עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by imac,

שאלתי בפורומים של טכנו אמרו לי שזה שAPPLE לא זנחו את זה עדיין אז אני רוצה להבין יצא או לא יצא? ועוד שאלה האם יצא משהו כמו DIRECTX לMacOS ול LINUX הוא שתמיד יהיה רק לMICROSOFT? עריכה: פיסוק וניסוח בכותרת (Prog.)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ashand,

חוץ מאייטונז או QUICK TIME משהו שדומה לWINAMP או כל נגן "נורמאלי" אחר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.prestomypc.com זאת הפצה קלילה של לינוקס, אפשר לומר שזאת אפילו לא מערכת הפעלה אלא שולחן עבודה לגלישה מזדמנת באינטרנט אני מחפש מערכת הפעלה דומה שסמה דגש על מראה ונוחות ממשק למשתמשים מוגבלים שכלית (עדיף כפתורים גדולים), קלילה במשאבים. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. אתמול קיבלתי מחשב נייד במתנה. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. איך אני מתקין עברית על מנת לכתוב וכו'? 2. איך אני מתקין אינטרנט? יש לי אינטרנט של בזק. 3. איך ניתן לצפות בסרטים? ניסיתי להריץ סרט בפורמט divx (כלומר קובץ avi), אך הוא לא התנגן. אלה כל השאלות שאני מצליח להיזכר בהן כרגע, בגלל השעה המוקדמת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני מוריד אותה עכשיו, עוד שעתיים אני אדע אם היא שווה משהו. הדבר החשוב ביותר שנוסף לה לדעתי הוא החייגן לאינטרנט מהיר שמשולב כבר במערכת ההפעלה . www.linux-kinneret.org

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shu sha,

הי, טיפה נתקעתי בבעיה הבאה: בpath מסוים צריך למצוא את מספר ההופעות הממוצע של המילה wieght בכל הקבצים בהם היא מופיעה(ובקבצים אלו בלבד). אשמח אם למישהו יש רעיון כללי או אפילו יותר טוב - קוד שעושה את זה. חג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה אובונטו דרך תוכנת הוירטואליזציה . מערכת הפעלה ראשית XP . ניסיתי להתקין את תוכנת BERYL במשך יומיים,לא עזר כלום. השאלה שלי היא עד כמה התקנה כזו (דרך תוכנה שלישית)מאפשרת למערכת ההפעלה להתנהג בדומה להתקנה אמיתית של אובונטו ע"ג כונן קשיח. האם זו הסיבה שלא הצלחתי להתקין BERYL או שזה בגלל שכרטיסי ATI פשוט לא תומכים בסדרות האחרונות? האם ישנן עוד מגבלות בהתקנה שכזו ואם כן מהן העיקריות. חייב לציין שלמרות שהאובונטו מותקנת באמצעות תוכנה שלישית,האינטרנט רץ לי מהר יותר ,המערכת קלילה ואיכותית מצד שני, חבל שעל כל אלמנט מסויים שרוצים להוסיף למערכת צריך לנבור באינטרנט שעות,להעתיק פקודות וכו' אני פשוט חשבתי שהעסק יהיה קצת פחות מסורבל. :-\ תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Overkiller,

בשעה טובה התחדשתי לי במקבוק חדש. כשניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הנייד שלי (WD My Book 3.0) הוא לא מזהה אותו כלל. גם לא בFinder/Disk utility הדיסק עובד עם PC רגיל, ומזוהה ע" מקבוק ישן. בבדיקה עם כונן usb המק עובד ומזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איך אני מוסיף ספריות באופן קבוע שיהיו ב PATH וב- MANPATH? עשיתי את הדבר עם export PATH=... אבל אחרי הפעלה מחדש של המחשב זה נעלם. איך פותרים את זה? יש לי Linux Mint 14.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NarKo,

אני צריך עזרה בעבודה מרחוק של תחנת קצה ReadHat 7.3 על שרת HP שמריץ את Unix HP. אם מישהו יכול לעזור לי בפקודה מובנת ב - LINUX , בתוכנה שמאפשרת לבצע התחברות כזו או שיש לו איזה שהוא כיוון ..... ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לגבי קיפאס אני מנסה להקליד את הסיסמא שלי אבל זה מקליד רק שתי אותיות או שלוש מהצד השמאלי של המקלדת. כשאני מקליד את שאר הסיסמא היא לא מוקלדת. מספרים כן בסדר אגב. מה זה יכול להיות? יש לי מחשב נייד חדש אגב. דבר שני. האות קוף בכרומיום לעיתים מוצגת עם הקו מאוד דק ולא ברור. מה זה יכול להיות? אשמח לפיתרון עשיתי כבר ריבוט ולא עזר לקיפאס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by עיצוv,

אז החלטתי ללכת בדרך אחרת !!! צריבה במקום מדיה פשוט מגניב ! רק לשמע אני משתמש ב - Toast Titanium תוכנת צריבה, שם אני שומע ליסט שלם למרות שזה לא נוח אך בנתיים אני מסתדר יופי, אם למישהו יש אפשרות לעזור אני אשמח מאוד אם יכולו להגיד לי איך להתקין את > iTunes המשך מהודעה הקודמת שלא הסתדר כול כך... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366042.0

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ultrAslan,

שלום לכולם, קניתי מאק פרו חדש.. קודם כל אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג ווינדוס מסנגר למאק ? דבר שני הבנתי שיש כל מיני תוכנות שאי אפשר להראות בהם תמונות או לפתוח מצלמה לכן אשמח אם תיידעו אותי אם יש תוכנת מסנגר שכן אפשר לראות את התמונות של החברים ברשימה כולל את שלי וגם לפתוח מצלמה. דבר שני אין כזה דבר פרוגרם פיילס ? לא הבנתי לאן אני מתקין את כל התוכנות. תודה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nitayc1,

שלום. אני צריך להתקין על מחשב גם ווינדווס XP וגם לינוקס, ואני צריך עזרה איך בפועל אני עושה את זה. כמובן שצריך שני מחיצות בהארד-דיסק כל מערכת במחיצה נוספת. השאלות שלי הם: מה אני מתקין ראשון? לפי התאוריה שלי אני אמור להתקין קודם לינוקס על D ואז את הווינדווס על C... - נכון? אשמח לעזרה... וכמובן שיהיה לי בבוט אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה. תודה 8)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. איזה בקיצור? MADNRAKE? RED HAT? UBUNTU? FEDORA? הוצאות אחרות? תודה מראש צריך שתתמוך בראוטר בחיבור חוטי המערכת הפעלה צריכה להיות יציבה ולא מעמיסה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yamamoto,

כבר פעם שלישית שאני מנסה להתקין אובונטו ובכל פעם כשההתקנה מגיעה להגדרות APT ההתקנה נתקעת ההתקנה אומרת שהיא סורקת את אתר המראה. אי אפשר לדלג על זה? אני חייב להגיע לפחות לשלב שיש לי בוט מההרד דיסק

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה קצת מעצבן כל פעם ללחוץ מחדש על הסיסמא! וחוץ מזה אף אחד לא מחטט לי במחשב כך אין לי מה לדאוג! למשהו יש פתרון?

18. אני נאצר בטרמינל ! ולא מצליח לעלות ל STARTX בבקשה תעזרו לי! זה בלינדוס מבוסס על DOBAIN (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libvbe.a (II) Module vbe: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "int10" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libint10.a (II) Module int10: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "nv" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nv_drv.o (II) Module nv: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.1 Module class:…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by KyleIsle,

הי, התקנתי אובונטו 7.04 היום. משום מה המיקרופון לא עובד (סקיים, Sound recorder). ניסיתי את הפתרונות השונים שמציעים בפורומים של אובונטו אך ללא הצלחה. מישהו יכול לנסות לכוון אותי בנושא? (נ.ב. המיקרופון עבד מעולה בווינדוס) תודה, אסף

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אם אני קונה לוח אם עם בקר RAID מובנה של אינטל, לאיזה תמיכה אפשר לצפות בלינוקס מהבקר עצמו (לא software raid), במיוחד בתחומים של עבודה מול הדיסקים ב dual boot, גם בלינוקס וגם בחלונות. (להבנתי כרגע אין תמיכה שכזו בכלל?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה יש לי מחשב עם RedHat 8.0 ויש לי מחשב עם XP והם מחוברים ברשת. המודם נמצא במחשב עם הXP אז ככה המחשב עם הלינוקס יכול לגלוש באינטרנט ואפשר לעשות פינגים משני המחשבים. אבל מה, הפעלתי את שרות הhttpd ואת הFTP, במחשב עם הלינוקס ואם שם אני נכנס לFTP או לאתר זה נכנס, אבל מה במחשב עם הXP זה לא נכנס מאיזה שהיא סיבה שלא ידוע לי....אבל יש פינגים מישהו יכול לעזור?? למה אין תקשורת?? נ.ב. סליחה על הבורות אבל מה הפקודה של הIPCONFIG בלינוקס? בתודה IZIKD

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ken,

שלום לכולם יש לי עט "וואקום" מדגם ישן של חברת Aiptek מדגם Hyper pen T-6000U למישהו יש מושג אם קיים דרייבר להתקנה על מקבוק פרו? (גוגל העלה גרסאות ישנות)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מחשב שמריץ לינוקס וכרטיס כניסת וידאו flyvideo 98 (צ'יפ conexant bt878) אני רוצה לשמור איתו שידורי וידאו מכניסת composite וכניסת קול מהכרטיס קול (AC97) לקובץ וידאו באיכות טובה אבל הכרטיס עושה בעיות אני רוצה להפעיל אותו באיכות טובה תחת לינוקס בלינוקס הכרטיס מצליח לתת רזולוציות נמוכות ממש (עד 300X400 בערך) ולא מסתדר אם אות וידאו PAL. זה דוגמאות למה שרואים כשמנסים הגדרות שונות ואות הוידאו בכניסה הוא PAL (ממיר של הוט) הכול סבבה אבל שחור לבן : pal-nc ולעיתים pal-m (מצב pal-m קופץ באקראיות בין המצב הזה והמצב שיש ב ntsc) צילום מסך כך זה נראה אל המסך קבוע המסגרות בשחור לבן כל הזמן גולשות : כל יתר ה pal אותה תופעה אבל כל מסגרת צבועה בצבע מתוך rgb : כל ה secam …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי 2 שאלות בנוגע להפצה הנ'ל 1. איך אני מונע מדברים לעלות ב-Startup? 2. ראיתי שיצא גרסא חדשה להפצה, אני אני מעדכן אותה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, ההורים שלי חזרו מחו"ל לפני 5 ימים והם קנו לי מתנה MacBook התקנתי את מערכת ההפעלה הכל טוב ויפה ואחרי שהתקנתי הופיעה לי ההודעה הזאת: You need to restart your computer. Hold down the Power button for several seconds or press the Restart button מה לעשות? מה הבעיה? נסיתי לעשות restart אבל עדיין מופיעה אותה הודעה תודה למי שיכול לעזור לי =]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים