עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by TaMiRn2,

אני סטודנט לאדריכלות. עובד עם תוכנות אוטוקאד/רביט, פוטושופ, וD3 MAX (הדמיות) התקציב שלי הוא 1500$ מתכנן לקנות בחו"ל מחשב נייד של APPLE, הבעיה העיקרית שלי היא המעבד והכרטיס מסך, אני לא ממש מתמצא בנושאים האלו בכל האזור של APPLE אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה...(חשבתי שעדיף לכתוב כאן ולא בפורום של מיפרטי מחשב כי לכאן זה נראה לי יותר מתאים)

2. Started by HypertreXx,

ובכן אני התקנתי FEDORA 2 ועכשיו אני מעוניין למחוק אותה.. אין לי מושג איך עושים את זה, פעם שעברה שאחי ניסה הוא הרס את מערכת הקבצים והלכה לי גם המחיצה של הווינדוס והחזרתי את המחשב למצב האחרון שלו דרך הארד דיסק אחר עם גוסט שהיה במעבדה של אחי. אז אם אתם יכולים להסביר לי בשלבים את תהליך הפירמוט של הFEDORA והחזרתו לNTFS אני אודה לכם מקרב לב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, כיום ברשותי כ 25 עמדות MAC פעילות, אני שוקל לעבור לטכנולגיית ענן. התענייני ב http://www.macincloud.com/ והבנתי שמדובר בשליטה מרחוק RDP אל תוך הענן שלהם שימו לב אני מעוניין לשדרג את כל עמדות ה MAC שלי לטכנולוגיה הזו ( ענן ) , האם התהליך מומלץ? מישהו עובד עם זה? אשמח לדעת קצת יותר על הטכנולוגיה, תודה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2989427,00.html תגובות.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  5. היי לכולם, התקנתי Adobe Flash Player ע"מ שאוכל לצפות בשידורים באינטרנט. כאשר אני לוחצת play התוכנית עדיין לא עולה, וזאת ההודעה שמופיעה: content of MIME type “application/x-mplayer2”. Because you don’t have a plug-in installed for this MIME type, this content can’t be displayed. רעיונות מישהו?...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מחפש הפצה עם כלים לפיתוח בJAVA (רצוי אפשרויות הרצה מהGUI) - ןלC\C++ - כנ"ל ואם יש HELP מה יותר טוב... ייתכן ולמפתחי C++ לא יהיה אינטרנט... פשוט אין לי כוח להתרוצץ ולהתקין עשרות מחשבים - אם יש הפצה שחוסכת לי זמן... שמעתי שלSUN יש הפצה שכולה מבוססת JAVA. האם זה ייתרון כלשהוא ?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. כולם מוזמנים לכנס באר שבע לקוד פתוח ותכנה חופשית ביום שישי, 1 באוגוסט 2014 באוניברסיטת בן גוריון. בתכנית הרצאות שונות בנושא קוד פתוח, תכנה חופשית ותכנים חופשיים. הכנס הוא במקום אוגוסט פינגווין שלא יתקיים השנה. ההשתתפות חינם אבל מומלץ מאוד להירשם מראש. פרטים נוספים והרשמה באתר הכנס. http://foss-b7.hatul.info

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. איך אפשר להחליף את השפה במק על ידי קיצור במקלדת?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ELiA,

הראשונה מישהו יכול להסביר בדרך פשוטה איך מתקינים עברית? כי ניסיתי דרך המדריך של ה-FAQ ולא הסתדרתי ועוד משהו.. מישהו יוכל להביא לי לינק להתקנה פשוטה של בריל?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by slrr,

אני עושה בוט מהכונן ללא התקנה. האם אני יכול להתקין על המערכת תוכנות?? (כמו למשל דפדפן או פלאש-פלייר) אם כן...אז שאני יעשה בוט שוב במחשב אחר הכל יעבוד רגיל עם התוכנות שהתקנתי???

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by BenMalka,

היי, כרגע יש על המק ווינדוס 7, אני רוצה להחזיר ל OSX אבל אין לי לצערי את הדיסק, יש אפשרות לרכוש את הדיסק בנפרד ולהתקין? מה אפשר לעשות בנושא? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 את הדריבר הורדתי מהאינטרנט אני לא ממש מכיר את לינוקס איך אני מתקין את הדריבר

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. אני רוצה שXP יהיה רשום ראשון ואחריו UBUNTU

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איזה פקודה מקבילה ל /? ו ipconfig /all ? אני אשמח לקבל עזרה.... הכל לGNOME ubuntu בכלל לא יזיק קצת עזרה בפקודות למשתמשים מתחילים...תודה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. נתתי ל- Software Update לעדכן לי את הסיסטם ( 9.2 ) והמחשב חטף קריזה. החזרתי מייד את הגיבוי הישן והכל כמעט בסדר אממה...... כמה קבצים השתבשו, קיבלו שמות מוזרים (בלתי ניתנים לשינוי) ומסרבים להכנס לתיקיות או - מה שאני באמת רוצה - לפח. תראו איזה שמות מוזרים ומה התגובה כשאני מנסה להזיז אותם. מה עושים?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by omertgm,

שלום, אני מברר לגבי יכולות ה מיני מק מהסדרה האחרונה להתמודד עם עריכה של ווידאו ב 1080 ממצלמת גופרו 2 ועל יכולות תוכנת העריכה המובנית. א. האם הוא יכול להתמודד באופן שוטף עם משימות כאלו - חשוב ביותר זרימת העבודה בלי תקיעות מיותרות או קריסות חלילה. אני שואל בגלל אפשרות למחסור בזיכרון (מוגבל ל 4GB) או HD איטי (5400 RPM) יחסית למה שיש בשוק. ב. האם אפשר לחתוך, להוסיף כתוביות זזות, לשים מעברונים, להכניס מוזיקה שלי ולהשתיק את הקול קול שעל הווידאו המקורי עם iMovie? השימוש עומד להיות די תדיר, מספר סרטונים (4-8) בחודש. מוכנים לשלם יותר בגלל שזה מחשב סגור ויעיל עם כל הבונוסים של האינטגרציה והיציבות של מחשב אפל+מערכת ההפעלה. אם אני לא מקבל עבודה שוטפת ונקייה מבעיות זה לא שווה לי כלום …

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by LBC,

שלום, אני העברתי קובץ מאד גדול על דיסק מ-PC ל-MAC, וכדי לוודא שהוא הועתק נכון בדקתי את ה- MD5sum והוא יצא שונה! חשבתי שהבעיה היא בצריבה, אבל אז בדקתי את ה-MD5 של הקובץ על הדיסק עצמו ב-PC והוא היה בסדר, ואז בדקתי את הדיסק עצמו ב-MAC והוא עדיין היה שונה (אבל זהה לבדיקה הראשונה על MAC). צרבתי שוב, ואותו דבר קרה! איך זה ייתכן? האם MAC מחשב MD5sum בצורה שונה???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התקנתי על הקונסולת ה PLAY STATION 3 שלי מערכת הפעלה LINUX גרסת ה Ubunto --> שעובד בה FIREFOX . ראיתי ב YOUTUBE איזה סיני אחד שהצליח להתקין על ה LINUX התחברות דרך הטרמינל שמה מהקונסולה עצמה מערכת הפעלה XP . נכון שהיא עובדת קצת איטית אבל נותנת את מה שצריך

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by b_29,

יש את המחשב הנ"ל האם הוא יוכל להריץ RH9 או MANDRAKE 9.1 http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1086609

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  20. http://www.prestomypc.com זאת הפצה קלילה של לינוקס, אפשר לומר שזאת אפילו לא מערכת הפעלה אלא שולחן עבודה לגלישה מזדמנת באינטרנט אני מחפש מערכת הפעלה דומה שסמה דגש על מראה ונוחות ממשק למשתמשים מוגבלים שכלית (עדיף כפתורים גדולים), קלילה במשאבים. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by משה742,

ביום שישי ה-3/8/2012, מ-9:00 עד 14:00, ייערך כנס אוגוסט פנגווין - הכנס השנתי לתוכנה חופשית, לינוקס וקוד פתוח. הכנס יתקיים באודיטוריום חיפה -אולם רפפורט, שד' הנשיא 138, מרכז הכרמל, חיפה. ההרצאות יחלו באולם רפפורט וייתפצלו לשני מסלולים החל מ-11:45. על הפרק: אולם רפפורט 9:30 - דברי פתיחה - עמותת המקור. 10:00 - איך כמעט גרמתי לקריסה של נאסד"ק או כיצד להכניס שינויים בקוד הליבה של לינוקס ולהישאר בחיים לספר על זה - גלעד בן יוסף. 10:30 - וורדפרס, ג'ומלה, דרופל וכל מה שביניהם - עופר כהן. 11:00 -צילום קבוצתי - ליאור קפלן. 11:15 -הפסקה + מסיבת מפתחות. 11:45 - Lingnu, ניתוח שלאחר המוות. סקירה של חברת לינגנו, והסיבות שהביאו לסגירתה - שחר שמש. 12:15 - Foreman, פרוייקט העוסק בנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברים, קניתי לפטופ חדש TOSHIBA SATELLITE A300, ואני מעוניין להתקין עליו לינוקס בהתחלה שמתי UBUNTU, כמו שיש לי במחשב הרגיל אבל לא הופיע לי מסך, רק השאלל. הידע שלי בלינוקס מאוד נמוך ולכן גם לא ידעתי איך להסתדר עם זה. קראתי בגוגל ש DEBIAN 5 תומך בו ואני כרגע בעיצומה של ההתקנה. אבל בכל אופן, אני היתי מעדיף להשתמש ב UBUNTU, הרבה יותר ידידותי לדעתי. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by bronco,

האם עברית במערכת הפעלה של מק היא חלק אינטגראלי ? יש לי מק שהביאו לי מחול ואני לא מצליח להעביר לעברית

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by POPCORN,

בהמלצה שקיבלתי באתר להתקין לינוקס על מחשב ישן כדי להפוך אותו ל thin client התקנתי lubuntu על המחשב ונסתי לעשות rdesktop האיכות לא משהו - במיוחד בסרטונים של youtube ניסתי להפעיל Ubuntu על מחשב רגיל ועשיתי איתו rdesktop ועדיין האיכות לא היית משהו באותו מחשב הפעלתי win10 ועשיתי שם rdp והמחשב עבד מעולה (כולל סרטונים ב youtube) מה יש בווינדוס 10 שאין בubuntu? ומה אפשר לעשות (המחשב שעליו אני רוצה להפעיל הוא מחשב ממש ישן לא נראה לי שווינדוס 10 יעלה עליו) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by תומי,

באולפן הקלטות שאני עובד בו יש Pro-Tools 5 על מחשב Power-Mac G4 עם מעבד 400Mhz ומערכת הפעלה 9.04, שבאופן כללי מתפקד מצויין. הוא כולל דיסק קשיח חיצוני מבוסס סקאזי וצורב CD חיצוני מבוסס FireWire מדגם YAMAHA 16-10-40 CRW 2100IX שעבד מצויין עד היום עם Toast 4. לאחרונה רצינו להרחיב את נפח האיחסון של המחשב ורכשנו דיסק קשיח חיצוני נוסף מבוסס FireWire, אך המחשב לא זיהה אותו. כשהזמנו טכנאי מקינטוש לתקן את הבעיה, הוא עידכן את הרחבות ה-FireWire של המחשב, וכעת המחשב עובד עם הדיסק הקשיח החדש בצורה חלקה, אבל... הוא חדל לזהות את צורב הדיסקים, שלהזכירכם - גם הוא מחובר דרך FireWire. כיצרנו קשר שוב עם הטכנאי הנ"ל, הוא היה עובד עצות וטען שכדי שהמחשב יחזור לזהות את הצורב, צריך להחזיר את ההרחב…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.