עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Black_Citadel,

אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ^Z^,

מתי הם יוצאים? משהו על מחירים? דגמים? תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  3. ככל שהCL יותר גבוהה זה יותר טוב? (זיכרון)?

4. אני חושב אולי לשדרג את ה- Q6600 למעבד Q9450 או למעבד Extreme, בגלל שכשקניתי את ה- Q6600 OEM קיבלתי מעבד עם מתח VID גרוע (גבוה מידי, הורס את פוטנציאל ה- OC), אני לא רוצה ליפול שוב על מצב דומה. האם כשקונים מעבד ב- BOX כתוב בנתונים שלו את מתח ה- VID וכו'?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. לוח אם אמין ויציב לא הכי יקר למחשב חדש אינטל

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת בנושא הזיכרונות מה זה בידיוק memory dump? מה זה בעצם ? ועם יש לכם מאמר לתת לי בנושא הזה אני מאוד יודה לכם! בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by rafi_d,

לינקים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599&ModelName=GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629&ModelName=GA-P35-DS3L הREV1 נמכר במחיר דומה ל 965P-DS3 הוותיק והטוב. שווה לקחת אותו , או את הP35 REV 1 ? או לשלם 150 יותר לטובת הREV 2 העלום ? מהם עיקר ההבדלים (חוץ מהCHIPSET) ? אופססס... והנה גם הS3L/S3 P35 - ממש זולים... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2597&ModelName=GA-P35-S3L

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by abcdjkh,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3421 זו אריזת TRAY, אך אני קונה בכל מקרה מאוורר כך שזה לא משנה. הם לא מוכנים לאמר מי היבואן, והאחריות למיטב הבנתי היא רק דרך החנות ולשלוש שנים. נראה לכם שווה?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Hitman_47,

איך זה יכול להיות בתוכנה אחד הוא אומר שמעבד טולוד ובשני הוא מנצסטר משהו פה לא בסדר?!?!?! :s05: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by barzanger,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  11. היי חברים, הלך לי הכרטיס מסך ואני מנצל את ההזדמנות לעשות שדרוג קל ולקנות מסך 1440p 144hz + כרטיס מסך חזק. השאלה היא האם הרכיבים שיש לי יתאימו למשחקים בביצועים גבוהים בשדרוג הנל. i5-4670K @ stock (יש אפשרות לעשות אובקרקלוק, יש קירור מים) 16GB 1600mhz

12. Started by Dn2k,

שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by OmEr.il,

היי יש לי שני סימים של 256 של סמסונג(רק הפיסיבי)עם צ'יפים של וינבונד רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני אי דאטה גם 256X2 עדיין יוכל להיות לי דואל צ'אנל כשכולם יחד?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by Duckman_911,

אני סקרן לדעת, האם יש דרך לגלות את הדירוג של המעבד לפי הקלוקספיד בלבד (לאחר OC הכוונה). למשל במקרה שלי יש לי מובייל 2600+, והבאתי אותו ל-2.5Ghz. כמה זה מבחינת הדירוג של AMD? ובאופן כללי, איך מחשבים את זה?

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  15. המעבדים הביתיים המתקדמים מכולם מתקרבים במהירות לזמינות רשמית, ואנחנו מקבלים עוד ועוד פרטים חדשים ועסיסיים בדרך לשם לכתבה

16. Started by dzbeda,

איזה מעבד עדיף את ה P4 3G H-T 512 או P4 3G H-T 1M PRESCOTT

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  17. אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eladbu,

הייתי מעוניין לדעת מהו psb parkind בהגדרות הביוס? והאם עליו להיות מופעל או מושתק והאם קביעת aprture size על חצי מכמות הזכרון במחשב היא נכונה ומועילה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by tdavidi,

אם אני קונה עכשיו 2 כרטיסים של 512 כל אחד עוד X זמן אני יכול להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון בנפח של 1 ג'יגה כל אחד?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by jhonnyquan,

קניתי את המעבד הנ"ל עם לוח של גיגהבייט K8NF , עכשיו בווינדווס אני רואה שהמעבד הוא עם ליבה של 1.8 ג'יגה . השאלה שלי היא האם המעבד שקניתי עדיף על האינטל 3000MHZ המקביל מכיוון שהמחירים בערך זהים ואיך זה שמהירות הליבה של הAMD כזאת נמוכה?. 2. כשאני מדליק את המחשב כתוב לי את סוג המעבד כמו שצריך וכתוב לי מתחת 200 מגהרץ . בלוח אני יכול לשחק בין 200 ל 500 מגההרץ על כמה MHZזה צריך להיות במקור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. היי אנשים. קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי בת'רד הקודם. ולבעיה הנוכחית: התקנתי זכרונות חדשים מסוג OCZ Titanium PC2-9600 2X2GB במתח של 2.1 וולט בקירוב. CAS/RAS:5 5 5 18 עכשיו לגבי ה-SPD. בברירת מחדל, זה על 800MHZ אבל כשאני לוקח שליטה ידנית יש לי שם מהירויות לא מובנות... הלוח אם תומך עד 1200MHZ לפי מה שכתוב על הקופסא אבל ה-BIOS נותן לי אופציות מוזרות כגון: A->266 B->200 C->333 D->400 ואז בתפריט נפתחות לי מהירויות כמו A2.66 B3.00 C4.00 וכו'... כמובן אני קצת שולף מהזיכרון.... מה שאני לא מבין זה מדוע כתוב על הזיכרונות שהם תומכים במהירות של 1150MHZ והלוח אם תומך עד 1200 אבל ב-BIOS אני מקבל מהירויות כמו 1333 או 1600 או 1111MHZ??? כרגע הזיכרון מוגדר על 555.5MHZ FSB:D…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by Lapland,

כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  23. Started by HaJ-B,

שלום לכולם, לאחרונה התלבטתי בין 2 הלוחות הנ"ל. צריך את המלצתכם. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by ranrubin1,

מה יותר טוב? intel core i5 4670 או intel quad core i5 3470 לגיימינג כבד

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by tk-hunter,

המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים