לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתקין לינוקס רדהט 8........ אבל זה 5 דיסקים!!! וזה מוריד לאט - 3 וחצי שעות לדיסק! צריך את כל הדיסקים בשביל להתקין או רק 1 כמו במנדרייק 8.2?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי Xubuntu על המחשב שלי (P3 450MHX, 160MB RAM) וכשאני מנסה להפעיל אותו אחרי ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: GRUB Loading stage1.5. GRUB loading, please wait... ERROR 25 מה עלי לעשות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להדר תכניות c++ בלינוקס א. איזה סיומת לתת לקובץ הקוד (cpp) ב. מה ה syntax להרצת המהדר עם קובץ הקוד ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שlive cd של לינוקס יכול לעזור במקרים של תקלות, השאלה שלי איך זה יכול לעזור באיזה סוג של תקלה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi (BTW if someone knows how do I enable hebrew (i forgot about it in the installation( it will be appriciated) Anyhow, as the description sais: I installed Mandrake 8.2 and now my windows XP boot is fucked up... Whenever I click it it sais "starting windows" and stays there, doesn't continue anywhere from there.... Any help would be appriciated. Thanks In Advance, Ameralis Zaiir (BTW don't think I'm a spammer or something if I don't reply... I'm going for a trip tommrow so I might now see the replies 'till I come back...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מאז ששידרגתי את המקבוק שלי (2011 עם 128ג'יגה ו4ג"ב ראם) אני חווה 2 בעיות, האחת: הסוללה נטענת עד 99% ולא 100% כבעבר. שניה לפני שעברתי ל 10.8.2 עוד היה לי 100% בלי בעיה, מאותו רגע ששדרגתי לא יותר מ 99%. הסוללה אחרי 130מחזורי פריקה ועם בריאות של 92%. השניה: ההרדיסק לא מתרוקן ממידע. לא משנה מה אני מוחק, הנפח הפנוי נותר על 41~ג"ב. מחקתי 12פרקים של סדרה כלשהי, ששוקלים כ-3.5ג"ב, מחקתי כמה תוכנות, דפדפן כרום שמשום מה לקח 3ג"ב ואפילו פרללס ואת הקובץ של המ"ה שהותקנה בו (20ג"ב) ועדיין נותר לי 41ג"ב פנויים. אני די מתחרפן מזה, ניסיתי כמה תוכנות שמציגות מידע בשימוש בדיסק - omnysweeper disk inventory x findspace כולן מראות אותו מידע..צירפתי תמונה מאחת מהן להמחשה. סוגיה ספציפית בהקש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו מדריך על התקנת אינטרנט עם מודם ALE 150 של בזק על אונובוטו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(דרך המקלדת) בדומה לalt+shift בווינדוס שאלה נוספת איך אני גורם לזה שאני מגלגל את הגלגלת של העכבר העמוד ירד הרבה פחות (שוב, כמו בווינדוס) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר לינוקס חדש למשחקים נפתח . האתר סוקר את המשחקים החדשים שיוצאים והישנים עבור לינוקס . האתר הוא חדש ולכן מחפש כותבים מוכשרים וגיימרים שמוכנים לעזור ולתרום לקהילת הלינוקס. האתר חדש ופתוח להצעות מבחינת שיפורים . להצעות ושיפורים ניתן לכתוב ל... drago@server-drago.ath.cx www.linuxhelp.dr-host.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי כרגע את מנדרייק 9.2 בעיה אחת - אני צריך דרייבר למודם ITEX ADSL PCI , בעיה רצינית - אתמול קניתי מסך מאג 17" 786FP הגדרתי אותו במנדרייק.. יש שם ברשימה את הדגם הזה. עשיתי OK ואז גלשתי במוזילה קצת פתאום המסך נכבה מתברר שהמסך נשרף המסך החדש הוצאתי אותו שמתי את המסך הקודם.. המשכתי לעבוד במנדרייק כעבור זמן מה פתאום מתחילים עיוותים במסך רואים מטושטש ואז הכל כהה פתאום דברים מוזרים קיצר. חדתי שגם הוא הולך להשרף אז הוצאתי אותו מהחשמל חיכיתי שהוא יתקרר ואז שוב החזרתי המשכתי לעבוד כעבור זמן מה שוב התחילו עיוותים ודברים מוזרים, מסך מטושטש וכו' אז הוצאתי שוב מהחשמל נתתי לו להתקרר עשיתי ריסטרט וחזרתי לאקספי..... וכאן הכל עובד כשורה.. כלומר הבעיה היא במנדרייק אין לי מושג מה הבעיה א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוף אוף אוף אתמול התקנתי לינוקס רד האט 9 ואני לא יכול לרשום בעיברית, אני יכול לקרוא עיברית. נ.ב: רשמתי את זה במחשב של אחי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Well, I'm using kernel 2.4.18 with GeForce 2 MX. I've seen that all OpenGL apps went slow, so I decided to install the drivers. I Installed the 4191 (from source) and it didn't work. Than I installed the 3123 (from source) and it didn't work either. Here is the err of startx: ####### #Error start ####### XFree86 Version 4.2.0 / X Window System (protocol Version 11, revision 0, vendor release 6600) Release Date: 18 January 2002 If the server is older than 6-12 months, or if your card is newer than the above date, look for a newer version before reporting problems. (See http://www.XFree86.Org/) Build Operating System: Linux 2.4.18 i686 [ELF] Module Loader present Markers: …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hello everybody i need help with 2 things 1. how do i save settings and accounts in hardisks while using Mandrake-Move(=Live CD) 2. how do i install hebrew support in Mandrake-Move? and where can i find it 10x Omri
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בxubuntu לאחרונה (כי בכשהייתי בהאקתון, לקנפג דברים על ווינדוס היה סיוט), ואני פשוט לא מבין למה chromium קורס כל הזמן. ניסיתי לחפש מידע באינטרנט, נראה שלאף אחד זה לא קורה, הוא גם קורס באופן רנדומלי. עם flash player, בלי, לא נראה שזה משנה. כיצד אני יכול לעקוב אחרי התהליך ולגרום לו להפסיק לקרוס? אני לא רוצה לעבור לפיירפוקס >:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.גילתי שלשנות את השפה בUBUNTU אני צריך ללחוץ על שני הALTים ויש לי בקשה: איך אני יכול לשנות את זה שזה יהיה הSHIFT+ALT, כמו בXP? וגם, עכשיו כשאני כותב בעברית, גילתי שקוו הזה (אתם יודעים, שכשכותבים משו מסמן איפה האות, יש לו בדרך כלל צ'ופצ'יק שהולך ל: צד ימין כשכתובים באנגלית, והולך לצד שמאל של הקו כשכותבים בעברית) אז אצלי, הצ'ופצ'יק הזה עדיין נשאר בצד ימין אפילו כשאני כותב בעברית, וזה יכול לעצבן. פתרון? נ.ב: תוך כדי כתיבת שורות אלו, גלתי שהקיצור דרך של COPY-PASTE לא עובד על עברית. יש איזה פתרון גם לזה? עוד משו אחרון; בAMSN שהתקנתי גילתי שהשמות של חברי, שבעברית, נראים הפוך. עזרה? זה יכול קצת לעצבן... תודה בהקדם, עד עכשיו (התקנתי את הלינוס UBUNTU שלשום ולא היה לי שום הבנה בלי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדי לי לעבור ללינוקס? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וגם לאנטרנט מה דעתם פשוט קצת משמם כבר הWindows ורציתי לדעת אם אני יכול לעבור ללינוקס להיות בטוח במה שאני עושה אם אתם ממליצים לי אתם תוכלו להסביר לי עליו קצת אך מתקינות(אם זה דומה לWindows או שזה שונה) וכול מני דברים כאלה עוד משהו שמענין אותי יש הפצה של לינוקס בעיברית אם כן איזה ומאיפו אני מוריד תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב!! השאלה היא לא באיזו מערכת הפעלה אתם משתמשים אלא ע"פ דעתכם מה היא המערכת הטובה ביותר. אני רוצה גם לקבל תגובות ואולי להתחיל פה איזה ויכוח טכני בין החסידים של מערכת זו או אחרת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני רוצה להכנס קצת לתחום של לינוקס ולהתנסות בזה. קראתי על כל מיני הפצות ולפי מה שהבנתי מומלץ להתחיל עם UBUNTU. אז קודם כל אני אשמח לדעת אם אני יכול להתקין את הלינוקס במקביל לווינדוס, כלומר שמתי שהמחשב עולה תהיה לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה אני רוצה (כמו שמתקינים יותר מווינדוס אחד במחשב). דבר שני, אם אין אפשרות אז הבנתי שצריך לעשות וירטואליזציה. עכשיו המצב הוא שיש לי מעבד AMD 64 ביט עם WIN XP 32 ביט. 1. אם אני מתקין לינוקס בנפרד כמו שתיארתי בהתחלה(במקביל לווינדוס), אני יכול להתקין אותו 64 ביט? 2. אם אני מפעיל את הלינוקס וירטואלית (עם VBOX), כלומר על ווינדוס, אני יכול להשתמש בגרסאת 64 ביט? סליחה על ההודעה הארוכה ותודה מראש =] עריכה עוד שאלה.. אני צריך להתק…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחרוג עד 3GB, לגלישה באינטרנט אני מתכוון להתקין אותו על מחשב נייח, שיש בו HD4850 כך שצריך הפצה שעובד עם כרטיסים של ATi ועם מחשב נייד עם Mobile Intel GMA 4500M ו - intel su4100 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד על לינוקס ויש לי איזה מטלה כזאת של לעשות דברים עם פקודות בסיס ויש כמה דברים שאני לא מצליח למצוא איך לעשות כמו למשל : - מיון קובץ טקסט בסדר אלפביתי יורד ועולה - הדפס תאריך ולוח החודש נובמבר של שנת 2007 - חזור לתקיית בית בשתי דרכים שאתה מכיר מישהו יכול לעזור לי עם הדברים האלה בבקשה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב שאלה בקשר לקורל דרו, לאחר שהצלחתי להתקין את התוכנה ומנסה להפעילה אני מקבל הודעה: Draw.DLL You do not have sufficient privileges to complete this process.Log on as administrator and then retry the process ובכן, אני נכנס כאדמיניסטרטור וזה לא עוזר איך אפשס לבטל כליל את הצורך באדמיניסטרטור? שכן אני המשתמש היחיד במחשב iMac החדש שלי דני
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סטונדט לארט-דירקטינג, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בלפטופ עקב עומס השיעורים שאני צריך להספיק (אני מניח שהרבה כאן יכולים להזדהות), ההתלבטות שלי היא בין ה-Dell Studio 1535 LED (שכרגע עולה 6000 ש"ח, בתקווה שהדולר יפסיק לטפס) לבין MacBook שמישהי הציעה לי לקנות ממנה, המחשב לטענתה יד ראשונה ומעולם לא היה בשימוש, והיא מוסיפה לעסקה תיק נשיאה, להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz זכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB צבע: לבן אחריות: עד 4/09 - בינלאומית ע"י "idigital" שנה שניה - באנגליה מחיר: 5200 ש"ח. השאלה היא מה עדיף לי לקנות ? האם המחיר שהיא הציעה לי הוגן ? עד לאן להתמקח ? מה בודקים כשהולכים לבדוק מחשב מק ? הצרכים שלי הם בעיקר לגרפיקה (תוכנות Adobe - פוטושופ, …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-