לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על סקריפטים נוחים למירק עם פונקציות רבות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם כן, האם הוא חייב להיות של Apple? לא יודע אם זה חשוב אבל המחשב הוא בן 3.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי את הredhat 9 עם lilo והשארתי את הdos כדיפולט אבל עכשו הwin עולה כרגיל ואין לינוקס ??? למרות שבדקתי והwin מזהה מחיצות שהוא לא יכול לקרא על הדיסק מה פיספסתי ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, "קבוצת לינוקס ישראל" בשיתוף אתר jaYa עולם ללינוקס וקוד פתוח שמחים להזמין אתכם לאירוע שאנו מפיקים במסגרת פעילותנו בתחום, "כנס לינוקס ישראל 2009". לפרטים ולהרשמה: http://www.jaya.co.il/linux2009 האירוע יתקיים בתל אביב, יכלול מספר הרצאות בתחומי הלינוקס והקהילה, זמן למפגשים עם אנשים בתחום (צפויים להגיע חברות העוסקות בתחום, מעסיקים, חברי קהילה, תקשורת מהתחום ועוד...) וארוחת צהריים. האירוע מתוכנן לחודש מרץ הקרוב וההרשמה בעיצומה, אשמח לראותכם באירוע. לפרטים ולהרשמה: http://www.jaya.co.il/linux2009 **אנו נשלח את תוכנית האירוע ומיקומו המדוייק בהקדם תודה והמשך יום נפלא, http://www.jaya.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכנתי את הקרנל ועכשיו אני מקבל שגיאה למשהו יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ברור לי אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי כזה שמתייחס לדפדפנים.הורדתי את המקסטון אלפא שבלחיצת כפתור ניתן לעבור ממצב ie ל webkit שספארי וגוגל משתמשים בו.הבעיה שאני לא יודע איזה הוא.אפשר לעבור ממצב אולטרה למצב רטרו אבל אז יש מסך ריק.מי יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון ללמוד השנה מדעי המחשב שנה א, במסגרת הלימודים נצטרך לתכנת בסביבת לינוקס ממה שראיתי יש ים גרסאות ואני ממש לא מתמצא בהבדלים ובגרסאות השונות ביניהם כעקרון אני מחפש לינוקס שאפשר להתקין אותו, בלי יותר מדי בעיות בדרייברים וגם שיהיה הכי פשוט להתקין תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש של Win כל חיי וכבר המון המון זמן עוברות לי מחשבות בראש על לינוקס. אולי כי פשוט נמאס לי מהשגרה, אולי כי זה פשוט מסקרן אותי, אולי כי סתם בא לי להכיר עוד משהו, אני רוצה לעבור ללינוקס. אך יש לי דברים שעוצרים אותי כמו: *האם יש דרכים להפעיל תוכנות של חלונות על לינוקס? *כיוון שאני "גיימר עלק" האם משחקים\סטים\וונטרילו יעבדו על לינוקס? *מה לגבי אנטיוירוס, זה עדיין נכון שאין צורך בהגנה כזאת או אחרת? *יש ברשותי דיסק של גירסא די ישנה של אובנטו, האם זה אפשרי להתקין איתו ולאחר מכן מערכת ההפעלה תתעדכן לבד? או שאצטרך להוריד את הגירסא החדשה ביותר? מקווה לפתור כמה שאלות מתוך ההמון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רושם startx אני מקבל הודעת שגיאה של fatal error : no screens found וגם fatal io error 104 (connection reset by peer) after 0 requests איך מגדרים מסך או פותרים את error 104 הזה (אין לי שום ידע בלינוקס וזהו הפעם הראשונה שאני מנסה להתעסק עם זה) האם יש דרך אחרת להפעיל את המערכת הגרפית מלבד startx?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לפי המדריך בוואיינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391988,00.html. אני מגיע לאפשרות הראשונה ולוחץ אנטר ואז כעבור 3 דקות אני מיד מגיע לדסקטופ של לינוקס מבלי שנשאלתי בכלל לגבי השעון ושאר ההגדרות. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, GPARTED מודיע לי שאין לי partition table על הדיסק העיקרי שלי. באופן מוזר אני עדיין מצליח לעשות BOOT אבל יש לי הרבה התרסקויות. אם אני מכניס את הפקודה : sudo fdisk -l אני מקבל: Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes 255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes Disk identifier: 0x0006e2ed Device Boot Start End Blocks Id System /dev/sda1 * 1 36486 293073763+ 83 Linux /dev/sda2 36487 60801 195310175+ 5 Extended /dev/sda3 58370 60801 19535040 82 Linux swap / Solaris /dev…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי OPEN OFFICE ואני מעוניין להחליף את הפונט של הממשק בפונט אחר (שנמצא בעצם בספריית הפונטים של OPEN OFFICE). הכיצד? תודה לכולם. ;D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני די חדש בעניין המק ^^ .. התקנתי את התוכנה של Adium באמת תוכנה מעולה.. אבל כל פעם שפותחים חלון שיחה מחדש צריך להגדיר את כיוון הכתיבה שיהיה מימין למשאל.. ושמתי לב שיש גם אפשרות של Default שזה כנראה משהו שאפשר להגדיר.. אבל לא מצאתי את זה בהגדרות ועוד משהו.. איך אפשר לשדר את עניין הFont smoothing ? הורדתי את התוכנה TinkerTool שמסדרת שיהיה לבטל את הדבר הזה מהפונט של 144 ומטה (לעומת המק שהמפקסימום זה 12) אבל מה.. לא כל הפונטים הם במצב רגיל.. למשל שאני עכשיו רושם את ההודעה הפונטים באנגלית בסדר אבל בעברית ב Smoothing וחלק מהפונטים בעברית פועלים בסדר.. מוזר תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני לא מצליח להתקין לינוקס על הנייד וחשבתי ללכת למפגש כזה שיעזרו לי להתקין... מישהו יודע אם בסוכות אולי יהיה מפגש בבר אילן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי האנשים המפחידים שAPPLE שמה בעמוד הפתיחה למשל תיראו את האיש המפחיד הזה: עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול מכיוון שארץ' היא מערכת מתעדכנת היה היום עידכון של 110 מגה האם זה ככה כל הזמן? רק לידע כללי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכתבה לא מחדשת שום דבר למי שכבר חיפש וקרא על הנושא במקומות אחרים אבל היא דיי מרכזת ידע שהמשתמש המתחיל יעריך http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403582&sid=127
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לגרום למקשים מסויימים לעשות שלושה פעולות: להגביר, להנמיך ולהשתיק ווליום. בעזרת xev אני יודע מה ה keycode של כול אחד מהם ואני מניח שמה שאני רוצה לעשות כרוך ב xmodmap . הבעיה היא שאני לא כול כך הצלחתי להבין כיצד. מישהו מכיר את הנושא? עריכה: SlackWare 12.2
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד חששתי משום מה מלינוקס, אני בעניין של: "כל עוד זה עובד - אל תיגע!" ועכשיו החלטתי ללכת על זה ולהתקין על LG X130. ה-XP קצת איטי שם. אני ממש חדש בעניין. האם צריך להתקין דרייברים כל שהם אח"כ? מה בעניין תאימות לתוכנות כגון סקייפ, MS Office, וכו'... האם צריך אנטיוירוס? ואם יש עוד משהו שצריך לדעת - אשמח מאוד. דרך אגב: תודה רבה על הביקורת. מעולה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני יצירת FIREWALL של MNF היש דברים שאני צריך לדעת ? דבר שני הוא שלא מצאתי SNF אם מישהו יכול לתת לי לינק אם הוא יותר טוב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שזה יקרא, כן, חפשתי ולא מצאתי תשובות שלמות למה שאני עומד לשאול. אוקיי, אז ככה ברצוני להתקין לינוקס, החלטתי כבר שאלך על הרדהאט 7.3. אבל יש לי שאלה לפני כן. איך אני מתקין בלינוקס את האדסל ? ולעשות זאת ללא הפיכתו לפרו. תודה מראש. 8)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת הפעלה fedora אותה אני מריץ באמצעות vmware. אני מעוניין להתחבר דרך הלינוקס לרשת האלחותית המותקנת בביתי. אשמח לקבל הסבר כיצב לעשות זאת, או לחילופין לקבל לינק למקום עם ההסבר הרלוונטי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי הפצה של לינוקס אוטומטית הגראב פועל. אך אם אני רוצה ש- NT LOADER יהיה אחראי לבחירת המערכת בזמן עלייה של המחשב איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאום אם אתם מכירים אולי אתר-מוזיאון למחשבי מק, כי אני רוצה לראות את הדגמים של מק הקודמים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-