עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ORrrr,

שלום חברה כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי אני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי.. אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף ואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל. אז מה אתם אומרים? כמובן שאני לא עושה אוברקלוק... תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by SixKiller,

אני צריך עזרה דחופה אני צריך לדעת איך לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי Abit Nf7 SL תודה רבה ממש דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by nivezrati,

שלום חברה קניתי 128 SDRAM של זיכרון להוסיף למחשב הישן שלי כדי שXP יפעל בו כמו שצריך השאלה היא איך מחברים את הזיכרון בצוקה נכונה לסלוט שלו ואיך מגדירים אותו? בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  4. לוח אם Z97 צריך המון חיבורי SATA , כרטיס סאונד טוב גם 96hz

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by Artemis Entreri,

אל תקנו לוחות אם של אינטל הם חרא פשוט זבל לא יאמן למה הBIOS כלכך איטי ? למה שאתה מעלה XP מדיסק הוא נתקע ואפילו לא מגיע למסך הכחול של ה SETUP ? למה שאתה מעלה LIVE CD של KNOPPIX נחמד הוא נתקע ? למה הוא לא יודע לקרוא אפילו VISTAPE ? כלכך הרבה חרא בלוח אם אחד אל תעשו את הטעות הזאת מעבד אינטל = סבבה לוח אינטל = חרא

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,

7. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי במקרה בדבר מוזר בלוח שלי; רציתי לבדוק טמפרטורות של המעבד אך כל תוכנה שמצאתי (שביניהם Everest, speed fan וכיוב') לא הראתה את הטמפרטורה, או שהתוכנה מראה טמפרטורה הזויה (-57 במקרה של speed fan) או שום טמפרטורה כלל (במקרה של Everest). נכנסתי לאתרים שונים וביניהם לאתר של הלוח שלי (Gigabyte Ga-945p-s3) ולהפתעתי הרבה הבחנתי שהמעבד שלי (Pentium D 915 2.8 Ghz 2X2M) לא נכלל ברשימה של המעבדים הנתמכים ע"י הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2432&ProductName=GA-945P-S3 המחשב ברשותי כבר בערך חצי שנה ולא נתקלתי בבעיות למיניהם, אבל אם המעבד לא נתמך אמורה להיות איזושהיא השפעה, לא…

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by wrecker,

שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by amit71,

האם כרטיס מסך זה בחיבור ללוח אם עם כרטיס קול און בורד יכול לשלב ולהעביר אודיו כגון DTSHD ווידאו יHD באותו כבל HDMI ישירות למגבר ק"ב אם לא איך ניתן לשלב בין השתיים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. ברור לי שאף אחד כאן לא נביא ,אבל אם יש כאן למישהו צל של מושג או הערכה לגבי הגעת Q6600 STEP G0 , אזי הוא יבורך אם ישתף אותנו . החלטתי ללכת על Q6600, אולם העובדה שמרתיעה אותי מרכישתו היא שמדובר במעבד חם למדי שדורש קירור נימרץ למדי ולכן אני לא ממש מתלהב להציב מחשב שמבוסס עליו בחדר שינה (צריך שקט ) אני מצפה בקוצר רוח להגעת Q6600 STEP G0.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by adirnasri,

MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA זה מה שיש לי זה לוח אם טוב?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  12. איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. היי ברצוני להחליף לוח אם אחר במחשב, עקב קבלים מנופחים, האם זה אפשרי בבית . רוני

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by shirNoshe,

http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=am2c&page=1

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  15. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים של הלוחות אני הזמנתי את הDS3 שאמור להגיע אליי בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  17. אני יודע שיש איזה שמוע שאינטל עומדת להפסיק את היצור של הזכירון RDRAM משהו בבקשה יכול להגיד לי למה? ד"א: אני יודע שזה גם מאיזה ציפ' חדש שהחברה הוציאה.... וש-איזה חברה אחרת הולכת להוציא RDRAM חדש זה נכון? תודה אחים

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by liorwohl,

הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channel אז קראתי על הנושא קצת וזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת. הזכרונות והלוח הם מאייבורי.. זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-V הזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות. אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  19. הדורון הוא ב SOCKET A לא ממש חשוב לי ביצועים ואם זה חשוב אז אני שם לו מעבד DuroN 1000 .. ממ הכי פשוט וזול שאפשר! לא משנה איכות תמונה ( כ. מסך.. )! תודה לעוזרים! תנו לי דגם ואם אפשר חנות בארץ שמוכרת

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. Started by leopold,

אני עומד לשדרג את המעבד במחשב שלי ל athlon xp 2600+, אני הולך לייעד את המחשב למשחקים. לשם כך אני צריך לקנות לוח עם חדש (מפני שעכשיו יש לי לוח אם למעבדי אינטל). אני מעונין לקנות לוח אם מסוג ASUS או Gigabyte. יש בידי בסביביות 500 ש"ח לקניה זו. אני לא יודע מה לבחור משום שאיני יודע מהם התכונות שיש לשים אליהם לב כשקונים לוח אם ומהי משמעותם. עיזרו לי בבקשה לבחור את הלוח אם המתאים למחשב משחקים במחיר 500 שקל.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  21. שאלה בנושא

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by dyn,

אז ככה כרגע יש לי במחשב 4 GB , שתי סטיקים של 2. עכשיו הזכרונות שיש לי הם 800 MHZ והתזמונים הם 4-4-4-12 CL, קיבלתי מחבר 2 GB של זכרונות שהם גם 800 MHZ אבל התזמונים שלהם הם CL 4-5-4-15. השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיף את אותם 2 GB שקיבלתי על מנת שיהיה לי 6 GB ראם במחשב או שלא בגלל שהתזמונים של הזכרונות שונים. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  23. יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  24. האם כדאי לי להחליף את הלוח מ ASUS P5B DELUXE WI/FI לP5Q PRO? (ההוצאה הכספית תהיה מינורית)

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  25. שלום שוקל לקנות מעבד חדש ‏Core 2 Duo E8400, למשחקים. האם אני צריך להחליף לוח אם, הוא די ישן D915GUX של INTEL תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים