מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
http://www.tomshardware.com/reviews/llano-apu-memory-performance,3017.html לאלו שלא מתכוונים (כמוני, למשל) לשחק משחקים על כרטיס מסך מובנה, מדובר באחלה של השוואה בין קיטים של 8 GB שהולכים ונעשים רלוונטיים. תהנו.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB או Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות זכרונות למחשב החדש שמצויד בE6400 ולוח אם P5N32 DELUXE השאלה היא...המחשב מיועד למשחקים אילו זכרונות כדאי לו לקנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במשחקים...זכורונות בתדר 400 עם תזמונים נמוכים או זכרונות בתדר DDR2 עם תזמונים משוחררים יותר הלוח מסוגל לקלוט עד תדר 800
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
דור ה-Core התשיעי יגיע לשוק הנייד, בתור תחליף לדגמי ה-Whiskey Lake שרק החלו להופיע בחנויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי לנובו יוגה בן כמה חודשים בלבד. לפני כחודש המסך התחיל לרצד מאוד (ברמה שלא ניתן לעבוד ולראות כמעט כלום ) כאשר מנתקים את הלפטופ מהחשמל. כאשר מחזירים לחשמל הכל מסתדר וניתן לעבוד רגיל. האם למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעיה ? הרבה תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש מושג אם הלוח הנל תומך בזיכרונות SDRAM החדשים?.... יעני 32M ו DS (דאבל סייד) אין לי מושג מי היצרן של הלוח.....פשוט לא כתוב עליו אני גם לא ממש יצא לי לראות כי זה חבר שגר רחוק. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מממ אחרי שלא הגיבו בת'רד שפתחתי שאני רוצה המלצה על לפטופ בסביבות ה 900 -1000 $.. אז אני מחפש ... והרוב שבטווח מחירים שלי הם בעלי מעבדים Celero ... או Atlon XP למינהם אבל אני לא רוצה תמחשב למשחקים... אז כאלו מביחנת ביצועים.. ובלאי.. כאלו שלא יהרס תוך שנה שנתיים.. ומבחינת אחריות..מה כדאי?! או בכלל כדאי P3?! ( לא נתקלתי הרבה..)
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
-
-
מה קורה? אז שמעו אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס! תומרו לי מה לקחת... המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה... אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...] בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כמו פוטושופ,פלאש,אקספלורר,מדיה פלייר,הכל יחד תחת ויסטה 64... עם 4 ג'יגה זכרון. וגם למשחקים כבדים כמו קרייסיס.. הקוואד ירוץ יותר טוב מדו ? Q9300 \9450 לעומת E8400... ועוד שאלה...במעבר ממשחק לתוכנה,מה יהיה יותר מהיר? נניח אני בקרייסיס,ורוצה לעבור למסנג'ר ולאקספלורר עם ALT TAB,מי יהיה יותר זריז במעבר מהמשחק לתוכנות ומהתוכנות חזרה למשחק,הקוואד או הדו?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה היא כמו בכותרת אתמול עדכנתי ביוס בלוח שלי(כן ישן אבל רק עכשיו עדכנתי) היה אצלי ביוס F2 רציתי את האפשרויות של F3 וF4 אבל בטעות הורדתי את ההכי חדש ושמתי F8 עכשיו האלה האם הF8 כולל את העידכונים של הביוסים הקודמים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לא שיניתי כלום מאז שקיבלתי אותו ואין לי כ"כ בעיות... כדאי לעדכן ביוס\דרייברים ללוח אם? מה זה יתן לי?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי . כן כן שנים רבות . האם לעדכן ביוס ללוח-TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 כרגע עם ביוס - 3602 יצא חדש - 3701 - עם - 0x125 וגם גירסת בטה - 3802 - עם - 0x129 כרגע הביוס מכוון ידנית .אין בררה. בכללי נעול על -1.35V עדין יש פיקים ל-1.41V הקסטום לופ עומד בזה. כל עוד המחשב שלי הכל בסדר. כרגע חושב למכור ולא מתאים לי איזה איפוס ביוס לא מתוכנן והמחשב עולה באש. מצד שני שמועות על בעיות בלוחות לאחר עידכון ? מה אומרים ? מה קורה זקן השבט השמח לתגובתך
-
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
- 2 followers
-
-
כדאי לקחת סטיק אחד של 8GB RAM או שניים של 4GB? מה יותר משתלם בלוח שתומך עד 32GB? המחיר זהה. השימושים הם גיימינג בלבד..
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה everest את סוג הזיכרון שיש לי ורשום לי DDR ואז : 3200 (200mhz). התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה אמור להיות ככה. הם אמרו שלדוגמא ddr2 יופיע עם 333 mhz בeverest במקום 533. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ושאלה נוספת, ע"פ איזה נתון באתר היצרנית אפשר לדעת אם המעבד הוא בעל מכפלה פתוחה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
שלום לכווווווווווווולם ! השאלה העיקרית שנשאלת פה היא האם באמת איי אמ די מציגה ביצועים טובים יותר והמעבדים שלה עמידים יותר ובכל זאת זולים יותר מפנטיום או שזה פשוט שהעם רוצה שינוי !!! ועובד לאיי אמ די.... האם פנטיום עיבדה את כוחה ?!@ אם כן מתי זה קרה !? שלכם lir@n האיש שלא הכי מאמין באיי אמ די :-[
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי יש לי גישה לשרת הראשי בבציפר שב-מ-ק-ר-ה יש עליו Xeon ואני רוצה לעשות לו איזה OC קטנטן :*)
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2GHZ אני לא בטוח איזה (אולי A), הוא די ישן משהו כמו שנתיים. יהיה לי : לוח IS7-E זכרון DDR 500 A-DATA שאמור לפעול ב 2-3-3-5 כשהוא פועל ב- 400HZ 256MBX2 (אם זה משנה. בגלל הדואל צ'אנל...) אני רוצה לדעת באיזה מהירות (HZ) יפעלו הזכרונות החדשים שלי. והם התזמונים שלהם ירדו גם בגלל שהמהירות יורדת?
-
- 12 תגובות
- 614 צפיות
-