מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
צריך לוח אם פשוט ל E6400 לא עושה OC
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד עכשיו ראיתי בחנויות רק זמינות של 6300 ובאופן מצומצם E6400 אני הזמנתי את הE6600 לפני 10 ימים והוא עדין לא נראה באופק.... למישהו פה יש מושג מתי באמת נראה פה זמינות של המעבד הזה? בזיגזאג ראיתי ששינו את תאריך הכנסה למלאי ל1 לספטמבר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4684
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אין לי הרבה להוסיף , חוץ משאני צריך את התגובות דיי דחוף ושיש את הלוח הזה באייבורי
-
- 12 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות AMD 3800 X2 עם הלוח הנ"ל רציתי לשאול לגבי הזיכרונות אני מעוניין לקנות 1.5 GB זיכרון מורכב מ : 1GB + 512MB האם זה אפשרי ??? או שצריכים 512X3 ?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
ובכן, ל-E6400 ייקח זמן להגיע אני מתלבט אם לחכות לו או בכלל לקחת E6300 עם קירור. פחות בגלל ההמתנה ויותר כי אני חושש שה-E6400 לא יגיע למהירות שאני רוצה. השאיפה זה להגיע עם לוח Gigabyte DS3 לבאס 410-420. זה ייתן לו מהירות 3.28-3.32GHZ ואני לא יודע אם הוא יכול להגיע לזה בסטוק. העדויות סותרות. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667 או GA-945P-S3 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
איך חברת כרטיסי זיכרון PQI לסטוק אחד של ג'יגה 667? או בכללי איך הם?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz
-
- 17 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לפני קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם מישהו ראה איפושהוא טבלה שמראה את מעבדי הקונרו מול מעבדי ה-AMD במקבילים , כלומר לדוגמא עם לוקחים את הקונרו E6300 , מהו המקביל ב-AMD וכו'. תודה על העזרה....
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום שני סטיקים זכרונות Twinmos DDR 1024MB 400MHz CL2.5. לא צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שיעבדו בדואל, נכון? -אם כן, אז מה צריך להגדיר בביוס? -זה משנה לאילו חריצים אני מחבר אותם בלוח אם ?(ישנם שני צבעים שונים כמו שאתם יודעים,...) -בביוס אמור ליהות מוגדר T1 או T2? (זה קשור?) עוד שאלה היא זה איך מפחיתים מהעומס על הHD כדי שרוב התוכניות יעבדו על הזיכרון? (אם יש דבר כזה...)
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אם אני מוסיף 2 זיכרונות אבל הם 3 cl ומה שיש לי הם 2.5 cl יהיה הבדל משמעותי במהירות הביצועים? :s05: המחשב עובד על דואל צאנל
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
כרגע קיבלתי הודעה ממנהל המכירות, שממנו ביקשתי לברר אם המעבד יהיה סטפינג B2. הוא טוען שכן (מדובר במעבד E6400), אבל שאינטל חסמו את אופציית האוברקלוקינג. אני מניח שהוא מתכוון לכך שהמכפלה נעולה. נכון? (לפני שאני נכנס לפאניקה).
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
יש ברשותי 2GB זיכרוונת 533 ורציתי לצרף להם קונרו וDS3 אבל בסטוק ביחס של 1:1 הזיכרונות מיגיעים למקסימום אז אני צריך לדעת אם הלוח נותן יחסים שמורידם את מהירות הDDR2 תודה עריכה ראיתי את הביקורת הזאת על DQ6 שאני מניח שהביוסים שלו ושל הDS3 דומים ורששום שם את זה http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=4 FSB/RAM Multiplier: Auto, 2.0, 2.5, 3.0, 2.66, 3.33, 4.0+ אני לא מבין במכפלות אלא ביחסים מישהו מוכן לתרגם או להסביר מזה אומר המכפלות
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם שתאים לצרכים שלי. המעבד E6600 זיכרון במהירות 667 לא מתכוון לעשות OC, אפילו לא קל. לא צריך שיתמוך ב CF או SLI מה שכן חשוב שיהיה רייד ל 3 דיסקים קשיחים, ושבאופן כללי יתן ביצועים טובים. תודה
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב לאינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פריהנד...) ולא למשחקים! מעבד: AM2 - athlon 64 x 2 3800 זכרונות: 2 ג'יגה (בשני סטיקים) צ'יפסט רצוי: nVidia 570 ultra (ללא SLI) לוחות אפשריים (ההתלבטות הגדולה): ASUS M2N-E או ABIT KN9 למה אסוס? בגלל הביקורות המצוינות. בגלל שזה אסוס. למה אביט? בגלל שהבנתי שאסוס נורא בררן לגבי סוג הזכרונות שיישבו עליו, וזה די מגביל (ומלחיץ). בגלל שבאביא יש יציאת FireWire שבאסוס אין. בגלל שיש בו יציאת LPT שבאסוס אין (תצחקו, אבל אני מאוהב במדפסת הישנה שלי ולא מתכוון להחליף אותה... אגב, במפרט של הלוח של אסוס היה רשום שיש חיבור פרללי פנימי - לא הצלחתי להבין אם זה אומר שאני אוכל לחבר את המדפסת או לא. חיבור פרללי זה סבבה, אבל למה פנימי?…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400. הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר? בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא: 1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה? 2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר? 3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום.קיבלתי היום סופסוף את המחשב עם הלוח M2n-e של אסוס,ויש לי כמה שאלות: א.במה עדכון הביוס עוזר? ב.האם עדכון הביוס יכול לגרום נזק? ג.איך אני נכנס לsetup של הביוס? ד.האקרים יכולים להיכנס להגדרות של הביוס ולשנות אותו? מצטער אם השאלות נשאלו,לא מצאתי אותן בFAQ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ASUS יתרונות: יציאות RGB לHDTV AMD Live Ready - מה זה?! תמיכה בDDR800 חסרונות: אין אפשרויות אוברקלוקינג וכיול ביצועים נרחבות כרטיס קול 5.1 אין יציאות אודיו דיגיטליות כלולות DFI יתרונות: יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית) כרטיס קול 7.1 אפשרויות אוברלוקינג וכיול ביצועים נרחבות מאוד לעומת הASUS חסרונות: אין יציאות RGB לHDTV (לא משמעותי אם הטלויזיה היא LCD שלרובן יש כניסה של VGA) לא AMD Live Ready תמיכה עד DDR667 יש מה להוסיף? אז מה עדיף? תודה.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפי שמועות מחברים נאמר לי שלא כדאי לקנות E6300 בגלל שהוא לא יותר חזק מהמעבד הכפול ליבה הרגיל של ה-950 3.4GHZ..? יש משהו בדבריו? או שללכת על הקונרו...ובבקשה..שיענה רק מי שיודע בוודאות..תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שלושת הזכרונות הנ"ל, עבור מערכת חדשה מבוססת קונרו (E6400), עם OC מתון (באס ל- 333MHZ): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 איזה מהם עדיף לי עבור ה- OC הנ"ל ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדיי לקנות מ IVORY מעבד 6400?אצלהם זה בלי מע"מ? שווה לקנות אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-