מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
-
הוצע לי היום באייבורי לוח אם של MSI מדגם P6NG Neo מבוסס צ'יפסט nForce 630i (כ. מסך של nVidia 7100). אני משווה אותו ללוח אם של Asus - P5q-EM מבוסס צ'יפסט G45. במחשב שנועד לשמש כמדיה סנטר בלבד, האם צפוי הבדל בין הלוחות (המעבד שאמור להירכש הנו E7300)? האם יש העדפה למי מהלוחות הללו? (ברור לי למה אייבורי הציעו לי MSI - השאלה האם מדובר בלוח אם טוב?) תודה על דעתכם. אמיר.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום מפרטים כמה מפרטים, בחלק אינטל ובחלק AMD איזה לקחת? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי(אווטלוק, אקספלורר, וורד ואקסל{אמנם בו זמנית אבל שימוש בסיסי}) הנה המפרטים שהציעו ליכדי לחסוף במקום-הנה קישור) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 תודה! אורי
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני כבר סגור על מחשב חדש אבל , אני מתבלבל רק בעניין של מעבד ולוח 1- Athlon 64 5200+ AMD ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, והמערכת השניה Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore GIGABYTE 945GCMX-S2 *************************************** איזה משתי המערכות עדיפה , אני יודע שהAMD עדיפה בסטוק .. ואני מתכוון לעשות OC !! האם ההפרש בביצועים משמעותי או שיש למערכת של אינטל פוטנציאל יותר טוב לשדרוג עתידי !! ולפרט באופן כללי על המעבד של אינטל בגלל שאני רואה שהוא לא C2D אבל מבוסס CORE! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
למחשב חדש שייעודו אינטרנט, מוסיקה, ו matlab - איזה מעבד ולוח עדיפים? ולמה? תודה מראש על תשובתכם
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות את המפרט הבא. אנא תאמרו מה עלי להוריד ומה עלי להוסיף, ומה אינו מתאים למפרט, והאם עדיף HT של פנטיום על AMD64 השימוש במחשב הוא לכל הצרכים החל מקידודי וידיאו עד לסימולטורים, וברצוני לשמוע ממומחי האתר, האם לקידוד עדיף אינטל על ה- 4. וכן לבי הזיכרון, מה ההבדלים בין אוריגינל ולא אוריגינל וכו'. תודה. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 זיכרון: DDR 256X2MB 3200 Samsung Original Memory פתרון קירור: Zalman CNPS7000A-Cu קשיח: WD120GB 7200 8MB Buffer SATA מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 300W
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אבקש מידע על אפשרות הוספת יציאת usb למחשב פנטיום 3 תוצרת חב' cbox ?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מאוד אהבתי את ההמלצה שלכם במפרטים לגבי מחשב רב תכליתי ב-6K בערך. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי הלוח-אם, GIGABYTE GA-P55-UD3R או MSI P55A-G55, האם תוכלו לעזור לי בבחירה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי. ממש לקראת רכישה (בלי נדר) אחרי שבילבלתי כאן את המח די הרבה... שאלה שנותרה לי לא פתורה היא המלחמה בין זמן שעון לתזמון של הזכרונות - אז מה יותר חשוב? (שרטוט 3D, גרפיקה) למשל זכרון כמו זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium OCZ2409K מול כרטיס כמו זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK אשמח לשמוע דעות... כמוכן - האם יש סיבה לבחור חברות מסוימות ולא אחרות (בשיקלול המחיר כמובן) ואם כן - אילו כדאי ומאילו כדאי להמנע?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף: לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון: GIGABYTE GA-G31MF-S2 או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון: ASUS P5N-EM HDMI 775 שניהם במחיר כ 400 ש"ח האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב גמיש מאוד אבל רצוי מחיר שפוי כמובן... נאמר עד 5000-6000 ש"ח ללוח+מעבד. דרישות: * ביצועי ליבה בודדת גבוהים. * כמה שיותר ת'רדים במקביל (לא חושב ש-HT נחשב ממש). * יכולת OC משמעותי בקלות * תמיכה ב- AVX2, F16C , FMA3. בעיקר AVX2 חשוב. * תמיכה בכמה שיותר RAM. כמינימום 32GB אבל עדיף יותר. ה-4770K נראה מועמד בטוח כי ה-3930K לא תומך ב-AVX2 למרות היותו משושה ליבות אמיתי: http://www.cpu-world.com/Compare/588/Intel_Core_i7_i7-3930K_vs_Intel_Core_i7_i7-4770K.html אפשר גם לשקול מעבדי XEON למשל או כל פיתרון יצירתי אחר. תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי תמעבד הזה AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz ורציתי לדעת למי הוא משתווה אצל החברה המיתחרה אינטל. שמעתי שהמעבד חלש וכבר קניתי
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
למי יש את הלוח K8N-E Delux? למי שיש תגיד לי בבקשה את התקנת את הכרטיס רשת שעל הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
למי יש את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe בפורום ?
-
- 10 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי לוח 7NIF2 של Chaintech וניסיתי להשתמש בפונקציה של Alarm Wake-up (מכוונים ב-BIOS יום בחודש ושעה, והמחשב נדלק לבד כשמגיע היום והמועד המבוקש). הבעייה היא שזה לא עובד! גם נסיון להדליק את המחשב בעזרת פונקציות Keyboard Wakeup לא עובד. עוד לא ניסיתי לעדכן BIOS לגרסא האחרונה (זה הדבר הבא) אבל אני חושד בבעיה עם ה- +5V Standby שאמור להיות אספקת הזרם ללוח כאשר המחשב כבוי. אני משתמש בספק Zalman ZM400A. יש למישהו כאן לוח כזה? האם ניסית להשתמש בפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לדעת על ביצועי ה 9XX לדוגמא 940 או 960 עם VT (ביצועי VIRTUAL MACHINE בחומרה ) ואיך הוא מקודד וידאו ? וגן עלויות (לעומת ה 820 שרוצה להחליפו) תודה
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
למי שיש שיגיב פה . תודה ! אני צריך לשאול אותכם שאלה על המעבד הזה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-