לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי סרטים שהם תוצאה של לכידה שבוצעה על מחשב מק בוק פרו באמצעות התקן roxio video capture כיצד אני יכול לנגן סרטים אלא על מערכת הפעלה ווינדוס ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לנסות את לינוקס על המחשב הנייד שלי (Compaq Evo N160). אחרי שיצרתי מחיצה ללינוקס ומחיצת Swap והתקנתי את לינוקס (Mandrake 8.0 שקיבלתי פעם בכנס) והכל פעל פחות או יותר כשורה. אך ישנן מספר בעיות: 1. אני לא יכול לקבל את מצב הסוללה, כלומר כמה היא טעונה (באחוזים), כמו שאפשר ב-Windows. 2. המאוורר תמיד עובד בלינוקס וזה די מעצבן (זה מחשב נייד והמאוורר לא אמור לפעול תמיד. בחלונות המאוורר עובד רק כאשר המחשב מתחמם יותר מדי). מצאתי (באינטרנט) מדריכים על APM ו-ACPI ללינוקס (שכנראה מאפשרים למצוא את מצב הסוללה, ופותרים את בעיית המאוורר), אבל ממש לא הבנתי שם כלום, כי נראה לי שהם מניחים שמי שקורא את אותם מדריכים יש לו כבר ידע רב בלינוקס, ואני מתחיל בלינוקס לא מצליח להבין ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משתנה בתוך סקריפט: X=6598 אני רוצה לחלק אותו ב- 10000 כך שיהיה 0.6598 איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
(דרך המקלדת) בדומה לalt+shift בווינדוס שאלה נוספת איך אני גורם לזה שאני מגלגל את הגלגלת של העכבר העמוד ירד הרבה פחות (שוב, כמו בווינדוס) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה די מתסכל - כבר הצלחתי להפעיל את האינטרנט והכל.. ואז ניסיתי לשנות את סוג העכבר בהגדרות כדי לגרום לגלגלת לעבוד ובחרתי בטעות בסוג עכבר של חברה אחרת והוא פשוט התחיל להשתגע - הסמן זז בשיא המהירות רק למעלה ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות חזרה... מישהו יודע איך אני מחזיר להגדרות עכבר שעובדות? אולי איך אני גורם ללינוקס לעשות AUTO DETECT לעכבר? או אולי מישהו יודע את המקשי קיצור כדי לפתוח הכפתור השמאלי התחתון בTASKBAR? (כמו הSTART בXP) כדי שאני אוכל לנסות להגיע להגדרות של העכבר משם? בתודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז אני רוצה בבקשה מדריך למק בו מותכנת תוכנת עריכה של סרטים . תודה לבנתים )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
# North America * USA East o ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o rsync://mirror.linux.duke.edu/fedora-linux-core/ o ftp://mirror.cs.princeton.edu/pub/mirrors/fedora/linux/core/ o http://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o rsync://distro.ibiblio.org/fedora-linux-core/ o ftp://ftp.cse.buffalo.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.eas.muohio.edu/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.eas.muohio.edu/pub/f…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע ציפצופים קצרים משהו מבפנים אני משתמש G4 733 מקינטוש המערכת לפעמים עולה ולפעמים אני רואה תיק עם סימן שאלה (?) מה זה יכול ליהיות ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחרוג עד 3GB, לגלישה באינטרנט אני מתכוון להתקין אותו על מחשב נייח, שיש בו HD4850 כך שצריך הפצה שעובד עם כרטיסים של ATi ועם מחשב נייד עם Mobile Intel GMA 4500M ו - intel su4100 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי התעללות שלי על המחשב של אחותי... ;D התקנת לינוקס עברה תוך 58 דקות בדיוק... המפרט: Pentium 1 MMX 200 MHz Sdram 64 Cirrus Logic 2 MB Westen Digital 1.5 Gb הכל עובד חלק KDE 3 ו-Gnome 2 ... ברד הט 7.3 ... למרות שאי אפשר לשחק Tux Racer :-\ אפשר אבל זה עולה מה זה אבל מה זה לאט!!! בקיצור חשבתי שצריך כרטיס מסך יותר מ-2 מגה לא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ubuntu אבל אני עדין רוצה שיהיה לי xp אז ככה מה אני עושה עם האינטרנט איך אני מתקין אותו כי זה הכי חשוב לי ואם אני קונה תוכנה/מוריד אז להוריד ל xp ואז זה יעבוד גם ב ubuntu תודה רבה ויש לי אינטרנט של בזק/בזקבנלאומי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Ubuntu 11.04 לא ניתן להשתמש בכפתור ה-Back בדפדפן. ובעיה נוספת,איטיות מסוימת בהורדת קבצים - איך בודקים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו מדריך על התקנת אינטרנט עם מודם ALE 150 של בזק על אונובוטו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שlive cd של לינוקס יכול לעזור במקרים של תקלות, השאלה שלי איך זה יכול לעזור באיזה סוג של תקלה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בפעולה כזו וכזו שנעשתה על שרת שרץ על Redhat 5.3 נמחקו 2 קבצי ה- network-scripts של eth4 ו- eth5. לכן אני לא יכול גם לראות את הממשקים האלה ב ifconfig -a אני יודע שהשרת מחובר בוודאות לממשקים האלה - ראשית איך אני שולף את הכתובות MAC ולא באמצעות ifconfig ? הרעיון שלי הוא ליצור קובץ ifcfg-eth4/5 עם המאק הנכון בתקווה ואז המכונה תכיר בדיוייסים האלה. עצתכם בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת אומרת הכל. יש לי בראוטר תמיכה ב wps. דרך הטלפון עובד סבבה לגמרי. אבל לא מצאתי אפשרות כזאת בairport. יש למישהו מושג האם הדבר אפשרי? או שבכלל צריכה להיות תמיכה של כרטיס רשת ואי אפשר להוסיף את זה תוכנתית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס רדהט 8........ אבל זה 5 דיסקים!!! וזה מוריד לאט - 3 וחצי שעות לדיסק! צריך את כל הדיסקים בשביל להתקין או רק 1 כמו במנדרייק 8.2?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המערכת הנדונה ע"ג CD מהאתר הבא : http://www.kde.org/il/knoppixkde/ צרבתי אותה על CD כקובץ ISO והפעלתי איתה המחשב. עולה מצויין , עובד מצויין , זיהה כל הרכיבים ,הפעיל ה- USB , נכנס לרשת המקומית הפעיל האינטרנט בקיצור - מאה אחוז. יש לי 2 שאלות ( חיפשתי בכל הפורומים ובארכיב ולא מצאתי תשובה ) : איך אני מתקין זאת כהתקנת קבע במחשב ? איך מוסיפים פונטים כגון ariel או corier new ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Remote Desktop Connection היא תוכנה המאפשרת להתחבר ממקינטוש לווינדואוס. כל שעליך לעשות הוא לכתוב את מספר האי פי של המחשב אליו תרצו להגיע, אח"כ לרשום סיסמאו - וואלה! ניתן לראות את המחשב השני במחשבך! אין צורך להתקין תוכנה מסוימת על הפיסי אליו מתקשרים אין אפשרות לעבוד על הפיסי ממנו ועל הפיסי מהמק בו זמנית התוכנה חינמית, קטנה וניתן להוריד אותה מכאן: http://macupdate.com/info.php/id/8431 תבלו! 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוף אוף אוף אתמול התקנתי לינוקס רד האט 9 ואני לא יכול לרשום בעיברית, אני יכול לקרוא עיברית. נ.ב: רשמתי את זה במחשב של אחי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש 2 פקודות ביוניק 1 לכיון שעה 2 לשחזור קבצים דרך טיפ גבוי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך האינטרנט ב MAC?? וירוסים SPYWEARS? יש משחקים כמו CSS למשל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שישי ה-3/8/2012, מ-9:00 עד 14:00, ייערך כנס אוגוסט פנגווין - הכנס השנתי לתוכנה חופשית, לינוקס וקוד פתוח. הכנס יתקיים באודיטוריום חיפה -אולם רפפורט, שד' הנשיא 138, מרכז הכרמל, חיפה. ההרצאות יחלו באולם רפפורט וייתפצלו לשני מסלולים החל מ-11:45. על הפרק: אולם רפפורט 9:30 - דברי פתיחה - עמותת המקור. 10:00 - איך כמעט גרמתי לקריסה של נאסד"ק או כיצד להכניס שינויים בקוד הליבה של לינוקס ולהישאר בחיים לספר על זה - גלעד בן יוסף. 10:30 - וורדפרס, ג'ומלה, דרופל וכל מה שביניהם - עופר כהן. 11:00 -צילום קבוצתי - ליאור קפלן. 11:15 -הפסקה + מסיבת מפתחות. 11:45 - Lingnu, ניתוח שלאחר המוות. סקירה של חברת לינגנו, והסיבות שהביאו לסגירתה - שחר שמש. 12:15 - Foreman, פרוייקט העוסק בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-