עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tryf,

אני משדרג ל AMD 64 וצריך לקנות לוח אם מתאים. אני מנסה להבין מי נגד מי בעולם לוחות האם אבל עם כל הדגמים וכל התכונות , אני לא מוצא את הידיים והרגליים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח אם מתאים ל AMD 64 בבערך 550 ש"ח ואולי גם להגיד את התכונות העיקריות שבגללן המלצתם עליו. אני מאוד אודה לכם על העזרה. tryf

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by אריה7,

איך לוח האם ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL ? טוב? (עם מעבד athlon 3200, כרטיס גרפי נוסף, ו-1 ג'יגה זכרון )

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב עם AMD64 והשאלה האם זכרונות DDR500 או 433 יעבדו על לוחות האם מבוססי ערכת שבבים של VIA ? והאם הNFORCE3 עדיף מהבחינה הזו?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. שלום, אני רואה יותר ויותר לוחות אם חדשים ללא חיבור ל-SPEAKER. אין צפצוף של הPOST. אבל הכל עובד תקין כמובן. אבל, במקרה שתהיה בעיית זיכרון או כ.מסך איך תהיה אפשרות למציאת ובידוד התקלה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by imac,

אני מחפש לוחות אם למארז הזה איזה יתאימו

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by skin,

באיה מהלוחות כדאי לי לבחור, אני רוצה לעשות אוברקלוק אז להתחשב בבקשה. 1. ABIT IS7-E http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket+478 2. Chaintech 9PJL1 865PE http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=171 מבחינת מחיר הם אותו הדבר +-20ש"ח שמעתי שיש בעיה בסאונד בלוחות של ABIT זה נכון לגבי הלוחות על בסיס Nforce2 או גם בצ'יפסטים של אינטל?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by HydroIT,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם, סוקט 423. אני מודע לכך שאין הרבה, אבל אודה לכם על כל פיסת מידע. תודה.

8. Started by zachi0404,

איזה לוח עדיף DFI 975X\G או הלוח של גיגה בייט GA-965P-DQ6 למעבד 940? אני יודע שזאות שאלה קצת מוזרה אבל בכול זאות אני השמח לקבל תשובה תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SpidiMan,

אילו לוחות אם בעלי ביצועים טובים שיכולים להחזיק להרבה זמן יש היום לקונרו ? בעקרון אני מחפש לוח אם טוב (זול ויקר) לקונרו שיחזיק להרבה זמן שמציג ביצועים טובים-מעולים ויש לו ביקורות טובות תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  10. או שיצאו? (אם כן, ידוע לכם מתי? וכמה יעלו?) בהנחה שיצאו כאלו לוחות, מחירם יהיה מתחת ל-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. ??

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  12. ? ומה יהיה טווח המחירים בערך? לדוגמא אלו של ASUS כמו הULTRA ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by gulmer,

אני מתכנן קנייה של מחשב חדש עם מעבד מסדרת C (עוד לא סגור על המהירות, כנראה 2.6C). עכשיו נשאלת השאלה איזה לוח אם כדאי לקנות. יצאו עכשיו לוחות האם מבוססי SIS 655FX שמתאימים לFSB800 ומתחרים ב865PE ו875 של אינטל. קראתי את הביקורת בtomshardware ונשם נראה שהם מהווים תחרות די מוצלחת - יותר טובים מה865PE וקצת פחות מה875, אבל עדיין אני לא מכיר מישהו שקנה אותם. אני מעוניין ספציפית בדגם Gigabyte GA-8S655FX-L שראיתי ב482 ש"ח - הרבה מתחת למחירים של אינטל וזה גם בא עם שלל תוספות. למישהו יש איזשיהן המלצות או הכוונות? לקנות או להיצמד לאינטל?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by BigDragoon,

משהו יודע מתי אמורים להגיע לארץ לוחות האם האלה? (דגמים ספציפיים שאני יודע שיצאו כבר: ASUS P5N7A-VM, MSI P7NGM)

15. קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איזה מבין הלוחות הבאים הכי טוב לאובר קלוקינג מטורף ויציב? יחד עם זכרונות G.SKILL HZ עם ה D9 מיקרון ASUS P5B DELUX 965 או ASUS P5W-DH-Deluxe 975 או P5W64-WS-PRO תודה לעוזרים עקב שדרוג מחשב.

• 61 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. שלום חברים כבר שבועיים אני מנסה לסגור מפרט מתאים לדרישות שלי הסכום עד 5000 לא כולל מסך ומעט OC ,במחשב מיועד למשחקים וסרטים (ומחובר למערכת קולנוע בייתית איכותית) הבעיות שנותרו הם בעיות הליבה : 1. לוח אם:GIGABYTE GA-P35C-DS3 or ASUS P5KC לכן בעצם פניתי לפרורום הזה, הבנתי שהלוחות דומים ב P35C לא ניתן לבצע OC בכלל לפי מבחני בדיקות בפורומים מחו"ל כי הוא לא יציב בOC היטב . לגבי ה P5KC הוא מתומודד טוב יותר ב oc . הבעיה השניה היא , הרי לא כולם משתגעים על הלוחות הללו שמאחדים את יכולת DDR2 וDDR3 . כנל לגבי המעבדים , הבנתי שבאחד מהלוחות יש אופציה ל 8G DDR2 , ורק 4 לDDR3 דבר שהופך את ה-DDR3 לפחות כדאי בכל קרה, ואני שואל : אני רוצה מחשב ל-4 שנים בערך האם עלי לקחת לוח שתומך ב DDR2 וDD…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  18. מישהו יכול בבקשה להמליץ על לוח אם מיני שמתאים למעבד פנטיום 4 כלשהוא ? לינקים , כתבות , שמות של דגמים הכל יעזור ! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by seed20,

היי, אני בתהליכים של שדרוג המחשב שלי ומחפש בנרות לוח אם של אסוס דגם Z97 WS ולאכזבתי הרבה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ. במקביל שמתי לב שגם דגם X99 WS נמכר רק בפלונטר, מישהו יודע מה הסיבה לחוסר פופולריות של הסדרה הזאת בישראל? מכיוון שהרבה ביקורות ברשת מאוד חיוביות כשזה נוגע לסדרה הזאת והמחיר אינו גבוהה משמעותית למשל מסדרת DELUX או PRO.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש ועכשיו נותר רק להיסגר על לוח אם. אשמח להסברים. DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 מול INTEL P-35 אני יודע שעל ה Q35 יש כרטיס גרפי מובנה וזה קצת מרתיעה. תודה, ארז.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  21. שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by Godlike2k,

שלום יש לי כמה אפשרויות יש לי לוח אם של סוקט 478 AGP אני רוצה להפוך ל-PCIE אלו האפשרויות שלי 620 ש"ח זה לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard זה 570 ש"ח זה לוח אם Asus P4GPL-X Intel 915PL chipset Motherboard או זה http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=935 PC PARTNER INTEL 915P

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by aquarius,

איזה לוח המבוסס על הציפסט הזה הוא הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by oh-da,

הייתי מעוניין בהמלצות אם ידוע לכם על לוחות אם עם 2 תושבות 754, אשר מאפשרות לעבוד בצורה דואלית (או לא? o_O) ערב טוב

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by ROTCOR,

שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.