מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה עם לוח ISLETON של אינטל (כנראה D946GZIS לפי מה שהצלחתי להבין) נכנסתי לאתר של אינטל וכתוב שם במפרט ככה: Four Serial ATA interfaces חיפשתי לוח שתומך בSATA2 ולא נתקלתי בכזה באמת אין להם (או שלא חיפשתי מספיק) כאלה? או שפשוט ככה הם קוראים לזה (לSATA2)? האיש מכירות במקום שקיבלתי את ההצעה מתעקש שהלוח כן תומך SATA2 ד"א אני מחפש את הלוח לקונרו 6300
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים המחשב שלי הפסיק לעבוד בגלל הפסקת חשמל אני רוצה רק להחליף את לוח האם יש לי מעבד P-4 2600 וזכרונות DDR איך אני יכול לדעת איזה מעבד יש לי בדיוק כדי להתאים אליו לוח אם ? האם הלוח הזה יתאים ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1724 אני לא מחפש לשדרג רק לגרום לכל העסק לעבוד הלוח שיש לי היום הוא לוח בן שנתיים בעך גם של gigabyte הזכרונות שלי הם ddr 400 האם הם יתאימו ? בתודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הכי זול שראיתי בנתיים זה ב ksp - ש"ח 790. מישהו מכיר חנות זולה יותר? שאלה נוספת: מה ההבדלים בין s3-965 ל s3-945? אני מתכנן oc קטן עד בינוני ל E6400 עם זכרונות 667. האם שווה בשביל זה לקנות את ה-965 על פני ה-945?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם DQ6 מגיע עם קירור לציפסט הדרומי והצפוני? במידה וכן מגיע האם הוא נחשב איכותי?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב. אני עומד לקנות רכיבים למחשב בזמן הקרוב והייתי מעוניין לברר מספר פרטים לגביהם. אני אשמח לחוות דעת בנושא. 1. לוח אם Gigabyte GA-965P-DQ6: באתר של Gigabyte מצויין שללוח יש 4 יציאות eSATA. לעומת זאת, במדריך למשתמש לא נאמר דבר על אותן יציאות. כאשר כתבתי ל-Gigabyte ושאלתי אותם האם היציאות אכן קיימות, הם השיבו לי שכדי לנצל את היציאות הנ"ל נדרשים מתאמים מיוחדים וכבלים eSATA מיוחדים. הם הוסיפו ואמרו שהמתאמים הנ"ל לא תמיד מסופקים עם הלוח ושזה תלוי בספק המקומי. הייתי מעוניין לדעת האם מישהו קנה בארץ את הלוח הזה והאם הוא קיבל את המתאמים הנ"ל ביחד עם הלוח. 2. מאוורר למעבד Zalman CNPS7700-Cu: תחילה הייתי מעוניין לדעת שהמאוורר הנ"ל אכן מתאים למעבדי Intel Core 2 Duo. באתר היצרן…
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://virtualexperience.amd.com/ אתר חדש לריכוז מידע על כל הטכנולוגיות. Virtual IT Experience + חולצה ל 3000 הנרשמים הראשונים - בהצלחה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי שני זוגות של 512 DDR, איך אוכל לדעת מי מביניהם טוב יותר, גם עם אוברקלוק וגם בלי? עידן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן כולם עוד חודש-חודשיים אני קונה מחשב, עם מעבד E6300, ואני מעוניין להגיע איתו לבאס של 430MHZ (כלומר מהירות מעבד של 3010 MHZ) רציתי לדעת אם זה בסדר לקנות זיכרונות במהירות 667, או שזיכרונות כאלה יגבילו אותי ועדיף לקנות זיכרונות במהירות 800 לפי מה שאני הבנתי, בשני המקרים הזכרונות יגבילו אותי וצריך גם ככה לעשות OC לזכרונות (או שאני טועה?) עוד שאלה שרציתי לשאול זה לגבי התיזמונים...... יש סיבה להשקיע ולקנות זיכרונות עם תיזמונים של למשל 4-4-4-12 או שאפשר להסתפק למשל ב 5-5-5-12 (סתם דוגמא) תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברה מה עדיף בקנייה מבין 2 המעבדים זה לא לעבודה קשה, משחקים וכו' פשוט המחיר כמעט אותו הדבר חוץ מזה לא מובן לי בדיוק הקטע של הקונרו למשל זה E6300 שזה 1.8 GHZ אז בגלל שהוא ליבה כפולה הוא עובד כמו 3.6 או מה בדיוק הסיבה שאם כבר יצאו בדגם החדש במעבד אז הורידו את המהירות (הבנתי שבעתיד יצאו דגמים יותר מהירים) ומהי טכנולוגיית -VT למה זה תורם ,ראיתי גם שההיפרטריידינג בוטל
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים ....? 1. G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 2. GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual Channel הבדל מחיר לא משמעותי. מתוכנן OC ....
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
בעלי יחס עלות תועלת הגבוהים ביותר. מחפש משהו שייתן תמורה מירבית לכסף. לא רוצה לשלם הפרש גדול בשביל פיצרים שבהם כמעט אף משתמש ביתי לא משתמש. כמו כן צריך המלצה לזיכרון 1 גיגה למחשב הנל. מחשבים למשחקים אינטרנט ולימודים. תודה,
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תגידו אם כתוב לי על הזיכרון pc2-5300u-555-12 אאז איזה מהירות הוא?667?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 של אסרוק עם כרטיס מסך מובנה?
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני קונה מעבד core 2 1.86 1066fsb האם הלוח אם הזה מתאים למעבד? DG 965ssck
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עבור מעבד Core 2 Duo E6400 , כנראה לא עומד לבצע Overclocking או Raid. האם שווה את ההפרש או ניתן להסתפק ב"רגיל" ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כמה לוחות וצריך את עזרתכם בהבנת ההבלים במאפיינים ובביצועים הלוחות הם S3 DS3 DS4 של גיגה בייט וה P5B DLX של אסוס ברור לי שהאסוס הטוב מכולם אבל אני אשמח להבין מה ההבלדים ביינהם וכמה אני ארגיש את ההבדל מתוכנן אובר ל 400 באס יעבוד עם מעבד 6400
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הE6300 ונתקלתי בכמה סוגים..(אריזות...) רציתי לדעת מה ההבדל בניהם.. (אם בכלל יש): אז מה יותר טוב? ומה כוללת כל אריזה.. Intel Conroe Core 2 Due E6300 BOX או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 Trail או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 וקראתי שמישהו כתב פה שיש גם גרסה שנקראת White BOX.. שכנראה מגיעה גם עם קירור למעבד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי (בפעם השנייה תוך 3 חודשים ;D) אני עובד בחנות מחשבים ככה שאני יכול להזדכות על החלקים ה"ישנים" ולשלם רק על ההפרש. אני מתכנן להתבסס על ה- E6400/6600, ואני רוצה לשדרג את הלוח ללוח של Gygabyte או Asus, עם 2X1GB, ותוספת דיסק של 250GB WD. (במקביל אני עובר למארז HEC מאוורר יותר עם ספק 500W של TT או Enermax). בקיצור, אני צריך את עזרתם בבחירת לוח טוב של Gygabyte/Asus עם צ'יפסט 965. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
כשאני לוחץ F1 בכל מסך בביוס זה פשוט מעלה רשימה של פקודות מקשים F3 לא עושה כלום בשום מסך, איך בדיוק מגיעים לאופציות תזמונים של הזכרונות בלוח הזה??
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה הם התזמונים של הזכרונות האלה שמוכרים ב KSP והאם הם נחשבים לטובים למען OC ....
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-