עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bright Moon,

מקור: The INQ. לא הייתי מזלזל, אחרי הכל, הם היו הראשונים לחשוף את עסקת Dell-AMD! נ.ב. שימו לב: הכתבה מכילה תאריכי השקה בארצות שונות ודבר חשוב נוסף הוא שכל המחשבים הללו (חוץ מהעובדה שהם ל-Entry Level) מכילים מליוני מעבדי AMD וצ'יפסטים של Nvidia - שיתוף הפעולה לא מת לאחר הקמת DAAMIT.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by Omerole,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. היי אני חדש בפורום הזה ... אני ממש מבולבל בין שניי מעבדים ואני לא יודע אם הם אותו הדבר או לא .. המעבדים Core 2 Duo זה לא מעבדים קונרו החדשים ?! ועוד שאלה המעבד Core 2 Duo E6300 INTEL יש לו מהירות של 1800 MHZ וליבה כפולה אבל זה אוכל את הINTEL PENTIUM 4 3000MHZ נכון ?! תודה לעוזרים ...

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by roeiw,

לאיזה מעבד של AMD מקביל ה E6300??

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי מחשב קצת ישן ואני רוצה לקנות ללוח אם הזה של אסוס מעבד חדש http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 השאלה שלי האם הוא מתאים למעבד הזה http://alef-alef.co.il/product_info.php?cPath=95_96_247&products_id=2909 או שאתם מציעים משהו אחר תודה לעוזרים

6. Started by ashkenazone,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115093

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי ואני לא מצליח למצוא לה תשובה. השאלה שלי היא מהו תפקידו של המעבד במשחקים. תודה לעוזרים (דרך אגב חיפשתי את השאלה הזאת בפורום אבל כל פעם מישהוא אומר משהוא אחר, אז אני רוצה תשובה חד וחלק).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mistaarvim,

איפה ניתן למצוא את הזיכרונות הכי זולים לשני סטיקים של 1G (1G*2) DDR2 667/800MHZ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by barak_i,

היי לחבר שלי יש לוח אם intel D845GBV מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה... הוא רוצה לקנות זכרונות.... כמה שאלות: 1) האם הוא יכול לשים די די אר 2? 2) אמורה להיות לו בעיה עם לשים זכרונות במהירויות גבוהות? 3) יש איזושהיא מהירות מקסימלית של די די אר שהלוח אם מסוגל לעבוד איתה? (אני יודע שנפח המקסימלי הוא 2 ג'יגה)

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by tigery,

הלוח הזה? http://www.gigabyte-usa.com/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_20060605_what-6quad.htm מהסדרה הזאת מהם טווחי המחירים של הלוחות האלה? ומתי נראה אותם בארץ הקודש? איך הוא כאוברקלוקר? סך הכל איך הלוח הזה?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by white_rider,

יש התלבטות היום כמעט אצל כולם כשקונים CORE 2 DUE בנוגע ללוח האם, הרבה אנשים אפילו יושבים עם מעבד ועוד אין להם לוח !!!!!, ואת כולם מענין איזה הכי טוב, אז בבקשה תנו את דעתכם שנקיר את אהוב הקהל לפחות הערה שיתפתי רק לוחות HIGHEND אם הסקר יצליח אולי גם נקים אחד של הלוחות הפחות יקרים!! הערה: הכוונה בהכי טוב היא הכי טוב לפי דעתך, ברור שלכל לוח יש את הטוב שלו, אבל בסופו של sבר כל אחד יעדיף לוח על אחר מסיבה כזו או אחרת, כל אחד שיבחר את הזה הכי מתאים בשבילו

12. Started by ras81,

שווה להשקיע עכשיו במעבר לקונרו? האם צפוי הופעה של מעבד חדש בשנה הקרובה?

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  13. דגם הזיכרון: VS2GBKIT667D2 האם יתאימו זה לזה? באתר של CORSAIR ראיתי את ההערה הבאה: NOTE: Must use F4 BIOS or newer for optimal RAM compatability מה הכוונה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. Started by arikbaron,

הי שמתם לב שבשבועיים האחרונים חלה נסיקה מדאיגה במחירי הזכרונות גם בחול יש הסבר?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  15. Started by Maor Shahar,

שלום חבר'ה! אני כבר מודה לכל מי שינסה לעזור לי.. אז ככה יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה מחשב חדש... בקשר לרכיבים.. דבר ראשון איזה מעבד עדיף כיום... הקורנו E6300 או D950? מה חשוב יותר...? המהירות שעון? או הדגם? דבר שני... איזה לוח כדאי? האם שווה להשקיע בלוחות 975X או ש 965 עושים את העבודה? בכל מקרה איזה דגם מומלץ? תמיד היתי עם ASUS לאחר GYGABYTE אחד... (שהצטערתי עליו) אבל האם ASUS עדין מובילים? או שאולי עדיף INTEL? דבר נוסף מה חשוב יותר... המעבד הגרפי בכרטיס המסך? או הזיכרון? X1600PRO 512MB או X1800 256MB?! לדוגמה.. או שאולי בכלל עדיף NVIDIA? למרות שאני דיי חושב שאני נעול על ATI... עכשיו לזכרונות... עדיף מהירות או כמות? 1GB 667MHZ? או ללכת על 2GB 533MHZ? אולי 1GB 8…

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by shlomom,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34243 ראו שקופית בסוף המאמר.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by tk_mc,

מה ההבדל ומה עדיף לגבי הפנטיום D 3.0 ולמתמודד שלו באותה קטגורית מחיר הקונרו ?? Core 2 duo 1.8 (E6300) ?? בהתחשב בעובדה ששניהם Dual Core ??

18. Started by yotamavi,

אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  19. dual core intel xeon 7140m processor 3.4 ghz 16 mb 800 mhz??????

20. כולם באותה המהירות אותו הדגם ואותו יצרן, ז"א ה-2 של 1 GB וה-4 של 512.....

21. Started by dashayan,

איזה לוח אם לקונרו Core 2 Duo E6400 אתם ממליצים? יש לי התלבטות קשה בין ארבעת הדגמים GIGABYTE GA-965P-DS3 Intel 965 = 980 IS GIGABYTE GA-965P-DS4 Intel 965 = 1.110 IS GIGABYTE GA-965-PDQ6 Intel 965 = 1.360 IS Asus P5W DH Deluxe Intel 975X = 1.630 IS * לא צריך OC * שיממש את כל היתרונות של המעבד, זכרונות ושאר החומרה * עלות/תועלת

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomom,

השאלה היא האם כדאי לי לשדרג עכשיו כש 3800+ X2 עולה כ 900 ש"ח מה- 3000+ שלי. מדובר בסוקט 939, המפרט מעודכן. זה אמנם מדגדג באצבעות לבצע שדרוג והשיפור על הנייר ברור. השאלה היא האם באמת בעבודה מול המחשב השיפור יורגש ושווה את ההוצאה? האם מישהו כאן עשה את זה כבר ויכול לשתף בידע שלו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. לפני דקות ספורות MSI ענו על השאלה שלי - 'האם אין אופציית העלאת מתח בMSI combo 2?'. מסתבר שאין, גם לא עם עידכון ביוס ולא עם אף ביוס פרוץ. החמרה של הלוח עצמה לא מאפשרת העלאת מתח. בקיצור, התבאסתי מזה, ועכשיו אני שוקל קניית Abit AA8, שיעלה לי 27 ש"ח לחודש משך 12 חודשים (). אנשים מאוד מרוצים ממנו, והמחיר באמת מדהים. בנצ'מרקים: 001 002 003 004 מה אתם אומרים? שווה קניה? האם הלוח בכלל תואם לחלקים הקיימים (המפרט בצד תחת הכותרת System #1)? האם קיימים לוחות יותר טובים באותו מחיר (הנחה בKSP - הלוח עולה 290 ש"ח)? תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by RT2,

טוב אז הרכבתי הכל, וישר כמו שזה עשיתי בנצ'ים. לא נכנסתי אפילו לביוס, ולא שיחקתי עם שום הגדרה בשום מקום כמו שאומרים, "לא נגענו". הOC הראשוני יבוא מחר או מחרתיים, כרגע חסרים לי 2 מאווררים למארז..בלעדיהם אני לא רוצה להתחיל. אשמח להצעות, שיפורים ותגובות רציניות. המפרט בחתימה.. http://img236.imageshack.us/my.php?image=cp2ac8.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול 2 שאלות 1. מה ההבדל בין לוח האם של abit ni8sli ל abit il8 chipset945p 2. כמה חיבורים של sata יש בלוח אם abit ni8sli ושאלה כללית למה צריך יותר מסלוט אחד של pci expres על הלוח? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים