עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום לכולם אני על לאופרד עם 4GB זיכרון ושמתי לב שיש פה זליגת זיכרון מטורפת מ500MB בstartup לסביבות ה2.5GB כעבור 6 שעות עבודה, גם כשכל הדברים סגורים חוץ מהדוק והדאשבורד שפועל על ברירת מחדל. חיפשתי על זה וראיתי שהרבה מעידים על הבעיה, כך שהיא לא רק אצלי ואני מאמין שהיא בעיה כללית במערכת (אני עם מערכת מעודכנת עם כל העדכונים) אפילו בויסטה שסטיב ג'ובס אוהב לצחוק עליה, אין זליגת זיכרון כזאת. האם יש משהו לעשות נגד זה? תודה מראש. עריכה: עכשיו הכל ברור לי, לפי הActive Monitor כ2/3 מהזיכרון התפוס הוא inactive ולפי ברור שעשיתי זה זיכרון שיתפנה להארדיסק במידה ותוכנה אחרת תצטרך את המקום והוא לא עובר אוטומטית להארדיסק בגלל שם שאם תוכנה תצטרך את אותו המידע היא תקרא אותו מהRAM ולא מהא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alonezer,

שלום לכולם, קיבלתי את האיימק שלי ואני פשוט מאושר, איזה מחשב מעולה!!!!! הבעיה היחידה שזה מעצבן עם העברית שאני נמצא בעברית ורוצה לכתוב משהו באנגלית אז חייב לעבור שפה. רציתי לדעת אם יש משהו כמו בוינדוס ל?ש?caps lock שאפשר לכתוב באנגלית תוך כדי שאני באנגלית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. התחדשתי ב-MacBook Pro ואני יכול לכתוב רק באנגלית במקשים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by thesniper,

קצת רקע : יש לי persario 900 אני מנסה להתקין עליו לינוקס כבר די הרבה זמן וכל פעם צצות בעיות חדשות. הבעיה האחרונה היא שהוא לא מזהה לי את הCD בהתקנה. יש לי partition ללינוקס ואני רוצה להתקין ממנו. יש איזשהו אמולטור שאני אוכל לראות את הpartition ולשים עליו את קבצי ההתקנה ? נ.ב. דיברתי עם התמיכה של compaq והם אמרו שאולי הדבר היחיד שיעבוד על המחשב שלי זה RedHat אבל הם לא תומכים בזה כי המחשב מיועד לwindows. ניסיתי לזהות את הרכיבים אם קנופיקס וגם הוא לא מצליח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by So-ReR,

לפני יומיים התקנתי לינוקס RH 7.3 אני ניוב, אז ככה : כל פעם שאני מתחיל את המחשב עם לינוקס בתפריט לפני שזה נענס זה רושם לי הודעה משהו כזה : Bring interface for Eth0 שזה הכרטיס רשת שלי ואני לא יודע איך להגדיר אותו מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NISAN,

האם יש אפשרות להתקין את המודם שמקבלים דרך נטויזן (מודם קטנטן בצבע לבן) על מערכת לינוקס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מריץ Headless Unit, שמשרת אותי כ-NAS, מזרים מדיה ל-SB3 שלי וכו'. מערכת ההפעלה היא ClarkConnect Community 4.3 אני מחפש מנהל הורדות ל-Rapidshare ו-NetLoad (יש לי חשבון הורדות בשניהם), שירוץ על השרת שלי ואוכל לגשת אליו ב-Remote Access. הגישה מרחוק (אולי ע"י הדפדפן) היא הכרחית מאחר ולא מחוברים לשרת מסך כלשהו, מקלדת או עכבר. כעת הגישה אליו מתבצעת ע"י WEB-ADMIN המובנה. שאר המחשבים בבית מריצים WIN XP ו-VISTA תודה לכולם מראש **אם ישנה הפצה אחרת שתענה על הדרישות אני מוכן לשקול מעבר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aladin_7,

איזה תוכנה יש למק אשר ניתן באמצעותה להציג כתוביות של סרטים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. נסיתי להתקין פוטושופ CS4 על המאק, זה לא ממש הלך ולאחר ריסט הוא פשוט לא עולה. אני מקבל חלון כחול עם סמל של טעינה קטן. הוא נעלם לכמה שניות וחוזר שוב לכמה שניות וככה ממשיך בלי לעשות. למה זה קרה ומה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. פעם ראשונה שאני מתקין מערכת שהיא לא WINDOWS אחרי בחינה, החלטתי להתקין את SUSE 10, נראית מערכת מדהימה לפי הכתבות והתמונות, אני חייב לנסות אותה כרגע יש לי 2 כוננים : 200, 250 שניהם מפורמטים ל NTFS , ועל ה-250 כרגע מותקן WINXP. השאלה שלי היא, האם אני יכול לפצל את ה-250 נניח למחיצה נוספת , ואת המחיצה הזו בלבד, להפוך ל FAT32, ועליה להתקין את SUSE ? או שאין חובה להפוך ל FAT ? אני ממש רוצה ש SUSE תוכל לקרוא ולכתוב על כונני ה NTFS שלי, להפוך אותם בחזרה ל FAT זה סתם סיכון לאבד את כל המידע האם SUSE יכולה לקרוא ולכתוב על מחיצות NTFS ? בנוסף, לא משנה על איזה סוג מחיצה אתקין בסוף - איך אני יוצר תפריט בחירה בין SUSE ל XP כשהמחשב עולה ? תודה

11. Started by Cr|mson K|ng,

אהלן, בפעולה כזו וכזו שנעשתה על שרת שרץ על Redhat 5.3 נמחקו 2 קבצי ה- network-scripts של eth4 ו- eth5. לכן אני לא יכול גם לראות את הממשקים האלה ב ifconfig -a אני יודע שהשרת מחובר בוודאות לממשקים האלה - ראשית איך אני שולף את הכתובות MAC ולא באמצעות ifconfig ? הרעיון שלי הוא ליצור קובץ ifcfg-eth4/5 עם המאק הנכון בתקווה ואז המכונה תכיר בדיוייסים האלה. עצתכם בבקשה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Trance,

שלום, היום כאשר ניסתי להדליק את המחשב הופיע לי תקלה זו (הופיע לאחר עדכון ביוס ) ,לאחר חיפוש ברשת מצאתי שתקלה זו מופיע בד"כ בהקשר של התקנה של לינוקס דבר שניסיתי בזמנו להתקין (אני לא בטוח ,אבל אם אני לא טועה אז זה היה על דיסק קשיח אחר )וראיתי שהדעות חלוקות בנוגע לפתרון הבעיה ,מישהו נתקל בבעיה ויכול להמליץ ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by harbinger,

אפשר להריץ AMAROK על WIN? איך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pure perfection,

שלום לכם, יש לי IMAC שאני רוצה להתקין עליו גרסה נקיה של OSX , יש לי את קובץ ההתקנה וניסתי לצרוב אותו לדיסק או לדיסק און קיי אבל זה לא מצליח להתקין לי ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yadinS,

זה יעבוד לי? mac os x 10.6.2 ומה הבדל בן זה לווינדוס 7 או XP?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה הפקודה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Y-L,

קיבלתי אחד כזה ממפעל הפיס והחלטתי להתחיל להשתמש בו, עכשיו הוא מגיע עם שני מערכות הפעלה על הדיסק הקשיח שלו ואני מעוניין רק בVISTA איך אני מוחק את הMAC OS ונישאר עם מערכת הפעלה אחת ועם ניתן לחילוק מחדש? ואם אפשר טיפים נוספים לVISTA לעבודה עם MACBOOK AIR השמח. עריכה: לגבי הSUPERDRIVE שמגיע איתו ניתן לעבוד איתו בויסטה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gggilad13,

מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרים בהן מחשבי מקינטוש? יש אתרים למכירת מקינטושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Vega,

Uhh, I've installed Netscape last night, and it ran automaticly after installation. After I reboot, I coulden't start it; Because I have no idea how to do it. I've tried to run 'Netscape' in the KDE menu.. What, and where should I be looking for? ??? :

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

מישהו יכול להמליץ לי על סקריפטים נוחים למירק עם פונקציות רבות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ordan,

טיקאסט 106 עם עדי רביד ובעז אורדן. כרגיל, מקים, אפל, מיקרוסופט והרבה איפון. להנאתכם. בעז אורדן אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guyyug,

התקנתי את הredhat 9 עם lilo והשארתי את הdos כדיפולט אבל עכשו הwin עולה כרגיל ואין לינוקס ??? למרות שבדקתי והwin מזהה מחיצות שהוא לא יכול לקרא על הדיסק מה פיספסתי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ואם כן, האם הוא חייב להיות של Apple? לא יודע אם זה חשוב אבל המחשב הוא בן 3.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matteo,

רציתי לשאול מכיוון שארץ' היא מערכת מתעדכנת היה היום עידכון של 110 מגה האם זה ככה כל הזמן? רק לידע כללי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

לפני שזה יקרא, כן, חפשתי ולא מצאתי תשובות שלמות למה שאני עומד לשאול. אוקיי, אז ככה ברצוני להתקין לינוקס, החלטתי כבר שאלך על הרדהאט 7.3. אבל יש לי שאלה לפני כן. איך אני מתקין בלינוקס את האדסל ? ולעשות זאת ללא הפיכתו לפרו. תודה מראש. 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.