עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by _xyz,

למשל, לכל מעבדי core 2 שמספרים מתחיל ב T יש TDP של 35W, למרות שקצב השעון נע בין 1.5GHz ל 2.8GHz. צריכת האנרגיה של מעבד לא אמורה להיות יחסית לקצב השעון שלו?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. הרי כבר לא משתמשים בהם. 256 RDRAM עולה כמו 512 DDR. כל מבוקשי הוא להוסיף זיכרון למחשב שלי...... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות RDRAM במחיר הגיוני?

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by MDK,

שלום! טוב לאחר שאספתי מידע מהאתר שלכם הכנתי מפרט מבוסס AMD והדפסתי. הראתי לאחי הגדול (עובד בצבא כקצין מחשבים). גם אחי וגם אבי השמרן בדעותיו ביררו איזה מעבד עדיף - p4 or axp, ונחשו מה אמרו האנשים המבוגרים "המנוסים כל כך": INTEL , וכל אחד המציא תירוץ אחר. בכלל לפני שהם ביררו אצל אנשי מחשב מקצוענים אבא שלי תמיד העדיף אינטל מהסיבה הפשוטה שלטענתו זה קנייה בטוחה = יצרן אמין ולא "קטן" כמו AMD. ונוסף לזה אח שלי שאל חבר שלו שהוא במקרה אלכס, מ-pchardware, ושאל אותו בקשר למעבדים, וגם הוא אמר שעדיף intel בינתיים (למרות שהוא תמיד אהב יותר AMD!!!). התירוץ שלו הרבה יותר משכנע: בעיות החום של AXP 1800 ומעלה. הוא אמר שהם מתחממים יותר מדי. הוא גם אמר שמחר יגיע קירור חדש והוא יבדוק אם…

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by ShaiLevy,

המחשב שלי מתיישן ואני מתלבט בין שדרוג קטן של עד 1000-1200 ש:ח או לסחוב עוד קצת עם המחשב הזה עד שיימאס לי ולעשות שדרוג גדול יותר המחשב משמש לעבודה (תכנות) ומשחקים.. במשחקים האיטיות כבר ממש מורגשת (1280*1024) ויש כוונה לשדרג מסך ל FHD קצת אחרכך (ללא קשר לשדרוג המחשב) המפרט שלי: Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2448 MHz (9 x 272) Motherboard Name Abit AB9 Pro (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Mushkin 991558 (996558) 2 GB …

5. אני רוצה לשים במחשב זכרון 4GB DDR2... מה עדיף 2X2GB DDR2... או 1X4 GB DDR2???? אין לי מושג איזו מהירות לקחת, כמה חשיבות יש לחברה שמייצרת ומה זה ה-CL הזה ??? ? אשמח אם מישהו יעזור.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש סמסונג שהוא לא Original Memory ?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  7. והאם אפשר להגדיר בלוח אם להשתמשבכרטיס מסך או במובנה?

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by taimor,

שמתי לב למשהו מוזר, לפני כשנה וחצי רכשתי זיכרון Kingston 2048MB DDR2 800Mhz CL5 ב100 שקלים, אני אני בודק מחירים מצפה למשהו דומה אני מגלה שזה מתחיל מ200 שקל מינימום ? מה קרה ? מה בעצם מיוחד בזה שהמחירים עלו ? וזה לא אמור להיות ההפך ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by benor,

לוח האם שלי הוא Intel D850GB שמתי לב שיש בו חריץ שנקרה CNR. למה מיועד החריץ הזה? איזו חומרה אפשר לשים בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. למה מעבד E6700 עדיין יותר יקרא ממעבד E6750 ???

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by idanpc,

למה מעבדי AMD מתחממים יותר מאינטל?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אז כמו שכולם יודעים מעבדים לא אמורים לעבדו את ה 70 מעלות (פחות? יותר?) אבל מעבדים של כרטיסי מסך יכולים להגיע ל 70 אפילו בלי להתאמץ וגם לעבוד ב 100 מעלות בלי בעיה. למה מעבדים רגילים לא יכולים לעמוד בכזה חום? וגם המעבדים של הכרטיסי מסך הם הרבה יותר דקים למה? ולה המעבדים של המחשב לא דקים כמו בכרטיס מסך?

14. שלום לכולם השאלה שלי למה מערכות מבוססות INTEL יכולות להגיע ל FSB יותר גבוהה ? מה בעצם מגביל מערכות מבוססות AMD מלהגיע ל FSB גבוהה כמו שה ה INTEL מגיעים ?? כי נגיד אני מוריד מכפלה ל 9.5X252 ( במידה והזכרונות הם 500MHZ ) זה אפשרי במערכות מבוססות AMD או שלא ועם לא אז למה ??? והשאלה השניה שלי: איזה זכרון עדיף GEIL PC4000 ULTRA ( באים עם HEATSINK ) או GEIL GOLDEN DRAGON PC4000 ( באים בלי HEATSINK ) ה GOLDEN עולים משהו כמו 50 שקל יותר ויש מקומות שאפילו אותו הדבר... השאלה מה ההבדל בינהם ?? המוכר דווקה המליץ לי על ה ULTRA... נ.ב אני מחליף את הזכרונות שלי היום ל GEIL PC4000 בגלל זה אני מתעניין ובבקשה בלי הערות כמו אל תיקח GEIL וכאלה כי הם ממש ממש טובים ( היו לי גם C…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם מה המעבד הזה בדיוק?ואיך הוא ממוקם במשפחת מעבדי AMD.? תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by ohad23,

ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by llime,

טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by sPoiled,

תמיד אומרים Cache 6 MB|Cache 4 MB ואני לא מבין למה הוא משמש, תודה. יש גם L1, L2, L3? לא הבנתי למה כל הרבה Lים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by sPoiled,

*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by efiyak,

נשרף לי ספק כח אז בינתיים פרקתי ספק ממחשב ישן העניין שלספק הישן יש חיבור ATX 20 PIN במקום ATX 24 PIN בינתיים המחשב עובד מה תפקיד ה:4 פינים הנוספים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dino,

בשביל מה משמשים מעבדי ה-Itanium 2 של אינטל? מישהו יכול בבקשה לתת לי עליהם קצת מידע, למה הם מיועדים, את המפרט שלהם, וכאלה דברים......... תודה מראש. ;D

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות

25. תודה...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.