עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת. מחפש המלצה ללוח אם לתושבת AM4 לידידה שקונה מחשב. המעבד שיהיה עליו כרגע זה Ryzen 3700x (אולי בעתיד ישודרג למעבד 16 ליבות, אבל לא בזמן הקרוב ולא בטוח בכלל) יש מחשבה על OC אבל לא קריטי. אבל כן נראה לי עדיף שיהיו VRMs איכותיים עקב הסיבות הללו. כמו כן: עדיפות ל-4 סלוטים של RAM. כמה שיותר חיבורי SATA (נניח 6 ומעלה) יהיה נחמד אם יהיו שני חיבורי m.2 PCI-E X4 אבל לא קריטי גם אחד בסדר. יכול להיות ATX, אין צורך ב- mATX או קטן יותר (אפשר אם יש סיבה מיוחדת, ככל הנראה יתחבר רק כרטיס מסך ואולי עוד כרטיס אחד בעתיד) עדיפות לרכישה בפלונטר. תקציב עד כ-500 ש"ח פלוס מינוס. (אם שווה להשקיע יותר לטעמכם אפשר גם אבל עדיף שלא) הלוחות שהומלצו ע"י פלו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by bagetrek,

שלום לכולם רציתי לקבל המלצה ללוח-אם ל-AMD . אז ככה , כרגע יש לי מעבד אטלון X2 +3800 שבלוח הקודם ב-OC הגעתי איתו לרמה של +5400 ( אפשר לראות בפרטי המחשב) . מה שאני רוצה זה לוח טוב ב-OC להוציא את המיץ של המעבד הנ"ל עד הקניה הבאה בקרוב אני ישדרג את המעבד גם כן ( כנראה 550 או 720 או אפילו חדיש יותר מה שיצא שם ( וככל הנראה גם .. אנסה לפתוח ליבה נוספת אם יתאפשר ) . כרגע אני צריך מחשב טוב יותר מהמחשב שיש לי כרגע פנטיום 4... : *צריך לוח-אם עם כ.מ מובנה שמוציא HD . זכרונות הם 2 ג'יגה 667MHZ וספק הכוח הוא ליברטי 400W . חשבתי על הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297 מה אתם אומרים ? אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע תודה רבה ויומטוב !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eXtReMeHaLo,

מחפש זיכרון חזק מאוד הכי טוב לא משנה המחיר תיהיה פשוט מערכת מטורפת AMD 64 FX53 6800U +TV TUNER צורב DVD ועוד אז אני צריך משהו חזק אני רוצה 512 MB הכי טוב אני יקנה שניים כאלה כי הבנתי שב1024 אין *** נמוך חח שכחתי איך קוראים לזה... אז תמליצו לי בבקשה על זיכרון הכי טוב של 512 לא משנה המחיר ואני לא הולך לעשות OC !!! וזיכרון שיש בארץ לא שאמור להגיע יהיה לי תלוח הבא : MSI NEO 2 PLATINUM תודה /הכותרת נערכה - ראה הודעה קודמת שלך/

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Tomersoni,

בהנחה שאני קונה מחשב בפברואר.. כדאי לחכות את החודש - חודש וחצי בשביל ההנחה וגם להנות מה6320? מה בעצם אני ירוויח ממנו? מה ההבדל ובכמה תורמים ה4MB לעומת ה2MB?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  6. יש לי מחשב כמו שכתוב בחתימה עם אוברקלוק למעבד,(רק שהזיכרון שהוספתי לא מעודכן) היה לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה 1333mhz של קינגסטוןן והוספתי היום עוד 2 סטיקים של 4GB סה"כ 12GB. אבל משום מה כתוב לי במאפיינים של "המחשב שלי" שרק 6GB ניתנים לשימוש.יש למישהו מושג למה?אולי בגלל שהמחשב נמצא באוברקלוק ?את ה mhz של הזיכרון לא העליתי אלא הורדתי ל 1266MHZכשעשיתי את האוברקלוק למעבד. בכל אופן צירפתי תמונה,בתמונה גם ניתן לראות שהוא עובד בdual chanel >>>

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by King_J,

שלום , האם הגיוני שה3700x בזמן שאני נמצא על דסקטופ או גולש באינטרנט הוא נמצא על 50-57 מעלות ? יש לו קירור של amd ועוד מאוורר אחד במארז , במאמץ במשחקים הוא מגיע ל 62-67 , זה בסדר או שהקירור לא טוב

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ערב טוב לכולם. אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ולעומת העבר אני נתקלתי היום בהרבה מוצרים ממשפחות שונות. עיקר הבעיה מתייחס למעבד ומן הסתם למה שמושלך ממנו על שאר הרכיבים. קיימים כיום מעבדים חדי ליבה אותם אני עוד מכיר מלפני כשנה שנתיים, אך נוספו להם מעבדים של 64bit ומעבדים כפולי ליבה. אני הבנתי מחיפושים פה ושם שה64bit יאפשרו עבודה מהירה יותר ע"י העברת מידע בערוץ רחב יותר (כן?) ואילו כפולי הליבה יאפשרו הרצת יישומים שונים במקביל בצורה יעילה ומהירה יותר. אבל מה? לא מצאתי לוח שתואם לשני סוגי המעבדים, וגם אם יש כזה הוא כנראה יהיה מחוץ לתקציב, כך שאני צריך להבין ולהחליט איזה מהמעבדים מהווה את ההשקעה הנכונה לעתיד. לפי מה שהבנתי למעבדי ה64bit דרושה מערכת הפעלה של 64bit ויישומים שיתמכו ב…

• 61 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by keypod,

זה מה שחיכיתי לו, ולאחריו אחליט בין 754 ל - 939 מישהו יודע מה קורה על NFORCE 4 ? קישור לידיעה - http://www.theinquirer.net/?article=18887

10. בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tmpusr,

על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. בארץ זה עולה יותר מ1000 שקל ובחול בערך 500 http://www.amazon.com/Intel-i5-650-Processor-Socket-LGA1156/dp/B0030DL3FU/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I1N2WNACC3NUN4&colid=LVLHTADBVKNQ כמה מכס אשלם? איך אני יוצר קשר עם החברה שממנה אני קונה? מה הסיכון בקנייה הזאת? איך אני יודע אם החברה אמינה? מישהו הזמין מעבד מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  13. בואו להכיר לעומק את אחת העממיות והתחרותיות ביותר של אינטל בדור השולחני העכשווי - גם לשימושים ביתיים כלליים וגם לחובבי המשחקים שמעדיפים להפנות את מירב המשאבים שלהם לחלקים אחרים במפרטלכתבה

14. שבב ה-Ryzen 7 5800U העתידי של AMD נצפה במאגר הביצועים של Geekbench, עם שיפור גדול לביצועים ליבות העיבוד בהשוואה לדגמים שמבוססים ויבוססו על ליבות ה-Zen 2 מהגלגול הקודםלכתבה

15. שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  16. Started by avivlevy,

יש לי זכרון DIMM1: GeIL CL25-4-4DDR 400 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-4-4-7 @ 166 MHz) וKINGSTONG 512 PC3200 DDR 3.3.3.6 ?200MHZ האם זה שהזכרונות שונים....(חברה,תיזמונים,גודל......) מוריד לי ביצועין?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  17. ראיתי שבימים האחרונים התחילו כמה חנויות למכור את הדגמים החדשים של ה S939 (דירוג 3000 ו 3200) והם נמצאים במלאי... מה דעתכם ? שווה לרוץ לקנות ? המכירים בחלק מהחנויות הם מחיר זהה בדיוק לדגמי S754 ובחלק קצת יותר יקרים. מקווה שזה יגרום לייבוא ו/או הורדת מכירים של לוחות אם 939 או של הדגמים הישנים... מישהו יודע אם המעבדים החדשים הם כבר מייבוא רשמי או עדיין מיבוא שחור ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7870 http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=386 נראה לי כבר חודש הבא אני קונה מחשב חדש מבוסס איזה 3200 S939

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by GREATTHUNDER,

Whats the diffrence between these GB MB modles? DS3,DS3R,S3,DS3L? why are the prices so diffrent? PS Im in the US so i can't write in hebrew... EDIT (Im talking about the P35 modles)

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by NOVA,

תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by koraldon,

הי, כיום יש לי מחשב במפרט הבא סלרון 466 לוח אם MS 6309 זיכרון SDRAM 100MHZ, 128MB כרטיס גרפי וודו3000 16MB HD 40GB SEAGATE 7200RPM אני מעוניין לשדרג את המחשב, אבל עקב חוסר כספי ניכר, האופציה הזולה ביותר שמצאתי היא פשוט להחליף מעבד לסלרון 1.1GHZ, ולהשאיר את שאר המחשב איך שהוא. השאלות הן ככה: 1) מתברר שאני צררך לשדרג את הBIOS עלמנת לתמוך במעבד החדש - האם כרוך בכך סיכון כלשהו? 2) מה התועלת הצפויה מהשדרוג? האם קיים רכיב אחר במערכת אשר יכול להוות צוואר בקבוק במידה כזאת שתוצאות השדרוג לא יורגשו? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום ככל הנראה נהרס לוח האם שלי ואני צריך לקנות לוח חדש למחשב. המפרט שלי זה P4 3.2G 775 512*2 DDR2 533 של GEIL 6600GT PCIE HD SATA1 אני מעדיך לוח אם שיתמוך בחלקים שיש לי עכשיו וגם שיהיה אפשר לשים לו כבר מעבד חדש. התקציב זה בערך עד 500 עד 700 תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by berliita,

מבין שתי ערכות השבבים של אינטל: P31 ו- P35: מי יותר טובה? מה לוח האם המומלץ לכל אחת מערכות השבבים הללו? (אבקש שתתייחסו לשתי הגדרות של מומלץ: (א) מקסימום ביצועים בתמורה למינימום כסף, (ב) מקסימום ביצועים ב- 600 ש"ח גג)

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  23. מעוניין בהמלצות על לוח עם שישולב עם מעבד E5200 וזיכרון 4 GB. שימושי מחשב: בסיסים+מעט גרפיקה. מעוניין בהמלצה ללוח עם כרטיס מסך \ וללוח ללא כרטיס מסך (איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בנפרד - לא משחק משחקים, מעט גרפיקה, רואה סרטים..) תקציב ללוח האם עם כרטיס מסך - עד 500 תקציב ללוח האם ללא כרטיס מסך - עד כ 350.. מבקש המלצות עם פירוט יתרונות וחסרונות. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 18:29:55 הערות נוספות:1) לא נדרש יציאת קול - יש לי כרטיס קול טוב שלי..

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Dragongk,

המפרט הנוכחי בקישור ואחת מהסיבות לשדרוג היא שהזמנתי 88GTS אני יודע שהמפרט הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס בצורה די משמעותית ולכן חשבתי לשדרג למשהו כמו E6300 / E4300 ואיזה 2GB איכותיים כמו כן לעשות OC כי לקנות קונרו בלי OC זה פשע חחח תביאו לי בבקשה כמה הצעות לאיזה חלקים לקנות... המטרה העיקרית של המחשב בתכלס זה משחקים כבדים ה2300 האלה גם ככה דיי גבוליים כי הם מתבססים על מכירה של החלקים הנוכחיים. יש לציין שהמסך שלי הוא 17" LCD (אני יודע שתגידו שה88GTS הוא overkill במקרה הזה.. אבל תמיד טוב שיש כרטיס חזק לעתיד... וגם השגתי אותו בזול) תודה

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by amit_flame,

שלום האם ה Aopen AK73 PRO יתמוך ב Athlon XP/Duron morgan ? (הלוח פועל לי ב bus 133)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.