מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לשים מעבד Athlon Tbird 1.2 על לוח NF7 REV2.0?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח מעבד וזכרון במחשב ה-HTPC שלי. כרגע אני עם פנטיום 4 ,לוח אם סטנדרטי ו-2GB זכרון שעובדים אבל איטיים מאוד בעלייה של המחשב וכו'. המטרה של המחשב היא הורדת סרטים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ו- NEED FOR SPEED אבל ברמה הכי נמוכה שיש. הכי חשוב שהתצורה תהיה חסכונית בחשמל מכיוון שהיא עובדת 24/7. מהי התושבת האחרונה שיצאה ? 1150 ? האם היא מומלצת למטרה זו ? אשמח להמלצות רק מבית אינטל. תקציב- עד 1,000 ש"ח. אין חשיבות לרעש. האם מחשב שמבוסס Q9650 בתדר 2.4 יהיה חסכוני כמו מחשב מודרני ? השאלה נובעת מזה שאני חושב אולי לשים את ה-Q9650 בתור HTPC ולקנות מערכת מבוססת I5 למשחקים ואז כמובן התקציב משתנה ומוכפל (לפחות).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב.. ויש לי הרגשה שהמצב יותר בעיתי משחשבתי - כיום המערכת שלי היא כזו - AMD 1800+ EPOX 8RDA+ 512 DDR GEIL ATI READON 9600XT עכשיו אני מתחיל להבין שאם אשדרג לוח ומעבד אצטרך לשדרג גם זכרונות ואולי דברים נוספים ולכן אשמח לשמוע את המלצתכם.. חשוב לצין שהצרכים שלי הם קצת משחקים והרבה עבודה שותפת של אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע ולכן חשוב לי מעבד מהיר ויציב. תקציב? עד ה1000 ככה ללוח ומעבד אפשר לחרוג מעט... המעבד בו אני מעונין הוא ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore?, מה אתם חושבים עליו? יעשה את העבודה במשחקים? מהיר? יש צורך אולי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל3800? בכל מקרה זה בענין המעבד. לוח - חשוב לי לוח שתהיה בו תמיכה לכל ההתקנים החדשים [PCI-X SA…
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חשבתי על: E5400 ASUS P5Q 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition המטרה שלי היא להוציא את המירב מהמעבד. הקירור יהיה קירור אוויר טוב (במקרה הכי גרוע ביג טייפון) בעיקרון זה סביבות התקציב שלי ויש לי אפשרות להוסיף. מה שאני לא יודע זה האם אני אצליח להגיע למהירות שעון כמעט זהה עם מערכת יותר זולה כמו E5200 ולוח G31 ובאותה מידה אני לא יודע אם אני אצליח להגיע רחוק יותר משמעותית עם צ'יפסט X48 למשל. אשמח אם תעזרו לי בנושא
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לשדרג את המחשב [לוח, מעבד וזכרונות]. התקציב הוא 1250. שימושים: בעיקר עבודה יומיומית, אינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים כמו GTA IV, CRYSIS, CNC RA. כרגע יש לי את המפרט בצד. חשבתי לקחת את החלקים הבאים: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 2GB Patriot Signature Heatshield רציתי לדעת, כרגע יש לי 2 ג'יגה ב dual channel. [אני מוציא אותם מהמחשב ומעביר למחשב אחר]. האם סטיק אחד של 2 ג'יגה יגרום להורדה בביצועים? 2X1 עולה קרוב ל500 שקל. [שאלה כללית: מה קרה שהמחירים של הזכרונות קפצו ככה? עד לפני כמה חודשים 2 ג'יגה היה 200 שקל]. אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL לוח INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX מעבד האם הם טובים לעבודה אם עריכות וידאו? תודה לעוזרים אבי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום האמת שאני כבר במצב של החלטה קשה במה לבחור(לא בעייה תקציבית) אני רוצה לשדרג המחשב שלי והחלטתי ללכת הפעם על מעבדAMD XP 2000+ אבל נשארתי מרוב החיפושים באי וודאות כללית ולכן אני צריך "סתירה" וורטואלית" לחזור למציאות . אז תעזרו לי לבחור את הלוח המתאים והטוב ביותר כך שלעתיד במידה ואני ארצה לעשות הרחבות אוכל להשתמש בלוח( אני לא מתכונן לעשות OC רק לעבוד שותף) כמו כן שיתמוך בATA133 ויש לו גם reaid הבנתי גם שעדיף 2 סטיקים של זכרונות אז תנו גם המלצה כמו כן אשמח גם לקבל על לוח מסוג NFORCE2 עם יכולת הרחבה ואולי הוא גם משולב אבל שיש לו כמו שציינתי ובסוף אם מישהוא נתקל בבנדל טוב שגם יעביר המלצה עשו לי את השבת במידה ולא קשה לכם תודה :inlove: רא
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מהם השימושים המיועדים במערכת?:משחקים ,תוכנות הנדסיות(MATLAB VISUAL STUDIO) 2. מה התקציב לרכישת מעבד + לוח-אם (+זכרוןׂ:עד 1000 שקלים (לחסוך אם אפשר) 3.חשוב לי שהלוח יאפשר OC ,שימוש במעבד הגרפי המובנה ויאפשר הוספת כרטיס מסך חיצוני בהמשך
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: INTEL 640 XFX GEFORCE 7800 GTX 256 2 דיסקים קשיחים כל אחד 80 גיגה SATA II 512X4 זיכרון קינגסטון DDR II 533 ספק ANTEC SMART POWER 2.0 500 WATT הלוח אם עושה בעיות ואני צריך חדש התקציב הוא עד 1200 אפשר חריגות
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקניית המחשב החדש נדחה בחודש וחצי בעקבות קניית מסך חדש. החלטתי לקנות מחשב חדש והפעם מבוסס AMD. לאחר שבחירת רוב החלקים הסתיימה. אני רק צריך לחפש לוח חדש ונחמד. הדרישות: 1.שיהיה לוח יציב 2.פשוט,נוח לעבודה 3.טוב מאוד באוברקלוקינג תזכרו שהסעיף ה3 מאוד חשוב נ.ב: ישודך ללוח אטלון 2400 והתקציב ללוח יכול להגיע גם ל1000 אם הלוח שווה את זה. תודה רבה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, מחר צפוי להגיע 4670K שמגיע מארה"ב, וצריך לקנות עבורו לוח. כדאי בכלל לחכות ל-Z97? יש איזשהי צפי להשקה/זמינות? אם לא, אשמח להמלצה ללוח תואם (לא יבוצע אוברקלוק). נדרשת תמיכה ב-RAID של אינטל, ועדיפות לצ'יפ סאונד ALC1150 עם הגנה מפני רעשים. תודה
-
- 28 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לא מיועד לOC מה עדיף xp 2400 ולוח Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 ) או xp2000 ולוח Epox 8K5A3+ VIA KT333 Motherboard (ATA133 Dual RAID, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 ) ללא קשר ל oc עדיף להשקיע יותר בלוח ולקחת מעבד פחות מהיר
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי לוח M2N SLI DELUXE רשום עליו שהוא-XMS2 READY קניתי כאלו וראיתי שיש זכרונות שרשום שהם sli ready ואצלי לא רשום,אני מפחד שזה בעייתי. הזכרונות שלי זה XMS2 512X2
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש לוח-אם עם לפחות 2 סלוטים ISA, לחלפת לוח שהתקלקל. מדובר בלוח 478 למעבד P4 2.4 . אבל אם ישנו משהו יותר טוב, אין בעיה לקנות מעבד חדיש יותר. אין לי אופציה לוותר על החיבורי ISA מכיון שאני זקוק להם ל 2 כרטיסים מיוחדים העולים אלפי דולרים. מצאתי את http://www.gentecpc.co.il/Product.asp?ProID=727 וגם בפלונטר במחיר 1750 ש"ח ומעלה. האם מישהו מכם מכיר מקום נוסף שמוכר ?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
בלא להתחשב במחיר של הזכרונות... מה עדיף לי? לוח אם לא תומך agp*8 עם 512 rdarm החדש (1066) או לוח אם עם agp*8 עם 512 ddr במהירות 333 מה"צ? פשוט אני קונה כרטיס גרפי gf4 ti4200 שיש לו (תמיכה או דרישה אין לי מושג) בagp*8 ואני מפחש שהוא לא יעבוד לי על לוח אם של agp*4 ... חוץ מזה בעתיד אני מתכוון אולי לקנות את הgeforce fx (לא בטוח) ואני מפחד שעם לוח אם של agp*4 הוא לא יעבוד עריכה של biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית ופורום המתאים לנושא.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כרטיס מסך מובנה כבר קיים. כרטיס קול מובנה גם כן קיים. כרטיס רשת מובנה בטח שקיים. אבל מעבד מובנה/זכרון מובנה/דיסק קשיח מובנה לא קיים! זה נכון? או שאני לא מעודכן? ואם לא אז למה לא מייצרים זאת?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח טוב? אני פשוט רוצה לחבר את הלוח לרסיבר שלי
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האינטל D510MO עומד בדרישות הראשונות אבל תומך רק ב-SATA. האם קיים לוח דומה שתומך בדיסקים ישנים? המטרה היא שדרוג במינימום עלויות של מחשב ישן ורועש שמשמש לאינטרנט ואופיס. זכרונות (DDR2), דיסקים ומארז כבר יש.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה מדי פעם לוחות שיש להם שלושה סלוטים.כשאני מוריד קובץ וחופר להבין רשום שזה גם DC. אז אני מבקש להבין משהו,אם יש לי שני סטיקים אז עובד כדואל.את זה הבנתי.אבל מה קורה שמוסיפים עוד סטיק?מה קורה לדואל? האם סה"כ הזיכרון יהיה כל שלושת הסטיקים והדואל לא יעבוד?
-
- 19 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-