עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלו מי מביניהם עדיף ולמה? ולא מבחינת OC

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by ~Bulldog~,

המעבד עצמו עובד ב FSB 1333Mhz בהנחה ואני קונה לוח אם עם תמיכה בזכרונות DDR3 עד כמה זה קריטי להתאים את הFSB של הלוח לזה של המעבד ולדאוג שגם הזכרונות יהיה 13333Mhz? האם אני מאבד משהו בזה שאני לא עובד לצורך העניין עם זכרונות של 1600Mhz? או לוח אם מהיר יותר? כמו כן, אני מבקש המלצה על לוח אם מתאים שיתאים למעבד הזה ולזכרונות DDR3 (אני לא שוקל תמיכה גם בDDR2) אם אפשר. המחשב בעיקר נועד להחליף את הזקן הנוכחי ולהרצה של מישחקים על הרשת תמיכה בCF או SLI יכולה להיות נחמדה למרות שזה לא בתכנון הראשוני. תודה עומר

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by Dante_9,

כרגע יש לי 8KNS Pro עם 2X 512 DDR 400 של TwinMos בהנחה שיש לי רק עוד SLOT אחד פנוי אני מעוניין לשדרג ל- 2 GIGA, מה הכי מומלץ לי לקנות? נ.ב מה הכוונה ב- CL2, 2.5 ו- 3.0? דרך אגב אני לא אוברקלוקר

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  4. שלום , ברשותי 2 זכרונות Kingston KTM8854 512 MB ואצלי במחשב מותקנים 2 זכרונות DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - DDR-400] 512 האם יהיה תיאום בין2 סוגי הזכורונת כלומר אם אני ישים את שתי הזכרונות קינגסטון לא יהיו באגים או משו ?? והאם אתם ממליצים לעשות את השידרוג הזה ? בתודה , אור פרג'

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by gogober,

יש לי בעיה שהמחשב עולה הR דיסק לא נמצא בפריימרי MAIN אני מנסה לשנות את זה ואין שום תגובה בשאר המקומות בביוס אני משנה וזה אכן משתנה כמו כן הוא מתריע בעליה על בעיה בR דיסק שאומרת שהמידע בדיסק נמצא בסיכון (מתחת לאותן שורות של הפריימרי וסקנדרי זה מופיע) :s05:

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני משתמש עם מחשב טיפה מיושן (מפרט מימין), ולאחרונה התחלתי לקודד הרבה בHD, והקידוד מאוד מאוד איטי אני מניח בגלל המעבד המיושן, E6600 בסטוק (לא בOC), במשך כל הקידוד המעבד על 100%, והחלטתי שאני רוצה לשדרג בשביל להנות מקידוד מהיר יותר, (משחקים אני לא משחק במחשב). חשבתי על מעבד מרובע ליבה שיעזור יותר בקידוד, אבל מה אני מבין, אני ממש לא מעודכן, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דגם מרובע ליבה עד 800 ש"ח בערך שיטיס לי את הקידודים האלו, ובסוקט 775 כי אין סיכוי שאני משדרג עכשיו גם לוח אם. בנוסף עוד שתי שאלות, בכמה אני יכול היום למכור את הE6600? והאם יש תוכנה שיכולה לקודד וגם להשתמש בכרטיס מסך וככה להוריד מהעומס של המעבד ובתקווה להאיץ את הקידוד (הכרטיס מסך הוא 9800GT). נ.ב. שמתי עין…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. אוקי חברה יש לי 500 שקל אני יכול לחרוג מקסימום ב100 אני צריך המלצה לגיגה זיכרון בתווך התקציב כמובן שזה אהייה ב2 סטוקים של 512 הלוח של זה nforce 4 k8nf9 מעבד amd athlon 64+3000 אפשר גם להמליץ על חנויות מחול אבל שזה לא יחרוג מ600 שקל תודה..

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום לכם. יש לי כרגע מחשב AMD X2 אשר לו 2X512MB של זיכרון כלומר 1GB. עכשיו אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ויש לי 2 חריצי זיכרון פנויים. השאלה היא איזה קונפיגורצית זכרון תהיה טובה יותר מבחינת ביצועים. האם להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואז יהיה לי 2GB של זיכרון או להוסיף עוד 2 של 1GB ואז יהיה לי 3GB. אני יודע שכדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר צריך להוסיף זיכרון בזוגות שווים, אך האם 4 זכרונות מאותו סוג (512 כל אחד) יתנו לי ביצועים טובים יותר מאשר יותר זיכרון אך שתי זוגות שונים כלומר זוג של 1GB וזוג של 512MB כל אחד.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by adir89,

מה ההבדל בין שני הסוגים האלו?מה יותר עדיף לי?ראיתי שההבדל במחירים מתבטא בשתי מאיות.יש הבדל ממשי שמצדיק את התוספת הקטנה של התשלום?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. Started by אור כהן,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד E2160 לOC גבוהה. רצוי שללוח אם יהיו 6 חיבורי SATA, וFIREWIRE חיצוני. אם יש לו ESATA זה יתרון. הייתי מעוניין לדעת מה הלוח הכי משתלם, וטוב לדרישות הנ"ל. שמתי עיין בינתיים על הלוח הזה: http://tms.co.il/product/3669 והזה http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDP35DPM~10~0.htm אגב איך שיפור הביצועים בOC בP35 ל965, הוא מורגש?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:49:46 מישהו?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by olegr,

מחפש שידרוג של לוח אם ומעבד, לשימוש כללי רגיל בדגש על גרפיקה. בעל מחשב: asus nvp mx athlon64 3500 3gb RAM 800mhz Gforce8600gs כבר ניקנה זכרון 4 GB של GSKILL 900 עד 1500 כולל מארז לוח אם ומעבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by Turbine,

יש לי אפשרות לקחת 2 סטיקים של 512 KINGSTON 2.5 CAS או סטיק 1 של ג'יגה של סמסונג אין לי מושג מה ה CAS שניהם DDR 400MHZ חשבתי לקחת את הסטיק של הג'יגה לצורך שדרוג בעתיד אולי ל2 ג'יגה או משהו כזה.. עקב שאלה ששאלתי פה בפורום ואמרו לי שברגע שממלאים את כל הסלוטים שיש לזכרון אז יש איזה באג כזה ב AMD שנכנס למצב של 333MHZ השאלה היא מה המהירות של הסמסונג והאם זה כזה משמעותי אם לדוגמא ה CAS הוא 3 או 4?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by ScreameR,

אחרי בירור הבנתי שהזכרון שהלוח (מלפני 5-6 שנים בערך) תומך ב DDR333, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום פירוט של בכמה זכרון הוא תומך, אני רוצה לקנות שני סטיקים של 2GB של A-DATA, מישהו יודע אם הלוח יתמוך ב4GB DDR333 ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. הורדתי מהאתר של החברה ביוס עם סיומת FA ובחוברת של הלוח אם כתוב שאני צריך קובץ של FBA כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שלו. האם הקובץ שהורדתי הוא הקובץ שאיתו אני מעדכן את הביוס של הלוח? הורדתי את הביוס המתאים בדקתי שזה של הלוח והכל. פשוט אני תוהה לגבי הסיומת של הקובץ שהיא שונה ממה שכתוב בחוברת של הלוח אם. תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. שלום לכם, עד היום הייתי סגור לגביי קניה של לוח אם Gigabyte 965P-DS3 אבל אחרי שנתקלתי גם בפורום הזה וגם בפורומים בחו"ל בבעיות שיש ללוח עם היציאות הדיגיטליות שלו, החלטתי לרדת מהלוח הזה (אני חייב יציאות דיגיטליות שעובדות בצורה תקינה בלי שום בעיות). האופציה החלופית שלי ללוח הנ"ל היא הלוח Asus P5B - ע"פ בדיקת המפרט שלו הלוח ממש דומה ל-DS3, וגם ע"פ קצת קריאה הבנתי שהוא לא פחות איכותי. השאלה שלי אליכם האם יש חסרונות כלשהם בלוח הזה שאני לא מודע אליהם ?? אם אין חסרונות ואתם ממליצים על הלוח, אני קונה אותו מחר בבוקר כמובן שאם יש המלצות אחרות ספציפיות אני אשמח לשמוע - הדרישות הן לוח במחיר של עד 700 ש"ח, עם יציאות דיגיטליות (אופטית ו-COAX), כמה שיותר כניסות USB וכמה שיותר חיבורי …

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by SixKiller,

אני צריך עזרה דחופה אני צריך לדעת איך לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי Abit Nf7 SL תודה רבה ממש דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  17. לוח אם Z97 צריך המון חיבורי SATA , כרטיס סאונד טוב גם 96hz

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by Keynan,

היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by viper_sb,

אני מתלבט קשות בין שני לוחות אם החדשים של ASUS P6T WS Professional או P6T Deluxe ? אודה לדעתם המיקצועית

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by Or4more,

רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות OC עם המעבד פנום 2 720 ועם הלוח M3A למשהו כמו 3.1-3.2Ghz? מצד אחד המעבד עם מכפלה פתוחה, מצד שני הלוח ממש ישן ופשוט..מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי במקרה בדבר מוזר בלוח שלי; רציתי לבדוק טמפרטורות של המעבד אך כל תוכנה שמצאתי (שביניהם Everest, speed fan וכיוב') לא הראתה את הטמפרטורה, או שהתוכנה מראה טמפרטורה הזויה (-57 במקרה של speed fan) או שום טמפרטורה כלל (במקרה של Everest). נכנסתי לאתרים שונים וביניהם לאתר של הלוח שלי (Gigabyte Ga-945p-s3) ולהפתעתי הרבה הבחנתי שהמעבד שלי (Pentium D 915 2.8 Ghz 2X2M) לא נכלל ברשימה של המעבדים הנתמכים ע"י הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2432&ProductName=GA-945P-S3 המחשב ברשותי כבר בערך חצי שנה ולא נתקלתי בבעיות למיניהם, אבל אם המעבד לא נתמך אמורה להיות איזושהיא השפעה, לא…

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by kip,

במפרט הזה, האם יש העדפה ללוח GIGABYTE מסיבה כלשהי? האם להוסיף ~30 ש"ח לזכרונות OCZ VALUE? המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by amit71,

האם כרטיס מסך זה בחיבור ללוח אם עם כרטיס קול און בורד יכול לשלב ולהעביר אודיו כגון DTSHD ווידאו יHD באותו כבל HDMI ישירות למגבר ק"ב אם לא איך ניתן לשלב בין השתיים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. השאלה כמו בכותרת אני מחפש אם אפשר לקנות מחבר כמו הQ-connector של ASUS ללוח אם שלי שהוא של GIGABYTE?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים