עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. "מצטער" שאני לא יודע... מישהו יכול לגלות לי ???

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by david86,

‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ הוא ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎? מה יתר משתלם לקנות ? מי יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by תמיר.......,

אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדי לי לקנות ואיזה לוח אם מתאים בישבילו ושל איזו חברה אני צריך לקנות ובנוסף כם איזה זיכרון פנימי ושל איזו חברה אחן הגבלת מחיר תודה רבה

• 43 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by benyben,

שלום. ברור שזאת שאלה מאוד כללית, אבל מה היתרונות של לוח אם יקר לעומת לוח אם רגיל? לאחד שלא מבצע OC, השאלה עוד יותר תקפה, לא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by YOU123,

זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את CPU-Z והרצתי אוצה על הP2-350@466 הישן שלי. עד עכשיו עבדתי עם WCPU והנה, בCPU-Z כתוב לי שהוא מזהה את המעבד כP2-233, למה? ברור שהוא מראה לי שהמהירות באמת היא 466, אבל תראו: ואולי זה כי לא היו P2 ב133 באס, אבל היו P2 ב66 וב100, אז הוא מזהה את שלי כאילו ב66 עם אותה מכפלה....

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by Daedalus,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by ban26,

מה זה נכון שללוחות אינטל אי אפשר לעשות OC . כלומר למעבד ולזכרונות ולכרטיס מסך. לי יש P5WD2 PREMIUM X955 ASUS מה אין לי שום אפשרות לעשות OC . לשום חלק.

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by Kitzony,

שלום הייתי רוצה לדעת מה האבדלים בין הלוחות אם האלו ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D יש לי חבר שיש לו את שניהם הוא אומר שהasus יותר טוב ולי זה לא נראה הגיוני

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by mikilz,

שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את זה. ראיתי שלפעמים זה מופיע על הזכרון, האם זה אומר שזה kit של שני זכרונות (1X2GB) או שזה משהו אחר? תודה.

11. Started by ofer_mat,

ומה זה CAS2.5 (נרא ךח שראיתי את זה איפה שהוא) איזה זכרון הכי טוב ל OC

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by .AloN,

מישהו יכול להסביר לי מה זה PC3200/PC2700/PC2100/PC1600 שמצוין ליד הזכרונות ? והאם זכרונות מתחת ל 3200 מתאימים ללוח A7N8X ? ועוד משהו קטן, אני לא מתכוון לעשות OC אז זכרונות של סמסונג טובים ? תודה לכם.

13. Started by Black_Citadel,

שמתי לב שתמיד שמוכרים athlon 64 3000+ venice tray אז כותבים BW-E6... אני משער שזה הסטפינג, למרות שאין לי מושג מה זה אומר אשמח אם מישהו יסביר לי והBW-E6 יותר טוב מהרגיל ?

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by .AloN,

מה אומר ה 512K במעבד AMD Athlon 2500 ? ומה מהירות ה FSB שלו ? תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by lalo,

שאלה הנ''ל

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by daniel89,

אני רואה בזכרונות מסויימים יש CL5 ויש CL4 מה ההבדל?מה הפירוש CL?והאם הלוח אם abit IB9 תומך גם ב-CL4 וגם ב-CL5 ??? תודה וחג שמח, דניאל.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by kotel,

מה אומר ה-Prescott הזה???

18. Started by hz707,

?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by benor,

הרצתי את התוכנה SANDRA ויש בה בנצ'מרק שאני לא מבין מה הוא אומר....

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. לפי הבנתי זה הגודל של הלוח, האם מארז שהיה בו לוח ATX יכול להתאים ללוח MATX? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  21. מה אומרים המספרים האלה : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory או למשל עוד דוגמא : DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory ומע עדיף משניהם?? בתודה בנצי

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  22. מה אומר המספר שבא אחרי השם של הזכרון בדרך כלל? לדוגמא, ה-3000בזיכרון: CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000CAS2 Memory. וכמה חשוב שהמספר יהיה יותר גבוה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

אני בהתחלה חשבתי שזה אומר את המהירות mhz של המעבד אבל מסתבר שטעיתי (או שאני חושב שטעיתי אבל אני טועה..חח התבלבלתי) אז בא תסבירו לי בבקשה מה אומר המספר על המעבדים של AMD לדוגמא : xp 2500 barton , בעיקרון הבנתי שהמהירות של המעבד הזה הוא 1800 mhz אז מה אומר המספר הזה ?!!?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by RazorJunior,

הזמנתי AMD Athlon Xp Mobile 2600+ עם סטפינג: IQZFA0347RPMW מה זה אומר? ???

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  25. Started by shu sha,

קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3000 939 והבנתי שיש עכשיו סוג אחר של מעבדי ווניס: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 מה ההבדל בינו לבין זה שבלי הצירוף BW-E6? והאם הכרחי שאני יבקש לקבל את השני?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.