עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tascam,

האים זיכרונות 1600 יתנו יתרון כלשהוא בהשוואה לזיכרון 1066 בהנחה שלא מתוכנן שום OC ? באיזה תדר זיכרון מישתמש מעבד 920 כבררת מחדל ?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Schaap,

אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר. אני מתכנן מחשב לשימוש בתוכנות כבדות יחסית (גרפיקה ועיבוד תמונה). במחשב יהיה זכרון 4G. לא אמורים לרוץ בו משחקים, אולי סרטים מידי פעם. ההגיון שלי אומר לקחת מה שיותר מהר, וזה אומר מעבד כפול ליבה במהירות (תדירות אם לדייק) של לפחות 3Ghz אבל אני רואה שהמחירים מקבילים למעבד מרובע באזור ה2.6 ואין לי מושג מה עדיף... תודה על ההסברים העתידיים Schaap

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  3. בס"ד מה המצב? יש לי מעבד Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz לפני שעשיתי ריסט בתוכנה everest ראיתי שהחום שלו 66 ואחרי ריסט היה גם ככה בביוס 66 65 אז התוכנה לא משקרת ההם אתם חושבים שיש לי התחממות יתר? וככה זה החום של שאר הרכיבים Field Value Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) SAMSUNG SP0812C 43 °C (109 °F) לא עשיתי ov למעבד למרות שרציתי תגידו לי הם החום הזה נורמלי למרות שאני לא חושב. ואם כדי לי לעשות ov שיש לי חום כזה.. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by ABCD,

איזה לוח אם יותר טוב?: MSI-K8n Neo4 (S939 NF4 ultra) Foxconn vidio nforce4 ultra 4 giga PCI-Express 10\1000

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by MonoMan,

שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by BIGWOLF,

חברים, אחרי עיון באחד המדריכים באתר זה, וליתר דיוק : המדריך המלא להרכבת מפרט מחשב, אבקש לקבל הבהרה בנושא הבא : במקום אחד רשום : " במשחקים, אומנם המעבד משחק תפקיד שולי..." ובאותו מקום בהמשך רשום "עושה רושם כי ידה של אינטל על העליונה(באופן מוחץ)" אז... אם תפקיד המעבד במשחקים הוא שולי... מדוע כולם ממליצים למשחקים לקנות Core 2 Duo ? להמחשת השאלה, תענו לי מה עדיף: נניח ויש לי תקציב של 250 ש"ח לרכישת מעבד, בתקציב הזה אני יכול לקנות או AM2 Dual Core 4000 או E2140 , אז מה עדיף ? ההבדל במחיר בין AM2 Dual Core 4000 לבין E6750 (המעבד שהרבה גימרים רוכשים לאחרונה) הוא כ 550 ש"ח אז בשורה תחתונה האם עדיף לי לקנות AM2 DC 4000 ואת ה 550 ש"ח שהצלתי להשקיע בכרטיס מסף (בנוסף לתקציב X שיש לי…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by ovssj,

שמעתי שבעוד חודש וחצי יוצאים מעבדים כפולי ליבה חדשים.. אני לא ממש זוכר את השם של המעבד.. אם תוכלו לעזור.. והאם המעבד הרבה יותר חזק בביצועים מהמעבדים הקיימים היום? כמה הוא יעלה בארץ? (עוד חודש וחצי לפי מה שהבנתי) תודה

9. Started by amitaihasnes7,

שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  10. רלבנטי להחלטה האם לקנות מחשב חדש עכשיו או מאוחר יותר. באמת שלא דחוף מתי הקנייה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by omerha,

יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  12. כרגע יש לי AMD XP 2000 ואני רוצה להחליף לבארטון 2500. תהיה בעיה עם הלוח או שזה לא משנה?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  13. שלום לכם, רכשתי מחשב עם לוח האם: Gigabyte GA-P55A-UD3 רציתי לדעת מה המגבלה של הזכרון . בנתיים יש לי 2 כרטיסים של 2GB כל אחד של GIGABYTE DDR3 כמה עוד אני יכול להוסיף? והאם 2 יציאות הם DDR3 ו 2 הם DDR2? או שארבעתם הם DDR3 (ב SLOTS של הכרטיסי RAM) תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. Started by REANIMATOR,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני קונה בקרוב מחשב... וההתלבטות היחידה שלי היא בלוח אם... לקחתי מעבד AMD 64 3000+ ואני רוצה לוח אם טוב שיתאים לו ויתמוך בו חשבתי בהתחלה ללכת על אלבטרון פרו (1) אבל כשביקשתי מהחנות שיזמינו לי אותו המוכר התקשר אלי בחזרה ואמר שהוא בדק בכל מיני חנויות כולל PCH וPANDA וכרגע אין להם את הלוח הזה והמשלוח הבא בעוד חודשיים... בדקתי לוחות של ABIT שגם שמעתי שהם טובים אבל הלוח היחיד שלהם ל 64 ביט יקר לי... אני מחפש לוחות טובים בתקציב של עד 700 שקל אני לא קונה מהאינטרנט תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  15. שלום ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט k8nf-9 ועליו 2 סטיקים של 512 DDR 400 של ADATA אשר עובדים בדואל צ'אנל. תהיתי, במידה וארצה להוסיף עוד גי'גה ראם, האם עליי לרכוש גם A DATA זהים לאלו שיש לי כרגע כדי שהכל יעבוד בדואל ? או שמספיק עוד זוג של ג'יגה של חברה אחרת, כלומר 2 של ADATA ושניים של חברה אחרת למשל... טווינמוס.. זה יעבוד בדואל צ'אנל ? או שזה יתפקד בסינגל צ'אנל ? אשמח לקצת הסברים.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  16. Started by AMD-ALI-G,

מי מהלוחות הבאים עדיף לAMD בסוקט 754? EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin AMD-64 Socket 754, nVIDIA nForce3 250Gb, 3 x DDR400, AGP x8, 6 x PCI, Gigabit LAN, 2 x S-ATA-150, 4 x S-ATA-150 RAID 0,1,10, 8 Channel Sound 960 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin AMD-64 Socket 754, nVIDIA nForce3 250Gb, 3 x DDR400, AGP x8, 5 x PCI, Gigabit LAN, 2 x S-ATA-150, 4 x S-ATA-150 RAID 0,1,10, FireWire, 8 Channel Sound 919 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 אשמח לתשובה ;D

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל..

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by liav12,

אני רוצה להזמין זיכרון מ KSP(אלא אם כן יש לכם מקום טוב אחר), אני לא ממש מבין בכל המבחר הזה כיום עבר הרבה זמן מאז התעניינתי בסוגים. כמה זכרון אתם ממליצים, איזו חברה? אני מתכנן לא יותר מ 650-700 שקל גג.

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל בדדר 2 אם אתה שם על T1 לעומת T2 כשעושים אוברקלוק האם שמים אותו על T1 או על T2

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. Started by royk50,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2914&p=2 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by lior46,

או 640 ל 641 ומה יותר טוב בכל זוג

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by ytoledano,

לקראת ה14 בנובמבר, אז יוצא X79 עם תושבת 2011, אני בונה מפרט עם כמה שיותר זיכרון ויש לי כמה שאלות: 1. איפה אפשר למצוא בארץ מקלות של 8 ג'יגה? 2. האם אפשר לשים על לוחות X79 או X58 זכרונות ECC/REG? 3. האם באמת אפשר למלא לוח X58 ב6x8 ולוח X79 ב8x8? המטרה היא מחשב עבור SQL Server. שרת עולה עשרות אלפי שקלים, PC עולה 5-6.

23. יש לי אותו עם כל הכבלים וכדומה. הוא פשוט לא עובד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (VORTEX2), אבל הוא תקין. (זו בעיה מוכרת עם הלוח הזה) אז אני מחפש לוח עם תאימות לדורון 1200, וזכרונות PC133. עם עדיפות לECS, או SOLTEK. תודה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by omri_ro,

טוב אז קניתי והרכבתי את הBABY החדש שלי, התקנתי WINDOWS והכל והורדתי את הדרייבר לAMD 64 והתקנתי אותו האם צריך לעשות עוד משהו בקשר לCool & quite support או שעשיתי כל מה שצריך, אולי צריך בביוס לשנות משהו (עיינתי בספר ולא מצאתי בPM או בHARDWARE MONITOR) יש לי לוח GA-K8VM800M ומעבד AMD64 3000

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. Started by TNTx2,

אני לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול אבל תנסו לענות לי..... היום פירקתי את הקרור של הכרטיס מסח שלי ובטעות פירקתי גם את המחסה הכסוף הזה של הליבה השאלה שלי היא עם זה פוגע בקרור של הכרטיס ואיך אני יכול להדביק את זה בחזרה??? נ.ב איך צריכה להיראות הליבה של הכרטיס שלי כמו של מעבד?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים