מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה מהם נחשב ליותר יציב ושניתן לעשות איתו יותר OC? אנחנו מדברים על גרסת 800 עם CL4
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב למשחקים ואיזה מעבד בתקציב של 1700 שקל אם אפשר לקבל קישור
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי מחשב חדש עם E6300,זיכרון 512*2 של kingston, כרטיס מסך 7600gs של club3d ולוח אם Gigabyte GA-965P-S3. הספק ממנו הזמנתי אמר לי שהוא נותן תמיכה רק ללוחות אינטל ולכן המליץ לי להזמין לוח אם כזה. הוא הציע לי את הלוח DG965RYCK. חשבתי ללכת על לוח אם תומך ב: DDR2 800MHz, 8-channel (7.1) audio, כרטיס רשת Gigabit, חריץ PCI-E וצ'יפסט 965. איזה לוח לדעתכם הכי עדיף ומתאים של אינטל? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אוקי כמו שראיתם בכותרת אני מתלבט בין הכרטיס הנ"ל ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (530 ש"ח) (שהיתרון שלו הוא שהוא קרוספייר וזה יכול לעזור בעתיד, והוא גם יחסית זול) או האם עדיף את אחד משני הכרטיסים הבאים של ג'יגהבייט, ואם שניהם עדיפים על הקרוספייר אז האם ההבדל ביניהם שווה עוד 200 שקל? (בין הג'יגהבייטים) ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? (790 ש"ח) ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? (590 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm והיא אומרת שהלוח דווקא מצוין ל oc פרטים בפנים..
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה מהזכרונות האלה יותר טובים??? (אני יודע שOCZ נחשבים טובים והם באים עם קירור והם יותר זולים מפעמים הTwinmos האלה) הOCZ : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 הtwinmios: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6040
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום רב, אני לפני קניה של מחשב חדש לתורך עריכת תמונות וודיאו המעבד יהיה אינטל 6300 זכרונות של 2 GB במהירות 533 ו HD שך 250G. אני צריך המלצה על לוח אם ל OC בעלות של עד 600 ש"ח. כמו כן המלצה על היכן לרכוש את המחשב. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שיתמוך ב pci-e, מעבדי הקונרו וב ddr2 667 לפחות. ביקשתי המלצה לא מזמן ללוח אם ל agp, והבאתם לי אחלה המלצה, אבל החלטתי לוותר וללכת על pci-e לשדרוג של כרטיס מסך בעתיד הקרוב. תמליצו לי את ההכי משתלם, והכי טוב כמובן בטווח המחירים 300-600 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנתיים עכשיו למה זה טוב אם אני אעדכן את הערכת השבבים של המחשב? כלומר של הלוח אם אם הבנתי נכון? יש לי מעבד Pentium D 2.66Gh ולוח אם Intel D945GNT זה חשוב שאני אעדכן את ערכת השבבים ומאיפה אפשר להשיג עדכון? והאם הביוס גם כדאי שיתעדכן? תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איזה מדגמי הקונרו עדיף על ה3800 מבחינת עלות\מחיר??? ועל איזה מעבד הייתם ממליצים לי למפרט של 4500-5000 ש"ח שהמחשב מיועד למשחקים ללא מסך מקלדת עכבר ומערכת?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אנשים אני צריך לוח אם וזכרונות ומעבד אני חושב שאני קונה את E6300 אני רוצה לוח אם ב500 600 שקל משהו כזה גם זכרונות תודה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, רציתי לדעת איך הלוח הבא - AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הוא טוב? לא עושה בעיות? יש המלצה ללוחות אחרים יותר טובים בתקציב? מה אתם אומרים על זה - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E של חברת אסוס, עולה 550 ש"ח, אם התוספת שווה אז אני אוסיף. תודה מראש..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות לגבי הלוח הזה. הוא עולה בין 377-452 ש"ח והוא ניראה דיי טוב עכשיו השאלות: 1.מה ההבדל בין NVIDIA nForce4 4X ל-NVIDIA nForce4??? 2.האם כדאי בכלל ליקנות את הלוח הזה??? זה הלוח: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=K8NF4X&affiliate=zap תודה רבה רבה רבה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
היי איך הלוח הזה יחסית ללוחות האחרים עם אותו הציפסט(965)?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בפנדה אומרים שאין יבואן רישמי שמביא את הגירסה האלחוטית והגירסה הרגילה עולה 1300 בIQPC אומרים שהם מוכרים מיבואן רישמי את הגרסה האלחוטית ב1187 מה אתם אומרים האם יש יבואן רישמי לWIFI
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האתר XbitLabs מדווח שאינטל אמרה שדיגמות של 45NM כבר יבואו ברבעון הרביעי של 2006, ומכירה אגרסיבית לשוק הביתי/העסקי בחציון השני של 2007. אינטל עוד דיווחה שהמעבדים החדשים שלהםWolfdale,Penyrn,Yorkfield וbloomfield שהוא מעבד מרובע ליבה לשרתים ,הם ישתמשו בטכנולוגית 45NM ויתגלו לראשונה ב2007 ,כשהם מבוססים במיקרו ארכיטקטורה .core 2 אינטל בכלל תיכננה הלשיק את Wolfdale לשוק הביתי ואת Penryn לשוק הניידי שהם ב45NM ב2008, אבל כנראה אינטל הקדימה את הכל וכבר מתכננת אותם ב2007. לא רק זה ,שמועה חדשה אומרת שאינטל מתכננת לנו מעבד מרובע ליבה על "single die" שגם יהיה 45NM ויצא ברבעון השלישי של 2007( השקת אלטייר :)smile1: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061019222838.html
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רכשתי לוח ASUS P5W DH DELUX ורשום על הלוח שהו תומך קונרו. בשביל להיות בטוח האם אפשר לדעת לפי מדבקות או כל זיהוי אחר איזו גירסאת ביוס מותקנת על הלוח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי למשהו טוב. כרגע יש לי מחשב : MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Card name: RADEON X800GT H.D : 250G WD 16M Buffer הייתי רוצה לשפר את הזיכרון, רציתי לדעת כמה דברים: 1. איזה זיכרון הכי כדאי לטובת עבודה עם תוכנת פרימייר ובכלל עם עריכת ווידאו. 2. האם המחשב שלי תומך בכל סוגי הזכרונות ואם לא באיזה הוא לא תומך. 3. האם אפשר להשתמש ב 2G זיכרון במערכת הפעלה WIN XP? עד כמה אפשר הכי הרבה? 4. עניין ה CL מה הכי טוב לעריכת ווידאו. 5. מה הבדל בין DDR לבין DDR2? ומה יותר טוב? תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
לאחר רכישתה של ATI על ידי AMD הופצו שמועות ורזמים על תכנון פיתוח מעבד ראשי משולב מעבד גראפי, זאת מכיוון ש ATI - מפתחת מעבדים גראפיים, ו AMD - מפתחת מעבדים ראשיים, עובדים כעת כחברה אחת וכנראה יחשבו על פרוייקט שכזה. למעשה Intel חשבו על הרעיון עוד לפני ATi+AMD, וככל הנראה עובדים על פיתוח מעבד זה כבר בימים אלו. האתר TheInquirer.net מדווח כי חברת פיתוח מעבדים גראפיים וערכות השבבים Nvidia, הצטרפה לתחרות של שילוב מעבד ראשי+מעבד גראפי. בשביל Nvidia תחום המעבדים הוא תחום חדש לחלוטין, אך בכל זאת היא מחליטה להצטרף ולהיות מתחרה ל-2 חברות פיתוח מעבדים רציניות - AMD ו Intel, שעוברות כעת תקופה לא קלה של תחרות אחת עם השניה, האם Nvidia תצליח להכנס לתחום ולהיות מתחרה רצינית? Nvidia עובד…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמיד בהפעלה ראשונה של המחשב המאורר של המעבד בהתחלה לא נדלק אחרי כמה שניות מתחיל לעבוד אבל חלש ורק אחרי הצפצוף הוא מסתובב כמו שצריך עכשיו אחרי שעשיתי בביוס שזה יתריע על כשלים של המאורר כל הדלקה של המחשב הוא מצפצף כמה שניות שהמאורר לא טוב.. איזה מין דבר זה???
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אינטל ממשיכה לשחרר טכנולגיות בתדרים גבוהים הרבה זמן אני עוקב אחרי אסרטגיית השיווק של אינטל וככל הנראה לי היא לא תנוח עד שתמחק את AMD פעם כשאינטל הייתה מוציאה מעבד חדש לשוק בהתחלה הוא היה מאוד יקר ובהדרגה איטית הורידה את המחיר(מכיוון שכמעט ולא הייתה תחרות) ורק לאחר שמיצו את המעבד וסחטו את כולו הנפיקו אחר לפניי שנה בערך חל שינוי במערך האסרטגי של אינטל כשראתה שAMD נגסה לה בחלק נכבד מהנתח שוק השינוי התבטא בשני מאפיינים שנראים לעין (לי לפחות) 1.הורדת מחירים אגרסיבית ללא הכרה עד כדי אבסורד לדוגמא לפני 5 חודש נמכר מעבד מסדרה 9XX יותר זול מסדרה 8XX מקביל 2.שיחרור יותר מהיר של טכנולגיה תוך משהו כמו שנה וחצי+- שיחררה לאוויר 3! סדרות של מעבדים זה הערכה שלי בלבד יש מי שחושב אחר…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-