עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Elad87,

שלום לכולם! זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-K8NS ועד כמה שיודע לי יש לי עליו סטיק זיכרון אחד בודד של MICRON DDR 512 PC3200 מכיוון שאני לא בטוח העתקתי לפה את מה שרשום באוורטס. השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף עוד סטייק של 512\1024 (יש לי עוד שני חריצים פנויים) שהוא DDR PC3200 ומחברה אחרת בעל תיזמונים אחרים? לדוגמא 512MB A-DATA שיש בKSP ב370שקל או שעכשיו אני תקוע עם המיקרון הזה? Memory Module Properties Module Name 51046732119 Serial Number None Manufacture Date Week 33 / 2003 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rat…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by zoman,

במקרה ואני שם על לוח אם שיש לו דואל שלושה זיכרונות 512 מגה CL2 במהירות 400 ,ועוד זיכרון אחד 512 מגה CL3 במהירות 333 ,מה יצא (סלט סתם בצחוק) מדובר בלוח עם מעבד אינטל ,השאלה האם הם יעבדו בדואל ,באיזו מהירות ? 333, או אחרת בקיצור מה יצא ???

• 10 תגובות
    • 592 צפיות
  3. שלום לכולם ושבת שלום, אני לפני הזמנת כמה חלקים מחו"ל והשליחתם לארץ כנראה עם UPS. החלק ה1 שברצוני להזמין קודם כל הוא זכרון של GSKIL 2*1024MB עם קירור וזה או הדגם BPK אוBHK ולפי מה ששמעתי הPK יותר טובים..אם ישנו דגם שהוא יותר טוב מדגמים אלו של אותה החברה אנא ציינו... ושאלה נוספת היא האם יקחו לי על הזכרונות בארץ מכס..כי שמעתי שיש סיכוי שלא ייקחו לי מכס עליהם בארץ המחיר לפני המכס (אם בכלל) הוא 600~ ש"ח כולל הובלה לארץ וביטוח.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. צריך מדריך מפורט איך עושים את הסמרט רספונט צעד אחרי צעד , קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה Intel RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב בצורה מפורשת

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. מה הקשר בין זה לבין oc והאם זה משפר ביצועים במשחקים?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by netanel38121,

שלום רב. יש לי מחשב חדש שקניתי הפרטים הם: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) זה החלקים העיקריים. השאלה היא: בעוד שבועיים בערך אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג 8800GTS 640MB (סגור על העניין של הזיכרון של הכרטיס) ולהחליף זיכרונות 2GB של תדר 800MHZ (המחירים ירדו דרסתית) 1GBX2=2GB ולהחליף ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת הזאת. השאלה היא האם המעבד יעבוד בסדר עם משחקים כמו דום 3 ו HL2 על הגדרות גבוהות. כמו כן הוא יגביל אותי ממש וידרוש שידרוג…

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  7. לא, אני לא הולך לקנות את הזכרונות האלה. כבר יש לי אותם ואני רוצה להוציא מהם את המיטב. אז ככה: כמו שאמרתי, מדובר בזכרונות ג'נריים של קינגסטון, במהירות 400mhz ובתזמונים 3-3-3-8 (סטוק). מישהו יודע מה המתח המקסימלי שנחשב בטוח בשבילם? ועל איזה באס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איזה מהם יותר טוב (פוטנציאל ל OC) ? יש איזה צ'יפ שיותר טוב מהשני ? נ.ב. ה kingston עולה 290 שקל וה corsair עולה 310.. ומדובר בסטיק של 512MB צריך תשובות מהר כי זה דחוף תודה :}

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. האם ללוח ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 יש יציאה דיגיטלית בכרטיס הקול שמגיע איתו ONBOURD

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by 1itay1,

אתמול קניתי לוח אם ומעבד חדש ds3l - p45 e8400 עכשיו משום מה שיחקתי GTA IV לפני כמה דקות וראיתי שהמשחק ניתקה מפעם לפעם (כאילו המחשב חושב הרבה ואז המשחק מגמגם וחוזר לעצמו) ואז פתאום נתקע המשחק אז יצאתי ממנו אם הTask manager עכשיו ראיתי המחשב גם התחיל טיפה לגמגם והיסתכלתי בeverest הכל יופי: e8400 cpu clock: 3000 multiplier: x9 אוקי אני מסתכל על זה עוד כמה זמן (כדי לראות שינוים אולי קורה משהו) פתאום: הcpu clock 1999 והmultiplier x6 יש מצב זה משהו במדרבורד? אתמול זה עבד מצויין. ובטמפרטורה יש ממש נמוכות בערך 29 בIDLE ו 35-40 בLOAD (GTAIV(

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by RobiNooB,

אני משפר את המחשב בשבועיים הקרובים .... השיקול כרגע כלכלי , לטובת מסך איכותי יותר (24 דל) או כרטיס מסך טוב יותר ...9800GTX במקום 8800GT צריך את עזרתכם .... האם לקחת את ה 8400 - יכול להביא מחו"ל ב 700 ש"ח ..... או שאסתפק ב AMD 5000 גרסת הבלק אדישן שהפתיע לטובה וללא בעיות ניתן להגיע למהירויות של 3.1 ומעלה במחיר אפסי !!! ? המחשב נועד למשחקים וסרטים בגדול מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  12. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב אבל יש לי התלבטות בין המעבדים : Q6600 לבין E6750 אני צריך מחשב שיהיה טוב לשימוש ביתי (אנטרנט, הורדות וכו), קצת למשחקים וקצת לעריכת תמונות ווידאו (חובבן). מישהו יכול לעזור לי עם זה או אפילו להמליץ לי על מעבד אחר? תודה, קובי

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  13. לפי theinq קונרו סובל מביצועים ירודים במערך RAID 5, זה מראה שהוא לא המעבד המושלם כמו שכולכם ציפתם. למרות ש 99.99% מרוכשי קונרו בטח לא יקימו מערך דיסקים קשיחים של RAID 5 מעניין עם אותה בעיה נמצאת גם ב-Woodcrest שמכיל אותה מיקרו-ארכיטקטורה, כיוון ששרתים רבים אכן מרימים מערך RAID 5 http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32818

• 84 תגובות
    • 6.9k צפיות
  14. Started by ravid,

(בידקו את המפרט שלי) יש לי זיכרון 256mb שעובד ב 266mhz משחקים עם ה gf2 פעלו בסדר אבל עם הרדאון אני עובר לאיכות גבוהה, וכל הכיף נהרס כאשר אתה מגיע ל unreal2003 ופתאום המשחק לא פועל משהו אבל אני יודע שאלו לא פרימים נמוכים כי אלו יותר עצירות חשיבה כאלה, והגעתי למסקנה שפשוט אין לי מספיק ram אבל אני יכול לעשות לו קצת oc ל 290 יש לי בלוח רק 2 מקומות לזיכרונות :-\ שתומכים ב 266 בלבד אז אני אקח 512 אבל הזיכרון ישן ואיטי יחסית לחדשים והמחירים של הזכרונות הישנים אפילו יותר זולים משל 2100 אז רציתי לשאול ככה: 1)האם שווה לי לקנות זיכרון? 2)האם עדיף לי לקחת את אותה החברה? 3)האם זיכרון מהיר יותר 2700+ "יעבוד" לי במחשב(האם המהירות תשתנה ל 266 או שזה לא יתחבר...)

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231006 או http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227215 הלוח הוא DFI NF4 רציתי לדעת איזה זכרונות עדיף לOC ומבחינת ביצועים בכלליות תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by shirNoshe,

http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=am2c&page=1

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by arik100,

אז ככה לוחות אם בעצם איך יודעים מה טוב ומה יותר טוב איזה חיבורים צריך לשם לב אליהם ואיזה תאימות לחלקים איך אני יודע איזה לוח אם יותר טוב מהשני ואם הוא מתאים לצרכים שלי כאילו במעבדים ככל שדגם המעבד יותר מתקדם ומהירות השעון שלו יותר גבוהה הוא יותר טוב אבל בלוחות אם אין את זה אז על מה אני צריך להסתכל?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מהי הטמפרטורה תקינה בשביל המעבד ומה הגבול העליון שהוא לא אמור לעבוד בו כבר? שאלה שניה אני רוצה לקנות זיכרון ללוח אם ישן. האם כל מה שאני צריך לדאוג הוא שהזכרון הרצוי יעבוד במתחים שהלוח אם שלי יתמוך בהם? או שיש עוד משהו בשביל התאימות שאני צריך לשים לב אליו(חוץ מאיזה סוג DDR וכו )? תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  20. Started by ExsTaZzi,

יש לי שאלה... מה זה נכון שהלוח הזה תומך רק CrossFireX Gigabyte GA-MA790X-UD4 AM2-AM3, יחידות 1 ¤665 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1662 ועם הוא תומךCrossFireX אז אי אפשר להשים כרטיס של NVIDIA.?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. לוח יחסית חדש של גיגאבייט שנמכר בישראל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5512&CatCode=544 לא מופיע אצל היצרן כפריט מפורסם רשמית שימו לב שלוחצים על 890FX נפתחים רק 2 סוגי לוחות ולא הלוח הישראלי למה ? האם זה דגם למדינות עולם 3 ? http://gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=9&p=2&v=2

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/03/asus_p5b_deluxe_wifi_ap_edn/1.html

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. Started by noam,

הציעו לי בחנות מסוימת זיכרון של Ceon במקום של Kingston. הם טוענים שהמודלי זיכרון של Kingston מיוצרים ע"י Ceon, לכן עדיף לקנות Ceon, מקבלים אותה איכות ואחריות לכל החיים במחיר זול. נראה לכם נכון? למה לא ראיתי אף חנות באינטרנט שמוכרת אותם?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  24. שלום, לפני כמה זמן הוספתי 2 סטיקים של 512 (400MHz) מסוג DDR. לאחר הפעלת המחשב, וידאתי כי אכן הזכרונות זוהו כמו שצריך ע"י המחשב והכל תקין אך לאחר מספר דקות של עבודה עם המחשב, הופיעו לי כתמים על המסך (מעין קשקושים צבעוניים לא ברורים) והמחשב פשוט נתקע. לאחר ריסט זה נפתר אך לדעתי עלול לחזור לאחר זמן מה של עבודה עם המחשב. מישהו מכיר את הבעיה/תופעה הזאת? מישהו יודע כיצד לתקנה? תודה רבה לעוזרים! חג שמח!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.