לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. התקנתי את קובונטו בנוסף ל XP במחשב בבית אך אני לא מצליח להגדיר חייגן. בתפריט ישנה אפשרות להגדרות חייגן דרך KPPP אך אני לא מוצא איפה אני מגדיר ורושם את שם המשתמש והסיסמה לרשת. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע ציפצופים קצרים משהו מבפנים אני משתמש G4 733 מקינטוש המערכת לפעמים עולה ולפעמים אני רואה תיק עם סימן שאלה (?) מה זה יכול ליהיות ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו מדריך על התקנת אינטרנט עם מודם ALE 150 של בזק על אונובוטו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב!! השאלה היא לא באיזו מערכת הפעלה אתם משתמשים אלא ע"פ דעתכם מה היא המערכת הטובה ביותר. אני רוצה גם לקבל תגובות ואולי להתחיל פה איזה ויכוח טכני בין החסידים של מערכת זו או אחרת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סרטים שהם תוצאה של לכידה שבוצעה על מחשב מק בוק פרו באמצעות התקן roxio video capture כיצד אני יכול לנגן סרטים אלא על מערכת הפעלה ווינדוס ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יום אחד בהיר התחברתי ל HWZONE וגיליתי משהו מעניין, פופאפ ממש מציק שאומר לי להפסיק את ADBLOCK אני שלא השתמשתי בADBLOCK בדקתי את העניין, וגיליתי שהוא מזהה שאני משתמש ב noscript ומאחר ויש לי חוקים די נוקשים הוא די בטוח שאני לא נותן לפרסומות להופיע מאחר ולא ממש היה לי כוח לכתוב רוטינה בגריס מאנקי, פשוט הלכתי והורדתי adblock הגדרתי הגדרה קטנה והופ זה לא מופיע יותר די הרסתם לעצמכם עם הdiv הזה אבל שיבוסם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מייקרוסופט משחררת Office 2008 For Mac. מישהו יודע עם הגרסה הזו (להבדיל מה-2004) תכלול תמיכה בעברית (כתיבה מימין לשמאל) ??? http://www.macoffice2008.com אשמח אם מישהו יכול לברר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
# North America * USA East o ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o rsync://mirror.linux.duke.edu/fedora-linux-core/ o ftp://mirror.cs.princeton.edu/pub/mirrors/fedora/linux/core/ o http://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o rsync://distro.ibiblio.org/fedora-linux-core/ o ftp://ftp.cse.buffalo.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.eas.muohio.edu/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.eas.muohio.edu/pub/f…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hello everybody i need help with 2 things 1. how do i save settings and accounts in hardisks while using Mandrake-Move(=Live CD) 2. how do i install hebrew support in Mandrake-Move? and where can i find it 10x Omri
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדי לי לעבור ללינוקס? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וגם לאנטרנט מה דעתם פשוט קצת משמם כבר הWindows ורציתי לדעת אם אני יכול לעבור ללינוקס להיות בטוח במה שאני עושה אם אתם ממליצים לי אתם תוכלו להסביר לי עליו קצת אך מתקינות(אם זה דומה לWindows או שזה שונה) וכול מני דברים כאלה עוד משהו שמענין אותי יש הפצה של לינוקס בעיברית אם כן איזה ומאיפו אני מוריד תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בפעולה כזו וכזו שנעשתה על שרת שרץ על Redhat 5.3 נמחקו 2 קבצי ה- network-scripts של eth4 ו- eth5. לכן אני לא יכול גם לראות את הממשקים האלה ב ifconfig -a אני יודע שהשרת מחובר בוודאות לממשקים האלה - ראשית איך אני שולף את הכתובות MAC ולא באמצעות ifconfig ? הרעיון שלי הוא ליצור קובץ ifcfg-eth4/5 עם המאק הנכון בתקווה ואז המכונה תכיר בדיוייסים האלה. עצתכם בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי חיפוש גם פה וגם בגוגל והכל.... ולא מצאתי הסבר מספיק טוב בשביל שאני יוכל להתקין את אובונטו בראש שקט. יש לי XP (יש גם וויסטה אבל לא נורא אותה אני רוצה למחוק ביחד עם הפרמוט שאובונטו תעשה) הXP נמצא על כונן C, מחיצה מספר 1 באובונטו וב כונן D (שבו גם הוויסטה) אני רוצה שאובונטו תהיה, שפשוט תמחק את כל הכונן ותתקין את עצמה עליו, בחלוקה ידנית למחיצות אני רואה את שתי המחיצות, עכשיו מה אני צריך לעשות שם? לסמן את כונן D (מחיצה מספר 5) בV? או לעשות EDIT? לא הבנתי.... ד"א כונן D הוא 40 ג'יגה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש יצאתי למסע קצר לחיפוש אתרים עבריים שמסבירים למשתמש הפשוט מה זה לינוקס. נדהמתי מהאיכות הירודה של האתרים הקיימים ומהעובדה שרובם לא עודכנו מאז אמצע העשור הקודם. התוצאה: יצרתי אתר חדש! כתובתו בישראל (או, בעצם, באיי טוקלאו): http://ma-ze-linux.tk/ אני סבור שבמאמץ משותף נצליח לגרום ל-80% מתושבי ישראל לעבור ללינוקס בשנה הקרובה. אשמח מאוד אם תבקרו באתר, תביעו את דעתכם, תשלחו לי תיקונים והצעות, ותשלחו את הלינק לכל הדודות והאחיינים שלכם ולכל אדם אחר שאתם מכירים. (אני יודע שעדיף היה אם הכתובת היתה co.il, אך כרגע אין באפשרותי לקנות דומיין. אם יש למישהו הצעה, אשמח לשמוע). תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוצאת את האופציות של פקודת echo? אני לא יכולה לרשום echo --help כי המערכת פשוט רושמת echo
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני מעוניין להעלות קבוע את ה-XP מבלי לבחור אותו דרך ה-OS Select menu, איך מגדירים זאת? (האם יש צורך להסיר את GRUB?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב שאלה בקשר לקורל דרו, לאחר שהצלחתי להתקין את התוכנה ומנסה להפעילה אני מקבל הודעה: Draw.DLL You do not have sufficient privileges to complete this process.Log on as administrator and then retry the process ובכן, אני נכנס כאדמיניסטרטור וזה לא עוזר איך אפשס לבטל כליל את הצורך באדמיניסטרטור? שכן אני המשתמש היחיד במחשב iMac החדש שלי דני
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שישי ה-3/8/2012, מ-9:00 עד 14:00, ייערך כנס אוגוסט פנגווין - הכנס השנתי לתוכנה חופשית, לינוקס וקוד פתוח. הכנס יתקיים באודיטוריום חיפה -אולם רפפורט, שד' הנשיא 138, מרכז הכרמל, חיפה. ההרצאות יחלו באולם רפפורט וייתפצלו לשני מסלולים החל מ-11:45. על הפרק: אולם רפפורט 9:30 - דברי פתיחה - עמותת המקור. 10:00 - איך כמעט גרמתי לקריסה של נאסד"ק או כיצד להכניס שינויים בקוד הליבה של לינוקס ולהישאר בחיים לספר על זה - גלעד בן יוסף. 10:30 - וורדפרס, ג'ומלה, דרופל וכל מה שביניהם - עופר כהן. 11:00 -צילום קבוצתי - ליאור קפלן. 11:15 -הפסקה + מסיבת מפתחות. 11:45 - Lingnu, ניתוח שלאחר המוות. סקירה של חברת לינגנו, והסיבות שהביאו לסגירתה - שחר שמש. 12:15 - Foreman, פרוייקט העוסק בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בעולם הלינוקס. תודה על העזרה. יש לי מקבוק פרו ואני רוצה להתקין עליו בסופו של דבר מערכת לינוקס שתחליף את מערכת ההפעלה של אפל. לשם כך יש לי כעת מכונה וירטואלית עם פדורה 18 ו Opensuse. על מנת שאוכל להפוך אחת מהן למערכת ההפעלה הראשית אני זקוק לאפשרויות כתיבת עברית בדפדפנים ובמעבד תמלילים. אחרי חצי יום של חיפוש פתרונות, הורדת והתקנת קבצים ללא תועלת אני פונה לעזרה. מישהו יכול להדריך אותי צעד אחר צעד מה לעשות, אם בכלל יש מה לעשות? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
how can I find all C files in the folder using grep or ls?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i need a program that can open .pak and .uha files in windows i have unpak an unuha but this program are in Windows nt charcter mode so it not work either with cedega or dosemu so which program can open this files or which program can run windows NT charcter mode(windows xp on dos style) thx ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לתת לי לינק לMandrake 9.0 אך שלא יהיה על FTP? עדיף כמובן שמהירות ההורדה תהיה בערך 40-60 נ.ב- זה שלושה דיסקים? תודה מראש, יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Ubuntu 11.04 לא ניתן להשתמש בכפתור ה-Back בדפדפן. ובעיה נוספת,איטיות מסוימת בהורדת קבצים - איך בודקים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-