מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אז ככה שלום יש לי מחשב אינטל פנטיום 3 450 מגה ארץ לוח אם של אביט ענתיקה יחסית זיכרון 128 SDRAM צורב סמארט אנד פרנדלי 6X4X32 דיוידי של חברה אלומת שם מצלמת וידיאו ידגיטלית של אינטל כרטיס סאונד של קריאטיב 128 וזהו ממה שחשוב עכשיו השאלה שלי איזה מעבד אני צריך לקנות והאם כול החומר לעי"ל תעבוד ביחד עם החומר החדשה של AMD חשבתי על קנית AMD ATHOLN XP 1600+ על לוח אם עוד לא החלטתי כול המלצה תתקבל בברכהזיכרון הבנתי שצריך להחליץ ל DDR אז 256MB הייתי מעדיף לוח יציב כי שמעתי שיש קצת בעיות עם היציבות של AMD אני רוצה לדעת כמה מאוררים אני צריך לקנות ויכול לחבר וכול פרט שאתם יכולים לתת לי כי תמיד דגלתי בעבודת שטח לפני הקניה אז בבקשה עזרה אשמח לקבל ממכם המלצות שלכם ל.
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום זיכרון חדש והמחשב לא עבר את הביט. אני מריץ מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750 באוברקלוק 15% (כרגע מהירות 3200) לוח אם: MSI P35 Neo Combo (באתר החברה טוענים שהלוח תואם DDR3) זכרון ישן: 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרון שקניתי: 4GB DDR3-1066 PC3-8500 CL7 240 של קינגסטון. האם בעיית התאימות היא הנושא של הבאפר? כי אין לי ממש מושג מה זה בכלל, למיטב הבנתי תאימות היא נושא של מהירות וסוג. לצורך העניין לוח האם תואם DDR3 עד מהירות 1066 וזה אכן הזיכרון שקניתי. עזרה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחפש קיט של זוג בנפח של 4GB 2X2GB 1066 MHZ ואני מחפש זכרונות עם צ'יפ של MICRON D9GMH אם למישהוא יש מושג איפה אפשר להשיג או מישהוא מעונין למכור אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש מבוסס אינטל בתקציב של סביבות ה - 750 ש"ח. יש לי מחשב אחר עם לוח ABIT IT7 MAX ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל לאחר קריאה של הת'רדים בפורום (המכובד) הזה, אני רואה שהדעות חלוקות בנוגע למי יותר טוב: ABIT , EP , ASUS וכו' (דרך אגב - מה לגבי ג'יגהבייט?) בכל מקרה לא הייתי בעניינים דיי הרבה זמן (מאז שקניתי את ה - IT7) ולכן רציתי לבקש את המלצתכם ללוח בסכום שציינתי - אשר לא עתיד לשמש ל - OC ומיועד למשחקים, סרטים וכו'... אני משאר שזקני הפורום לא מתים על ת'רדים בסגנון הזה - אבל בתור אחד שלא היה בעניינים בזמן האחרון, דיי הלכתי לאיבוד מקריאה רנדומלית בפורום וחיפוש של הודעות קודמות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי (ולהסביר לי) - ולהחזיר אותי לעניינים... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש למשחקים עם מעבד מרובע ליבה Q6600 כרטיס 8800GT לגבי הלוח הוא של MSI מדגם P35 Neo Combo הנה הקישור: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1216&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no= עכשיו השאלה שלי היא לגבי הזיכרונות מה עדיף לי לקנות 2GB בסלוט יחיד או לפצל לשניים של 1GB שאמור לשפר את המהירות הבנתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הנציג אמר לי שלמעבד QUADRO וספציפית לMSI בדגם G41M4-F יש צלעות קירור שמאוד ייחודיות ושעוזרות לו. האם הדבר נכון והאם עדיף לקחת של אסוס במקום (P5QPL-AM G41)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל לוח אם של ABIT מדגם NF7 .כעת יש עליו שני סטיקים של זכרון של 256 כל אחד (חברת GEIL ,אם זה משנה)עליהם רשום DDR400 CL=2.5-6-3-3 .בלוח עצמו יש שלושה סלוטים לזכרונות.אני מעונייו להגדיל בלפחות 512 נוספים.הסוגיות הן: א.אם אוסיף סטיק אחד בודד של 512,האם המערכת תעבוד בדואל DDR,כמו עד כה? ב.היכן יש להוסיף אותו ?באמצע או שזה לא משנה ג.לגבי מהירות הזכרון ,אני יודע שיש להקפיד שתהיה זהה אחרת הכל יעבוד לפי המהירות הנמוכה יותר.השאלה היא באשר ל CL.האם חשוב שיהיה זהה לפי כל רצף המספרים,כי לא מצאתי שום דגם משום חברה עם אותו תזמון.אמנם יש עם מהירות דומה ,אך תמיד יש בתזמונים מספר כלשהו שאינו תואם.(הקישורים למאמרים באתר הינם טכניים מידי עבורי ולא הצלחתי להבין משם מה נדרש). ד.…
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מתכונן לרכוש מחשב חדש שיעודו המרכזי עיבוד תמונה (פוטושופ) וללא שמוש במשחקים או 3D. ככל הנראה אלך על מעבד AMD 64, ובכל מקרה המערכת צריכה לתמוך ב 64 ביט. אני מחפש לוח טוב במחיר סביר, אשמח להמלצות ללוח. כמו כן האם מעבד AMD בטכנולוגיית 64 ביט מגיע בסוגים שונים של סוקטים או רק סוג אחד ? (939?) תודה
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב שלי ל2 ג'יגה. כרגע יש לי חצי ונמאס לי לחכות לו בזמן שאני מחליפה בין יישומים או מפעילה יישומים כבדים. אני פשוט מפעילה הרבה מאוד יישומים במקביל, ויישומים יחסית כבדים, והוא לא עומד בהם. לדגומה, אני משתמשת בויז'ואל סטודיו עם שרת SQL ברקע וכמה דפדפנים (אני מפתחת אפלקציות אינטרנט במקצועי) והמחשב לא מחזיק בזה מספיק טוב. אני צריכה המלצה לזיכרון איכותי ולא יקר ממקום אמין, שיתאים לדרישות המערכת שלי. אני מצרפת את המפרט של המחשב המאוד ישן שלי כפי שנאסף ע"י EVERSET, בבקשה לא לצחוק..: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name HAD…
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מהו סוג המברג שאיתו מחזקים את הברגים הקטנים (בד"כ בצבע זהב או שחור) שאותם משחילים למארז ועליהם יושב הלוח אם?אני יודע שאפשר גם האצבע אבל מדובר במקרה בו הthreading לא משהו אז אני צריך כלי עזר. קראתי באינטרנט hex driver 3/16", קניתי וזה גדול מידי. הכי קטן שראיתי שקיים זה 3mm, מישהו יודע אם יתאים?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הבנתי שיש מגבלה מסוימת (או על הגודל או על המהירות אני לא בטוח) על לוחות של המעבדים הנ"ל. אני לא מדבר על Dual Channel שידוע לי שלא נמצא. הסיבה: אני רוצה להוסיף עוד 1GB של זכרון אבל לא בטוח איך זה ישפיע על הביצועים. נ.באני עכשיו בOC של -<מפרט בצד .2400MHZ
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. בתקופה הקרובה אני מתכוון לרכוש מחשב באחד מאתרי המכירות האינטרנט עם לוח האם הבא כנראה: GIGABYTE GA-945GZM-S2 ע"מ לחסוך, אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך בנפרד, כנראה Fx7600GT. ע"מ שלא תווצר לי בעיה, רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס הנ"ל או כרטיסים מודרניים אחרים לא יתאימו ללוח האם הנ"ל? או להיפך, האם ישנם לוחות אם מודרניים אחרים שלא יתאימו לכרטיסי מסך מהסגנון הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה. ידוע כי במערכת של 32 ביט, מומלץ לעבוד עם פחות מ - 3GB של זיכרון. מה קורה אם מתקינים 3GB, משתי בחינות: א. האם יכולות להיווצר אי אלו בעיות או חריגות של מערכת ההפעלה ( מסכים כחולים ) ב. או קיי, צריך פחות מ - 3GB, אם התקנתי 3GB, האם המחשב מנצל 2.9GB ( לדוגמא, ברור שלא את המספר הזה ), או רק 2GB ? בקיצור שאלה ב היא האם שווה לשים 3GB או להישאר עם 2 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. קראתי גם כאן בפורום וגם במקומות אחרים, שמחשב מבוסס סאנדי ברידג' מוגבל בכמות הזיכרון RAM שאפשר לשים עליו. מישהו יכול בבקשה להסביר מהי המגבלה, ממה היא נובעת והאם היא תיפתר ? האם באמת לא ניתן לשים יותר מ - 8 או 16 גיגה זיכרון ? מישהו פה בפורום ייעץ לי ללכת על מעבד core i מהסדרה הקודמת אם אני רוצה הרבה זיכרון. אני לא מבין את ההגיון בכך. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=499&pgno=1 16 מעבדים במבחני ביצועים, הרשימה מתעדכנת אחת לכמה שבועות.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ה-MEG הוא כנראה לוח האם המשוכלל ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית הוותיקה מאז ומעולם - והוא מיועד דווקא למעבדיה של AMD לכתבה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי את המעבד לא יודע אם בביוס יש את הטמפ' של המעבד אבל נראה לי שכן עכשיו למה אני לא רואה אותה באוורסט ???
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רוצה לדון במשהו בעקבות הביקורת הזאת של GN: אנחנו אחרי שבועיים מאז שהושקו מעבדי ה-APU של AMD מדגמים 2200G ו-2400G. זה ברור לכולנו - אלו מעבדים סולידיים במחירים מקובלים (אם כי לא שוברי שוק בישראל), במבחני הביצועים הם נראו טוב והביצועים הגרפיים היו ברוב הפעמים צמודים מלמטה לשילוב עם GT1030. סרטון כזה ומבחני ביצועים נוספים הצליחו לשכנע אותנו שיש כאן צמד מוצרים מנצח. אמנם, יש הרבה כוכביות שנראה שהתעלמנו מהם. הכוכבית הגדולה ביותר לדעתי שמשפיעה על כל העסקה הזאת היא הזיכרונות בהם השתמשו בביקורות. יש סיבה מאוד טובה שרוב האתרים השתמשו בזיכרונות שסופקו להם על ידי AMD. קיטים מהירים מאוד של 3200 ו-2933 מגה-הרץ בנפחים מרשימים ובתזמונים צמודים…
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום !! כמו שרשמתי בכותרת, קניתי מעבד מ-KSP ויש מדבקה במרכז המעבד בצד התחתון. האם זה בסדר להרכיב את המעבד ככה ??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-