עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו יודע מתי צפויה ירידית מחירים כבר בזיכרונות?? הם הגיעו למחירים לא נורמלים

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by barak_i,

שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RGod,

משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by mistaarvim,

אני רוכש עשיו את הלוח הנ"ל ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה דיגיטאלי. יש לו כאלה? אופטית/קואקסלית? יש חיבור בחוץ, או בפנים, איך זה הולך?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by barak_i,

:s05: :s05: יש כבר תאריכים לדברים האלה?!?!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by idodos,

אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים האלו חזק יותר. אני מדבר על נטו חזק ביחס ששאר המפרט שווה כמובן (חוץ מהלוח אם כמובן). אני יודע שיש ביניהם הפרש מחירים ואני יודע שהאינטל הוא כפול ליבה בעוד שהשני לא וכו' וכו' אז בבקשה לענות לעיניין איזה מעבד נותן יותר ביצועים בדגש על משחקים כמובן. ה- intel D 2.8 dual core או ה- AMD 3500 AM2 (לא כפול) כן אני יודע שיש מעבדים שווים אחרים והם לא מתחרים אחד בשני אבל אני מבקש רק לגביהם לדעת תשובה נטו איזה מביניהם יותר חזק למשחקים . והאם זה שהאינטל הוא כפול ליבה יתן לו בעתיד יתרון או שזה סתם לא רציני ... תודה רבה

7. Started by lmlm,

האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by stojakovic,

על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…

9. Started by Rhx,

שלום לכולם, אז ככה, רציתי לדעת איך הלוח הבא - AM2V890-VSTA AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הוא טוב? לא עושה בעיות? יש המלצה ללוחות אחרים יותר טובים בתקציב? מה אתם אומרים על זה - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E של חברת אסוס, עולה 550 ש"ח, אם התוספת שווה אז אני אוסיף. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zerocool15,

לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 2.4 478 שיתמוך ב pci - e X16 וזיכרון די די אר 1 שיהיה זול ככל האפשר - יש לוח כזה בכלל? תודה מראש

11. Started by arnon,

בפנדה אומרים שאין יבואן רישמי שמביא את הגירסה האלחוטית והגירסה הרגילה עולה 1300 בIQPC אומרים שהם מוכרים מיבואן רישמי את הגרסה האלחוטית ב1187 מה אתם אומרים האם יש יבואן רישמי לWIFI

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

זכרונות 2GB 800MHZ הכי טובים ומשתלמים מבחינת עלות/תועלת עד 1600 ש"ח + OC מתוכנן אפשרות לחריגה קטנה אם יותר משתלם ..

13. Started by achiav,

אז ככה, הזמנתי מחשב חדש עם E6300,זיכרון 512*2 של kingston, כרטיס מסך 7600gs של club3d ולוח אם Gigabyte GA-965P-S3. הספק ממנו הזמנתי אמר לי שהוא נותן תמיכה רק ללוחות אינטל ולכן המליץ לי להזמין לוח אם כזה. הוא הציע לי את הלוח DG965RYCK. חשבתי ללכת על לוח אם תומך ב: DDR2 800MHz, 8-channel (7.1) audio, כרטיס רשת Gigabit, חריץ PCI-E וצ'יפסט 965. איזה לוח לדעתכם הכי עדיף ומתאים של אינטל? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by demultiplexer,

אני מחפש לוח למחשב משחקים זול עם סמפרון 3000. תודה,

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. אינטל ממשיכה לשחרר טכנולגיות בתדרים גבוהים הרבה זמן אני עוקב אחרי אסרטגיית השיווק של אינטל וככל הנראה לי היא לא תנוח עד שתמחק את AMD פעם כשאינטל הייתה מוציאה מעבד חדש לשוק בהתחלה הוא היה מאוד יקר ובהדרגה איטית הורידה את המחיר(מכיוון שכמעט ולא הייתה תחרות) ורק לאחר שמיצו את המעבד וסחטו את כולו הנפיקו אחר לפניי שנה בערך חל שינוי במערך האסרטגי של אינטל כשראתה שAMD נגסה לה בחלק נכבד מהנתח שוק השינוי התבטא בשני מאפיינים שנראים לעין (לי לפחות) 1.הורדת מחירים אגרסיבית ללא הכרה עד כדי אבסורד לדוגמא לפני 5 חודש נמכר מעבד מסדרה 9XX יותר זול מסדרה 8XX מקביל 2.שיחרור יותר מהיר של טכנולגיה תוך משהו כמו שנה וחצי+- שיחררה לאוויר 3! סדרות של מעבדים זה הערכה שלי בלבד יש מי שחושב אחר…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by swisaavi,

אני רוצה שיתמוך ב pci-e, מעבדי הקונרו וב ddr2 667 לפחות. ביקשתי המלצה לא מזמן ללוח אם ל agp, והבאתם לי אחלה המלצה, אבל החלטתי לוותר וללכת על pci-e לשדרוג של כרטיס מסך בעתיד הקרוב. תמליצו לי את ההכי משתלם, והכי טוב כמובן בטווח המחירים 300-600 ש"ח.

17. Started by gania23,

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm והיא אומרת שהלוח דווקא מצוין ל oc פרטים בפנים..

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by pazer005,

מה מהם נחשב ליותר יציב ושניתן לעשות איתו יותר OC? אנחנו מדברים על גרסת 800 עם CL4

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by יניב קופר,

איזה לוח הכי טוב למשחקים ואיזה מעבד בתקציב של 1700 שקל אם אפשר לקבל קישור

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. לאחר רכישתה של ATI על ידי AMD הופצו שמועות ורזמים על תכנון פיתוח מעבד ראשי משולב מעבד גראפי, זאת מכיוון ש ATI - מפתחת מעבדים גראפיים, ו AMD - מפתחת מעבדים ראשיים, עובדים כעת כחברה אחת וכנראה יחשבו על פרוייקט שכזה. למעשה Intel חשבו על הרעיון עוד לפני ATi+AMD, וככל הנראה עובדים על פיתוח מעבד זה כבר בימים אלו. האתר TheInquirer.net מדווח כי חברת פיתוח מעבדים גראפיים וערכות השבבים Nvidia, הצטרפה לתחרות של שילוב מעבד ראשי+מעבד גראפי. בשביל Nvidia תחום המעבדים הוא תחום חדש לחלוטין, אך בכל זאת היא מחליטה להצטרף ולהיות מתחרה ל-2 חברות פיתוח מעבדים רציניות - AMD ו Intel, שעוברות כעת תקופה לא קלה של תחרות אחת עם השניה, האם Nvidia תצליח להכנס לתחום ולהיות מתחרה רצינית? Nvidia עובד…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כדי להגיע במעבד E6300 עם זיכרונות 677MHZ לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף 945P של MSI או 945G של גיגהבייט? אני לא הולך לשנות מתחים.. יש איזשהו סכנה למעבד או לזיכרון בגלל שהלוח אם הוא 945 ולא 965 (בבאס 333MHZ בלוחות המסוימות שאמרתי..)

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PSdesign,

אוקי כמו שראיתם בכותרת אני מתלבט בין הכרטיס הנ"ל ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (530 ש"ח) (שהיתרון שלו הוא שהוא קרוספייר וזה יכול לעזור בעתיד, והוא גם יחסית זול) או האם עדיף את אחד משני הכרטיסים הבאים של ג'יגהבייט, ואם שניהם עדיפים על הקרוספייר אז האם ההבדל ביניהם שווה עוד 200 שקל? (בין הג'יגהבייטים) ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? (790 ש"ח) ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? (590 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by F-You,

אנשים אני צריך לוח אם וזכרונות ומעבד אני חושב שאני קונה את E6300 אני רוצה לוח אם ב500 600 שקל משהו כזה גם זכרונות תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by Dano,

שלום! יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנתיים עכשיו למה זה טוב אם אני אעדכן את הערכת השבבים של המחשב? כלומר של הלוח אם אם הבנתי נכון? יש לי מעבד Pentium D 2.66Gh ולוח אם Intel D945GNT זה חשוב שאני אעדכן את ערכת השבבים ומאיפה אפשר להשיג עדכון? והאם הביוס גם כדאי שיתעדכן? תודה

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by kryptoguy90,

איזה מדגמי הקונרו עדיף על ה3800 מבחינת עלות\מחיר??? ועל איזה מעבד הייתם ממליצים לי למפרט של 4500-5000 ש"ח שהמחשב מיועד למשחקים ללא מסך מקלדת עכבר ומערכת?

• 10 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים