לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב ישן P2 128MG 20G יש לי עוד מחשב P4 שעליו רצה XP ובמחשב הישן רציתי להתקין לינוקס רציתי לדעת איזה הפצה להתקין על המחשב הישן אליו האינטרנט יהיה מחובר ואני רוצה לחבר אותו ברשת עם המחשב השני כדי שגם לו יהיה אינטרנט בנוסף לכך רציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוט על הלינוקס מתוך הXP כאשר הם מחוברים ברשת תודה נ.ב אם מישהו מציין הפצה כלשהיא שיצרף גם לינק
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר זמן רב יש לי מחשב Imac DV 400 SE ואני שואל מה אני יכול לעשות איתו? האם אני יכול להפוך אותו לטלויזיה? האם אפשר לחבר אותו לאינטרנט דרך הכבלים (דרך כרטיס רשת כמו במחשב PC)? כונן DVD עובד רק עם סרטים באנגלית zone1 האם אפשר להפוך אותו ל- zone2? בכלל האם יש פורןמים אן אתרים יעודיים ברשת למחשב כמו שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זו "עצה" או "שכנוע נוסף" שאני צריך, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו. ההתלבטות היא בין ה-iMac החדש, מסך "20, מעבד Intel Core 2 Duo החדש והרחבה ל-2Gb זכרון, לבין מחשב PC בתצורה דומה. על פניו, יש עדיפות מחיר ל-PC, בהנחה שלא קונים מסך ב-4000 ש"ח. השאלה העיקרית - האם כח המחשוב של ה-iMac בתצורה הנ"ל לעיבוד תמונה ווידאו, יהיה דומה ל-PC (או יותר/פחות).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מק בוק קצת ישן (בן 3+ שנים) ומחשב נייד של דל. בבית יש רשת אלחוטית ממוקמת בסלון (3 מטר מהמחשבים). דרך הדל אני מתחבר בקלות, גולש ונהנה. במק, הוא מתחבר בדקות הראשונות אחרי שהפעלתי אותו, אבל לאחר כ-5-10 דקות הוא מתנתק, ואז לפעמים יש רשת ולפעמים אין. התופעה לא יציבה, לפעמים גם חצי שעה-שעה יש רשת. חשוב לציין שהמאורר מאוד רועש והמחשב די חם, ואני חושד שזה משפיע על הכרטיס רשת האלחוטי. כיצד אפשר לבדוק ולאשרר את התיאוריה? המחשב כבר מזמן לא באחריות, כדאי לפתוח ולנסות לבדוק מה קורה בפנים? יש מדריך איפשהו לאיך לעשות את זה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Fedora Core 4 Available! Fedora Project למישהו יש רשמים לגבי הגירסה החדשה של פדורה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה בהגדרת מדפסת התומכת ב APPLE TALK למקינטוש OS 9.2... הבעיה היא שהוא לא מוצא אותה ברשת. יש איזה אפשרות לגרולו למצוא אותה? ב CHOOSER היא לא מופיע.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי לי במקבוק חדש. כשניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הנייד שלי (WD My Book 3.0) הוא לא מזהה אותו כלל. גם לא בFinder/Disk utility הדיסק עובד עם PC רגיל, ומזוהה ע" מקבוק ישן. בבדיקה עם כונן usb המק עובד ומזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.prestomypc.com זאת הפצה קלילה של לינוקס, אפשר לומר שזאת אפילו לא מערכת הפעלה אלא שולחן עבודה לגלישה מזדמנת באינטרנט אני מחפש מערכת הפעלה דומה שסמה דגש על מראה ונוחות ממשק למשתמשים מוגבלים שכלית (עדיף כפתורים גדולים), קלילה במשאבים. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לגבי קיפאס אני מנסה להקליד את הסיסמא שלי אבל זה מקליד רק שתי אותיות או שלוש מהצד השמאלי של המקלדת. כשאני מקליד את שאר הסיסמא היא לא מוקלדת. מספרים כן בסדר אגב. מה זה יכול להיות? יש לי מחשב נייד חדש אגב. דבר שני. האות קוף בכרומיום לעיתים מוצגת עם הקו מאוד דק ולא ברור. מה זה יכול להיות? אשמח לפיתרון עשיתי כבר ריבוט ולא עזר לקיפאס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז החלטתי ללכת בדרך אחרת !!! צריבה במקום מדיה פשוט מגניב ! רק לשמע אני משתמש ב - Toast Titanium תוכנת צריבה, שם אני שומע ליסט שלם למרות שזה לא נוח אך בנתיים אני מסתדר יופי, אם למישהו יש אפשרות לעזור אני אשמח מאוד אם יכולו להגיד לי איך להתקין את > iTunes המשך מהודעה הקודמת שלא הסתדר כול כך... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366042.0
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי בפורומים של טכנו אמרו לי שזה שAPPLE לא זנחו את זה עדיין אז אני רוצה להבין יצא או לא יצא? ועוד שאלה האם יצא משהו כמו DIRECTX לMacOS ול LINUX הוא שתמיד יהיה רק לMICROSOFT? עריכה: פיסוק וניסוח בכותרת (Prog.)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, התקנתי אובונטו ואני לא מצליח לשמוע קול, כנראה כי לא התקנתי דרייבר ללוח אם. לא מצאתי באתר של היצרן דרייבר ללינוקס - מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאק פרו חדש.. קודם כל אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג ווינדוס מסנגר למאק ? דבר שני הבנתי שיש כל מיני תוכנות שאי אפשר להראות בהם תמונות או לפתוח מצלמה לכן אשמח אם תיידעו אותי אם יש תוכנת מסנגר שכן אפשר לראות את התמונות של החברים ברשימה כולל את שלי וגם לפתוח מצלמה. דבר שני אין כזה דבר פרוגרם פיילס ? לא הבנתי לאן אני מתקין את כל התוכנות. תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, טיפה נתקעתי בבעיה הבאה: בpath מסוים צריך למצוא את מספר ההופעות הממוצע של המילה wieght בכל הקבצים בהם היא מופיעה(ובקבצים אלו בלבד). אשמח אם למישהו יש רעיון כללי או אפילו יותר טוב - קוד שעושה את זה. חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נאצר בטרמינל ! ולא מצליח לעלות ל STARTX בבקשה תעזרו לי! זה בלינדוס מבוסס על DOBAIN (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libvbe.a (II) Module vbe: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "int10" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libint10.a (II) Module int10: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "nv" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nv_drv.o (II) Module nv: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.1 Module class:…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניגוד לחלונות בה במהלך ההתקנה יוצרים את המחיצות הרצויות ובוחרים את המחיצה בה תותקן המערכת, בלינוקס כל העסק נראה יותר מורכב. המטרה שלי היא שתהיה מחיצה נפרדת בה ניתן יהיה לשמור את כל המסמכים/תמונות וכד'. אשמח להסבר/לינק להסבר פשוט על המחיצות בלינוקס ואיך לבצע את החלוקה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום היקרים! לפני, שאפרט על הבעיה שלי אציין מה מצבי מבחינת חומרה, וחיבור האינטרנט. - ספק האינטרנט שלי הוא נטויז'ן. - לנטויז'ן אני מתחבר דרך הכבלים (בזמנו ערוצי זהב ולאחר האיחוד HOT). - ברשותי מודם של מוטורולה SB5100. - המודם מתחבר למחשב דרך כרטיס הרשת. * דרך WinXP(במחשב א' - החדש) הכל עובד כשורה. * כרגע אני לא משתמש בשום רכזת, מתג או נתב, כלומר: מחשב --> מודם -->שקע בקיר. ברשותי גם מחשב ישן, בעל כרטיס רשת. התקנתי עליו את לינוקס מנדריק 9.2 והמטרה העיקרית שלי כרגע היא לגרום לו להתחבר לאינטרנט, כדי שיהיה לי קל יותר ללמוד על מערכת ההפעלה הזו(אני מסווג את עצמי כמשתמש מתחיל :-[ ). כשבדקתי את הנושא באינטרנט ניתקלתי במשהו, שניקרא "אשף ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הורדתי את הbacktrack live cd שבא עם מ.הפעלה של לינוקס. הורדתי virtual box כדי להריץ את הדיסק מתוך windows הכל עובד כמו שצריך אבל כשזה בא להעלות את השולחן עבודה הגראפי זה מראה מסך שחור עם הסמן של העכבר ונשאר במצב הזה בלי להמשיך לשולחן העבודה אם זה יעזור- כשאני מפעיל את הדיסק רגיל (לא מwindows) אלא boot רגיל כשמפעילים את המחשב לינוקס עולה ומגיעה לשולחן עבודה כמו שצריך מי שיכול לעזור תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קצת מעצבן כל פעם ללחוץ מחדש על הסיסמא! וחוץ מזה אף אחד לא מחטט לי במחשב כך אין לי מה לדאוג! למשהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התקנת אובונטו לצד ווינדוס 7 הופיע לי בהפעלה ראשונה אפשרות לבחור כניסה לווינדוס 7 אבל אח"כ (לאחר התקנת עדכונים באובונטו) נעלמה האפשרות ויש לי רק אפשרות להיכנס לאובונטו או בדיקת MEMTEST . איך אני חוזר לווינדוס 7 ומהר... ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך להתקין על מחשב גם ווינדווס XP וגם לינוקס, ואני צריך עזרה איך בפועל אני עושה את זה. כמובן שצריך שני מחיצות בהארד-דיסק כל מערכת במחיצה נוספת. השאלות שלי הם: מה אני מתקין ראשון? לפי התאוריה שלי אני אמור להתקין קודם לינוקס על D ואז את הווינדווס על C... - נכון? אשמח לעזרה... וכמובן שיהיה לי בבוט אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה. תודה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, התקנתי אובונטו 7.04 היום. משום מה המיקרופון לא עובד (סקיים, Sound recorder). ניסיתי את הפתרונות השונים שמציעים בפורומים של אובונטו אך ללא הצלחה. מישהו יכול לנסות לכוון אותי בנושא? (נ.ב. המיקרופון עבד מעולה בווינדוס) תודה, אסף
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מבין מה ההבדל בין הפקודות האלה? הרי גם ב chmod ניתן לשנות owner...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 שאלות בנוגע להפצה הנ'ל 1. איך אני מונע מדברים לעלות ב-Startup? 2. ראיתי שיצא גרסא חדשה להפצה, אני אני מעדכן אותה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-