זיכרון. התקנתי עליו XP 32bit וVista 32bit. אמרו לי שדירסאות לינוקס 64 ביט (דביאן, אובונטו, מנדריבה, סוזה) יותר טובות מהגירסאות של 32 ביט, גם אם יש לי רק 2GB זיכרון, ולכן מומלץ להתקין לינוקס 64 ביט גם במחשב עם 2GB זיכרון בלבד. האם זה נכון? דרך אגב, מדובר במחשב תקציבי שאני לא מעוניין להוסיף לו עוד 2GB זיכרון, גם לנוכח המחירים הנמוכים של זכרונות DDR2.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את לינוקס כנרת והכל עובד ויפה, אבל הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט. המודם שלי כנראה לא ברשימת הדריברים שלה, ואני לא יכול להתקין כי הרי זה לינוקס על דיסק. ניסיתי לצרוב אותה על RW אבל היא לא יודעת שהיא יכולה לשכתב את עצמה (ד"א זה אחלה רעיון לפיתוח). עזרה משהו? תודה נ.ב המודם הוא eci b-focus 270 pr
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את גרסת ה Core, כרגע אני מנסה להבין למה אין לי אינטרנט, מה הפקודה שמקבלת אייפי מהDHCP? ואיך מתקינים חבילות? הבנתי שלא מקמפלים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חדש בכל עניין האקינטוש, ולאחרונה החלטתי לנסות את מערכת ההפעלה בהתאם למדריך של http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html השאלה שלי האם המערכת הפעלה שאידיגיטל מוכרת היא גרסת שדרוג או שניתן לבצע איתה התקנה נקייה על מחשב PC (מבוסס אינטל). קראתי שרשום שם שדרוג אבל קראתי במקומות אחרים שזה לא באמת, מה נכון? ועוד שאלה קטנה, הלפטופ שלי מדגם DELL 4310 - i5 האם תיהיה בעיה להתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול העברתי כרגיל שירים לנגן שלי, וכשהערתי הוא נתקע בחצי הדרך, אז ניתקתי את הכבל והחזרתי שוב ואז כשניסיתי להעביר תיקיה הוא כתב לי ERROR CODE 36 . בנוסף לאיזה משפט The Finder can’t complete the operation because some data can’t be read or written אני עדיין יכול להעביר רק שירים בודדים, כלומר בנפרד. אבל הבעיה היא עם תיקיות. מה גם, אחת התיקיות שהעברתי, נמצאת בנגן עם כל השירים אבל כשאני נכנס לכונן בFINDER אין שם את התיקייה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שבדרך כלל ממליצים פה על UBUNTU או משהו כזה שהיה עליה פעם ביקורת בנענע או YNET והיא הייתה ניראת מזעזע ובהרבה מקומות שבדקתי ממליצים על SUSE (שגם ניראת הרבה יותר יפה) ויש גם את מדריווה או משהו כזה שאני ניסיתי והיא הייתה נחמדה או בקיצור מה הייתרון של האובו הזה על SUSE ואחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להתחיל להשתמש בlindows במקום ב XP האם כדאי ? האם כל מה שפועל על ווינדוס ( ואני מדבר בעיקר על מחשקים שזה השימוש העיקרי במחשב) יפעל גם על לינדוס למרות שמבוססת על לינוקס? אם זה משנה אז זו הגירסה שלה: Lindows 3.0.5
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הפירוש קוד פתוח, מה הוא עושה, הוא טוב ולמי ומה ההבל בין לינוקס לוינדואוס מקווה שתפרטו כמה שיותר בהרחבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מערכת ההפעלה הכי טובה (אל תציעו לי מיקרוסופט) והאם אפשר להשיג אותה בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON 8000 ולו עכשיו Synaptics Touchpad PS/2. לאחרונה התקנתי Linux Mandrake 9 וישנה בעייה עם העכבר: העכבר עצמו עובד אך לא רואים את הסמן! הבנתי כי עלי למצוא דרייברים של העכבר, אז מצאתי והתקנתי: http://www.mobilix.org/touchpad_driver.html גם לאחר ההתקנה הסמן לא קיים אך העכבר עצמו עובד, אך שמתי לב כי לאחר ההתקנה עדיין אין העכבר נוסף לרשימת העכברים הנתמכים. מה עלי לעשות? אשמח לקבל תשובה פה אך גם ב-ICQ שלי שמספרו הוא 104535477. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשנות את הרג'סטרי של הxp באופן חיצוני אני משתמש ב slax usb live אם יש תוכנה לגרסת לינוקס שונה אז גם זה יעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לכתוב פה או בתמיכה טכנית אז תסלחו לי.. השוויתי את המקבוק שלי למקבוק אחר קצת יותר חדש ובהירות נמוכה,קשה לעבוד בשמש.. קניתי אותו יד שניה ככה שאני לא יודע אם זה בגלל הבלאי. מה עושים? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התפרסמה (כל חצי שנה) רשימת הtop500. זוהי רשימה שמדרגת את 500 מחשבי העל החזקים בעולם. ב- 92.4% מהם מערכת ההפעלה היא לינוקס. לפני כמה שנים העובדה הזאת הדהימה אותי, היום כבר לא. התרגלתי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, לא מעוניין לשים עליו WINDOWS ובטח לא מעוניין לשלם עבור WINDOWS. האם קיימים מחשבים ניידים שמגיעים ללא מערכת הפעלה? בכל הבדיקות שעשיתי מגיעים הלפטופים עם השטן בהתגלמותו VISTA. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מנסה להקים שרת ביתי על גבי מחשב ישן בעזרת CentOS . הגעתי להגדרות של Postfix וכשאני מנסה להגדיר TLS (חלק מעוד כמה פקודות) אני אמור להגדיר לPostfix את קובץ KEY בעזרת הפקודה הבאה : postconf -e 'smtpd_tls_key_file = /etc/postfix/ssl/smtpd.key' אני מפעיל את הפקודה ואז מופיע לי סימן כזה: < (כאילו אני צריך להגדיר משהו נוסף ) . מה אני אמור לעשות במצב הזה , המדריך שאני משתמש בו הוא : http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.3-i386-ispconfig-2-p5 . והגרסא של המערכת היא 5.3 . תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מרצה או עסק שמתעסק בכל תחום ה-Unix/Linux. שרתים,מערכות,מרצה בקורסים ודברים כאלה **אני מבקש לא לשאול על המטרה,חח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-