מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
תעזור לי בבקשה האם זיכרון זה : זכרון פנימי קינגסטון למחשב נייח . נפח : 512Mb מהירות : PC 3200 400MHZ זיכרון מסוג 184 Pin DIMM DDR טוב למחשב זה: P5GD1-VM - Intel 915G chipset -Intel LGA775 Pentium 4 CPU -Dual-Channel DDR 400 -PCI Express Architecture -Powerful Integrated Graphics -Max. 8 USB 2.0 ports supports -ASUS Q-Fan Technology -ASUS CrashFree BIOS2 P4 3.0GHZ 775
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום חברים, היה לי לוח אם של Asus P5P800 סוקט 775 והוא נשרף. אני מחפש תחליף ללוח בעל אותו סוקט שיתמוך בcpu ובזכרונות. Intel CPU3.00 GHz 1M/800 04A Memory DDR 400 1GB תודה רבה, נמרוד טל
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
. את המחשב שאני משתמש בו קניתי לפני שנה + עכשו אף פעם לא חשבתי על זה היום פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרונות לא מחוברים ב Dual Channel עכשו הלוח אם הוא Intel DG965SS והוא תומך ב Dual Channel http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG965SS/DG965SS-overview.htm הזיכרונות הם 2GB שתי סטיקים של 1GB אין לי מושג איזה סוג רק אני יודע חברה Twinmos עכשו אני רוצה לדעת עם אפשר לעשות Dual c ועם כדי לעשות
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני יודע שמעבדי AMD לא נמדדים ב-MHZ וכל-זה, אבל בכל-זאת, רציתי לדעת לאיזו מהירות פחות-או-יותר משתווה ה- Mobile AMD Athlon XP 2600, ב-Mhz. תודה רבה, דן.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm הלוח הזה תומך SATA1 או בsata2 או בשנייהם
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת. מחפש המלצה ללוח אם לתושבת AM4 לידידה שקונה מחשב. המעבד שיהיה עליו כרגע זה Ryzen 3700x (אולי בעתיד ישודרג למעבד 16 ליבות, אבל לא בזמן הקרוב ולא בטוח בכלל) יש מחשבה על OC אבל לא קריטי. אבל כן נראה לי עדיף שיהיו VRMs איכותיים עקב הסיבות הללו. כמו כן: עדיפות ל-4 סלוטים של RAM. כמה שיותר חיבורי SATA (נניח 6 ומעלה) יהיה נחמד אם יהיו שני חיבורי m.2 PCI-E X4 אבל לא קריטי גם אחד בסדר. יכול להיות ATX, אין צורך ב- mATX או קטן יותר (אפשר אם יש סיבה מיוחדת, ככל הנראה יתחבר רק כרטיס מסך ואולי עוד כרטיס אחד בעתיד) עדיפות לרכישה בפלונטר. תקציב עד כ-500 ש"ח פלוס מינוס. (אם שווה להשקיע יותר לטעמכם אפשר גם אבל עדיף שלא) הלוחות שהומלצו ע"י פלו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל המלצה ללוח-אם ל-AMD . אז ככה , כרגע יש לי מעבד אטלון X2 +3800 שבלוח הקודם ב-OC הגעתי איתו לרמה של +5400 ( אפשר לראות בפרטי המחשב) . מה שאני רוצה זה לוח טוב ב-OC להוציא את המיץ של המעבד הנ"ל עד הקניה הבאה בקרוב אני ישדרג את המעבד גם כן ( כנראה 550 או 720 או אפילו חדיש יותר מה שיצא שם ( וככל הנראה גם .. אנסה לפתוח ליבה נוספת אם יתאפשר ) . כרגע אני צריך מחשב טוב יותר מהמחשב שיש לי כרגע פנטיום 4... : *צריך לוח-אם עם כ.מ מובנה שמוציא HD . זכרונות הם 2 ג'יגה 667MHZ וספק הכוח הוא ליברטי 400W . חשבתי על הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297 מה אתם אומרים ? אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע תודה רבה ויומטוב !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש זיכרון חזק מאוד הכי טוב לא משנה המחיר תיהיה פשוט מערכת מטורפת AMD 64 FX53 6800U +TV TUNER צורב DVD ועוד אז אני צריך משהו חזק אני רוצה 512 MB הכי טוב אני יקנה שניים כאלה כי הבנתי שב1024 אין *** נמוך חח שכחתי איך קוראים לזה... אז תמליצו לי בבקשה על זיכרון הכי טוב של 512 לא משנה המחיר ואני לא הולך לעשות OC !!! וזיכרון שיש בארץ לא שאמור להגיע יהיה לי תלוח הבא : MSI NEO 2 PLATINUM תודה /הכותרת נערכה - ראה הודעה קודמת שלך/
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה מחשב בפברואר.. כדאי לחכות את החודש - חודש וחצי בשביל ההנחה וגם להנות מה6320? מה בעצם אני ירוויח ממנו? מה ההבדל ובכמה תורמים ה4MB לעומת ה2MB?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מחשב כמו שכתוב בחתימה עם אוברקלוק למעבד,(רק שהזיכרון שהוספתי לא מעודכן) היה לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה 1333mhz של קינגסטוןן והוספתי היום עוד 2 סטיקים של 4GB סה"כ 12GB. אבל משום מה כתוב לי במאפיינים של "המחשב שלי" שרק 6GB ניתנים לשימוש.יש למישהו מושג למה?אולי בגלל שהמחשב נמצא באוברקלוק ?את ה mhz של הזיכרון לא העליתי אלא הורדתי ל 1266MHZכשעשיתי את האוברקלוק למעבד. בכל אופן צירפתי תמונה,בתמונה גם ניתן לראות שהוא עובד בdual chanel >>>
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , האם הגיוני שה3700x בזמן שאני נמצא על דסקטופ או גולש באינטרנט הוא נמצא על 50-57 מעלות ? יש לו קירור של amd ועוד מאוורר אחד במארז , במאמץ במשחקים הוא מגיע ל 62-67 , זה בסדר או שהקירור לא טוב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ולעומת העבר אני נתקלתי היום בהרבה מוצרים ממשפחות שונות. עיקר הבעיה מתייחס למעבד ומן הסתם למה שמושלך ממנו על שאר הרכיבים. קיימים כיום מעבדים חדי ליבה אותם אני עוד מכיר מלפני כשנה שנתיים, אך נוספו להם מעבדים של 64bit ומעבדים כפולי ליבה. אני הבנתי מחיפושים פה ושם שה64bit יאפשרו עבודה מהירה יותר ע"י העברת מידע בערוץ רחב יותר (כן?) ואילו כפולי הליבה יאפשרו הרצת יישומים שונים במקביל בצורה יעילה ומהירה יותר. אבל מה? לא מצאתי לוח שתואם לשני סוגי המעבדים, וגם אם יש כזה הוא כנראה יהיה מחוץ לתקציב, כך שאני צריך להבין ולהחליט איזה מהמעבדים מהווה את ההשקעה הנכונה לעתיד. לפי מה שהבנתי למעבדי ה64bit דרושה מערכת הפעלה של 64bit ויישומים שיתמכו ב…
-
- 61 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה מה שחיכיתי לו, ולאחריו אחליט בין 754 ל - 939 מישהו יודע מה קורה על NFORCE 4 ? קישור לידיעה - http://www.theinquirer.net/?article=18887
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בארץ זה עולה יותר מ1000 שקל ובחול בערך 500 http://www.amazon.com/Intel-i5-650-Processor-Socket-LGA1156/dp/B0030DL3FU/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I1N2WNACC3NUN4&colid=LVLHTADBVKNQ כמה מכס אשלם? איך אני יוצר קשר עם החברה שממנה אני קונה? מה הסיכון בקנייה הזאת? איך אני יודע אם החברה אמינה? מישהו הזמין מעבד מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בואו להכיר לעומק את אחת העממיות והתחרותיות ביותר של אינטל בדור השולחני העכשווי - גם לשימושים ביתיים כלליים וגם לחובבי המשחקים שמעדיפים להפנות את מירב המשאבים שלהם לחלקים אחרים במפרטלכתבה
-
- 39 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
שבב ה-Ryzen 7 5800U העתידי של AMD נצפה במאגר הביצועים של Geekbench, עם שיפור גדול לביצועים ליבות העיבוד בהשוואה לדגמים שמבוססים ויבוססו על ליבות ה-Zen 2 מהגלגול הקודםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-