עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PuMbA,

קניתי את המעבד לא יודע אם בביוס יש את הטמפ' של המעבד אבל נראה לי שכן עכשיו למה אני לא רואה אותה באוורסט ???

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  2. רוצה לדון במשהו בעקבות הביקורת הזאת של GN: אנחנו אחרי שבועיים מאז שהושקו מעבדי ה-APU של AMD מדגמים 2200G ו-2400G. זה ברור לכולנו - אלו מעבדים סולידיים במחירים מקובלים (אם כי לא שוברי שוק בישראל), במבחני הביצועים הם נראו טוב והביצועים הגרפיים היו ברוב הפעמים צמודים מלמטה לשילוב עם GT1030. סרטון כזה ומבחני ביצועים נוספים הצליחו לשכנע אותנו שיש כאן צמד מוצרים מנצח. אמנם, יש הרבה כוכביות שנראה שהתעלמנו מהם. הכוכבית הגדולה ביותר לדעתי שמשפיעה על כל העסקה הזאת היא הזיכרונות בהם השתמשו בביקורות. יש סיבה מאוד טובה שרוב האתרים השתמשו בזיכרונות שסופקו להם על ידי AMD. קיטים מהירים מאוד של 3200 ו-2933 מגה-הרץ בנפחים מרשימים ובתזמונים צמודים…

3. Started by PandemicFan,

שלום !! כמו שרשמתי בכותרת, קניתי מעבד מ-KSP ויש מדבקה במרכז המעבד בצד התחתון. האם זה בסדר להרכיב את המעבד ככה ??

4. היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by lucky,

שלום חברה חבר קימבן לי מעבד CORE2DUO 6300 וכפי שאתם רואים בתמונה יש עליו מדבקה... השאלה אם זה של האחריות ואפשר פשוט להניח את המאוורר על המדבקה ושלא יפריע לקירור... או שצריך להסיר אותה?? חבל לי על האחריות ואני לא בטוח בזה... תודה מראש תמונה: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by neodudu,

חברים, יש לי מחשב נייד של HP שלוח האם שלו לא תקין. חלקים מסויימים (שטוחים) של לוח האם מכוסים במין מדבקה / פלסטיק דק שחור בחיפוש שלי ברשת אחר לוח אם זהה לקנייה, אני רואה שרוב הלוחות הם ללא המדבקה הנ"ל. כמה זה חשוב העניין הזה? תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by leyaniv,

קניתי היום e6600 וכשפתחתי אותו בבית גיליתי שיש מדבקת ברקוד על המעבד. זה נראה כמו משהו שהחנות (נעה מחשבים) הוסיפה, כנראה בשביל לעקוב אחרי האחריות. השאלה היא האם כדאי להשאיר את המדבקה ולסבול מירידה אפשרית בביצועים של הקירור, או להוריד את המדבקה ולוותר על האחריות? אני אתיעץ עם החנות יום ראשון, אבל עד אז הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים על זה. תודה, יניב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. VALVE פרסמו את סקר החומרה החדש שלהם של משתמשים STEAM , שמראה מידגם מיצג של 800 אלף גיימרים , אני לא חושב שיש מדגם מערכת ממוצעת גדול יותר פרטים מענייניםמ במעבדים : 52.38 אחוז מעולם הגיימרים משתמש במעבדים של אינטל 47.61 אחוז משתמשים בAMD , אבל הדברים הפחות נפוצים יותר מרתקים , 60 אנשים משתמשים במעבד של VIA (CentaurHaul) ועוד 7 במעבדים של Cyrix 5 אנשים משתמשים במעבד של טרנסמטה שזה ממש משהוא אקזוטי אדם אחד משתמש בINTERWEBntl שבאמת אין לי מושג מה זה עוד אחד בAdminOP.Netl שגם ממש אין לי מושג מה זה . ועוד אחד משתמש במעבד וירטואלי , מעניין מה זה אומר? אולי זה הורץ באימולטור על מעבד של IBM או על מצב X86 במעבד איטניום http://www.steampowered.com/status/survey.html

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום לכולם לאחר שכולנו עדים לנפילה של מעבדי בולדוזר הכושלים מול מעבדי אינטל בכלל ומול מעבדי דור הקודם ביפרט , רציתי לדעת האם AMD יכולה לייצר את מעבדי Thuban X6 הקודמים שליטוגרפיה החדשה בימקום מעבדי הבולדוזר החדשים? למשל מעבד Thuban X6 1100T טוב לרוב אפילו ממעבד 8150 בעל 8 ליבות! אני מתאר לעצמי אם היו מייצרים את ליבת ה Thuban ב8 ליבות בטכנולוגיה החדש, היו מקבלים גם ירידה בצריכת חשמל, עלייה בMHZ וגם ירידה בעלות ייצור. האם זה אפשרי לייצר מעבד שיוצר ב45NM ב32NM? לדעתי מעבד Thuban או פננום עם 8 ליבות היו נותנים פייט טוב יותר מול אינטל כי הבולדוזר ניכשל כישלון טוטלי אפילו מול הדור הקודם שלו!

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. אני לא מצליח להבין את AMD שמפגרת בדור שלם + אחרי INTEL למה לא לדלג דור ולגמור את הפיגור ? גם מעבדים אחרים מתחילים ב-NM נמוך גם לא הבנתי ל-AMD יש רשיון למכור מעבדי אינטל ?

11. Started by shirNoshe,

כאשר הם באריזה רשומים 4-4-4-12? וגם התדר במקום 400MHZ מזוהה כ-387MHZ. האם צריך לשנות את יחס הזכרונות מעבד או משהו אחר בביוס?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! :hi: הרצתי SUPER PI והכל היה בסדר. ניסיתי להריץ את התוכנה פעמיים בו זמנית כדי לנצל את שתי הליבות, אחד התחיל, וכשהתחלתי את השני הוא נתן לי את ההודעה : "NOT CONVERGENT IN SQR05". האם זו בעיה מוכרת ?? מה זה אומר ?? אם זה לא בסדר, איך ניתן לסדר את זה ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. מדוע אין ביקורת על הלוח אם "ASUS P5WDG2 WS PRO' מעניין בדרך כלל עורכים סקרים על כל לוחות האם ודווקא על הלוח אם הזה לא נערך כלום? תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  14. למי שלא ראה עדיין: https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3762198,00.html "Intel Tried to Bribe Dutch University to Suppress Knowledge of MDS Vulnerability" https://www.techpowerup.com/255563/intel-tried-to-bribe-dutch-university-to-suppress-knowledge-of-mds-vulnerability *יש ככל הניקראה פגיע רצינית בייצועים- אפל יצאו בהודעה רישמית שהביצועים יכולים להיפגע עד כ40%! https://www.techpowerup.com/forums/threads/apple-protecting-macs-from-mds-vulnerabilities-may-reduce-performance-by-up-to-40.255585/ *CHROME OS משבית את הHT כברירת מחדל. https://www.chromium.org/chromium-os/mds-on-chromeos *בדיקה ראשונית של הפגיע…

15. שלום, בחיפושי אחר שילוש חדש, תהיתי כיצד יתכן שלוח ASUS B150M-A מסתפק ב- 4pin 12v למעבד ולוח GA-H170-HD3 דורש 8pin 12v למעבד. שכן מדובר באותו סוקט: 1151 ועל פניו לא ברור מדוע לוח אחד דורש 8pin 12v והשני 4pin 12v. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. ולא 750i SLI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. שלום רב אודה לכם על עזרתכם במהרה התקנתי XP מ GHOST של DUALCORE D820 עבור מחשב עם 4300 מדוע רואים רק מעבד אחד ולא 2 תחת CPU ב DEVICE MANAGER ? מופיע תמונה האם צריך לייצר GHOST שונה לתמורת המחשבים הזו ? אודה לכם על תשובה [br]פורסם בתאריך: 26-08-2007, 14:59:50 הנה התמונה :TASK MANAGER DEVICE MANAGER [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  18. האם זה תקין, גם הHT LINK של המעבד מראה לי 1005.2 MHZ רוני

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by דרומי,

הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by eldad82,

אני מעוניין לקנות זכרון ובחיפושים הגעתי לשני העסקאות האלו שנראים לאותו זכרון אז מה אני מחמיץ למה ההבדל הדראסטי במחיר ? אני לא מעוניין לעשות OC ככה שאם יש המלצות על זכרון 2G 667 בתקציב 500-600 אשמח לקבל http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=252674668&sog=C-Memory או http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=248513980&sog=C-Memory תודה נ.ב חיפשתי בפורום הסבר ולא מצאתי ....

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by TrancEnergY,

שלום רב לכל ידידיי..... ראשית אציג את מפרט המחשב שלי כדי להבהיר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 vista 32 bit שאלתי היא כדלכמן: היום קניתי עוד זיכרון בדיוק כמו שיש לי במפרט זאת אומרת שאחרי השידרוג צריך להיות לי 4 G של זיכרון אך משום מה הזיכרון שישי לי עכשיו הוא רק 3 G . ניסיתי לשנות את מיקומי הסטיקים אך זה לא עזר מה עליי לעשות כדי שהזיכרון יקלט ויהיה לי 4 G כמו שאמור להיות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DorM,

שבוע שעבר הייתה ירידת מחירים, היום הייתה שוב, שבוע שעבר הזכרונות האלה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm עלו 423 ש"ח והיום הם כבר עולים 387 ש"ח יכול להיות שיש לכם הסבר לזה?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  23. אני רואה כל הזמן שבמפרטים מומלצים רשום שמומלץ לקנות רק 4 ג'יגה זכרון. בעידן של היום שהמחשבים שלנו מריצים יותר ויותר תוכנות זוללות זכרון ומחיר הזכרון הוא באמת נמוך, לא שווה לקנות 8 ג'יגה זכרון, או אפילו יותר מזה? האם 8 ג'יגה זכרון או יותר לא יכולים להשפיע על ביצועי המחשב לעומת 4 ג'יגה זכרון המומלצים? האם מי שקונה מחשב חדש שווה לו להשקיע עוד 300-400 שקל כדי להכפיל את כמות הזכרון?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  24. קניתי את המפרט הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 שמתי לב כאשר הלכתי ל"מחשב שלי" ואז ל"הגדרות" שרשום שאכן יש 2 גיגה זיכרון אך בסוגריים רשום שהמחשב מנצל רק 1.75. מה הסיבה? האם יש משהו לא בסדר במחשב? אגב, על המחשב מותקן WIN 7 ULTIMATE SP1

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by PelegK,

לאחרונה הרחבתי את הזכרון שלי במחשב מ 1gb ddr ל 2gb ddr .. לאחר שהתקנתי את הזכרון, לא ממש יצא לי לראות הבדל מהותי, אם בכלל במחשב שלי והחלטתי לעשות בדיקת מאמץ. --------------- ממצאי הבדיקה בתמונה מצורפת למטה. --------------- ORTHOS זו תכנת המאמץ. רשום לי שה CP USEGE על 100% אך ה PF הוא על 1.45 ג'יגה .. אבל יש לי 2 על המחשב, למה המחשב לא מתמש בכולו ? מה הסיפור פה, אני לא בדיוק את זה. אשמח להסבר, תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.