עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by aerocool,

מקינטוש מריץ XP באופן רישמי וחוקי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369737&sid=127

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yehazkel,

שלום התקנתי מנדרייק 9 והוא בא עם משחקונים נחמדים הבעיה: מנדרייק זיהה והתקין אוטמטי את הדרייברים של הוודו בנשי שלי אבל כשאני בא לשחק משחקונים בתלת מימד המקסימום fps שלו זה 2 והממוצע זה אחד אז בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לגבי קיפאס אני מנסה להקליד את הסיסמא שלי אבל זה מקליד רק שתי אותיות או שלוש מהצד השמאלי של המקלדת. כשאני מקליד את שאר הסיסמא היא לא מוקלדת. מספרים כן בסדר אגב. מה זה יכול להיות? יש לי מחשב נייד חדש אגב. דבר שני. האות קוף בכרומיום לעיתים מוצגת עם הקו מאוד דק ולא ברור. מה זה יכול להיות? אשמח לפיתרון עשיתי כבר ריבוט ולא עזר לקיפאס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ken,

שלום לכולם יש לי עט "וואקום" מדגם ישן של חברת Aiptek מדגם Hyper pen T-6000U למישהו יש מושג אם קיים דרייבר להתקנה על מקבוק פרו? (גוגל העלה גרסאות ישנות)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מאוד מאוד חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לתוכנה האמיתית, עם כמה שיותר אופציות אני לא רוצה לעבוד עם WINE ושטויות כאלה כי זה לא עובד חלק, אני מעדיף תוכנה שנכתבה במיוחד למערכת הזאת..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם אנשי לינוקס חביבים התקנתי אתמול את מערכת הלינוקס הראשונה שלי בכל אופן עוד לפני שהתקנתי חילקתי בווינדוס את אחד הארד דיסקים שלי לשני מחיצות של 5GB EXT 3 ומחיצה אחת של SWAP 2 GB טוב עכשיו רק עניין אותי אם יש משהו דומה ל"המחשב שלי" הוא שאני חייב לשים אייקונים נפרדים על השולחן עבודה? ולשאלה יותר חשובה יש ספריות ( / ) שאין לי גישה לכתוב בהם , כאילו שאין לי מספיק הרשעות וגם שרציתי להתקין DRIVER לNVIDIA הוא כותב לי משהו על זה שאין גישה ל ROOT אז חשבתי לעצמי שאולי זה בגלל שה USER שלי לא ADMIN עזרתכם בקשה! נ.ב אם יש שגיאות כתיב אז אני לא רואה כי עדיין לא התקנתי פונטים נורמליים.......

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yud alaf 6,

רצית לדעת באיזה תוכנות כדי להשתמש כשעובדים על המק עם כתוביות בעברית, גם להדבקה לצימות וגם לצפיה.. נ.ב יוני קריסטל רוסי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pavelb,

שלום לכולם! אני מנסה להתחבר מרחוק לשרת solaris 10 (עם zoes אם זה משנה) דרך פרוטוקול XDMCP, ולא מצליח. ראיתי באיזה מקום שצריך לבצ: # svccfg -s cde-login setprop dtlogin/args=" And then restart the service. # svcadm restart cde-login אבל הפקודה הראשונה נותנת Pattern 'cde-login' doesn't match any instances למישהו יש רעיון? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. השאלה בכותרת. פשוט יש לי מודם, שביקשו ממני לבדוק אם הוא יעבוד בלינוקס. ולפי האתר של המוצר, הוא עובד בWIN וMAC, אז הייתי מעוניין לבדוק.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי 2 שאלות בנוגע להפצה הנ'ל 1. איך אני מונע מדברים לעלות ב-Startup? 2. ראיתי שיצא גרסא חדשה להפצה, אני אני מעדכן אותה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני התקנתי רד הט 9 ואני new boy יש לי בעיה יש את התוכנה טרמינל והיא כמו קומנדור או cmd בוינדוס אבל אני רוצה להתקין משהוא שכתוב שצריך להתקין בלא במצב הויזואלי (x server) אלה במצב אם כמו דוס אז אם אתם יכולים להסביר לי איך עושים את זה בדרך המשוטה ביותר וגם מי שיש לא מדריך קצר שיסביר את הפקודות הבסיסייות לnew bo אז שיבי לי קישור תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jungle-man,

שלום אני מעוניין להתקין WIN7 יחד עם MACOS בתצורת DUALBOOT. מדובר על MACBOOK PRO חדש שכבר מותקן עליו Mac OS X 10.6.6. אשמח לקבל לינק למאמר מומלץ ולתוכנה מומלצת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם אנשי פורום היקרים! לפני, שאפרט על הבעיה שלי אציין מה מצבי מבחינת חומרה, וחיבור האינטרנט. - ספק האינטרנט שלי הוא נטויז'ן. - לנטויז'ן אני מתחבר דרך הכבלים (בזמנו ערוצי זהב ולאחר האיחוד HOT). - ברשותי מודם של מוטורולה SB5100. - המודם מתחבר למחשב דרך כרטיס הרשת. * דרך WinXP(במחשב א' - החדש) הכל עובד כשורה. * כרגע אני לא משתמש בשום רכזת, מתג או נתב, כלומר: מחשב --> מודם -->שקע בקיר. ברשותי גם מחשב ישן, בעל כרטיס רשת. התקנתי עליו את לינוקס מנדריק 9.2 והמטרה העיקרית שלי כרגע היא לגרום לו להתחבר לאינטרנט, כדי שיהיה לי קל יותר ללמוד על מערכת ההפעלה הזו(אני מסווג את עצמי כמשתמש מתחיל :-[ ). כשבדקתי את הנושא באינטרנט ניתקלתי במשהו, שניקרא "אשף ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מנסה לשדרג את אובונטו שמותקן לי כרגע בגרסה 7.10 לגרסה האחרונה (8.10) ללא התחברות לאינטרנט. הסיבה היחידה שזה ללא התחברות לאינטרנט הוא שההורדה ככה של העדכונים לוקחת לי המון זמן. יותר מהיר לי להוריד את הדיסק בהורדה ישירה ולעדכן דרכו. אז עקבתי אחרי המדריכון באתר של אובונטו לעדכון בלי אינטרנט (http://www.ubuntu.com/getubuntu/upgrading#Upgrading%20Using%20the%20Alternate%20CD/DVD) הורדתי את הדיסק המתאים (גם גרסה 8.04 וגם 8.10, ישירות ל8.10 הוא לא נותן לי לעדכן), הכנסתי אותו לכונן, והתחלתי את השדרוג. הבעיה שהוא בכוח מנסה להתחבר לאינטרנט ולהוריד את העדכונים מהאינטרנט למרות שאני הפעלתי את העדכון מהדיסק. ניסיתי לנתק את החיבור לרשת במחשבה שזה יגרום לו לעדכן מהדיסק, אבל הוא …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by luckybucky,

היום הלכתי לקניון וראיתי חנות של idigital. כמובן שלא יכולתי להתאפק וישר מצאתי את עצמי בפנים- מוקף במוצרי אפל מכל הסוגים לאחר סיבוב קטן בחנות, החלטתי לנסות קצת את ה imac. אחרי שתי דקות גיליתי שזה המחשב שתמיד רציתי (הוא פשוט היה מדהים!) ואז נזכרתי בבעיה. אני אוהב מאד משחקי מחשב, או בשפת הגיימרים, אני - גיימר. הבעיה היא שחשבון הסטים שלי עמוס לעייפה במשחקים מסוגים רבים- ויותר מחצי מהם לא עובדים על מחשבי אפל!!! השאלה שלי היא האם יש אפשרות להתקין ווינדווז בתור מערכת הפעלה שנייה ולשחק את כל המשחקים שפועלים על ווינדווז- גם על המאק בלי שיהיו לי בעיות. תודה מראש לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nir2far,

שלום, לצורך עבודה שוטפת ופרוייקטים אנו מחפשים אדם בעל יידע ונסיון בתחומים הבאים: - כתיבה ובדיקת קוד ב PHP, נסיון בכתיבת ממשק משתמש בהתאם בהתאם למסמך פרוייקט. - יכולת מעקב ופתרון בעיות. - נסיון בעבודה מול שרתי Asterisk, כתיבת dialplans, והגדרות routing. - נסיון באינטגרציה של מערכות צד שלישי דרך ממשקי API - יכולת עבודה מהבית (בתשלום הוצאות מלא) מדובר בעבודה בהיקף מלא. אשמח לקבל קו"ח ופרטי קשר ל nir@israelnumber.com

18. Started by ProVoker,

כבר שבוע שאני הופך את גוגל עם הבעיה הזאת ולמרות שמצאתי שיש תיעודים לתקלות דומות אין אף פתרון אז ככה קצת רקע ubuntu 11.04 fglrx 8.861 (catalyst 11.6) xorg 1.10.2 כל מה שקשור לopengl עובד לא טוב/קורס בניסיון להפעיל fglrx מותקן היטב ולמרות זאת הפקודה glxinfo | grep render מחזירה לי: direct rendering: No (If you want to find out why, try setting LIBGL_DEBUG=verbose) OpenGL renderer string: ATI Radeon HD 3850 jockey-gtk מדווח לי שהדרייבר אומנם מותקן אבל לא "מופעל" כל ניסיון עבודה עם הממשק jockey-gtk/jockey-text מחזיר לי את השגיאה: SystemError: Binary package fglrx has no trusted origin, rejecting אם יש מישהו שיכול לעזור פה אני אהיה אסיר תודה תודה מראש על כל השקעה שתינתן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yoss,

http://news.com.com/2100-1001-957988.html?tag=fd_top

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by expi,

ברצוני לדעת אם יש באמת JAGUAR מערכת ההפעלה של מקינטוש לPC ואם כן איפה אפשר לרכוש אותה עריכה: איות בכותרת (Prog.)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by exercise,

http://cb.vu/unixtoolbox.xhtml שימושי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by VanGuard,

שלום, חברה שלי קיבלה מקבוק. נראה לי שזה הדגם הראשון שיצא. לצערי אני לא מבין כלום במק ואני מנסה להתקין לה ווינדוס. היא מתחילה ללמוד עוד מעט אז להישאר עם המערכת הפעלה של המק היא לא אופציה. חיפשתי הרבה בגוגל אך נתקלתי בעיקר בבעיות. הבנתי שהדרך הכי טובה להתקין ווינדוס היא בעזרת תכנת בוט-קאמפ. אך למיטב הבנתי התכנה לא נתמכת יותר בגרסת טייגר שיש לי. ניסיתי להוריד איזשהו קובץ של בוט-קאמפ ששקל 280 מגה אך זהו קובץ exe משום מה ואני לא מצליח לפתוח אותו. אני די אובד עצות ואשמח לעזרה. אין אפשרות פשוט להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל מחדש את המחשב ולבצע התקנה רגילה כמו שעושים בפיסי? ואחכ כבר לשחק עם המחיצות? או שווינדוס בכלל לא יראה את המחיצות האלה? או שאולי תוך כדי התקנה רגילה של ווינדו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אלפקה סורית,

http://www.arouse.net/despair-linux/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SEFi,

שווה משהוא??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום היום התקנתי על מחשבי ubuntu 8.04.1 i386 ויש לי בעיה דחופה. אחרי שתהליך ההתקנה הסתיים, התקנתי מייד את עידכוני המערכת ועשיתי איתחול למערכת. לאחר מכאן המערכת ביקשה להתקין את הדרביר לכרטיס המסך שלי(nvidia 6800 gt) ואחרי שהתקנתי את הדריבר, ביצעתי איתחול ואז כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני לא רואה את מסך הפתיחה אלה אני רואה צג שחור(המסך נכבה ויש עליו נורה מהבהבת). רק לאחר התקנת הדרביר לכרטיס המסך החלה הבעיה הזאת. יש לציין שבעיה זו קרתה גם בגירסה קצת יותר ישנה של ubuntu אבל בגירסה ממש ישנה של ubuntu שהתקנתי, בעיה זה לא קרתה בכלל, והכל עבד נורמלי עם אותו כרטיס המסך. איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.