לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש במנדרייק 10 עם ממשק kde יש לי שתי מחיצות מפורמטות לפורמט EXT3 והבעיה היא שאני לא יכול לכתוב עליהן מהמשתמש שלי אבל מרוט אני יכול איך אני פותר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בדיסק שלי 4 parititions. באיזו פקודה משתמשים כדי לראות מה ה file system בכל partition (ext2,ext3))? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי מחשב נייח שמותקן עליו וינדוס ויסטה ומחשב נייד שמותקן עליו אובונטו 9.04 ורשת אלחוטית שמחברת בין שני המחשבים . אני מעוניין לדעת איך ניתן לעשות סינכרון בין שני המחשבים בתיקייה מסוימת (למשל , אם בתיקייה שמוגדרת בלינוקס יש קובץ חדש הסינכרון יעתיק את אותו הקובץ לתיקייה המוגדרת בוינדוס ) . תודה מראש . נ"ב : יש ברשת עוד שרת CentOS שמסוגל לשמש כמקום שממנו יועתק הקובץ לשני המחשבים .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מנדריק 9.1 כמערכת הפעלה שניה. אני רוצה להתקין את מנדריק על מחיצה שהיא לא ריקה. ואני קראתי שבשביל להתקין לינוקס צריך לעשות 3 מחיצות קטנות שעליהן יותקן הלינוקס. אז השאלות שלי אני צריך לעשות את המחיצות לפני ההתקנה או שהם נעשות לבד בהתקנה? וההתקנה תיפגע בדברים שיש לי במחיצה? ובדברים שמקושרים לווינדוס? ד"א על תישלחו לי לינקים לאתר של guides4u כי הוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חדש בכל עניין האקינטוש, ולאחרונה החלטתי לנסות את מערכת ההפעלה בהתאם למדריך של http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html השאלה שלי האם המערכת הפעלה שאידיגיטל מוכרת היא גרסת שדרוג או שניתן לבצע איתה התקנה נקייה על מחשב PC (מבוסס אינטל). קראתי שרשום שם שדרוג אבל קראתי במקומות אחרים שזה לא באמת, מה נכון? ועוד שאלה קטנה, הלפטופ שלי מדגם DELL 4310 - i5 האם תיהיה בעיה להתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלינוקס והיוניקס קורץ להרבה אנשים מהרבה סיבות אולי ת'ראד זה יאיר עינים לרבים שלא יגידו נואש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרייברים לכרטיס הזה?: http://img82.imageshack.us/img82/6574/64484659rp5.jpg בשביל לינוקס כמובן , ותודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דעות, תגובות, הערות... אתם חושבים שכדאי לנסות אותה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לכתוב פה או בתמיכה טכנית אז תסלחו לי.. השוויתי את המקבוק שלי למקבוק אחר קצת יותר חדש ובהירות נמוכה,קשה לעבוד בשמש.. קניתי אותו יד שניה ככה שאני לא יודע אם זה בגלל הבלאי. מה עושים? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הפירוש קוד פתוח, מה הוא עושה, הוא טוב ולמי ומה ההבל בין לינוקס לוינדואוס מקווה שתפרטו כמה שיותר בהרחבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התפרסמה (כל חצי שנה) רשימת הtop500. זוהי רשימה שמדרגת את 500 מחשבי העל החזקים בעולם. ב- 92.4% מהם מערכת ההפעלה היא לינוקס. לפני כמה שנים העובדה הזאת הדהימה אותי, היום כבר לא. התרגלתי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד ולהתקין את open suse יש לי מעבד AMD venice 3200 (את'לון 64 ביט) XP מותקן לי כומבן בגרסאת ה-32 ביט, כי העולם עדיין לא עבר ל 64, (תוכנות, דרייברים, ויציבות המערכת עצמה ?) השאלה היא מה מומלץ בלינוקס ? יש לי אופציה להוריד open suse בארכיטקטורת X86 וגם ב X86-64 שניהם יעבדו על המעבד שלי (נכון ?....) אבל מה לבחור ? האם SUSE עובדת בצורה תקינה ב 64, יש תוכנות, דרייברים ויציבות מספקת, או שעלי ללכת על גרסאת ה-32 ? אשמח לתשובותיכם, תודה עריכה : אשמח לתשובה על שאלה זהה, אבל הפעם למחשב הנייד שלי, שהמעבד שלו הוא core 2 due של אינטל (T7200) איזה גרסה מומלצת בשבילו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרייברים למודם globeSpanVirata??? זה מודם adsl פנימי בחריץ pci אני ממש ישמח עם מישהו ימצא לי את הדרייבים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אז ככה היה לי ווינדואס, התקנתי לינוקס דרהאט, הכונן של הווינדואס היה NTFS אז לא יכולתי לעשות בוט לווינדואס ויכולתי לעבוד אך ורק עם הלינוקס. אז בסדר, ניסיתי להפוך את הכונן ל פאט32, לא עבד, אז לקחתי לחבר ועשיתי משמה, באמצע ההמרה המחשב נתקע, הלך ההרדיסק, הייתי צריך לפרמט אותו ונשארתי רק עם ווינדואס, ועוד הכי גרוע מילניום , לא הצלחתי להתקין את ה 98\2000 מסיבות משונות בכל מקרה, עכשיו יש לי רק ווינדואס, והדיסקט בוט כביכול של הלינוקס לא עובד, שאני מפעיל את המערכת הוא אומר שזה לא BOOTABLE DISKETTE וישר מעלה לי את הווינדואס ללא אפשרות בחירה ללינוקס. עכשיו, איך אני מסדר את הבעיה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שבדרך כלל ממליצים פה על UBUNTU או משהו כזה שהיה עליה פעם ביקורת בנענע או YNET והיא הייתה ניראת מזעזע ובהרבה מקומות שבדקתי ממליצים על SUSE (שגם ניראת הרבה יותר יפה) ויש גם את מדריווה או משהו כזה שאני ניסיתי והיא הייתה נחמדה או בקיצור מה הייתרון של האובו הזה על SUSE ואחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ECI ADSL B-FOCus Router 312+ אני רוצה חייגן פליז תעזרו ליי !!! כי אני לא מבין בזה הרבה איך הוא עובד כי אני פעם ראשונה רוצה לעבור ללינוקסס!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי אובנטו ויש לי שתי אר דיסק אחד של 80 ואחד של 60 התקנתי את אובנטו על ה60 אבל את ה80 אני לא רואה למרות שבהתקנה הוא זיהה אותו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מערכת ההפעלה הכי טובה (אל תציעו לי מיקרוסופט) והאם אפשר להשיג אותה בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, לא מעוניין לשים עליו WINDOWS ובטח לא מעוניין לשלם עבור WINDOWS. האם קיימים מחשבים ניידים שמגיעים ללא מערכת הפעלה? בכל הבדיקות שעשיתי מגיעים הלפטופים עם השטן בהתגלמותו VISTA. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? קיבלתי מלא מחשבי PC CLIENT ואני רוצה לפרמט אותם ולהתקין בהם את המערכת ההפעלה הכי פשוטה וקלת משקל שיש מכוון שהמחשבים ממש ממש חלשים כמו שתוכלו לראות כאן: https://support.hp.com/vn-en/document/c02694852 אז מה אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשבים האלה יוכלו להריץ? בינתיים ניסיתי PUPPY אבל מרגיש לי מאוד מיושן ומכוער... ד"א, אם אעשה פירמוט מלא למערכת הפעלה של HP (HP ThinPro) אני עדיין אוכל להתקין מערכת הפעלה מבוססת לינוקס, כן? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מנסה להקים שרת ביתי על גבי מחשב ישן בעזרת CentOS . הגעתי להגדרות של Postfix וכשאני מנסה להגדיר TLS (חלק מעוד כמה פקודות) אני אמור להגדיר לPostfix את קובץ KEY בעזרת הפקודה הבאה : postconf -e 'smtpd_tls_key_file = /etc/postfix/ssl/smtpd.key' אני מפעיל את הפקודה ואז מופיע לי סימן כזה: < (כאילו אני צריך להגדיר משהו נוסף ) . מה אני אמור לעשות במצב הזה , המדריך שאני משתמש בו הוא : http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.3-i386-ispconfig-2-p5 . והגרסא של המערכת היא 5.3 . תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני לא מצליח להתקין לינוקס על הנייד וחשבתי ללכת למפגש כזה שיעזרו לי להתקין... מישהו יודע אם בסוכות אולי יהיה מפגש בבר אילן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול Fedora Core 2 מהmirror הראשון באתר fedora.redhat.com וכשאני מנסה להתקין את זה אני בוחר בהתקנה הגרפית וזה מתחיל לפתוח קבצים ואז זה עושה לי הודעה כזאת Uncompressing linux crc error -system halted מה זה אומר? הדיסק שלי דפוק? כי גם כשאני עושה linux mediacheck זה עושה אותו דבר מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך ההתקנה אני מתבקש מפעם לפעם לבחור משתנה בהתאם לסוג המעבד שלי מרשימה כזו: המעבד שלי הוא amd duron 2400. איזה מעבד מהרשימה עלי לבחור ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-