מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3214
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום גם הלוחות הכי חדשים שלכאורה תומכים ב USB3, עושים את זה כאילו הכינו לוח עם USB2 ורק ברגע האחרון עשו טובה וזרקו עליו עוד איזה צ'יפ שיאפשר 2 יציאות USB3. וככה אנחנו מקבלים לוחות עם 6-8 כניסות USB2 ורק שתי כניסות USB3. עכשיו, אפשר לטעון שזה תקן חדש ועדיין לא נפוץ, אבל יש כבר לא מעט לוחות שיצאו לאחר שהתקן כבר הושק ועדיין התמיכה בו מינימאלית. למה בעצם לוקח כ"כ הרבה זמן ליצרני הלוחות לאמץ את התקן החדש ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
במחשב נייד אני מבין, כל אנרגיה חשובה. אבל במחשב נייח? כמה זה כבר חוסך? כמה וואטים בודדים, בכלל לא משהו משמעותי. חשבתי אולי זה שומר על אורך חיים של מעבד, אבל גם זה נספל כי אורך חיים של מעבד בלי הטכנולוגיה הזאת הוא עשרות שנים. מישהו יודע מה הסיבה אז?
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למה לי לקנות את ה 533 בעצם ? ולמה לי לקנות את ה 400 על ה 533?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אהלן.אני רוצה לקנות את ה930 של אינטל וכשהתקשרתי אליהם אתמול (כדי כבר להזמין) הם אמרו לי שאין במלאי ושהם יביאו בימים הקרובים. היום גלשתי לאתר,הסתכלי בעגלת הקניות ושמתי לב שהמחיר עלה ב120 שקלים! מחיר קודם 995 מחיר נוכחי 1115 WTF?!שיוצא הקונרו המחירים אמורים רק לרדת לא? תודה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אנא ענו יל על השאלה הזאת... אני רואה בכך שיש זכורונות יותר מהירים וכל הזמן משתדרג המהירותש לה זכרונות... למה המחירים של הזיכרונות של ה800MHZ רק עולים ולא יורדים...!?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
(הערה - לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, מקווה שבחרתי בפורום הנכון) יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : מעבד E6300 זיכרון 1GB בDUEL CHANNEL לוח אם GIGABYTE DS-4 כרטיס מסך X1950PRO אני משחק ברזולוציה של 1024X768 עכשיו אני מודע לעובדה שהמחשב הוא לא המחשב הכי חזק בעולם,אבל הוא בכל זאת מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך איכותי יחסית. אז למה במשחקים עכשווים (F.E.A.R extraction point, call of juarez etc) כשאני עושה מריץ בדיקה אוטומטית אני מקבל שההגדרות המומלצות למשחב שלי הן של מחשב בינוני ותצוגה בינונית? הייתי מצפה לזה ממשחקים שיצאו בעוד חצי שנה/שנה אבל לא ממשחקים שיצאו לפני כמה חודשים! קצת מדכא שאחרי שהוצאתי כלכך הרבה כסף על המחשב הוא לא עומד בעומס כבר עכשיו ...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי "WIN 7 U X64" יש לי 6G של DDR3 ,עד אתמול המחשב היה משתמש בכל הזיכרון אבל פתאום היום הוא כותב לי(במאפיינים של המחשב) שמותקן כל ה-6G אבל רק 4G ניתנים לשימוש, וכשאני נכנס למנהל המשימות-ביצועים הוא כותב לי שיש רק 4G זיכרון פיזי.. איך זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יכול להיות ש-32M דפוקים? יש לי סטיק אחד,כל זיכרון מחולק לכמה חלקים?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לוח P5N-D SLI . אני מפעיל גם תתוכנה של הלוח וגם תתוכנה CPU-Z בשתיהם כל הזמן המכפלה של המעבד קופצת כל הזמן, איזה אפשרות בלוח תשאיר לי את זה רגיל על X9 ?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למה המעבד: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box פחות טוב מ: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ? שמעתי שיש לו קרור חזק ומאוד טוב (כך שהוא לא מתחמם הרבה), שיותר טוב מקרור מעבד ה AMD יש לו 2.8GHZ לעומת מעבד ה AMD שיש לו 2.0GHZ זכרון המטמון שלו הוא 4MB לעומת זכרון המטמון של מעבד ה AMD שיש לו רק 1MB 1. למה מעבד ה AMD יותר טוב ממעבד ה INTEL (המעבדים שצינתי) ? 2. ההבדל בין ביצועי שני המעבדים רב מורגש או שכלל לא מבחינים בהבדל? 3. בכלליות איזה מעבד יותר טוב למשחקים? 4. האם יש הבדל רב ומורגש בין מעבד עם 2.8GHZ לבין מעבד 2.0GHZ , הכוונה למעבד מסויים שיש לו דגם אחד עם 2.0GHZ לבין אותו מעבד בדיוק רק עם 2.8GHZ ? **** התייחסות לשאלה …
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום SEMPRON 2200, ולוח אם של GYGABYTE, מדגם GAA-K8NS. עד כמה שאני יודע שניהם סוקט 754 ולכן לא אמור להיות בעיה - ובכל זאת - זה נראה כאילו המעבד יותר גדול מהתושבת (שנמצאת על הלוח אם) שבה הוא אמור לשבת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אני מוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
גם 1200 וגם 600 המעבד הוא VIA C7-M [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני חודש בערך מחשב חדש עם מעבד AMD Phenom II X3 720 2.8GHZ. המעבד ממש מהיר והכל טוב ויפה. כשאני פותח למשל קובץ RAR של 500 מגה לוקח לו 18 שניות להיפתח, ואני רואה שהמעבד מתאמץ ב35%. (אני רואה את זה בTask Manager, ב CPU Usage). אחרי שפתיחת הכיווץ נגמרת, המעבד חוזר לעבודה ב2% מיכולתו. עכשיו, אני שואל, למה שהמעבד לא יתאמץ ב90% או לפחות ב70% וככה יכפיל/ישלש את מהירות העבודה שלו? הדוגמה הייתה רק על תוכנת WINRAR אבל הכוונה שלי זה גם בהעתקת קבצים גדולים, הפעלת תוכנות כבדות וכו'. תודה !
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן שאלתי בפורום ניידים ולא היתה תשובה אז אני שואל גם פה אולי יותר מתאים מחשב DELL M3800 נייד המעבד לא יורד מ3 GHZ בל שאני מפעיל כלום, הרצתי Diagnostic Tool והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? נראה לכם שיש בעיה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לא מזמן ועכישו בדקתי בCPU-Z את המהירויות של המעבד והתזמונים של הזכרונות וגילתי שהם נמוכים ממה שציפיתי. מדוע הם לא במהירות המקור,ואיך מתקנים את זה, משנים משהו דרך הביוס לא? אשמח לקבל פתרונות . http://img362.imageshack.us/my.php?image=1600mhzkk0.jpg
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי לוח P4p800 של ASUS וזכרון חדש של קרוסר בתזמונים של 2-2-2-5 המערכת לא יציבה תוכנות לא עולות קבלתי ארור ב 3dmark והמחשב איתחל את עצמו. מה גם שאני היתי צריך להגדיר את התזמונים בלוח אחרת המחשב לא היה עולה חוץ מה לא בסדר???
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כל הזמן שאני בפורום פה אני רואה איך שכל הזמן מעבדים שיותר חלשים במפנטיום 4 במהירות , גוברים עליו. פעם אחת IIB הסביר שזה בגלל הפיפלין הארוך שיש לפנטיום 4 וכך גורם להאטה בביצועים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=802;start=0 אבל האם זאת רק הסיבה? הרי לפנטיום 4 לא רק שיש מהירויות יותר גבוהות , אלא גם באס הרבה יותר גבוה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני חושב ש 800MHZ יעבדו מהר יותר מ667 על לוח 965 עם מעבד CORE 2 DUO. לא? אני קונה 2 של 512 במהירות 800MHZ כך שיהיה לי 1GB שעובדים במקביל. שווה לא?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הם אותם תזמונים? 2-6-3-3 T1....ההפרש במחיר הוא 100 שקל לסטיק, ולסט של LL זה בכלל חתיכת הבדל, אבל התזומנים אותו דבר...מה ההבדלים ביניהם אז?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 מהירות 3.0 עכשיוו תסתכלו מה זה רושם במאפייני מערכת וזה ממש מכניס לי עצבים שלא רשום למטה 3.0 מה עושים כדי לשנות את זה?!?! :kopfpatsch: :kopfpatsch: טוב אם כבר אז כבר... איך אפשר לדעת איזה זכרון יש לי? יענו החברה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי שאלה מעצבנת... אני לא מבין למה בכל מיני חנויות מחשבים זיכרון 800MHZ CL4 עולים לפעמים 70% ויותר מזיכרונות CL5??? ומה בכלל משפיעים התזמונים? תודה. נ.ב: ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם, הסתכלתי בתוכנה PC WIZARD בmainboard/chipset וראיתי שכתוב לי משהו כזה: Memory Information : Type : DDR-SDRAM PC2100 Frequency : 133.2 MHz DRAM/FSB Ratio : 4/3 Supported Channels : Dual (128-bit) ECC Diagnostic : ìà זה אומר שהלוח אם תומך ב Dual Channel ? ואם כן, מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד ככה?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-