עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by slimshady21,

שלום, יש לי לוח אם dfi infinuty nforce4 אם שני סטיקים של זכרונות pqi 400MHZ 512MB . והשגתי עכשיו מאיפה שהוא סטיק hynix 400MHZ 256MB אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר גם אותו? כאילו אם יש מקום בכלל, כי הבנתי שיש בלוח בעצם רק שני סלוטים של DDR ושניים של SDRAM, אבל אני לא בטוח

• 13 תגובות
    • 647 צפיות
  2. אוקיי סוף סוף קיבלתי את הקונרו (עד עכשיו המערכת הזאת הייתה רצה על CELERON אבל אתמול הכל השתנה ! המערכת הורכבה בנוסף לחלקים שהשארתי בקופסא עד שהמעבד יגיע... בכל מקרה עוד כה ימים נלחץ את המערכת ונראה לאן אפשר להגיע איתה (עכשיו אני פשוט רוצה לבדוק שהכל יציב והקירורים למינהם עובדים טוב),עד אז הנה כה תמונות של מההרכבה ושל המערכת. שיהיה לכולם סופ"ש פצצה. [attachment deleted by admin]

• 113 תגובות
    • 9k צפיות
  3. Started by vipnisim,

בעיקרון אני הולך על E6300 הלוח שאני צריך הוא זמני אבל אני צריך לוח שתומך ב AGP (יש לי 6800GT AGP) שאני יחליף בהמשך וזכרונות 1G עדיפות ל 800 עריכה : יש את הלוח AsRock 775Dual-VSTA שתומך גם ב DDR השאלה עם הזכרונות הקיימים שלי יכולים לעבוד עם המעבד הזה ואז אני ישדרג בעתיד את הלוח והזכרונות והכרטיס מסך

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  4. רציתי לשאול: האם ישנה אפשרות להכניס 2 מעבדי CORE 2 במחשב אחד? האם זה דורש דדרישות מיוחדות של ההתקנה? לוח אם מיוחד? דברים כאלה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. Started by schiller,

יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח ש AMD משחררת את המעבד X2 5200 שיעלה כ 403$ לאלף יחידות. המעבד כבר בחנויות. כתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34203 אם אני לא טועה המעבד 2800MHZ כמו FX62 רק עם פחות קאש . פשוט ביזבוז להוציא מעבד כזה כשקונרו שולט בשוק.

• 15 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

מסתבר שהזכרון שלי תקול, ואני צריך להחליף אותו... פנדה נחמדים ונתנו לי את האפשרות להחליף לזכרון אחר(איזה שאני רוצה), ופשוט לשלם את ההפרש במידה ואבחר זכרון יותר יקר מהזכרון הנוכחי שלי. התקציב לזכרון החדש הוא עד 1400(גג, אסור חריגות), וחשבתי על הזכרון הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 האם הזכרון הזה הוא טוב, והאם הזכרון מתאים ללוח האם שלי? והאם יש זכרון יותר טוב בתקציב, כמובן רק מפנדה... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by white_rider,

יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי. חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש? החלקים שלי CORE E6600 G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו. בקיצור כדאי?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by white_rider,

למישהו יש מוסג אם לוח אם זה יכול להריץ את הזכרון שהזכרתי המהירות 667??? הוא יעלה איתם בכלל? תודה?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום אני בקרוב חושב לשדרג את המחשב לפי המפרט הבא ואני אשמח לדעתכם על רכיבים טובים או מתאימים יותר ובעיות תאימות עם יש מעבד: E6600 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-2GBPK לוח אם: P5B DLX ספק: ליברטי 400W מארז: טרנספורמר עם החלפת מאווררים ל AC 120 מלפנים מכניס 120 מאחור מוציא 80 בגג מוציא ועל הדלת אחד מכניס אחד מוציא עם בקר טמפרטורה אני אשמח לדגמים מתאימים של המאווררים כי הבנתי שלא כולם יכולים להוציא או להכניס כרטיס מסך: CONNECT3D 1950 PRO קירור למעבד: ביג טייפון רגיל אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד בנושא הזיכרונות האם יש פיתרון זול יותר והאם ה NR יתאימו מתוכנן כנראה אוברקלוק לבאס 400 לא יותר

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן הרבה זמן לא הייתי בעינייני החומרה אבל עכשיו אני צריך לשדרג..אז אני צריך לדעת כמה דברים לפני השידרוג 1)לפי מה שהבנתי עידן ה64 של AMD עבר? הקונרו הכפול ליבה הוא הדבר הכי חזק כרגע למחשבים ביתיים? והאם זה ימשך להיות כך בתקופה הקרובה? 2)אני רוצה הפעם להשקיע בזיכרון ואני ממש מבולבל אף פעם זה לא היה הצד החזק שלי...אני רואה פה הרבה מדברים על הG. SKILL, האם הוא באמת כזה טוב? או שעדיף את משפחת הXMS של קרוסאייר?(למקרה זה אני מדבר על 2 ג'יגה). 3)לוחות אם, מהם לוחות האם הכי טובים לקונרו E6600?(ואם אפשר אפילו את הבחירה הכי טובה ביניהם למרות שמחירו בטח יהיה גבוהה נורא)וכמובן מה הצ'יפסט הכי מעודכן וטוב למעבד הזה, ואפשרויות תמיכה כמו הקרוספייר וכדומה...וכמובן אם אפשר מחירים אני…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by Timewalker,

עקב לחצים של אינטל ה RD600 של ATI ייוצר אך ורק על ידי DFI (שלא נכנעו). סביר להניח שנראה את הלוחות האלה בארץ בעוד כחודש וחצי. מעניין מה יהיה המחיר... http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4053

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  13. שלום.יש לי כמה שאלות. האם בקונפיגורציה הזאת: intel 915 pcy p 2.66 2*512 sumsung ddr2 533 דואל צאנל gf 6600 pci ex wd 80 sata יש צואר בקבוק בולט? האם התקנת כרטיס קול (מעבר לזה שבלוח )תשפר משמעותית את ביצועי המעבד? מה דעתכם על הקונפיגורציה הבאה מבחינת צוארי בקבוק ומבחינת שיפור ביצועים בהנחה שאני לא יכול כרגע לשדרג מעבד ולוח(פשוט לא משתלם ..): intel 915 pcy p 2.66 שידרוג ל 7600gs הוספת עוד גיגה ב 2 סטיקים בדואל הקמת מערך raid בתוספת עוד דיסק ובקר. אפשרות להוספת כרטיס הקול הנל.. תודב רבה מראש!! מה היתה הבעיה בכותרת הקודמת?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  14. יש לי מעבד של אינטל 2.8 fsb 533 וזיכרון ddr400 מה שמוזר שבביוס הוא מראה לי 333 ולא 400 גם אחרי שהחלפתי את הזיכרון עדיין נישאר 333 יש לציין שהלוח אם תומך ב 400 דגם הלוח P4P800se Asus עכשיו אם תרשמו שזה בגלל המעבד ובגלל fsb אז כל כל המעבדים 533 fsb לא עובדים על 400 מוזר לא??? אני שאלתי המון אנשים ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה ואם אתם תצליחו אז כל הכבוד

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  15. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by tamirushb,

אני רוצה ללכת על השילוב הזה של הcore 2 dou E6300 ביחד עם הDS3 או הDS4 של ג'יגהבייט וזיכרון 512 MB X2 ddr2 533 של twinmoss המחיר הוא למעבד והלוח אם בערך 1800-2000 שקל ולזיכרונות בערך 450 אבל גם בלי קשר למחיר מה אתם חושבים על השילוב?

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by Skippy,

INTEL D946GZISSL ISELTON הוא עולה בסביבות ה500 ויש בו צ'יפסט 946, יציאת pci-e שני סלוטים של DDR2 667 והכי חשוב הוא תומך בC2D הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by docho,

שלום, יש לי מחשב שכולל - מעבד Athlon XP 1700+ Thunderbird לוח אם +Gigabyte GA7VTX-H זכרון Mushkin 256MB PC2100 DDR 266 המעבד נשרף אחרי שבכל התקופה עשה המון בעיות של התחממות (למרות שקניתי מאוורר טוב ומישחה טרמית) ואני נאלץ להחליף אותו. אני רוצה לתקן את המחשב, אבל אני מבין שאי אפשר יותר להשיג מעבדי SocketA שנתמכים בלוח הזה (Thunderbird, עד XP2600) ולכן כנראה אאלץ להחליף גם את לוח האם. אני מחפש המלצה לשילוב מעבד ולוח אם במחיר הכי זול שאפשר שייתנו לי לפחות את אותם הביצועים של המחשב הישן (כולל במשחקים). אני צריך שהלוח יתמוך בזכרון הזה ושיהיה בו סלוט AGP. * והכי חשוב - שלא יעשה לי בעיות של התחממות! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  19. אני מבין דברים בסיסים בביוס ובבאס החלקים (לא מומחה גדול...) אני לא כל הבנתי את הקטע של 1:1 ו- 2:1 וכדומה... בקיצור, זה נכון שזיכרונות 533MHZ יתנו ביצועים יותר טובים מזיכרונות 667MHZ (לשניהם יש אותם תיזמונים) כאשר הם עובדים עם E6600 י? למה? למה? ולמה? תסבירו בפרוט כדי שאני יבין את הכל... (כי בתאכלס 667 יותר מהר מ 533 י)

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  20. מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות מעבד D805, לכן אצטרך לוח אם כמה שיותר איכותי בתקציב של כ-500 ש"ח. הלוח אם אינו חייב לתומך במעבדי Core 2 Duo, אבל שיתן לי אפשרות OC טובה למעבד ה-D805. על הלוח יורכב זיכרון 1GBx2 DDR2 667MHz CL5 מחברת Twinmos, אם יש לזה משמעות.

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by jhracham,

כרגע כל מה שקיבלתי זה לוח אם הנ"ל שני סטיקים של 1GB DDR 2 667Mhz ושני הארד דיסקים 160GB SATA2 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ומעבד בעוד חודשיים בערך מקווה שהמחירים יפלו אם אתם רוצים אני יכול לעלות תמונות כמו כן יש הבדל משמעותי בינו ובין ה DS3 כי ביקשתי DS3 והוא הביא לי את זה לא נורא כל כך נכון?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by infector,

משהו יודע אולי אם קיים אופטרון לAM2? ואם כן מתי זה יגיע לארץ?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

זכרון AU`SPIS DDR-2 512 MB 533MHZ יש לו צ'יפ? זה ממש חשוב לי תנו דעה

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  25. Started by shlomom,

http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=79 נבדקו ע"י ה INQUIRER

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים