מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
מה זה אומר, יצור זה יותר דק, פחות ארוך או פחות רחב? ואיך זה שזה יותר קטן זה צרך פחות חשמל ומהיר יותר (פחות כסף אני מבין כי זה חתיכה יותר קטנה)
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפנכם שלושה סוגי סטיקים: 1.Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL 2.Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT 3.Corsair CMX256A-2700C2 מחירם של שני הראשונים גבוהה ב 25% אחוז מהסוג השלישי. מדוע? והאם זה שווה את ההפרש? מה זה LL ו ה PT ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
נגיד אצל GIGABYTE זה DS3 לעומת DS3R ולעומת S3, וכו'. ואצל ASUS בכלל זה מבולגן לי ואין לי מושג מה הולך שם. מישהו יודע ויכול לעזור, בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מצורף לוח אם B550 AORUS MASTER ולא מובנים לי מונחים שרשום מודה מראש למסבירים , למה , איך ומדוע שאני יבין . 1. מה ההבדל בין ציפסט B550 או X570 קצב ההעברה ? תאימות ? בגדול אני רואה שציפסט חלש וחדש נותן אפשרויות יותר חדשות כמו מהירות זכרון , חיבורים ועוד ... 2. מה זה Onboard Graphics האם הרי אני קונה מעבד 5900 האם זה קשור אלי ? 2.1 איך הכרטיס מסך בלוח תומך Support for HDMI 2.1 version, HDCP 2.3, and HDR שאין בלוח כרטיס מסך ואין כרטיס מסך Onboard Graphics שנותן HDMI 2.1 ? 3. באודיו רשום Support for DTS:X® Ultra זה פורמט ל- HDMI לא מובן איך אני מקבל פורמט זה ? אני במחשב יהיה כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תראו אני דיי חדש פה, קורא מאמרים, נעוצים ודברים.. (מעניין ) רציתי לדעת מה אומרים הקידודים בזכרונות למשל: מה ההבדל בין הזיכרון הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm לזיכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה.. מצטער על הדאבל נתקע לי המחשב
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
הרצתי על אחד המחשבים שלי את Aida32 והפקתי דו"ח מלא של המחשב. אחת השורות שסיקרנה אותי הייתה Maximum Memory Module Size מה זה אומר? אצלי היה רשום: Maximum Memory Module Size 256 MB מה המשמעות של זה? האם זה אומר שהלוח יתמוך או יעבוד טוב יותר עם צ'יפים של זכרונות של 256 MB??
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי לוח של Asus נמצא אצלי כ 5 שניים וכבר יש לי בעיות עם הקבלים שלו.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חשבתי לקנות כרטיס קול בשביל להוריד עומס מהמעבד, האם כדאי לקנות כרטיס קול, זאת אומרת שזה יוריד את העומס? וכמה אחוזים זה יוריד?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי סוגיה מעניינת יש בחזקתי מעבד 266 MMX שנשרף לי באוברקלוקינג (478 זה יותר מידי? ), וגם 133 שהפסיק לעבוד בצורה מסתורית. אינטל נותנת בניגוד לAMD אחריות לכל החיים. טוב מעבד מלפני 7 שנים נשרף לי תנו לי חדש? מה הם יעשו? שאני יתקשר ויבקש להחליף? סוגיה מעניינת. MOOMOO
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אמור להיות יותר טוב, סלרון 333 עם באס 66 או פנטיום 233 עם בס 100?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה אומרים השמות האלו DUAL CORE CORE 2 DUO QUAD CORE אני יודע שהאחרון זה ליבה מרובעת ואבל מה זה הראשונים?
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אולי עוד 256 זיכרון שאני יכול להשיג ב-300 ש"ח ועוד משהו נחמד ב-150??? או שאולי עוד 384 זיכרון ואז יהיה לי 640 מגה של DDR 2700 נחמדים...
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים או 3 שבועות מעבד פרסקוט 2.8 ואני רוצה עכשיו להחליף אותו למעבד 2.8 512 הדגם היותר ישן נורתווד משהו כזה עכשיו אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להחליף אותו למעבד אחר בבקשה תנו לי כמה תגובות!
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לוח שהדאים לפנטיום די ופנטיום מתאים גם ל CORE 2 ואיזה ערכת שבבים איזה סוקט והאם הערכות שבבים הם זהות בין CORE2 לבין PENTUIM
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לעשות OC למעבד Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core אני צריך איזה משהו מיוחד בשביל שלא יתחמם ויהרס לי?! עד כמה MHZ אני יוכל להעלות אותו?!
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי: 2.8 נוורטוד 512 DDR400 ABIT IS7 9600XT (את זה אני רוצה להחליף בקרוב) אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני אוהב לשחק על גרפיקה גבוהה ויפלטרים. ואני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך חדש. אז יש משהו במערכת שלי שיגביל את הכרטיס מסך? אני חושב שאני יקנה עוד חצי שנה 6800GT (בתקווה שיעלה פחותת מ 2000) אז יש משהו שלא בסדר במערכת שלי?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי לוח די חדש NF2 שהפינים התעקמו של ה AGP על הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב איזשהו מחשב HTPC קטן או שבגלל הצריכה היחסית גדולה שלו של חשמל זה בעייתי? אם מישהו מכיר לוח אם MINI-ITX מתאים זה יכול להיות מעניין אולי לעשות פרוייקט קטן במינימום כסף (יש את רוב החלקים כבר בעיקרון). המעבד הוא תושבת AM2+ ואני לא הכי בקיא במעבדים שלהם וגם זה די מבלבל אותי כל הסוגי תושבות. האם המעבד יוכל לשבת בלוח אם עם תושבת AM3? אם יש למישהו הצעות , תכתבו!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 2.26 שרץ על Asus P4B533-E. החלטתי לשדרג אותו זמנית לכמה חודשים ואז לקנות את המחשב החדש ולהעביר אליו רכיבים. בגדול בדקתי את האפשרות של להעביר את הרכיבים שאני רוצה לקנות מלוח ללוח ואני די מסודר, חוץ משני גורמים קריטיים: דיסק וזיכרון. הבעיה היותר קריטית זה הזיכרון. לפי הSpecs של הלוחות נראה שהP4B533 יהיה חייב DDR1 וזה אומר שאני לא אוכל לחבר את הזיכרון אח"כ ל P5B שצריך DDR2. זה נכון? או שאולי יש מצב ש DDR2 כן יצליח להתחבר לP4B533, רק לא יפעל במלוא הפוטנציאל שלו בינתיים, עד שאני אקנה את הP5B? האם זה רק עניין של תזמונים בין סוגי הזיכרון או שהחיבורים בBoard פיזית שונים? ואם הם פיזית שונים, יש איזה מתאם? עם דיסק הבעיה פחות נוראית, לפחות באופן תאורטי, כי הבנתי …
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הדלפות ביצועים מוקדמות מספקות מקום לאופטימיות זהירה וגם מספרות על היעדר אחת מטכנולוגיות העיבוד הדומיננטיות ביותר של מעבדי אינטל ב-15 השנים האחרונות - מה אינטל מבשלת?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
- 2 followers
-
-