מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי פה תופעה מוזרה ואקווה שתוכלו לעזור לי. ידידה שלי קנתה מחשב שיתאים לתקציב שלה: פנטיום 4 2.8 , 2X256 DDR , דיסק קשיח 120GB , לוח אם ASUS P4R-800VM ושאר הדברים הרגילים. התקנתי לה win XP , ולפעמים כל 10-20 דקות יש קריסה והמחשב נכבה, לעיתים דקה אחרי שעולה המחשב לעיתים לאחר שאני נכנס לאינטרנט או משהו כזה. חשבתי שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה וחיפשתי תוכנה לבדיקה ולא מצאתי, אך לאחר שקרס נכנסתי לביוס וראיתי טמפרטורה של 40 מעלות שעד כמה שהבנתי זו טמפ' תקינה. אולי יש לכם רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך לבדוק זאת ? תודה !! אבי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מאוד תמוה קניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי ולא עובד יותר מהר האפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה אך מה שמפתיע הוא שיש ירידה בביצועים וכשאני מוסיף עוד גיגה כלומר 3 גיגה סה"כ בדואל צאנל ההספק יורד בפוטושופ בערך בשישים אחוז ואילו ב3D MAX ההספק יורד בכמה אחוזים בודדים אך בכל זאת יורד מישהו יודע מדוע???? האם זה בגלל שזה 4 סלוטים של 1 גיגה בייט ואילו אם זה היה 2X2 שני סלוטים של 2 גיגה זה היה עוזר דרך אגב יש לי מחשב מעבד PENTUM D 930 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. במקרה נתקלתי בתוכנה מסוימת כי התדר בו עובד המעבר הוא 1206Mhz בזמן שמעבד E4400 אמור לפעול ב-2.0Ghz. האם זה בסדר? מצורפת תמונה מתוכנת CPU-Z. תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 שרץ על לוח Asus M2N-SLI DELUXE ביוס הכי עדכני. בבדיקה שערכתי בעזרת תוכנה שהורדתי כקובץ ISO הנקראת VT ובודקת אם הליבות תומכות בוירטואליזציה. התוצאות היו מאכזבות כי התוכנה גילתה ששתי הליבות אינן תומכות ??? . כשבדקתי פרטים על המעבד שלי גיליתי שהוא בהחלט תומך ולמיטב ידיעתי גם הלוח תומך וגם יש בו אפשרות הפעלה וכיבוי פיצ'ר של וירטואליזציה, אצלי זה כמובן מופעל. מכאן קבלתי את המידע על תמיכת המעבד בוירטואליזציה, ציטוט: להלן תמונה מCPU-Z על נתוני המעבד: Uploaded with ImageShack.us אני מנסה להריץ התקנה של VMWARE WORKSTATION וזה לא ממש נותן לי להתקין על חלונות 7 64Bit האם יש לכם פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי 2 לוחות אם אחד G31 שבו הקירור של השיפ לא כל כך חם, אבל של הG41 ממש לוהט,כך זה אמור להיות? רוני
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות זכרון למחשב שלי. נכנסתי ל זאפ וראיתי מה יש בשוק. ראיתי מספר זכרונות - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=379833 והתמקדתי ב - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597751 א. למה יש כאלה הבדלי מחיר? Kingsotne עולה 2300 ו G.skill עולה 970... ב. G.skill - נחשבים לטובים? ג. האם יש קשר בין הזכרון למעבד? (יש לי פנטיום 4 - 1.70, יש מצב שזה לא יתאים או משהו בסגנון?) בתודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מעבד ליבה כפולה E6300 2.8 , בבדיקות שעשיתי ראיתי שיש הבדל מעלות של 5 מעלות בין כל מעבד , האם זה תקין? רוני
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כתבו כאן שמעבדי אינטל דור 12 מיוצרים בישראל , אז מדוע מחייבים אותנו בחנויות על עלויות מיסוי מוצר מחו"ל הרי המוצר מיוצר בישראל ובכך צריך להעלות זול יותר מחו"ל למרות זאת שוב המחיר יקר מחו"ל "ש ישה מעבדים ראשונים, בהם ה-Core i9-12900K שיגיע עם 16 ליבות ו-24 נימים ובתדר עבודה מירבי של 5.2GHz. מעבדי ה-Alder Lake החדשים מגיעים כמוצר “ישראלי” שפותח במעבדות אינטל בישראל " https://www.gadgety.co.il/281805/alder-lake-desktop-launched/
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כתבו כאן שמעבדי אינטל דור 12 מיוצרים בישראל , אז מדוע מחייבים אותנו בחנויות על עלויות מיסוי מוצר מחו"ל הרי המוצר מיוצר בישראל ובכך צריך להעלות זול יותר מחו"ל למרות זאת שוב המחיר יקר מחו"ל "ש ישה מעבדים ראשונים, בהם ה-Core i9-12900K שיגיע עם 16 ליבות ו-24 נימים ובתדר עבודה מירבי של 5.2GHz. מעבדי ה-Alder Lake החדשים מגיעים כמוצר “ישראלי” שפותח במעבדות אינטל בישראל " https://www.gadgety.co.il/281805/alder-lake-desktop-launched/ לא רק שאינטל מקבלת מימון במיליארדים מישראל שפותחת מפעל בישראל ישראלים צריכים לשלם את המחיר הגבוה בעולם בשביל אותו מעבד ? https://www.themarker.com/news/macro/1.2195929 דוגמא לתשלום לאינטל על ידי ישראל במחיר ה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
כמובן AMD חיפשתי בהרבה אתרים ומצאתי רק לוח אחד, לא קריטי הייצרן, הדרישה היחידה היא שיהיה בעל קירור פאסיבי יש סיבה שהם לא נמכרים בארץ ? דרור
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
דווקא ראיתי בכמה חנויות והמחירים שלהם די אטרקטיביים לצ'יפסטים של P35 ומעלה..
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אין לי ממש מושג בהשוואת לוחות אם, קראתי את הFAQ אבל אני עדיין בור, ומלכתחילה הגעתי לנושא מזווית קצת אחרת. חיפשתי מאיץ גרפי מובנה במחיר זול והציעו לי בתרד אחר לקחת את ה (ציטוט)-"פלטפורמת AM2 או AM2+ של AMD (כלומר, לדוגמא המעבד 4800+ שציינת במפרט הראשון) לרוב מכילים כ.מסך מובנים איכותיים יותר כדוגמת HD3200 שיגמגם פחות על תלת מימד קליל.". נכנסתי לKSP ובדקתי שם את לוחות האם. לוח האם הראשון שראיתי היה- GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025, שלפי KSP יש בו כרטיס מסך של OnBoard GeForce 6100. הוא עולה 280 ש"ח. לוח האם השני שבדקתי היה MA74GM-S2H AM2+, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD3200, HDMI, שאמנם KSP לא פירטו איזה כרטיס מסך יש בו, וגם לא כל …
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
^ כותרת ^ אם יש לוח Z87 וקונים בנפרד Lucid Virtu GPU הכל יעבוד כמו שצריך ?
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, התקנתי windows xpsp2 pro sp3. נכנסתי בכפתור ימני על המחשב שלי --> Properties. ואני רואה רק 3G. מדוע?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום וברכה, משיטוט ב-zap, עולה כי המחשבים הניידים שנמכרים נכון לימים אלה בארץ ומכילים מעבדי דור 8 (לדוגמא i7-8550U) משולבים בד"כ עם כרטיס חיצוני חלש יחסית (geforce xxxMX), או ללא כרטיס חיצוני כלל, ולא עם הכרטיסים החזקים יותר (סדרת gtx 10x0, להבנתי). לעומת זאת, ניידים בעלי מעבדים מהדור ה-7 כן משולבים עם כרטיסים חיצוניים חזקים יחסית. האם יש סיבה מקצועית לכך או שמחשבים כאלה פשוט עוד לא הגיעו לארץ/לא נמצאים ב-zap? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי לנטפליקס וגליתי שהם רק ממליצים על מעבד CPU של אינטל שיכול לנגן במחשב 4K + Microsoft Edge ציטוט : לצפייה בסטרימינג ב-4K יש צורך בחיבור בתקן HDCP 2.2 לצג התומך ב-4K, מעבד ליבה של דור 7 מתוצרת Intel ועדכוני Windows החדשים ביותר. צור קשר עם יצרן המכשיר כדי לברר לגבי מפרט המכשיר. https://help.netflix.com/he/node/23931 למה אין מעבד CPU של AMD ? נאמר לי גם בעבר שצריך מעבד אינטל וכרטיס מסך אינטל כי יש להם אפשרות לקבל 25MB וידאו
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנו מדריך בעברית איך מורחים משחה טרמית על מעבד פ4
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת לוח-אם מידגם GIGABYTE GA-M61SME-S2 או כל מדריך אחר שקשור להרכבת לוח-אם תודה!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כמו שיש מדריך לבחירת מעבד, למה שלא יהיה מדריך לבחירת לוח אם .ומדריך לבחירת זכרונות. כך נוכל לעמוד על ההבדלים בין לוןחות האם וההבדלים בן סוגי הזכרונות. תודה עריכה הכוונה שלי הייתה לספק מידע לאלה שמחפשים לוחות אם וזכרונות לדוגמה בנושא לוחות האם מתרכזות השאלות סביב הלוחות של gigabyte msi dfi השוואה פשוטה [ בעזרת טבלה ] הייתה עונה על הרבה שאלות את החומר הדרוש אפשר להוריד מהאינטרנט ולתרגם אותו
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי חברים.. החלטתי לעשות מעשה קצת אמיץ ולהחליף את המשחה הזולה של אינטל(IHS) שבין המעבד להיט ספרדר(מפזר החום). הכנתי מדריך מצולם כיצד לעשות את זה נכון, מה שדרוש הוא קצת רקע טכני וסבלנות בעיקר. ***אין אני או הנהלת האתר אחראים על כל נזק שיגרם מביצוע מדריך זה*** ***המשחה איתה עבדתי בעלת מוליכות חשמלית גבוהה ועם שימוש לא נכון יכולה לקצר לכם את המעבד או הלוח*** **במעבדי האסוול חשוב לבודד את הVRMים בכדי שהמשחה הנוזלית לא תקצר אותם** **לא לכל מעבד סכין יפנית תתאים ויש להזהר מפגיעה בלוח ה-PCB הירוק** אז מרוב שהייתי להוט להחלפה, לא בדקתי טמפרטורות לפני, הייתי על 4.5 Ghz ואני זוכר שתחת בדיקת מאמץ הגעתי לאיזור ה-80-90 מעלות. החלפת המשחה קיבלה את הפוש עקב החלפת לוח…
-
- 210 תגובות
- 24.4k צפיות
-
-
זה של הלוחות של giga byte אבל זה אותו דבר לכולם רק להוריד את העידכון של הלוח שלכם! מקווה שזה יעזור לכם כמו שעזר לי http://www.gigabyte.com.tw/support/procedure1.htm
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כחלק מסדרת כתבות ההתמצאות שלנו הגענו אל תושבת LGA1700 של אינטל - מדריך זה יעשה לכם סדר בין כל אלה מתוצרת ASUSלכתבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להבין כיצד אפשר לטייב את ביצועי מעבדי Ryzen 7000 החדשים של AMD באמצעות כיוונון ידני של מתח הפעולה, תוך כדי הפחתת צריכת ההספק שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-