עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by INFERNO,

מחברה מוכרת עדיף , משהו אמין , לא חייב מהיר , אני פשוט צריך כמות של זיכרון כי אני עובד עם גרפיקה ווידאו ...

2. Started by sirmoreno,

האם לוח אם GA8I945GZMERH Gigabyte עובד טוב עם מעבדי Intel core 2 Duo או שווה להשקיע את הכסף ב 965PDS4/3 בהנחה שאת המעבד אני קונה בכל מקרה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by sirmoreno,

?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  4. שלום האם צפויה ירידת מחירים של קונרו עקב תחילת יבוא רישמי של המעבדים החל ממחר?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730&highlight=Kentsfield הבאנצים עם הP5B לא ממש מזהירים.. אבל הDS4 דווקה מקבל ציונים סבירים מאוד...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by NightElf,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב מבוסס על e6600 ולוח DS3 של GIGABYTE. כרגע אני מעוניין לקנות 1G של זיכרון. השאלה היא אם לקנות סטיק אחד של 1G , ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד במקביל (אלוהים יודע איך 1G ירוץ בויסטה). או לחיות את הרגע ולקנות 2X512M במקביל? והאם ההבדל כ"כ משמעותי... תודה

• 17 תגובות
    • 898 צפיות
  7. בתחתית הקירור שמגיע עם המעבד יש רבוע עפור, אפשר להרכיב את הקירור בלי צורך במשחה טרמית?

8. Started by Delapro,

בעקבות שרפת לוח אם אני רוצה לקנות שילוש חדש (כי הלוח מאוד ישן ואין כאלה עוד). אני רוצה לקנות מעבד pentium D 805 זיכרונות 2*256 kingston value, בקשר ללוח אם אני לא סגור עדיין. אני רוצה לקנות קירור Thermaltake BigTyphoon ולהמהיר את המעבד עד 3.5-4GHz. אני צריך המלצה כללית אם מה שבחרתי טוב והמלצה על לוח אם טוב וזול כמה שיותר.

• 11 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by summer69,

שמתי לב שיש 4 דגמים של לוחות אם עם צ'יפסט 965 של ג'יגהבייט.... שמתי לב שאחד מהם בא עם הX3000 החדש הזה של אינטל אבל לא הבנתי מה ההבדל לגבי 3 הדגמים האחרים, הסתכלתי באתר של החברה ולא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם אני מתכוון לדגמים 965P-DS4, 965P-DQ6 , 965P-DS3 אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב עוד חודש חודשיים ככה ושמעתי שהלוחות 965 של ג'יגה בייט הם אחלה.... אגב הרבה זמן לא כתבתי כאן בפורום בגלל שהייתי במשלחת לפולין וישר אחרי זה שבוע באילת אבל זה לא קשור עכשיו................. תודה מראש לעונים נ.ב: עוד שאלה שמעתי ש965 עדיף למעבדי האלנדייל (6300, 6400) ו975X עדיף לקונרויים (6600, 6700) זה נכון?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. http://www.digitimes.com/mobos/a20060830A7037.html החברות ישיקו במהלך הרבעון האחרון של השנה פלטפורמה למחשבי notebook שתיקרא Yokohama הפלטפורמה תתמוך במעבדי turion X2 של AMD ותכלול ערכת שבבים חדשה של RS690M, RS690DC ,RS790 - ATI . היא אמורה לתת את התשובה ל Napa של אינטל (למרות שאינטל מתכננים כבר להוציא במחצית הראשונה של 2007 את ה - Santa Rosa).

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113639&highlight=Kentsfield תהנו.. אני לא הבנתי דבר אחד.. הלוח באמת מוגבל ל1300MHZ FSB ?!?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מה הטעם בלקנות זכרונות עם תדרים גבוהים מ MHZ 800?? הרי גם ככה אין שום לוח שתומך בזכרונות בעלי תדר גבוהה מ 800MHZ.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by lompy,

אני מנסה לעדכן את ביוס עם BIOS@ הוא מוריד את הקובץ מאתר שלהם מנסה לעדכן ואז כותב ERASE ERROR וכשהוא מסיים הוא כותב BOIS WRITE PROTECTION איך אני מוריד את ההגנה הזאת

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by dragon772,

הלוח הישן שלי נשרף ואני צריך המלצה ללוח חדש מחנות באינטרנט משהו זול כי אני מתכון להחליף מחשב עוד שנה, חיפשתי בחנויות בסביבת מגורי ולא מצאתי משהו מתאים ראיתי בזאפ כמה לוחות אבל אני לא יודע אם הם טובים. זה דחוף כי אני צריך לדעת היום. תודה.

• 33 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dnaveh,

שלום, אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 עם מעבד עומד. אני צריך להחליף את לוח האם במחשב שיש ברשותי מסוג NEC. נא עזרתכם :האם אתם מכירים מישהו שמוכר לוחות כאלה? תודה מראש, דורון

• 1 תגובה
    • 393 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

אני בע"ה רוצה לקנות מחר את הלוח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 יש לציין שאני לא מתכנן oc האם הלוח אמין ? לא יתקלקל ? יש חשש ? אין חשש ? מה חושבים עליו/על החברה בעולם ?

17. Started by ranuch,

אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by Itaylasman,

היי, הציעו לי זכרון של חברת NCP במקום TWINMOS האם להתעקש על חברה אחרת כמו SAMSUNG או שגם החברה הזו בסדר? תודה על העזרה ;D

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by ItsMy§tyle,

מבקש הצעות למעבד טוב עד 1200 בבקשה לא קונרו

• 17 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by RJ1,

יש לי כמה שאלות בקשר לWORD. 1. איזה מעבד נחשב לזול ולטוב ביותר בשביל מסמכי WORD, הכוונה: AMD או Intel / הרבה או מעט GHz / קטן או גדול(65/90/130 - nm)? 2. מה יותר חשוב בשביל להפעיל מסמכי וורד גדולים. מעבד, זיכרון או לוח אם? 3. מה חשוב שיהיה לזיכרון? תיזמונים נמוכים / מהירות / נפח? ועוד אחת... האם כל לוחות האם של היום באים עם כרטיס מסך מובנה? ניסתי לחפש ביקורות ולראות מה כדאי אבל הסבתכתי ולא הבנתי כלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Fir3^StorM,

שלום =] יש לי מספר שאלות, אני לפני קניית מחשב,, אז ככה: 1) איך ה DQ6? הוא טוב לOC? לכמה FSB הוא יכול להגיע בערך? [בהנחה שאני אעדכן את גרסת הביוס להכי חדשה] 2) האם ידוע על בעיות תאימות זכרונות כלשהם עם ה- DQ6? 3) בהנחה שאני יכול לקנות את ה-DQ6 ב 1250 ש"ח, האם יש אופציה עדיפה עליו באותו מחיר+-? אני יודע שה P5B DELUXE עושה מלא בעיות עם זכרונות והוא לא מתאים לכולם, בגלל זה אני לא חושב עליו כל כך, ושמעתי על אותן בעיות גם עם ה DS4, ובגלל זה גם אותו פסלתי. הלוחות שאין בהם בעיות תאימות זה ה DS3 [אפשר להכניס זכרונות פשוטים ולעדכן ביוס ואז זה יעבוד] וה- DFI INFINITY. האם ה DQ6 ב 1250 ש"ח עדיף עליהן משמעותית? אחרי הכל, בקיצור, שווה לקנות אותו? זאת קנייה טובה? [ב 1250..] 4) זכרונו…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by arikbaron,

מבקש הצעות ל מעבד קונרו זכרונות 2gb לוח טוב תומך pci-e ועם כ.קול מובנה משובח תקציב- 3k פלוס מינוס תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. המחשב לא מיעד ל oc - הבנתי מהרישרושים שהלוחות האלה אינם מתאימים ל oc ההתלבטות בין: asrock conre x fire לבין אינטל d946gs המחיר כמעט זהה-על איזה הייתם ממליצים? שאלה נוספת בבקשה:מה זה esata? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  25. חבר'ה אני שוקל למכור לוח ומעבד שיש לי ולקנות לוח ומעבד חדשים בתקציב כולל של 900 שקל - כדאי? -> לוח nForce410 S754 ומעבד Sempron 2600+ ללוח S939 עם מעבד Athlon 3500+ תודה!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.