עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by drago,

אתר לינוקס חדש למשחקים נפתח . האתר סוקר את המשחקים החדשים שיוצאים והישנים עבור לינוקס . האתר הוא חדש ולכן מחפש כותבים מוכשרים וגיימרים שמוכנים לעזור ולתרום לקהילת הלינוקס. האתר חדש ופתוח להצעות מבחינת שיפורים . להצעות ושיפורים ניתן לכתוב ל... drago@server-drago.ath.cx www.linuxhelp.dr-host.co.il

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אוקיי אז ככה אם אתה ראיתם אני פתחתי מקודם דיון על FEDORA ההתקנה הסתיימה בהצלחה אבל כשאני בא להפעיל אותה קיבלתי שגיאה אמרתם ללחוץ על ALT CTRL F2 כדי להגיע למעין דוס - לא עבד ואפחד לא הגיב אז אמרתי בוא ננסה UBUNTU מה כבר יכול לקרות אז ככה בהתקנת FEDORA היה כתוב בתפריט שאם אני מקצה 2 כוננים קשיחים זה מוסיף לי ביצועים - כנ"ל לגבי עכשיו? או שזה בולשיט אחד גדול/לא רלוונטי כלפי? ואיזה גודל לעשות מחיצות ? אני לא רוצה שהלינוקס תהיה המערכת הפעלה הראשית במחשב ככה שכמה שפחות שאפשר מקום לגביה יותר טוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. התקנתי את קובונטו בנוסף ל XP במחשב בבית אך אני לא מצליח להגדיר חייגן. בתפריט ישנה אפשרות להגדרות חייגן דרך KPPP אך אני לא מוצא איפה אני מגדיר ורושם את שם המשתמש והסיסמה לרשת. אשמח לקבל עזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by peralon,

התקנתי כרגע את מנדרייק 9.2 בעיה אחת - אני צריך דרייבר למודם ITEX ADSL PCI , בעיה רצינית - אתמול קניתי מסך מאג 17" 786FP הגדרתי אותו במנדרייק.. יש שם ברשימה את הדגם הזה. עשיתי OK ואז גלשתי במוזילה קצת פתאום המסך נכבה מתברר שהמסך נשרף המסך החדש הוצאתי אותו שמתי את המסך הקודם.. המשכתי לעבוד במנדרייק כעבור זמן מה פתאום מתחילים עיוותים במסך רואים מטושטש ואז הכל כהה פתאום דברים מוזרים קיצר. חדתי שגם הוא הולך להשרף אז הוצאתי אותו מהחשמל חיכיתי שהוא יתקרר ואז שוב החזרתי המשכתי לעבוד כעבור זמן מה שוב התחילו עיוותים ודברים מוזרים, מסך מטושטש וכו' אז הוצאתי שוב מהחשמל נתתי לו להתקרר עשיתי ריסטרט וחזרתי לאקספי..... וכאן הכל עובד כשורה.. כלומר הבעיה היא במנדרייק אין לי מושג מה הבעיה א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by erezst,

ברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע ציפצופים קצרים משהו מבפנים אני משתמש G4 733 מקינטוש המערכת לפעמים עולה ולפעמים אני רואה תיק עם סימן שאלה (?) מה זה יכול ליהיות ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by B166ER,

שלום, התקנתי Xubuntu על המחשב שלי (P3 450MHX, 160MB RAM) וכשאני מנסה להפעיל אותו אחרי ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: GRUB Loading stage1.5. GRUB loading, please wait... ERROR 25 מה עלי לעשות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by X - DreaM,

אני רוצה להתקין לינוקס רדהט 8........ אבל זה 5 דיסקים!!! וזה מוריד לאט - 3 וחצי שעות לדיסק! צריך את כל הדיסקים בשביל להתקין או רק 1 כמו במנדרייק 8.2?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, התקנתי אובונטו ואני לא מצליח לשמוע קול, כנראה כי לא התקנתי דרייבר ללוח אם. לא מצאתי באתר של היצרן דרייבר ללינוקס - מה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by liran2003,

שלום, התקנתי לא מזמן לינוקס אובנטו, וגיליתי להפתעתי שאין תמיכה בפורמט MP3, הם קיים איזשהו מקודד לזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכם, עשיתי חיפוש גם פה וגם בגוגל והכל.... ולא מצאתי הסבר מספיק טוב בשביל שאני יוכל להתקין את אובונטו בראש שקט. יש לי XP (יש גם וויסטה אבל לא נורא אותה אני רוצה למחוק ביחד עם הפרמוט שאובונטו תעשה) הXP נמצא על כונן C, מחיצה מספר 1 באובונטו וב כונן D (שבו גם הוויסטה) אני רוצה שאובונטו תהיה, שפשוט תמחק את כל הכונן ותתקין את עצמה עליו, בחלוקה ידנית למחיצות אני רואה את שתי המחיצות, עכשיו מה אני צריך לעשות שם? לסמן את כונן D (מחיצה מספר 5) בV? או לעשות EDIT? לא הבנתי.... ד"א כונן D הוא 40 ג'יגה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. (דרך המקלדת) בדומה לalt+shift בווינדוס שאלה נוספת איך אני גורם לזה שאני מגלגל את הגלגלת של העכבר העמוד ירד הרבה פחות (שוב, כמו בווינדוס) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by miim17,

יש כאן אנשים שבינים קצת במערכת ההפעלה המדהימה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כותרת אומרת הכל. יש לי בראוטר תמיכה ב wps. דרך הטלפון עובד סבבה לגמרי. אבל לא מצאתי אפשרות כזאת בairport. יש למישהו מושג האם הדבר אפשרי? או שבכלל צריכה להיות תמיכה של כרטיס רשת ואי אפשר להוסיף את זה תוכנתית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

עד כמה שידוע לי זה שאי אפשר להתחבר דרך כרטיס PCI ל ADSL אלא רק דרך מודמי Alcatal ואורכית נכון? אם אפשר להתחבר דרך כרטיס PCI ל ADSL תוכלו לתת הסבר איך עושים את זה ב RH 8.0 תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 888,

מזה מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלםו אני מכין מצגת על לינוקס לשיעור מחשבים(פרויקסט נט"ע מי שמכיר) אני צריך את הדרישומת מערכת המינימליות שלינוקס דורשת עכשיו אין הפצה מסווימת אז אם תוכלו להביא בכללי כזה זה מאוד יעזור וגם למה יותר עדיף לינוקס מעל windows(המדריך שלי יאהב את זה) [/shadow]תודה ומחכה לתשובה כמה שיותר מהר![shadow=red,left]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DarkSight,

טוב החלטתי שאני רוצה להתקין אותה יחד עם ווינדוס XP שלי כי כל מקרה יצא לי לעבוד בעבר עם לינוקס והיא מערכת הרבה יותר טובה מן הסתם יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה שמחולק ל20 ו100 ושניהם מסוג NTFS וכמו שהבנתי אי אפשר לעשות לו RESIZE ב YAS כמו שאפשר בFAT32 עכשיו השאלה שלי האם אני צריך פשוט להפריד מה100 האלה איזה 20 ג'יגה ופשוט לשים אותם ואז בהתקנה של לינוקס אני פשוט יבחר את ה20 ג'יגה האלה והוא ידע לפרמט אותם והכל. ושאלה נוספת אני יודע שבהתקנה יש שתי אפשרויות לבחירת הFILE MANAGER וה BROWSER ואחת מהן היא GNOMES ויש עוד אחת איזה מבניהן עדיפה?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Pixie,

שלום לכולם, לפני כחודש יצאתי למסע קצר לחיפוש אתרים עבריים שמסבירים למשתמש הפשוט מה זה לינוקס. נדהמתי מהאיכות הירודה של האתרים הקיימים ומהעובדה שרובם לא עודכנו מאז אמצע העשור הקודם. התוצאה: יצרתי אתר חדש! כתובתו בישראל (או, בעצם, באיי טוקלאו): http://ma-ze-linux.tk/ אני סבור שבמאמץ משותף נצליח לגרום ל-80% מתושבי ישראל לעבור ללינוקס בשנה הקרובה. אשמח מאוד אם תבקרו באתר, תביעו את דעתכם, תשלחו לי תיקונים והצעות, ותשלחו את הלינק לכל הדודות והאחיינים שלכם ולכל אדם אחר שאתם מכירים. (אני יודע שעדיף היה אם הכתובת היתה co.il, אך כרגע אין באפשרותי לקנות דומיין. אם יש למישהו הצעה, אשמח לשמוע). תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כרגע אני מעוניין להעלות קבוע את ה-XP מבלי לבחור אותו דרך ה-OS Select menu, איך מגדירים זאת? (האם יש צורך להסיר את GRUB?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כדי שאני אוכל להתקין עליו אפליקציות ולחבר USB ועוד אשמח לשמוע אם משהו יודע איך עושים את זה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אפשר לחרוג עד 3GB, לגלישה באינטרנט אני מתכוון להתקין אותו על מחשב נייח, שיש בו HD4850 כך שצריך הפצה שעובד עם כרטיסים של ATi ועם מחשב נייד עם Mobile Intel GMA 4500M ו - intel su4100 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by metalfolks,

אני משתמש בxubuntu לאחרונה (כי בכשהייתי בהאקתון, לקנפג דברים על ווינדוס היה סיוט), ואני פשוט לא מבין למה chromium קורס כל הזמן. ניסיתי לחפש מידע באינטרנט, נראה שלאף אחד זה לא קורה, הוא גם קורס באופן רנדומלי. עם flash player, בלי, לא נראה שזה משנה. כיצד אני יכול לעקוב אחרי התהליך ולגרום לו להפסיק לקרוס? אני לא רוצה לעבור לפיירפוקס >:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1.גילתי שלשנות את השפה בUBUNTU אני צריך ללחוץ על שני הALTים ויש לי בקשה: איך אני יכול לשנות את זה שזה יהיה הSHIFT+ALT, כמו בXP? וגם, עכשיו כשאני כותב בעברית, גילתי שקוו הזה (אתם יודעים, שכשכותבים משו מסמן איפה האות, יש לו בדרך כלל צ'ופצ'יק שהולך ל: צד ימין כשכתובים באנגלית, והולך לצד שמאל של הקו כשכותבים בעברית) אז אצלי, הצ'ופצ'יק הזה עדיין נשאר בצד ימין אפילו כשאני כותב בעברית, וזה יכול לעצבן. פתרון? נ.ב: תוך כדי כתיבת שורות אלו, גלתי שהקיצור דרך של COPY-PASTE לא עובד על עברית. יש איזה פתרון גם לזה? עוד משו אחרון; בAMSN שהתקנתי גילתי שהשמות של חברי, שבעברית, נראים הפוך. עזרה? זה יכול קצת לעצבן... תודה בהקדם, עד עכשיו (התקנתי את הלינוס UBUNTU שלשום ולא היה לי שום הבנה בלי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by adlanm,

אוף אוף אוף אתמול התקנתי לינוקס רד האט 9 ואני לא יכול לרשום בעיברית, אני יכול לקרוא עיברית. נ.ב: רשמתי את זה במחשב של אחי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רציתי לדעת אם כדי לי לעבור ללינוקס? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וגם לאנטרנט מה דעתם פשוט קצת משמם כבר הWindows ורציתי לדעת אם אני יכול לעבור ללינוקס להיות בטוח במה שאני עושה אם אתם ממליצים לי אתם תוכלו להסביר לי עליו קצת אך מתקינות(אם זה דומה לWindows או שזה שונה) וכול מני דברים כאלה עוד משהו שמענין אותי יש הפצה של לינוקס בעיברית אם כן איזה ומאיפו אני מוריד תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.