עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חברים, הלך לי הכרטיס מסך ואני מנצל את ההזדמנות לעשות שדרוג קל ולקנות מסך 1440p 144hz + כרטיס מסך חזק. השאלה היא האם הרכיבים שיש לי יתאימו למשחקים בביצועים גבוהים בשדרוג הנל. i5-4670K @ stock (יש אפשרות לעשות אובקרקלוק, יש קירור מים) 16GB 1600mhz

2. Started by Dn2k,

שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by OmEr.il,

היי יש לי שני סימים של 256 של סמסונג(רק הפיסיבי)עם צ'יפים של וינבונד רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני אי דאטה גם 256X2 עדיין יוכל להיות לי דואל צ'אנל כשכולם יחד?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by Duckman_911,

אני סקרן לדעת, האם יש דרך לגלות את הדירוג של המעבד לפי הקלוקספיד בלבד (לאחר OC הכוונה). למשל במקרה שלי יש לי מובייל 2600+, והבאתי אותו ל-2.5Ghz. כמה זה מבחינת הדירוג של AMD? ובאופן כללי, איך מחשבים את זה?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  5. המעבדים הביתיים המתקדמים מכולם מתקרבים במהירות לזמינות רשמית, ואנחנו מקבלים עוד ועוד פרטים חדשים ועסיסיים בדרך לשם לכתבה

6. Started by dzbeda,

איזה מעבד עדיף את ה P4 3G H-T 512 או P4 3G H-T 1M PRESCOTT

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  7. אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eladbu,

הייתי מעוניין לדעת מהו psb parkind בהגדרות הביוס? והאם עליו להיות מופעל או מושתק והאם קביעת aprture size על חצי מכמות הזכרון במחשב היא נכונה ומועילה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by tdavidi,

אם אני קונה עכשיו 2 כרטיסים של 512 כל אחד עוד X זמן אני יכול להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון בנפח של 1 ג'יגה כל אחד?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by jhonnyquan,

קניתי את המעבד הנ"ל עם לוח של גיגהבייט K8NF , עכשיו בווינדווס אני רואה שהמעבד הוא עם ליבה של 1.8 ג'יגה . השאלה שלי היא האם המעבד שקניתי עדיף על האינטל 3000MHZ המקביל מכיוון שהמחירים בערך זהים ואיך זה שמהירות הליבה של הAMD כזאת נמוכה?. 2. כשאני מדליק את המחשב כתוב לי את סוג המעבד כמו שצריך וכתוב לי מתחת 200 מגהרץ . בלוח אני יכול לשחק בין 200 ל 500 מגההרץ על כמה MHZזה צריך להיות במקור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. היי אנשים. קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי בת'רד הקודם. ולבעיה הנוכחית: התקנתי זכרונות חדשים מסוג OCZ Titanium PC2-9600 2X2GB במתח של 2.1 וולט בקירוב. CAS/RAS:5 5 5 18 עכשיו לגבי ה-SPD. בברירת מחדל, זה על 800MHZ אבל כשאני לוקח שליטה ידנית יש לי שם מהירויות לא מובנות... הלוח אם תומך עד 1200MHZ לפי מה שכתוב על הקופסא אבל ה-BIOS נותן לי אופציות מוזרות כגון: A->266 B->200 C->333 D->400 ואז בתפריט נפתחות לי מהירויות כמו A2.66 B3.00 C4.00 וכו'... כמובן אני קצת שולף מהזיכרון.... מה שאני לא מבין זה מדוע כתוב על הזיכרונות שהם תומכים במהירות של 1150MHZ והלוח אם תומך עד 1200 אבל ב-BIOS אני מקבל מהירויות כמו 1333 או 1600 או 1111MHZ??? כרגע הזיכרון מוגדר על 555.5MHZ FSB:D…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Lapland,

כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. Started by HaJ-B,

שלום לכולם, לאחרונה התלבטתי בין 2 הלוחות הנ"ל. צריך את המלצתכם. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by ranrubin1,

מה יותר טוב? intel core i5 4670 או intel quad core i5 3470 לגיימינג כבד

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by tk-hunter,

המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by Bright Moon,

חברת הזכרונות A-DATA הכריזה היום על כניסתה לשוק ה-DDR3 וחשפה זכרונות הפועלים, בין היתר, בתדר של 1900MHz - הגבוה ביותר בתעשייה עד היום, בתזמונים של 9-9-9-24. מקור: Legit Reviews אני מעריך שהמחיר יהיה מגוחך עוד יותר מהרגיל.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. יש ברשותי היום מחשב עם מעבד AMD 3800X2 וזיכרון 2 ג"ב 667 מגה הרץ. ברצוני לשדרג את המחשב... האם כדאי לשדרג את הזכרונות ל4 ג"ב? או שמא עדיף לי לשדרג את המעבד? או אולי עדיף 4 ג"ב 800??? מה עלי לעשות על מנת להאיץ את מהירות העבודה במחשב ובעיקר בPS3??? בברכה, אורי

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Gal1992y,

עברתי לVISTA ULTIMATE ואני רוצה לשדרג את הזכרון, כרגע ישלי את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm mushkin 1gb*2 5-5-5-18 800mhz אני רוצה להוסיף סטיק אחד של 2GB כדי שביחד ייצא 4GB [אם אפשר לינקים לזכרונות טובים עד 250 שקל] השאלה מה מתאים לזכרון שלי.. בנוסף להתחשב בזה שיש לי gb- ga ds3l p43

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

אין על זה בסטיקי! השאלה היא מה זה עושה? האם אפשר לבטל את זה? זה מפריע לOC? ???

• 11 תגובות
    • 9.4k צפיות
  20. Started by Matankzr23,

איך ההבדל בביצועים של E6600 לבין הביצועים של E6300 מתבטא? למה לא כל כך ממליצים לקחת אותו במפרטים שאנשים מראים ואומרים לרדת ל E6300? הוא לא אמור להיות הרבה יותר טוב ? (הE6600)

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by roeesnir,

איזה עדיף? לWin7 וישומים משרדיים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by vourt,

הי!, לוח האם שבמחשב שלי הישן התקלקל -gigabyte aurus z370 gaming 7 והוחלף במסגרת האחריות ללוח אם חדש יותר אך נראה לי הרבה פחות טוב - gigabyte aurus z390 pro הלוח החדש לא כולל כרטיס קול משופר, 2 חיבורי SSD לעומת 3 וLAN רגיל ולא משודרג (KILLER). לא ברור לי אם יש הרבה מה לעשות אך לדעתכם כדי להתעקש על קבלת לוח אחר שעומד לפחות מול הישן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nadster,

אני רוצה להוסיף זכרון למחשב i5 3550 3.3 מצב נוכחי עם 4 גיגה זכרון של Trabscend DDR3 1333MHZ CL9 המארז שלי SHARKOON T9 לוח אם :-[h=1]Asus P8H61-M LE[/h] רוצה להוסיף 4 גיגה השאלה איזה כדאי להוסיף והאם הוא יכול להיות שונה בגרסה ? אם אפשר בבקשה מי שממליץ להוסיף את המוצר מ TMS חשבתי על אחד מאלו : http://www.tms.co.il/cat/411/sort:0/394:919 מה ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  24. Started by NaorYfrach,

יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  25. שלום . אני רוצה לקנות מעבד חדש כרגע זה המפרט שלי : E6400 MSI PLT CF 975X 4G ddr2 ocz 800mhz HD4850 HEC 550 אני רוצה לקנות מעבד חדש ושיהיה טוב לאובר קלוק כי אני מעוניין להתחיל באובר קלוק.. אז יש לי 2 שאלות.. איזה מעבד כדאי לקנות ? והאם הלוח אם הזה טוב לאובר קלוק וטוב בכללי? ואם לא למה אתם ממליצים להחליף?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.